2015 Şubat Anneleri

Bende bakayım cnm bahsettiğin kitaba.Teşekkürler uzun uzun anlatmışsın.

Konuya atlamış gibi oldum ama belki işine yarar diye yazıyorum."Mucitpanda" internet sitesi var.Kaliteli ve eğitici çok güzel oyuncakları var.Güvenilir bir site.Rahatlıkla alışveriş yapabilirsin.
Önerdiğin sesli kitap da harika bir fikir.Tekrar teşekkürler.
ne demek atlamak canım aşkolsun. çok teşekkür ederim mutlaka bakıcam :)

İlk deneme için süper içmiş maşallah.Reddetmemesi bile seveceği anlamına geliyor bence.
Sulandırarak vermeni doktorunuz mu önerdi cnm merak ettim?
evet inşallah sever de bundan sonra. doktora yarın gidicez sorucam sana da söylerim canım. sütü küçük çocuklara sulandırarak vermek bilinen bir şeydir genelde bana da kuzenim demişti. biraz ağır gelebilir o yüzden.

Cnm bence şimdi de uyuturken okuyabilirsin.Hayalini gerçekleştirebilirsin pekala.Bir süre sonra uykusu geldiğinde kitabını sana getirmeye başlar,al sana uyku eğitimi için başlangıç.Büyümesini beklememe gerek yok,Nasıl çabuk alışıyorlar herşeye.Kitap kurdu olur Begümcük.
evet hemen kafaya yazıyorlar her şeyi cidden. çok akıllılar çok. ben ne yazıkki sallayarak uyutuyorum ya o kadar alıştıki. bu aralar uyku eğitimi vermeye çalışıcam aslında o zaman dediğin gibi hikayeler okuyabilirim tabii ilk alışma ve ağlama evrelerini atlattıktan sonra :)

arkadaslar merhaba bende anne olmaya aday kısılerden sadece bır kısıyım sızlerın sanırım hepınız annesınız bu ay klomen ve catlatma ıgnesı yaptırdım hafıf hafıf karnımda agrılar ve suan sol tarafımda belım ck kotu ağrıyor yanı oturtmucak derece de ama bu agrı adet donemındekı bel ağrısından dgl ve benden hc akıntıda gelmıyr adetıme bugunle brlıkte 5 gun kldı sızce gevelık vrmıdır
inşallah dilediğiniz gibi olur. şahsen ben unuttum hamilelik belirtilerini. bence forumda gebelik bölümünün içinde hamilelik belirtileri, hamilelerden haberler soru ve sorunlar kısmında sorsanız daha sağlıklı bi bilgi alırsınız.

M metismis kitapların ismini not ettim canım bu akşam çıkabilirsem e-bebek mağazasına gidicem belki orada vardır. ypksa d&r da olur mu acaba? en olmadı netten sipariş ederim artık. kızıma 23 nisan hediyesi almak istiyoruz en güzeli kitaplar olur sanırım :) şimdi daha küçük belki çok ilgilenmez ama dokunsa bile yeter. ilerde kitapkurdu olur belki de dediğin gibi :)

Ben instagramda eğitici ahşap oyuncak diye bi sayfadan takmalı çıkarmalı ve yapboz şeklinde oyuncak alıcam, Tuna takmayı çıkarmayı çok seviyor.
İyi hatırlattın bende org gibi bişey alacaktım ama hem kafamızı sisirir hemde pek eğitici olmaz o tahta oyuncaklardan gördüm burda çok seçenek vardı çok güzel aslında onlardan almaya karar verdim

Bizim kitapta bu

Eklentiler

• IMAG0914.webp
    IMAG0914.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 50
  • IMAG0913.webp
    IMAG0913.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 49
M metismis kitapların ismini not ettim canım bu akşam çıkabilirsem e-bebek mağazasına gidicem belki orada vardır. ypksa d&r da olur mu acaba? en olmadı netten sipariş ederim artık. kızıma 23 nisan hediyesi almak istiyoruz en güzeli kitaplar olur sanırım :) şimdi daha küçük belki çok ilgilenmez ama dokunsa bile yeter. ilerde kitapkurdu olur belki de dediğin gibi :)
Harika bir hediye olur.Ömürlük hediye kitaplar.Belki o da kendi çocuklarına saklar.

d&r da var cnm bir çoğu.Mothercare de bazen 3 al 2 öde kampanyası oluyor,kitaplarda dahil.O Zaman uygun oluyor fiyatları.

Zaten ilk aylar kitaplarla tanışma gibi oluyor.Dediğin gibi dokunsa bile yeter.Zamanla daha çok seviyorlar.

Bizim kitapta bu
Bu kitapta çok güzel.Ancak bir sayfada çok sayıda görsel olduğu için ilk başlarda karışık geliyor sanki.Ama tekli-çiftli resimlere alıştıktan sonra bu kitaba geçiş yapılınca daha etkili oldu bizde.Tabi çocuktan çocuğa farkeder mutlaka.

