2015 Şubat Anneleri

Facebook Twitter hiç biri yok benim. Aşırı vakit harcıyorum saatlerce başından kalkmıyorum öyle olunca kapattım hepsini :) instagramı da açarsam sadece sizin için açarım
Oğlumun ismi Alp canım :KK66:)
Aç aç :))
Alp mi , çok tatlı, Alp ismi hep çok sevimli gelir bana adıyla yaşasın ;)

Oyy yavrum kıyamam, geliş saatini öğrenmiş yazıl.. Ayaz da öyle, babayı istemiyor hatta hiç iplemiyor bile geldiğinde eve.. Yine bi kaç gündür şehit dışında babasını hepten unutacak :) sen öğlen eve mi geliyorsun? Bi daha da gitmiyorsan çok güzel.. Ama yorgunluk tavan yapar hem okulda hem de Tuna'yla bütün gün uğraş..

Ya bilmiyorum ben bırakamıyorum işte belki ilerde alışırım.. Aynen kendi söküğümü dilemiyorum :)) Okulda da diyorum her çocuğu anlıyorum bi kendi çocuğumu anlamıyorum :))
Evet on ikde bitiyor. Hem ev hanımı hem çalışan kadın modundayım. İş hepimize bitmiyor.
Canım sen eminim iyi b annesin. Gerçekten bize bile burda yazdığımız iki satır yazıyla terapi yapıyorsun destek oluyorsun. Ayaz senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı

Bayılma bayılma şükür ki rlimizde yıkamıyoruz ah bi de ütü olmasa :KK43: benim de bitmek bilmeyen ütü var.. Niye o kadar çamaşır oluyor yani ben de her gün neredeyse bi makine atıyorum..

Yok anam yok erkek olmak varmış bizim kültürde.. Benim Almanya'daki arkadaşlarım çok şanslı eşlerden yana her şeyi yapıyorlar plan yapmışlar gün gün temizlik yemek bilmem ne öğrenci evi her gün başka bir görevin var :))) çocuk bakımında da öyle akşamları kim Nereye çıkıyor belli ve planlı, spor, sanat, arkadaş buluşması, hepsini plana yazıp asıyorlar duvara:) isyaaaaaaaan. Hafi birlikte bayılalım
:D ne güzel ya biz niye böyle olamıyoruz ki.. bayılırım plana programa :)

bencede rapor almaman iyi olmuş okulda daha iyi dinlenirsin :)) gerçş evde annen var bakardı sana. çok geçmiş olsun c anım. acı eşiğin orta kulak iltihabını nezle sanacak kadar yüksek demekki. ben dış kulak iltihabı olmuştum biliyosun ağlıyodum burda :KK70: kendine dikkat et ilaçlarını kullan.

bu arada neden vicdan yapıyorsun? zaten işe gidiyorum bırakıyorum bi de gezme için bırakmayayım diye mi düşünüyorsun?
yanlış yapıyorsun bak kendine zaman ayır o kadar iyi gelecekki. çocuğunla iletişimin bile daha iyi oluyor. ben dün çıktım işlerim vardı o bile be kadar iyi geldi ayağımı burksam da :KK70:

okurum ben her gün her akşam kızımı özellikle. sağolasın canım. evet nazara keainlikle inanırım. annene de ters göz gelmiş o an demekki. bazısı kötü niyetinden de yapmıyor ama..

yaaaa sen gelincikgibi gelincikgibi a bakma abartıyor belki sadece biraz fotojenik bi insan olabilirim :KK70: vallahi bak utandım hee. ama sen instagram açmakta geç bile kaldın kuzuları takip ediypruz hep ordan. aç hadi sende :) bu arada senin kuzunun adı neydi söylediysen de ben unuttum da.

sağol tatlım. vallahi nazar değdi demek istemem bu tip şeylerde sanki kendimi beğenmişim de bana nazar değdi tribine giriyomuşum gibi geliyo :) ama o kadının bakışında bi acaiplik vardı. kötü göz negatif enerji işte. belki de sadece benim sakarlığım :KK70:

sağol tatlım hepimizin bence kalbinin güzelliği yüzüne yansıdı özellikle anne olunca. derler ya annelik güzelleştirir. hepiniz dünya güzelisiniz. kaç göz burun güzel olmasın ne yazar :KK68:

o an dedimki aha kırdım ayağı ya da çıktı çatladı vs. o derece canım yandı. dün akşama kadar ağırdı biraz ama şimdi geçti şükğr. napardım bilmem haftaya çok yakın arkadaşım gelcek eşiyle bi de istanbuldan kalmaya. mahvolurdum valla. artık ben yatardım onlar hizmet ederdi bana haha :KK70: neyse ucuz atlattım.

