2015 Şubat Anneleri

Sağolun kızlar bugün şişliği inmiş kırmızılığı var sadece allahtan çabuk iyileşiyor kendi boyunda düşmelerden bişey olmamasına sevindim çok suçluyorum kendimi çok kafaya takıyorum çünkü ben işteyken bişey olmuyor ben evdeyken düşüyo sürekli ben de kendimi suçluyorum ben mi bakamıyorum acaba diye
Canim niye uzuluyorsun ki hep derler ya duse kalka buyuyecek dustukce dikkatli olmayi ogrenecekler bence. Allah beterinden korusun tabi gecmis olsun

iyyiz canim saol
hakan pasa su an balon oynuyor yakalamaya çalsiyor isirmaya çalisiyor debeleniyo ha bire :) iyyiz sukur bi yaramazlik yok

siz nasilsiniz,islerin nasil
insytagramda giryorum yaptigin cicileride evdenmisatiyon dukkani açtinmi
O balon Sevda'sı bizdede var :)
Evden yapıyorum Can'ım taşıncam nasipse 15 güne dükkan yaza kaldı malum eşya aldık hep yazın rahatlıcaz inşallah o Zaman yapcaz dükkan işini

canım dHa bugün aklımdaydın kayboldu gitti diye. iş kadını oldun artık :)
kız koyuyorum ya fotoğraf. çok sık olmasa da koyuyorum daha yeni koydum öpücüklü fotomuzu :)
Bende niye görünmüyor ya bazılarının şeyleri çok garip
İşkadını Feyza :) valla hiç bişeye fırsat bulamıyorum

Hoşgeldin şekerim maşallah kokulu taşların aldı yürüdü. Allah bereket versin bol kazançların olsun :) Azra tontiği Nasıl bakalım
Amin Can'ım inşallah
Azra çok yaramaz oldu haftada bi kere yere düşüp ağzını kanatıyor dişleri kesiyo dudağını 5 dk poposunun. Üstüne oturmuyor yemek yiyen çocuk istemiyo memeye düştü iyice E sürekli emzirmekten kendim çöktüm resmen 48 kilo oldum şuan yaza kescem memeden acıyo artık gece uykusu bozuldu
Destek almadan kalktığı için yerden fır fır geziyo kapıyı açıp çıkıyo
Dışarı çıkıyoruz Bebek arabasını istemiyo yürücekmiş hanım indiriyorum elimi tutmak istemiyo yanlız yürücek hatun bide görsen penguen gibi :) senin oğluş Nasıl ısındı mı orada havalar da

Amin insallah bazen korkuyorum evde 2 bebekle nasıl olacak diye ama çok da istiyorum hazır izindeyken ikisini birden büyütürüm. Hem ilerde arkadaş olurlar inşallah

Normal kilom 55 di.hamileyken 12 kg aldım üstüne.Şimdi ise 50 kiloyum maalesef :KK43: Bu duruma dur demezsem daha da veririm,o yüzden çabalıyorum kilo almak için.Bu çocuk eritti bitirdi beni.Beni eskiden tanıyanlar ne olmuş sana böyle diyorlar.Sonra Mustafa'yla biraz Zaman geçirince çok da şaşırmamak lazım bu kadar zayıflamana diyorlar.Kuduruk bu çocuk ya:mad:

Bir de bişey sorucam,hamile arkadaşlarım soruyor bazen bana.Ben hamileyken de mustafa hep kıpır kıpırdı karnımda.Çok hareket ederdi.Hatta eşimle o Zamanlar kıpırdak diye isim takmıştık.Gerçekten alakalı mı sizce hareketli olması? Anne karnında nasılsa büyüdükçe de öyle mi oluyorlar ki?
Kader arkadaşım :-)
Aynıyız hatta ben hala kilo veriyorum
63 le hamile kaldım 76 la doğuma girdim şimdi 48 kiloyum
Kurtlu kız karnımda da hep kıpır kıpır dı şimdi de 5 dk oturmuyor peşinden koşmaktan hala emzirmekten gittikçe kilo veriyorum güçten düşüyorum herhalde emzirmeyi bırakınca düzene girecek evlendiğimden daha zayıfım hiç bişey olmuyor üstüme bizimki dalga geçiyor don lastiği alalım diye Ada'm 100 kilo karı 48 yarısı kadar bile değilim :)

dadera dadera kız ikimiz kalmışız Regl olmayano_O
Ay evet bir de düzensizlik olacak heralde vücut alışana kadar.Her ay böyle olmaz bence,olmasın yani.Sen heray test yapar durursun artık:KK66:
Can'ım yaşına girmeden 10 gün önce oldum regl sonra bi daha olmadım hatta buraya yazdım daha cumartesi ikinci oldum dün gittim hemen spral taktırdım valla o iki ay içinde 5 tane test alıp yaptım yetmedi hastaneye gittim :) çok zor hatta dün ebe dedi ki regl olmadan da hamile kalınabiliyor iyi bişey olmamış kaza kurşunu dedi aman dikkat edin :)

