- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
- 198
ne demek atlamak canım aşkolsun. çok teşekkür ederim mutlaka bakıcam :)Bende bakayım cnm bahsettiğin kitaba.Teşekkürler uzun uzun anlatmışsın.
Konuya atlamış gibi oldum ama belki işine yarar diye yazıyorum."Mucitpanda" internet sitesi var.Kaliteli ve eğitici çok güzel oyuncakları var.Güvenilir bir site.Rahatlıkla alışveriş yapabilirsin.
Önerdiğin sesli kitap da harika bir fikir.Tekrar teşekkürler.
evet inşallah sever de bundan sonra. doktora yarın gidicez sorucam sana da söylerim canım. sütü küçük çocuklara sulandırarak vermek bilinen bir şeydir genelde bana da kuzenim demişti. biraz ağır gelebilir o yüzden.İlk deneme için süper içmiş maşallah.Reddetmemesi bile seveceği anlamına geliyor bence.
Sulandırarak vermeni doktorunuz mu önerdi cnm merak ettim?
evet hemen kafaya yazıyorlar her şeyi cidden. çok akıllılar çok. ben ne yazıkki sallayarak uyutuyorum ya o kadar alıştıki. bu aralar uyku eğitimi vermeye çalışıcam aslında o zaman dediğin gibi hikayeler okuyabilirim tabii ilk alışma ve ağlama evrelerini atlattıktan sonra :)Cnm bence şimdi de uyuturken okuyabilirsin.Hayalini gerçekleştirebilirsin pekala.Bir süre sonra uykusu geldiğinde kitabını sana getirmeye başlar,al sana uyku eğitimi için başlangıç.Büyümesini beklememe gerek yok,Nasıl çabuk alışıyorlar herşeye.Kitap kurdu olur Begümcük.