2016 Aralık Anneleri

Benide o gruba alın :)
Ki ben birde utanmadan tüp mideliyim

Canim sn tup mide ameliyatimi gecirdin
Zahmet olmazsa biraz detay verirmisin ne zaman oldun kac kiloyla oldun ve ne kadar verdin.
Ve ayrica tup mide sonrasi yeme duzenin nasil
Kuzenim arastirma icinde bide yeni evli oda hamile kalmak istiyo sonrasinda
Tavsiye ediyormusun

Ben de ben de ben de
Ömrüm boyunca görmediğim rakamı gördüm tartıda. Sürekli hesap yapıyorum bebek şu kadar olsa su şu kadar ödem de bu olsa diye diye kafayı yicem. Muayenenin en zor kısmı o tartı benim için

yaaa gerçekten mi? Allah razı olsun ya.. saatlerdir çöktüm kalktım, niye kilolu sezeryan zor diyor ki o zaman? sen epidural mi oldun? sana epidural yapamam dedi, doğuralım da Allahın izniyle zayıflayalım valla beraber

Ayy ben cesaret edemedim annemde sakınmnn ha sakınmn diyo

Ben doktora dedim kilomu soylemeyin diye elimden gizlice tartıldım sanki bilmiyoz diyo ama bence bu kadarını o bile tahmin etmiyodur

yaaa gerçekten mi? Allah razı olsun ya.. saatlerdir çöktüm kalktım, niye kilolu sezeryan zor diyor ki o zaman? sen epidural mi oldun? sana epidural yapamam dedi, doğuralım da Allahın izniyle zayıflayalım valla beraber
genel anestezi oldum ben

Canim cok tesekkurler cevap icin. Bende biraz dusununce cam biberonlari degistimemeye karar verdim. Dedigin gibi herkes daha saglikli oldugunu soyluyor. 3-4 tane de plastik biberon daha alirim kizimla disari ciktigimda veya kizim biraz buyuyup biberonu tutmaya firlatmaya basladiginda kullanmak icin

AzRASILAM Narcoleptic insomniac syns yalnız olmadığını bilmek ne güzel ya! ağladım ağlıcam valla ruh halim çöküntüde kızlaaar
Ayy sen mi ben mi normal kilomun üstüne 10 kilo aldığım anda hamile kaldım. Hamilelik sürecinde de 13 kilo aldım yani resmen 23 kilo almış bulunmaktayım ve şimdiden diyetisyenimi ayarladım ama spor işini nasıl yapıcam bebekle bilmiyorum.

Valla ben de varım hayatımın en yüksek rakamını gördm

Bende soklardayim 67 veya 68 ile hamile kaldim hala 71im oda gecen eczanede montla botla kiyafetlerle tartildim soklardayim herkes derdi sen cok dikkat et diye hala eski koyafetlerimi giyiyorum

Tabiki
Ben 2011 yılında 130 ile oldum
9 ay da 55kg verdim 73ü bile gördüm
Boyum 1.78 olunca manken gibi idim
2014 den sonra tamamen kendi hata ve oturarak çalışmaya başladığım için
80 85 90 95 olarak devam ettim
Maalesef 102 ile hamile kaldım
Şuan 111 yada 112yim
Tartılmak istemiyorum
Ama üzülmüyorum da
Yine veririm inşallah
Ameliyatı tavsiye edermisin dersen
Emin ellerde ederim tabiki
Hatta veremezsem yine olurum
Revizyon deniyor ona da
Önce kendim çabalayacam
Hıı ilk hedefim 90 :)
Kısmet bakalım

Dr bugün kulağıma eğilmiş kilon ne kadar diyor
Ne demek istedi 2 anlam içeriyor

Arkadaslar sizdede sumuksu bir sekilde akintilar geliyormu... bende fazlalasti bu aralar
Hemde nasıl

AzRASILAM Narcoleptic insomniac syns yalnız olmadığını bilmek ne güzel ya! ağladım ağlıcam valla ruh halim çöküntüde kızlaaar
Hiç sıkma canını
Sağlık önemli olan
Verirsin

Acile gidince açıklık bakıyolar ya açıklık olması için önce nişan gelmesi gerekli değil mi ? Rahim ağzındaki tıkaç gelip sonra açılmaz mı mantık olarak

Nişan gelmeden de rahim ağzı açılabiliyor canım, rahim ağzı açıklığı denen oradaki kasların gevşemesiyle alakalı. Benim annem hiç nişan görmeden doğurmuş kardeşimle ikimizi. Benim doğumumda önce su gelmiş, kardeşim de ayaklarım şişiyor diye doktora gitmiş muayenede "rahim ağzı açıklığı var, doğum başlamış hemen hastaneye gidin" demiş doktoru :)

Arkadaslar sizdede sumuksu bir sekilde akintilar geliyormu... bende fazlalasti bu aralar

Benim de fazlalaştı sümüksü akıntı ama koku ya da renk değişikliği olmadığı sürece endişe etme demişti doktorum o yüzden kafama takmıyorum

Ben 117 ile falan hamile aldım 5 kilo almış oldum ama gebe kalmadan önce hastalık gibi her gün bir kilo alıyordum gebelikte de çok yedim çikolatalar falan almadım şu gebelikteki metobolizma normalde de çalışsa zayıf hatun olurmuşum ayol:))))

Hangi doktor cnm ben kadın doğum elif hanima gidiyorum

Ben de elif hanıma gidiyorum.Güya bu cuma kontrolümüz vardı ama kolunu kırmış 25ine verdiler yeni randevuyu.Bugün hastaneyi aradım raporu uzayabilirmis

Esim bir otelin spor salonuna yazildi aile indirimi oluyodu o 1 yillik ben de mayista baslamak uzere 6 aylik yazildim. Havuzu falanda var sarkmaktan cok korkuyorum olabildigince erken baslamak istedim. Haziranda da ise donucem bakalim kayin valide yari yolda birakmazsa bebege o bakicak. @Ebruzerim75 benim de akintim oluyo arada baya yogun ama olmasi normalmis kotu kokulu falan degilse sorun yok bence Ediz Enesin Annesi CansuEylul benim de foto koyasim geldi ama kendimi cirkin hissediyom diye gebeyken foto cekmesinler diye hep kacip durdum siz masallah tas gibisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…