selam canlar nasılsınız
yarın kadın gelecek diye bugün bi ön hazırlık yapayım dedim. etrafı toplamak yıkanacakları yıkamak gibi. yarım gün gelicek sonuçta. camlarım leş onları sildiricem bi de tozları sil süpür anca zaten.
şu kadarcık şey yaptım bacaklarımda güç kalmadı. kızlar galiba fıtık oldu bende belimi incitince

belirtiler hep o yönde. ağrım büyük oranda geçti hiç doğrulamıyodum ama şimdi sırtımda hafif bi ağrı var ama en önemlisi sağ kalçamda ve bacağımda halsizlik güçsüzlük var. bi kaç gün daha bekleyip geçmeZse beyin cerrahına gidicem muhtemelen bi mr çekilecek. ama inşallah gerek kalmaz ve geçer.. şükrediyorum allah beterinden saklasın ama her şey de beni mi bulur

fıtık olursa hep dikkat etmem lazım. normalde de etmek lazım ama nasıl bakıcam çocuğuma ister istemwz kucağa almak zorundayım. son iki gündür dikkatli şekilde alıyorum kucağıma ama sanki düşürecekmişim gibi geliyo hiç gücüm yok.
neyse yarın bi temizlensin evim de belki ruh halim biraz daha iyi olur :) hava güzel ama henüz çıkaramadım kızı parka götürürdüm iki günde bi mutlaka ama cesaretim yok. yarın da yağmurlu gösteriyo inşallah yağmaz camlarım silinince

gerçi buranın havası belli olmuyo bi yağıyo sonra güneş açıyo hatta ikisi bi arada oluyo. aynı benim ruh halim gibi
ay anliycağınız üzre bi garibim bu aralar

bu arada mayısın başında annem gelicek 10 gün kalıcak şimdiden mutluluğu sardı

dün de ramazan bayramının ikinci gününe biletimi aldım ben gidicem. daha ona var bayağı ama olsun.