2016 Aralık Anneleri

Gecmis olsun canim. Belden mi geldi agri, pozisyon degistirince gecti mi?
Bu ara kullanici adini mi degistirdin??
Ewt cnm kullanici adi degistim eski edaomer11111 im yani:)
Yani benim normalde hep agri surekli olur kasilma o agri devam ederken olurdu ama bu sefer once agri geldi hemen ardina kasilma sonra ikiside gtti. Pozisyon degistirdim uyumusum 40 dkka gecmis aradan gene aynisi oldu gecti. Gun icindede kasilma hssettim ama agrisiz agri hssetim ama kasilmasiz :)

Yaa ben cok bunalmaya basladim. Cok skildim artik. Diyorumki oglum obur cumayida gorelim de cik gel ya kalma orda daha diyorum. Valla dayanamiyorum cok zorlanmaya basladim ya. Oturmayi unuttum 7 24 yatis yapiorum. Yemek yerken oturuyorum sadece ondada bi baski baski alta uste ne yiyebliorum ne bseee....

Ben haftasonu doktoruma sormuştum. İzin verince bugün kuaföre gidip komple hallettirdim canım. Kuş gibi hafifledim valla. Haftaya da doğum olacak inşallah.

Tesekkur canim :)
Ay ne olduu

Cok bunaldimm yaaa skildimmm dogurmak istiyorumm
İnşallah..2 haftadır gitmiyorum haftaya 3 olacak ve 37.haftam olacak.Uzayacak olursa doktor değiştirmek zorunda mı kalırım bilmiyorum.

Bencede artık yeter 37 38 ideal acile gittim bende kasılmalar için ne sancı ne bişe yok

ben başta kastım kastım artık bu son haftalarda saldım yettiyse yetti! çay koydum şimdi bisküviyi banıcam ayıptır söylemesi moralim düzelsin sen nasıl doğum yapacaksın nasipse peki?

Canim peki ben de 48 tane 1 numara vardı.1 numara 104 lu daha alsam çok olmaz mı bebis iri de olabilir 4 kilo dogabilirmis
Cnm 1 numara zaten 2 ile 5 kg arasi onun sisi vs de var onlar inince en az 200 300 gr dusuyo. . Valla canm ben 1 numaradan kac tane gider die sordugumda ole demisti kuzenim. Senin o 48 en fazla 1 hafta gtcek bi kutu daha almis olsan max max 20 gun gitse gene anca 1 ay kullanmis olcksin o iki kutuyu oda fazlasiyla gider zaten. Sonrada kg durumuna gore zaten 2 ye geciosun.

Ben haftasonu doktoruma sormuştum. İzin verince bugün kuaföre gidip komple hallettirdim canım. Kuş gibi hafifledim valla. Haftaya da doğum olacak inşallah.
aaa hatırladım seniiii :) kilo muhabbeti yapmıştık! bıraktığın yerdeyim hala sezeryan mı olacaksın? gün verdi mi doktor?

ben başta kastım kastım artık bu son haftalarda saldım yettiyse yetti! çay koydum şimdi bisküviyi banıcam ayıptır söylemesi moralim düzelsin sen nasıl doğum yapacaksın nasipse peki?
Oh afiyet olsun. Ay yok ben de tartı anında karalar bağlıyorum yoksa yiceğimden geri kalmadım
7 ay kustum ben bir de dedim doktoruma kusmasam yemeğe devam etsem kim bilir kaç kiloydum şimdi gerçi kusuyorum midemi tutsun diye karbonhidrat tükettim çok ondan da kaynaklandı biraz.
Epidural sezaryen düşünüyorum tabi bir sürprizle karşılaşmazsak. Sen ne düşünüyorsun tatlım doğum konusunda?

o zaman aliyim ben bu paketten e bebek en indirimli suan ordan aliyim

Bugün bir ebe ablayı gördüm tanıdık, gerçi artık ebelik yapmıyor ama "karnın aşağı inmiş doğumun yakın senin" dedi, abla "tahminin ne kadar" dedim "3 haftayı aşmaz" dedi bakalım dediği çıkacak mı?

Kızlar bir de size bir önerim olacak kuzenim ve çok yakın bir arkadaşımdan gördüğüm ve onların da önerisiyle. Mutlaka sling kullan dedi ikisi de, hatta kuzenim oğlu büyüdüğü için slingini bana verdi sağ olsun, oğlu prematüre doğmuştu kolik yaşamadan hiç hasta etmeden maşallah 8 aya getirdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…