Harika bir hediye olur.Ömürlük hediye kitaplar.Belki o da kendi çocuklarına saklar.

d&r da var cnm bir çoğu.Mothercare de bazen 3 al 2 öde kampanyası oluyor,kitaplarda dahil.O Zaman uygun oluyor fiyatları.

Zaten ilk aylar kitaplarla tanışma gibi oluyor.Dediğin gibi dokunsa bile yeter.Zamanla daha çok seviyorlar.
çok sağol canım bakıcam mutlaka. mothercare burda yok. d&r a bakayım ben önce en iyisi. ben zaten bazı özel eşyalarını saklamak istiyorum büyüyünce ona vermek için :) ne hoş bir anı olur ama :)

kızlar bir sorum var. suyu biberondan içiriyorum ama artık başka bişeyde içsin istiyorum. biberondan sadece süt vereyim.

bardakta içmeye bayılıyor ama üstü başı hep su oluyor her seferinde başedememkşi. sadece mama sandalyesindeyken bardakla verebilirim. damaklı suluk vardı hep parmağıyla ucunu deldi veya ısırarak.

pipetli bardaklar varmış sanırım ama pipetini sokar gözüne diye korkuyorum. ya ben bu kızı neyle su içiricem :D
var mı bebekler için suluklar?

kızlar bir sorum var. suyu biberondan içiriyorum ama artık başka bişeyde içsin istiyorum. biberondan sadece süt vereyim.

bardakta içmeye bayılıyor ama üstü başı hep su oluyor her seferinde başedememkşi. sadece mama sandalyesindeyken bardakla verebilirim. damaklı suluk vardı hep parmağıyla ucunu deldi veya ısırarak.

pipetli bardaklar varmış sanırım ama pipetini sokar gözüne diye korkuyorum. ya ben bu kızı neyle su içiricem :KK70:
Can'ım Tuna'nın smoothie içtiği pipetle canm şişeyi hatırlıyor musun, carfurdan almıştım ben onu. Pipeti asılsada çıkmıyor, çok uzun da değil, hiç göze batma tehlikesi yaşamadık. Onu deneyebilirsin. Ben onunla rahat ettim, hatta kimi Zaman dışarda çorba bile içirdim onunla.

Can'ım Tuna'nın smoothie içtiği pipetle canm şişeyi hatırlıyor musun, carfurdan almıştım ben onu. Pipeti asılsada çıkmıyor, çok uzun da değil, hiç göze batma tehlikesi yaşamadık. Onu deneyebilirsin. Ben onunla rahat ettim, hatta kimi Zaman dışarda çorba bile içirdim onunla.
evet canım hatırladım. ama cam mıydı o? camsa atar kırar bizimki mutlaka :/

pipetli bardaklar varmış sanırım ama pipetini sokar gözüne diye korkuyorum. ya ben bu kızı neyle su içiricem :KK70:
image.webp

Bizimki bundan canım ucunda üç tane minik delik var gayet rahat içiyor aslında hayatın çocuk sularından çok rahat içiyor üç delikli başlığı olan minik şişeler çok rahat ama suları bitince bu suluktan çok rahat içiyor canım ucu da sert plastik olduğu için ısırarak filan delemiyorlar :KK66:

Eki Görüntüle 1817107
Bizimki bundan canım ucunda üç tane minik delik var gayet rahat içiyor aslında hayatın çocuk sularından çok rahat içiyor üç delikli başlığı olan minik şişeler çok rahat ama suları bitince bu suluktan çok rahat içiyor canım ucu da sert plastik olduğu için ısırarak filan delemiyorlar :KK66:
Bu arada resimdeki suluk plastik canım fırlatınca kırılmıyor :) beratta eline ne geçse fırlatıyor :) sadece bi tane biberonu cam ondan da her gün süt içiyor sütünü bitirince hemen alıyorum elinden yoksa 1 dk geçmeden atıp kırar

mmerhaba canim
3 gun boyunca internetim yokdu
kuçuk fare oglum kablosun ezmi$ içini koparmis sonradan gordum
iyyiz sukur bi yaramazlik yok
siz nasilsiniz
Vay yaramaz vaay:) Biz de iyiyiz canim ayni kosturmaca. Hersey yolunda sukur

Bu kitapta çok güzel.Ancak bir sayfada çok sayıda görsel olduğu için ilk başlarda karışık geliyor sanki.Ama tekli-çiftli resimlere alıştıktan sonra bu kitaba geçiş yapılınca daha etkili oldu bizde.Tabi çocuktan çocuğa farkeder mutlaka.
Evet haklısın çok bayılarak almadım pek seçenek yoktu ve Almanya'ya dönmek zorundaydık kesinlikle bir kitap almak istiyordum bunu buldum seni yüklediğin kitaplar de çok güzelmiş

Back
X