Benide o gruba alın :)
Ki ben birde utanmadan tüp mideliyim
Amannn canım o da kilo mu karşında 122 kilo bi obez varve ikinci sezeryana girecek..ilkinde 100 le hamile kaldım 110 gibi de dogurmuştum bi sorun yaşamadım şükürler olsun dikişle ilgili falan sadece bi sure kaşınıyor dikiş yeri...zayıf olsak daha iyiydi tabi ki ama napalım(((
Doguralım da sonra senle zayıflarız
Ben de ben de ben deBenide o gruba alın :)
yaaa gerçekten mi? Allah razı olsun ya.. saatlerdir çöktüm kalktım, niye kilolu sezeryan zor diyor ki o zaman? sen epidural mi oldun? sana epidural yapamam dedi, doğuralım da Allahın izniyle zayıflayalım valla beraberAmannn canım o da kilo mu karşında 122 kilo bi obez varve ikinci sezeryana girecek..ilkinde 100 le hamile kaldım 110 gibi de dogurmuştum bi sorun yaşamadım şükürler olsun dikişle ilgili falan sadece bi sure kaşınıyor dikiş yeri...zayıf olsak daha iyiydi tabi ki ama napalım(((
Doguralım da sonra senle zayıflarız
Benide o gruba alın :)
Ben doktora dedim kilomu soylemeyin diye elimden gizlice tartıldım sanki bilmiyoz diyo ama bence bu kadarını o bile tahmin etmiyodurBen de ben de ben de
Ömrüm boyunca görmediğim rakamı gördüm tartıda. Sürekli hesap yapıyorum bebek şu kadar olsa su şu kadar ödem de bu olsa diye diye kafayı yicem. Muayenenin en zor kısmı o tartı benim için
genel anestezi oldum benyaaa gerçekten mi? Allah razı olsun ya.. saatlerdir çöktüm kalktım, niye kilolu sezeryan zor diyor ki o zaman? sen epidural mi oldun? sana epidural yapamam dedi, doğuralım da Allahın izniyle zayıflayalım valla beraber
mrb cnm kusura bakma geç cvp yazıyorum belkide işlem bile yaptın ama görünce yazmak istedim .
bende çok sordum . ama en sağlıklısı cam deniliyor. bende çok sordm hem e-bebek hem jokerde en çok tavsiye edilen tür nedir vs diye herkesten gelen cvp cam biberon oldu ve bende cam aldım .
bende senn gibi riskleri düşündm ama sağlık açısından bakınca cam gibisi yok biliyoruzki küçücük bebekleri şimdiden plastikle beslemenn manası yok en azından 1 yaşına kadarki kısmı cam olsun dediler .
Ayy sen mi ben miAzRASILAM Narcoleptic insomniac syns yalnız olmadığını bilmek ne güzel ya! ağladım ağlıcam valla ruh halim çöküntüde kızlaaar
Valla ben de varım hayatımın en yüksek rakamını gördmBen de ben de ben de
Ömrüm boyunca görmediğim rakamı gördüm tartıda. Sürekli hesap yapıyorum bebek şu kadar olsa su şu kadar ödem de bu olsa diye diye kafayı yicem. Muayenenin en zor kısmı o tartı benim için
her tartı sonrası hayır olamaz olmamalı muhabbeti yapıyorum. Kilo almadığım zaman doktorum da benimle birlikte seviniyor artıkBen doktora dedim kilomu soylemeyin diye elimden gizlice tartıldım sanki bilmiyoz diyo ama bence bu kadarını o bile tahmin etmiyodur
TabikiCanim sn tup mide ameliyatimi gecirdin
Zahmet olmazsa biraz detay verirmisin ne zaman oldun kac kiloyla oldun ve ne kadar verdin.
Ve ayrica tup mide sonrasi yeme duzenin nasil
Kuzenim arastirma icinde bide yeni evli oda hamile kalmak istiyo sonrasinda
Tavsiye ediyormusun
Dr bugün kulağıma eğilmiş kilon ne kadar diyorBen de ben de ben de
Hemde nasılArkadaslar sizdede sumuksu bir sekilde akintilar geliyormu... bende fazlalasti bu aralar
Hiç sıkma canınıAzRASILAM Narcoleptic insomniac syns yalnız olmadığını bilmek ne güzel ya! ağladım ağlıcam valla ruh halim çöküntüde kızlaaar
Gunaydinnn hanimlarr... bugun sabah 2 kere 40 dkka arayla iki kere agrili kasilma yasadim.
Acile gidince açıklık bakıyolar ya açıklık olması için önce nişan gelmesi gerekli değil mi ? Rahim ağzındaki tıkaç gelip sonra açılmaz mı mantık olarak
Arkadaslar sizdede sumuksu bir sekilde akintilar geliyormu... bende fazlalasti bu aralar
Hangi doktor cnm ben kadın doğum elif hanima gidiyorum
Dur ben bakiyim link atarmCanim baktım ama bulamadim ya
Noldu kısImdaaat yardim edinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?