sağol tatlım. evet hani çizgi filmlerde kötü karakterler olur ya gözlerinin içinde ateş gözükür aynı öyle bi kadındı :KK70:

survivora katılalım :KK70:

Yok almam ben kolay kolay rapor hayatımda ilk defa doğumdan sonra almıştım o Zaman bile içime sinmemişti :)

Ya çok haklısın ama işte yapmıyorum belki de bir süre sonra alışırım bırakır çıkarım bol bol.. Bi de tabi ayaz zor Bir Bebek bakan kişiye de kıyamıyorum..

:KK70: ne güzel ya biz niye böyle olamıyoruz ki.. bayılırım plana programa :)
Bendeeeee, hayatımda her şey planlı oldu hep ta ki ayaz gelene kadar.. Onunla da öyle olmaya çalıştım ama kendimden geçtim eski ben olacağım diye.. Ama yine de spontan bişi yapamıyorum yapımda yok. Bir yere gidelecekse önceden bilmem lazım en az 1-2 gün önce ki hazırlık yapayım şimdi ayaz varken hepten öyle oldum.. Bugün öğretmenlerden biri bizleri eve çağırdı yarın öğlen içimden ben mümkün değil yetiştiremem dedim, banyo , ayaz, yemek mümkün değil o kadar hızlı ve pratik değilim.. Allahtan hastalığı bahane ettim gitmedim evde minik bebeği var 8 aylık..

Ne gereksiz anlattım ben yaaa :) hiç farkında değilim.. Ama asıl olay benim pratik olmamam mı acaba yanı bi evden çıkamıyorum yaa, geç kalmayı da sevmediğim için ta önceden hazırlanmam lazım yok ayazın yemeği çantası ara öğünü ohooo bu yüzden çıkmıyorum anca parka gidiyoruz 45 dk o da yeter :)

Evet on ikde bitiyor. Hem ev hanımı hem çalışan kadın modundayım. İş hepimize bitmiyor.
Canım sen eminim iyi b annesin. Gerçekten bize bile burda yazdığımız iki satır yazıyla terapi yapıyorsun destek oluyorsun. Ayaz senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı
Ayyyy canımm çok teşekkür ederim ;) ama öyle olmuyor yaa benim tandığım tüm Pdrciler çocuklarını psikopat gibi yetiştirdi her şey usulüne kitaba uygun olmalı derken :)))

Yok almam ben kolay kolay rapor hayatımda ilk defa doğumdan sonra almıştım o Zaman bile içime sinmemişti :)

Ya çok haklısın ama işte yapmıyorum belki de bir süre sonra alışırım bırakır çıkarım bol bol.. Bi de tabi ayaz zor Bir Bebek bakan kişiye de kıyamıyorum..
çalışmayı gerçekten seviyorsun ya da daha doğrusu işini çok seviyorsun belli :)

ben bi ara çalışırken hasta olsam da bi iki gün rapor alsam demişliğim vardır ne yalan söyliyim.. ama çok yıpranmıştım ruhsal olarak.

annen ben bakarım dert etme diyosa dert etmemeye çalış. anneler emin ol evlatları için her şeyi yaparlar. artık bunu biliyoruz :) kv olsa bende çekiniyorum arada bırakıyorum. ama annem olsa hep bırakırdım. öyle böyle büyüyecekler. bence büyüdükçe bi yere gitmek birine bırakmak daha kolay oluyor. bi şekilde oyalanıyolar oyundur gezmedir vs.

Bendeeeee, hayatımda her şey planlı oldu hep ta ki ayaz gelene kadar.. Onunla da öyle olmaya çalıştım ama kendimden geçtim eski ben olacağım diye.. Ama yine de spontan bişi yapamıyorum yapımda yok. Bir yere gidelecekse önceden bilmem lazım en az 1-2 gün önce ki hazırlık yapayım şimdi ayaz varken hepten öyle oldum.. Bugün öğretmenlerden biri bizleri eve çağırdı yarın öğlen içimden ben mümkün değil yetiştiremem dedim, banyo , ayaz, yemek mümkün değil o kadar hızlı ve pratik değilim.. Allahtan hastalığı bahane ettim gitmedim evde minik bebeği var 8 aylık..

