2015 Şubat Anneleri

dadera dadera boşver canım üzülme belkide eşin söylemedi kadının haberi yok. Ama sende eşine aynısını yap gördün nasıl bişey olduğunu :))
@angeloflove sen nasıl oldun? Şuan daha iyi misin? Arada yaz buraya.
mery60 mery60 sizin gece nasıldı. Kıyamam ağladı mı yine ? İnşallah güzel geçmiştir
yeb4 yeb4 maşallah begüşe umarım böyle devam eder. Bizlere de örnek oldun cesaret verdin :KK66:)
Canim biliyorlardi da iste aman neyse bos seyler bunlar

canım eşin çok ayıp etmiş üzülmekte kırılmakta çok haklısın. dedikten sonra gelip gönlünü almasa da iyice odunluk ederdi afedersin. ahh inan kendimi gördüm söylediklerinde. bende kırılır üzülür unutmam ama yine de kutlardım eşimin doğum gününü. ama işte kutlamamak lazım. ya da kutlarsan yüzüne vur :)

kötü bi doğum günü olmuş çok üzüldüm canım :KK43: somut olarak yanında olamasak da biz senin yanındaydık yine ve her zaman da öyle olacak :KK68:
Amaan erkek milleti kutlamasam da yuzune vursam da ayni bence. Ben hic kus kalamiyorum hatta kizan ben bile olsam kendim barisiyorum durup durup. Cok yanimda oldunuz canim hepiniz hissettirdiniz bunu. Mutlu oldum.

inşallah bi çözüm bulursun canım.
sizden gördükçe yaptığım en mantıklı hareketin 6aylıkken odasına yatırmak olduğunu anlıyorum.

bazı uzmanlar 2 yaşına kadar anneyle yatmalı diyor. belki doğrudur bilemiyorum ama ben katılmıyorum ya. odası ayrılmalı 6aylıkken (imkan varsa tabii) o zaman alışır ve büyüyünce birden ayrılmak daha yıkıcı olur gibi geliyor.

tabii sende 3 adet olduğu için ekstra zor işin. oy vallahi hayranım sana. korkmasam bende yapardım çok cocuklu ailelere bayılırım.
Canim ben de o konuda cok memnunum. Bi de hic yanimizda yatirmadim alismadi. Simdi yatirsam bile kiziyo. O acidan cok rahat ettim. Senin gibi dusunuyorum ben de. Anliyorken daha cok etkilenir ve uzulur bence.

Kızlar size birşey soracağım. Kuzucuklara minik minik de sorumluluk veriyor musunuz? Yani mesela Alp eve geldiğimizde ya da babası geldiğinde terlikleri getirir öyle bir iş edindi ki bunu daha kapı açılmadan terlikleri getiriyor ve o terlikleri asla çıkaramıyoruz hemen uyarıyor odada yoksa gidip bulup getiriyor :KK70:
Yada kahvaltılık kapaklarını verir ışığı yakar vs. Siz neler yapıyorsunuz farklı önerileriniz var mı :KK66:
Ayy canim cok guzel yaa hayal ettim cok hosuma gitti yerim ben onu

kızlar bu akşam 4. akşamımız ama bu sefer uyumadı anlamadım. yine her zamanki gibi çok uykusu gelmişti her akşamki gibi yatırdım uyumak istemedi. kalktı yatırdım kalktı yatırdım oyun yaptı onu yine.

sonra çıkayım odadan dedim ağladı bi süre ama hemen buraya gel anne ağlaması. palavradan yani. sonra girdim tekrar denedim yok sürekli kalkıyo. bi daha çıkayım dedim bi ağladı daha kapıdayken ama nefesi kaçtı resmen. çok içlendi anlamadım. aldık şimdi odadan salona getirdik biraz havası değişsin. bu akşam niye böyle oldu anlamadım :KK43:
Can'ım bu durumu yaşayanları okumuştum internette, normal olabilecek bi tepki. Sen yine devam et ama bu sefer yanından ayrılma yine yatır kaldır yap, ağlarsa kucakla, eninde sonunda yorulacak. Seni deniyor olabilir.. Ne yaptınız Nasıl uyudu, saatte baya geç olmuş, uyumuştur şimdi

Aynen canım çok mutlu oluyorlar. Yerim ben o minik asistanı annesine yardımcı da olurmuş centılboy :-)
guzel fikirmis
biz isiklari aç kapa yaoiyoruz ama terlik getirmek hiç aklima gelmemisti
bende sevmem ki terlik giymem hiç dur ogrtelimde babasina yapsin barri o giyyor telik :)

kizlar ya benimki babaya çok duskun , babasi varken benim yuzume bakmiyor
adam isten çok yoruluyorum evde diye dert yanip duuryor yazik :)))
bence bi sorun yok becerebiliyorsa emzirsin bide hiç umrumda olmaz :))

bi terslik olmasinda kimi severse sevsin onemli deil ayrintilarda kaybolmam ben :)

İyi akşamlar kızlar..

Bugün kötüydüm bi çok farklı duygu yaşıyorum arada olur bana öyle.. Hayat bana çok sıkıcı geliyor, kendim için bişi yapayım dedim bugün ayazı eşime bıraktım bugün hayatındaki ilk defa erken geldi eve, annemle bi cilt bakımına gidelim azıcık dinlenelim dedik..

Buraya kadar gayet güzel dimi?
Şimdi çocuğun karbı tok,tüm gün neşeliydi hiç bişi yoktu, eşim yarım saat sonra bir aradı ki arkadan ayazın sesi geliyor, bu durmuyor diye.. O anda var ya allahım parçalayasım geldi Ada'mı.. Anneme dedim ki bi işim var sen başla bakıma ben gelicem diye çıtım hemen, kadını bıraktım orda söylemedim de yoksa o da gelmek isterdi..