test dedindee
benim jinekologum hormonlu spirale çok guveniyor
bakiri takdi bana gidip hamileym desem pis pis gulecek ben sana demistim diye, kormuyor diyor baska bisey demiyor

neysee

hormonlu spiral hakkinda hiç bilgin varmi
TR de yok galiba ama varsada yeni yeni çikiyor olmalii :KK43:
Maral ne sorcam sana şimdi dün taktırdım ben bakır t380 diye bişey taktı 10 yıllık en güvenilir bu dedi istediğin Zaman çıkartırsın dedi baktım internetten ma bişey bulamadım doğru dürüst ne kadar iyi anlamıyorum
Bide spirali takan kadın inanmadı doğum yaptığıma :)
Sezeryan mı dedi hayır dedim normal olamaz dedi rahim 7 cm dedi Bebek 3-4 yaşında mı dedi hayır dedim 13 aylık kadın şok geçirdi :) Nasıl böle toparlandı doktorun kimdi dikişin bile yok nerdeyse dedi utanmasa bu g... Bu çocuk Nasıl çıktı dicek :-) 3500 doğdu diyom şaşırdı genç kız sanmış beni neden geldin dediğinde spral deyince inanmadı :)

Maral ne sorcam sana şimdi dün taktırdım ben bakır t380 diye bişey taktı 10 yıllık en güvenilir bu dedi istediğin Zaman çıkartırsın dedi baktım internetten ma bişey bulamadım doğru dürüst ne kadar iyi anlamıyorum
Bide spirali takan kadın inanmadı doğum yaptığıma :)
Sezeryan mı dedi hayır dedim normal olamaz dedi rahim 7 cm dedi Bebek 3-4 yaşında mı dedi hayır dedim 13 aylık kadın şok geçirdi :) Nasıl böle toparlandı doktorun kimdi dikişin bile yok nerdeyse dedi utanmasa bu g... Bu çocuk Nasıl çıktı dicek :-) 3500 doğdu diyom şaşırdı genç kız sanmış beni neden geldin dediğinde spral deyince inanmadı :)
vlla hiç bi fikrim yok ben spiralin çesidi oldugunu bile bilmiyorumki
bi hormonlu bi bakir var diye biliyorum

maasalalh de deseydin:KK70::KK70::KK70:

Ben çok seviyorum çikolata nutella. Gerçi acı da severim tuzlu da severim. Her şeyi yiyorum kısaca :) bence kilonun çocukla bi ilgisi yok. Yani elbette doğumda kilo alıyotuz ama yine yediklerimize dikkat ederek ve sporla göbek filan kalmaz. O kadında benim kafadaysa biraz zor kilo verir.

Neymiş bu yoğurt zencefil filan nasıl yapıyoruz bende yapıyım. Bu arada teşekkür ederim canım kitap için.
yazayim canim sana yohgurt isini sonra simdi çocuklari almaya gidicem okula

Ben de emziriyorum doktorum doğuma kadar emzirebilirsin dedi ama hamileliğim yolunda gitmiyor kalp atışını alamadık çok korkuyorum:KK61: Sanki çok zaman geçmiş gibi hatırlamıyorum oğlumda nasıldı acaba :110: 18 haftalik hamileyken burayı takibe başlamıştım
Sanki adını hatırlıyorum. Bende daha duymadım kalp atışını daha 2hafta var randevuya 2hafta önce gittiğimde herşey yolunda idi.emzirmeye devam öyleyse Allah sağlıklı gebelik ve doğum versin endişelenme ferah tut kendini

yasak canim o tur ilaçlar iki yasin altinda AVRupa ulkelerinde
iyi etmisin vermemekle
ben emreyu ognreigimde hamileligi iki aylik hamileydim bi kaç hafta içinde kestim , çevredekileri dinleyip
ama kizim hiç aramadi bile ben meme vermeyince, gunduz hep isteydim ememeiyordu , çocuk unutmusmus zaten bi gece emerdi beni sorun olmamisti yani

nasip kismet isten bazen aklima geliyor en az onu emzirmis oldum tabi daha hakanin sonucu belli deil ama acaba hak geçmis olurmuki çocuklar arasinda :KK43:
Yani belki biraz daha emzirebilirdin ama nasip böyleymiş zaten şu milletin lafı beni öldürüyor Türkiye'de herşeye o kadar çok karıştilar ki artık kavga etmekten bıktım :) Size ne ya benim çocuğum

Bu gün başladım cnım ben, dün temizlik yapınca akşama makarna yaptım pratik diye. Şu n da iyi gidiyor okulda pek bişey yemek fırdatım o

ben bugün başladım Can'ım, dün temizlik yaptığım için akşama pratik makarna yaptım o yüzden ilk gün yedim diyeti :)) şimdilik iyi gidiyor. Mesela şu an önümde bi tabak yaprak sarma ve açma var ama yemedimmmmm:mad: sadece kokluyorum ve aklıma ince belli sütun bacaklı hatunları getiriyorum:p
Oh oh aferin sana maşallah ;) ben de dikkat ediyorum dün normale göre az yedim ama karnım hep gurul gurultu :))) alışmışım domuz gibi yeneye afedersin.. Tüm gün tatlı yememiştim Akşam çayla birlikte bir tane cookie yedim :) bakalım verebilecekmiyim..