Ne gereksiz anlattım ben yaaa :) hiç farkında değilim.. Ama asıl olay benim pratik olmamam mı acaba yanı bi evden çıkamıyorum yaa, geç kalmayı da sevmediğim için ta önceden hazırlanmam lazım yok ayazın yemeği çantası ara öğünü ohooo bu yüzden çıkmıyorum anca parka gidiyoruz 45 dk o da yeter :)
:D kesinlikle beceriksizlik değil ince düşünce küçük ayrıntılar ondan. Bende aynıyım. Özellikle tunanın yemeği konusunda. Bu yüzden her yaptığım yemekten fazlaca yapıp buzluğa koyuyorum. Çok pratik oluyor. Her şeyin yedeğini bulundururum. Mesela acil durum çantam vardır içinde göz kaleminden tut yedek emziğe kadar :)) bu şekilde daha hızlı olabiliyorum ancak

çok tatlısın :))

biraz rahatlamayı başarırsan bu hayata da iyice alışıcaksın. ben öyleydim ilk zamanlar. özellikle son aylarda iyice rahatlattım kendimi. hala plansız bişey yapmayı sevmem. ama hadi kalk gidelim diyorum kendi kendime.

o gün banyo yapması mı gerekiyo boşver diyorum yarın yapar. ya da kavanoza koyacağım bi yemeği yoksa boşver diyorum gideceğim yerde ne varsa yer, ya da o öğün kaşık maması yer ne olacak diyorum. ara öğün yoldaysam alırım bi muz ya da başka bi evdeysem veririm herhangi bi meyve diyorum. takmıyorum artık. bi gün bi öğün başka bişey yese hiiiiiiiiç bişey olmaz.

ayrıca çantasında demirbaş şeyler hep durur. bezi bi iki takım yedek kıyafeti bikaç oyuncak emzik vs. çıkarken ekstra yemeğini koyup çıkarım. tavsiye ederim plansız çıkınca rahat oluyo :)

eski hayatıma dönme imkanım sıfır. bende mutluluğu bu plansız hayata alışmaya çalışmakta buldum. bazı huylarımızın değişmesi çok zor. ama bu gibi şeyleri değiştirebiliriz bence.

yoksa kendimizi yıprata yıprata olan yine bize olacak.

:KK70: kesinlikle beceriksizlik değil ince düşünce küçük ayrıntılar ondan. Bende aynıyım. Özellikle tunanın yemeği konusunda. Bu yüzden her yaptığım yemekten fazlaca yapıp buzluğa koyuyorum. Çok pratik oluyor. Her şeyin yedeğini bulundururum. Mesela acil durum çantam vardır içinde göz kaleminden tut yedek emziğe kadar :)) bu şekilde daha hızlı olabiliyorum ancak
Hiç o açıdan bakmamıştım açıkcası :)) hep olumsuz yönden baktım walla teşekkür ederim ince düşünce gerçekten :) ya benim için çok sağlıklı besinler yesin bilmem ne önemli değil yesin aç kalmasın o önemli ama dışarıda da her şeyi yemiyor bu yüzden mecbur götürüyorum.. Bişi sorcam peki sen şimdi buzluna atıyorsun ya hani, onu çıkarıp, çözdürüp öyle mi veriyorsun Nasıl oluyor? Ve ne kadar buzlukta kalabiliyor :)))

çalışmayı gerçekten seviyorsun ya da daha doğrusu işini çok seviyorsun belli :)

ben bi ara çalışırken hasta olsam da bi iki gün rapor alsam demişliğim vardır ne yalan söyliyim.. ama çok yıpranmıştım ruhsal olarak.