Eve geldim ama yani öfkem tavan yapmış..
Ayazı koydum odasına açtım önüne Pepeyi telefondan izlesin diye, girişim içeri eşimin yanına ağzıma geleni saydım

Bazı şeyleri dememem gerekirdi belki ağır konuştum ama ham etti de yani..

Anneme de çaktırmamaya çalışıyorum..

Çok üzgünüm ama :KK43:
Ahh Can'ım benim.. Senin için büyük bir adım, ayazı bırakıp çıkman.. Ama sonu kötü bitmiş.. Bunu söylemek belki üzüntünü hafifletmez ama yalnız olmadığını bilirsin en azından.. Her gün bir saat yürüyüş için Tuna'yı babasına bırakıyorum, dediğin gibi karnı tok uykusunu almış olarak. Sadece bir gün geç uyandığı için yemek yedirmedim ve elimdeki o sıkıntıyı, o sitemi, o şikayetleri duyman lazım.. Ben de o kadar kırılmıştım ki. Hissettiğim öfkeden çok kırgınlıktı. Seni çok iyi anlıyorum yani. Bence de söylediklerini hakettiğine eminim. Bide onu üzdüm çok konuştum falan diye üzülme. Onlar en küçük zorlukta aramaya hiç çekinmiyorlar, bıt bıt şikayet ediyorlar. Hata birazcık da bizde, bırakalım başlarının çaresine baksınlar, onun da evladı sonuçta. Üffff sinir oldum!

@bbtr
Atıyo genelde zaten eline veriyorum ama ağzına alıyo işine gelmedimi tükürüyor sonra da mama sandalyesinden aşağıya atıyor hepsini
Ayran yapar veririm eline
Meyveli ya da sade süt veririrm bi tadına bakar işine gelmeyince sallar sallar etrafa saçar onu da.
Çorba koydum verdim olduğu gibi döktü mama sandalyesine.
naptin canim az emzirmryi basarabilidnmi

İyi akşamlar kızlar..

Bugün kötüydüm bi çok farklı duygu yaşıyorum arada olur bana öyle.. Hayat bana çok sıkıcı geliyor, kendim için bişi yapayım dedim bugün ayazı eşime bıraktım bugün hayatındaki ilk defa erken geldi eve, annemle bi cilt bakımına gidelim azıcık dinlenelim dedik..

Şimdi çocuğun karbı tok,tüm gün neşeliydi hiç bişi yoktu, eşim yarım saat sonra bir aradı ki arkadan ayazın sesi geliyor, bu durmuyor diye.. O anda var ya allahım parçalayasım geldi Ada'mı.. Anneme dedim ki bi işim var sen başla bakıma ben gelicem diye çıtım hemen, kadını bıraktım orda söylemedim de yoksa o da gelmek isterdi..

Ayazı koydum odasına açtım önüne Pepeyi telefondan izlesin diye, girişim içeri eşimin yanına ağzıma geleni saydım

e$ini uzdum diye uzulme keisnlikle
sen 1 senedir hersye yetismeye çaliisyorsun, nefes almiyorsun tabiri caizse
beyfendi yarim saat bakamiyor bi çocuga
insallah o lafalri soyleyip geri gitmisindir anne nin yanina
oyle parlayinca genelde ise ya riyor kafalarinda bi lamba yaniyor ama fazla umutlanma çabuk sonuyor :)
e$in senin dusundugun kdr çok etkilenmemistir , uzerinde durudgnu sanmiyorum olanlarin
keske etkilense eblki biseylerin farkina varirdi

ben bugun yasadiklarini her Allahin gunu yasiyorum benim içjn rutin hayat in parçasi kocayla çocuk kavgasi etmek :))

aklina gelebilecek herturlu ama herturlu seyle ilgileniyorum ev disinda esimde çocuga bakiyor
ama konusyugunda baksan hayrina bakiyor sanarsin çocuga
e ben disari gidip onun yapmasi gerkeen bi i$le ilgilenince oda evde durup çocuga bakiyor memnun deilsen git kendi isini kendin yap diyorum bende
hatta babasi sen yat uyu biz sessizce oglumla gider senin islerini halleder geliriz, arabada koltukda durur ne var sanki falan diye ironi yapiyorum
bos bos konusma diye daha çok kiizyor:KK70::KK70::KK70::KK70:

İyi akşamlar kızlar..

Canim yaa haklisin valla hic sorumluluk almiyorlar. Biz durmayinca napiyosak onlar da yapsin. Oyalasinlar yani. Hevesin de yarim kalmis kiyamam. Esin ne yapti. Umarim anlamistir hatasini

Bende hemen hemen hergün çıkıyorum aslında ama bugün burnu akıyordu çıkarmak istemedim bizimki yaz saatine geçti dokuz ondan aşağıya uyumuyor
Temiz hava yürümek ikinize de iyi gelir. Dışarıdan gelince hemen uyuyor gündüz uykusuna yoksa gece bizimkide 9.30 10 gibi yatıyor bazen daha geç

guzel fikirmis
biz isiklari aç kapa yaoiyoruz ama terlik getirmek hiç aklima gelmemisti
bende sevmem ki terlik giymem hiç dur ogrtelimde babasina yapsin barri o giyyor telik :)
Sevmiyorsan yandın yatakta koltukta uzanırken bile giy diye uyarıyor giyince de bir mutlu oluyor ki sorma :KK70: dene dene çok tatlı oluyolllaa ;)

Back
X