Üniversite sınavına hazırlanırken 8 kilo almıştım yine bu kilodaydım, lahana diyeti yapmıştım 20 gün tüm kilolar gittiydi :)))

Oh oh aferin sana maşallah :KK66: ben de dikkat ediyorum dün normale göre az yedim ama karnım hep gurul gurultu :))) alışmışım domuz gibi yeneye afedersin.. Tüm gün tatlı yememiştim Akşam çayla birlikte bir tane cookie yedim :) bakalım verebilecekmiyim..

Üniversite sınavına hazırlanırken 8 kilo almıştım yine bu kilodaydım, lahana diyeti yapmıştım 20 gün tüm kilolar gittiydi :)))
Evlenmeden önce bende lahana çorbası gibi bişey yapmıştım Aman Allahım ev leş gibi koktu ayrıca içemedim iğrenç iğrenç hemen çöpe döktüm yani su lahanayi haşlayıp suyunu içenler var helal olsun

Aynen destek olabilirs bugün okulda da iki öğretmen etkilendi ben yemeyince sen herşeyi silip süpürürdün sen yapıyorsan biz de yaparız dediler :)))

Ben henüz spor yapmayı düşünmüyorum, önce vermem gereken en az 8 kilo var sonra yaparım spor.. Eskiden sporcu olduğum içşn vücudum sıkı hala sadece yağ oranım çoğaldı et yığını oldum :))
ne sporu yapıyodun önceden canım?
senim boyun da bayağı uzun kilon da normal ona göre bence. ama tabii bikaç kilo vermek ve sıkılaşmak süper olur. bende istiyorum ya. çoğu insan diyoki anne olmadan önceden daha iyisin. 1.70 boyum kilom 64. hamile kalmadan önce 63tü. görünürde fazlalık yok ama göbeğim çok fena löplöp oldu ya. göğüslerim kollarım sanki yaşılar gibi sarktığını hissediyorum :(

o yüzden benim de biraz zayıflayıp spor yapmam lazım. size katılmak istiyorum ama tatlısız duramıyorum içim çekiliyo resmen hele kız beni emince. yani her zaman :D pilates yapıyodum ne güzel hep sizin yüzünüzden bıraktım kimse devam etmedi :110:

Evet cnm Adenovirüs denilen bişey.Ateşi 39 dan aşağı inmedi nerdeyse,çok zordu geçti gitti Allah'a şükür.

Diş bizde de sıkıntılı çıkıyor hep,ne yapalım bizimkiler de böyle.Hastalık olmasın da katlanırız bu sıkıntılara.

Arabanız hayırlı olsun,güle güle kullanın.Havalar da düzelecek gitgide,sürekli çıkarırsın Begümü artık.

Yemiyor değilim ama çok da düzenli yemiyorum.Bizimkinden bana fırsat kalırsa öyle.Genelde 2 öğün yiyorum,bir de fazlasıyla yakıyorum oğlum sağolsun.Ama taktım kafaya kilo almam lazım çok zayıfım şu an.

Bir de Regl olmayan bir ben mi kaldım ya? Herkes olmuş galiba.Sıra bende :)
allah bi daha göstermesin canım. dediğin gibi hasta olmasınlar da katlanırız. hastne koridorlarında kış günü sırf iç badisiyle ordan oraya koşturduğumuz zaman isterse gecelerce uyumasın ama hasta olmasın demiştim bende :)

inşallah biraz kilo alırsın canım ama dediğim gibi dikkatli ol şekere yüklenme.
evet bende adet oldum henüz bir kere. bi doktoruna git istersen canım?

Bu günden itibaren yemiyorum :KK53:

ahahahahaha :D kendin de inanmadın sanki :D ne güzel motive ediyorum ama. yok yok bende başliycam. haftasonu arkadaşlar gelcek onlar bi gitsin size katılıcam.

Bende niye görünmüyor ya bazılarının şeyleri çok garip
İşkadını Feyza :) valla hiç bişeye fırsat bulamıyorum
bilmiyorumki paylaşıyorum ben hep. takip mi etmiyon kız :KK45:

Azra hanım da bayağı aşmış kendini he yerimm :KK68: saçların da çok hoş olmuş:KK24:

Evlenmeden önce bende lahana çorbası gibi bişey yapmıştım Aman Allahım ev leş gibi koktu ayrıca içemedim iğrenç iğrenç hemen çöpe döktüm yani su lahanayi haşlayıp suyunu içenler var helal olsun
Çorbasını yapmıştım ben canım, sadece lahana değil başka sebzeler de koymuştum ve acıyı çok sevdiğim için acılı yaptım çok rahat içmiştim :) sen kilo düşünme zaten ye bol bol iki çocuklu anne olucan :))

Back
X