annen ben bakarım dert etme diyosa dert etmemeye çalış. anneler emin ol evlatları için her şeyi yaparlar. artık bunu biliyoruz :) kv olsa bende çekiniyorum arada bırakıyorum. ama annem olsa hep bırakırdım. öyle böyle büyüyecekler. bence büyüdükçe bi yere gitmek birine bırakmak daha kolay oluyor. bi şekilde oyalanıyolar oyundur gezmedir vs.
Ya öyle çok sevdiğimden değil, içim rahat etmiyor rapor alırsam:)
Ya annem bişi demez ama kadın yoruluyor fark ediyorum bunu.. Benim annem 62 yaşında eskisi gibi değil doğal olarak artık daha hızlı yoruluyor..aslında eşime bırakmam lazım ama o da evde yol geç geliyor :)) amaaaan işte hallederiz :)))

çok tatlısın :))

biraz rahatlamayı başarırsan bu hayata da iyice alışıcaksın. ben öyleydim ilk zamanlar. özellikle son aylarda iyice rahatlattım kendimi. hala plansız bişey yapmayı sevmem. ama hadi kalk gidelim diyorum kendi kendime.

o gün banyo yapması mı gerekiyo boşver diyorum yarın yapar. ya da kavanoza koyacağım bi yemeği yoksa boşver diyorum gideceğim yerde ne varsa yer, ya da o öğün kaşık maması yer ne olacak diyorum. ara öğün yoldaysam alırım bi muz ya da başka bi evdeysem veririm herhangi bi meyve diyorum. takmıyorum artık. bi gün bi öğün başka bişey yese hiiiiiiiiç bişey olmaz.

ayrıca çantasında demirbaş şeyler hep durur. bezi bi iki takım yedek kıyafeti bikaç oyuncak emzik vs. çıkarken ekstra yemeğini koyup çıkarım. tavsiye ederim plansız çıkınca rahat oluyo :)

eski hayatıma dönme imkanım sıfır. bende mutluluğu bu plansız hayata alışmaya çalışmakta buldum. bazı huylarımızın değişmesi çok zor. ama bu gibi şeyleri değiştirebiliriz bence.

yoksa kendimizi yıprata yıprata olan yine bize olacak.
Ya ayaz konusunda aslında rahatım.. Yani ne yemiş, ay az mı yemiş çok mu, sağlıklı öğün almış mı, banyosu mı gecikti bunları takmam.. Genelde banyo yaptıramam gözüm almaz akşamları sırf bu yüzden 3-4 güne bir yıkıyorum çocuğu ;) benim derdim ayaz dışarıda bişi yemiyor, yanı eline muz versem yemez mesela iki ısırır atar, anca muzu ezip portakal suyuyla verebiliyorum.. Yani parmak yiteceklerdi doyumluk kesinlikle yemiyor ilginçtir ki baştan beri hep kaşıkla, yoğun çorba Veya yemekler olacak Adama sulu yemekçi bu :)) hazır çanta fikri güzel tuttum bunu mery60 mery60 de söyledi ya, işte bunda bile belli pratiklik ben de o yok işte düşünemiyorum ama yarın öyle bi çanta hazırlicam çok teşekkür ederim ikinize de :))

Kız biz buluşmak istesem hazırlanıp çıkamayız o Zaman düşünsene üçümüz de aynı :))))

Ya öyle çok sevdiğimden değil, içim rahat etmiyor rapor alırsam:)
Ya annem bişi demez ama kadın yoruluyor fark ediyorum bunu.. Benim annem 62 yaşında eskisi gibi değil doğal olarak artık daha hızlı yoruluyor..aslında eşime bırakmam lazım ama o da evde yol geç geliyor :)) amaaaan işte hallederiz :)))
evde olsalar sanki çok bakabilcekler. bi banyoya giriyorum çocuk banyo kapısında yatmış derbeder olmuş ağlıyo alamıyo onu ordan :))

anlıyorum canım ne düşündüğünü. sabredicez elbet büyüyecekler..

Ya ayaz konusunda aslında rahatım.. Yani ne yemiş, ay az mı yemiş çok mu, sağlıklı öğün almış mı, banyosu mı gecikti bunları takmam.. Genelde banyo yaptıramam gözüm almaz akşamları sırf bu yüzden 3-4 güne bir yıkıyorum çocuğu :KK66: benim derdim ayaz dışarıda bişi yemiyor, yanı eline muz versem yemez mesela iki ısırır atar, anca muzu ezip portakal suyuyla verebiliyorum.. Yani parmak yiteceklerdi doyumluk kesinlikle yemiyor ilginçtir ki baştan beri hep kaşıkla, yoğun çorba Veya yemekler olacak Adama sulu yemekçi bu :)) hazır çanta fikri güzel tuttum bunu mery60 mery60 de söyledi ya, işte bunda bile belli pratiklik ben de o yok işte düşünemiyorum ama yarın öyle bi çanta hazırlicam çok teşekkür ederim ikinize de :))

Kız biz buluşmak istesem hazırlanıp çıkamayız o Zaman düşünsene üçümüz de aynı :))))
sulu yemekçi he :)) bana kuzenim demişti ki her şeye alıştır hazır şeylere de alıştır bazen öyle muhtaç kalırsınki vermen gerekir o zaman yemez. ben ilk başlarda yok kaşık maması zararlı kendim muhallebi yaparım vs diyodum. ama şimdi hiç o kafada değilim mecbursam veririm. aynen dediğin gibi aç kalmasın dışarı çıktığımızda yeter. evde zaten elimizden geldiğince sağlıklı beslemeye çalışıyoruz.

dışarda yemiyosa şöyle denesen mesela yesin kahvaltısını çıkın. verme bişey ara öğün vs 3-4 saat sonra eve dönünce yesin. inan daha da güzel yer. eğer eve misairliğe gidiyosan ve sulu yemekler yiyosa yemeği varsa al yanına kavanoza orda ısıt yedir. sen bunları biliyosundur tabiiki anlayabiliyorum ne demek istediğini.

inan bende o kadar pratik değilim. bi saatten önce çıkamıyorum evden hızlı hızlı hazırlansam da. dediğin gibi buluşsak hepimiz geç geliriz :D

ayrıca rica ederim ne demek bu hazır çanta olayı cidden çok yararlı. ben mery60 mery60 kadar detaylı hazırlamadım ama işimi görüyor yine de :D

Kızlar benim pilim bitti galiba.bunalıma giriyorum sanki.hiç iyi değilim.sürekli aglayasim var.bugün büyüğü kaçırma sorunundan tekrar urolojiye goturdum.resmen titriyorum ağlıyorum anlatırken.kendime hakim olamdim.esim e sonradan anne çok telaşlı demiş.psikolojik belki de benim yüzümden.herşeye yetişmeye çalışırken hepsinin sorunlarına uzulmekten galiba bardak doldu.iyi değilim diyorum ama eşime anlatamıyorum.ağlamalarıma anlam veremiyor.kendi kendine motive et diyor ama edemiyorum artik.Boguluyorum sanki.ne dert çekenler var biliyorum sukursuz olmak istemiyorum ama bunu bilmem hissettiklerime engel olmuyor aglamami durdurmuyor.hicbiseye yetişemiyorum eve çocuklara eşim de yoğun calisiyor bu sene.yalnızlık hissi var içimde.annemi çağırdım ama asıl ben gitmek istiyorum.evden uzaklasmak.kuzenlerle girgir bos muhabbetler yapip gulmek..kafami bosaltmak..ama büyüğün okulu var.agrima gidiyor herşey için didinirken benim yüzümden kaciriyormus gibi hissetmek.nasıl rahatlayacagim bilmiyorum.Bu hafta bırakacağım herşeyi oluruna.:cry::KK61:nasil ruh halimi düzelteyim kızlar akıl verin.

Kızlar benim pilim bitti galiba.bunalıma giriyorum sanki.hiç iyi değilim.sürekli aglayasim var.bugün büyüğü kaçırma sorunundan tekrar urolojiye goturdum.resmen titriyorum ağlıyorum anlatırken.kendime hakim olamdim.esim e sonradan anne çok telaşlı demiş.psikolojik belki de benim yüzümden.herşeye yetişmeye çalışırken hepsinin sorunlarına uzulmekten galiba bardak doldu.iyi değilim diyorum ama eşime anlatamıyorum.ağlamalarıma anlam veremiyor.kendi kendine motive et diyor ama edemiyorum artik.Boguluyorum sanki.ne dert çekenler var biliyorum sukursuz olmak istemiyorum ama bunu bilmem hissettiklerime engel olmuyor aglamami durdurmuyor.hicbiseye yetişemiyorum eve çocuklara eşim de yoğun calisiyor bu sene.yalnızlık hissi var içimde.annemi çağırdım ama asıl ben gitmek istiyorum.evden uzaklasmak.kuzenlerle girgir bos muhabbetler yapip gulmek..kafami bosaltmak..ama büyüğün okulu var.agrima gidiyor herşey için didinirken benim yüzümden kaciriyormus gibi hissetmek.nasıl rahatlayacagim bilmiyorum.Bu hafta bırakacağım herşeyi oluruna.:cry::KK61:nasil ruh halimi düzelteyim kızlar akıl verin.
Annelik kolay mesele değil canım kendini suçlamayı bırak sen anne olduğun için eşinden daha güçlüsün bunu hiç bir zaman unutma ondan çok fazla bişey bekleme yani seni anlamasını ruhsal anlamda faydalı olamaz çünkü senin neler düşündüğünü bilmiyor anlatsanda anlamaz o bir kadın değil...... çocuğunla iletişimini tekrardan gözden geçir geçmişi sıfırla daha sıcak daha yakın daha içten ve bir müddet yaramazlıklarına göz yum bir müddet çünki seni denemeye alıcak merak etme sonrasında eski sisteme geri döner evet bunları yapmak çok zor sen belki diyceksin bana ben ne söylüyorum sen ne diyorsun piskolojim alt üst olmuş sen halen şunu yap bunu yap diye... Anne olmak sabır demek emek demek sevgi şefkat demek... En çokta 2 kuzununda sana hayatları boyunca en muhtaç olduğu zamanlar....emin ol büyüdükçe kendini hem daha iyi hissedecek hemde onlara baktıkça kendinle gurur duyacaksın.... Velhasılı kelam kendini fazla yıpratma al çocukları koynuna öp kokla mıncıkla işte sana stres topu :)

dadera dadera ah bu Durukuşum geniz etinden çok çekti kıyamam ben ona ya. üzülme annesi allah daha beterinden saklasın. çok tatlı sıpa ya ve evet aynı sana benziyor aferim başarmışsın :)) bizim kız ortaya karışık çıktı :)

kızlar bu arada biz o yurtdışındaki eşlere bakıp bakıp anca iç geçiririz. gerçeklerle yüzleşin :KK70:

benim de başım tozlarla ve yemekle belada. evim çok tozlanıyor. halbuki ufak bi orman var karşımda hava temiz ama anlamıyorum. etrafta inşaat var ondan herhalde. mutlaka iki günde bi toz alıyorum. Begüm öksürüyo ya kuru kuru :KK43:

ne yemek yapacağımı bulmak da ayrı dert. nefret ediyorum ya eşime soruyorum bana sorma diyor. topu bana atıyo o da. bu akşam ne yapcağımı bilmiyorum mesela. kışın da her şey sınırlı.

vallahi erkek olmak lazımmış. şu an çalışmıyorum ama çalışıp eve gelip herşeyi hazır bulmak düşüncesi bile ne güzel. yine hakkını yemeyeyim eşimin çarpılırım falan. çocukla ilgileniyor. ağır bi iş varsa yardım ediyor. bazen mutfğa girer ama balık vs yapılcaksa ya da kendi özel tariflerinde. e bi türk erkeğine göre bunlar fazla bile di mi :KK70:
Canim ben Begum'u de sana cok benzetiyorum. Bayildim o opmeli fotoya:)
Masallah canim arada bebekle ilgilenmesi bile ortalamanin ustunde bi hareket bence:KK70:

Canım üzme kendini sen elinden gelenden fazlasını yapıyorsun sadece oluruna bırak biraz daha rahat ol biliyorum demesi kolay ama inan hepimizin bazen çok bunaldığı anlar oluyor ama yine de çocuklarımızın bize çok ihtiyacı var onlar için daha güçlü olmalıyız doktor ne yapmanızı önerdi peki canım ilaç filan mı verdi

Canımmm zor bir durum, artık sen de kendini tükenmiş ve bitmiş hissediyorsun, bir de üstüne eşinin öyle cevap vermesinden dolayı da hayal kırıklığına uğruyorsun, çaresiz hissediyorsun.. Keşke yanında olup bilirler yapabilsek, profesyonel yardım Alsan? Hepimizin ihtiyacı var, ama senin de çocuğun söz konusu, eğer alt kaçırması psikolojik ise kendi başınıza çözmeniz zor olur.. Bir psikologla görüşmeni öneririm, en azından yol gösterir, Nerede eksik var onu gösterir belki..

Back
X