- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Ewt cnm kullanici adi degistim eski edaomer11111 im yani:)Gecmis olsun canim. Belden mi geldi agri, pozisyon degistirince gecti mi?
Bu ara kullanici adini mi degistirdin??
Hadi ya benim de 25 indeydi. Uzamaz inşallah yaaaBen de elif hanıma gidiyorum.Güya bu cuma kontrolümüz vardı ama kolunu kırmış 25ine verdiler yeni randevuyu.Bugün hastaneyi aradım raporu uzayabilirmis
Yaa ben cok bunalmaya basladim. Cok skildim artik.Noldu kıs
Imdaaat yardim edinnn
İnşallah..2 haftadır gitmiyorum haftaya 3 olacak ve 37.haftam olacak.Uzayacak olursa doktor değiştirmek zorunda mı kalırım bilmiyorum.Hadi ya benim de 25 indeydi. Uzamaz inşallah yaaa
Arkadaslar sizdede sumuksu bir sekilde akintilar geliyormu... bende fazlalasti bu aralar
Ben haftasonu doktoruma sormuştum. İzin verince bugün kuaföre gidip komple hallettirdim canım. Kuş gibi hafifledim valla.kızlar utanıyorum ama :I beden temizliğinizle ilgili naptınız? onu da stres yapıyorum, jiletle de kesip duruyorum her defasında kendimi. doktora tüy dökücü kremi sordum asla dedi. gittim veet sensitive touch aldım hiçbi işe yaramıyor desem yeri var. hoffff
Tesekkur canim :)Esim bir otelin spor salonuna yazildi aile indirimi oluyodu o 1 yillik ben de mayista baslamak uzere 6 aylik yazildim. Havuzu falanda var sarkmaktan cok korkuyorum olabildigince erken baslamak istedim. Haziranda da ise donucem bakalim kayin valide yari yolda birakmazsa bebege o bakicak. @Ebruzerim75 benim de akintim oluyo arada baya yogun ama olmasi normalmis kotu kokulu falan degilse sorun yok benceEdiz Enesin Annesi CansuEylul benim de foto koyasim geldi ama kendimi cirkin hissediyom diye gebeyken foto cekmesinler diye hep kacip durdum siz masallah tas gibisiniz
Ay ne olduu
Cok bunaldimm yaaaskildimmm dogurmak istiyorumm
İnşallah..2 haftadır gitmiyorum haftaya 3 olacak ve 37.haftam olacak.Uzayacak olursa doktor değiştirmek zorunda mı kalırım bilmiyorum.
Tamam canım çok sağolhttps://www.e-bebek.com/prima-b430/ @serpil89 canom ewt kalmamis kaldirmislar. Ben aldigim zaman paylasmistim kacirmayin die denk gelmedin demekayni set ebebekde var suan 99 lira bide gittigidiyorda 104.90 a var. Bak istersen.
Recaaa bebek :)Tamam canım çok sağol
Bencede artık yeter 37 38 ideal acile gittim bende kasılmalar için ne sancı ne bişe yokYaa ben cok bunalmaya basladim. Cok skildim artik.Diyorumki oglum obur cumayida gorelim de cik gel ya kalma orda daha diyorum . Valla dayanamiyorum cok zorlanmaya basladim ya. Oturmayi unuttum 7 24 yatis yapiorum. Yemek yerken oturuyorum sadece ondada bi baski baski alta uste ne yiyebliorum ne bseee....
Canim peki ben de 48 tane 1 numara vardı.1 numara 104 lu daha alsam çok olmaz mı bebis iri de olabilir 4 kilo dogabilirmisRecaaa bebek :)
ben başta kastım kastım artık bu son haftalarda saldım yettiyse yetti! çay koydum şimdi bisküviyi banıcam ayıptır söylemesi moralim düzelsinBen de ben de ben de
Ömrüm boyunca görmediğim rakamı gördüm tartıda. Sürekli hesap yapıyorum bebek şu kadar olsa su şu kadar ödem de bu olsa diye diye kafayı yicem. Muayenenin en zor kısmı o tartı benim için
O sıkıntılar olmazsa hiç bir anne doğurmak istemez :))Bencede artık yeter 37 38 ideal acile gittim bende kasılmalar için ne sancı ne bişe yok
Cnm 1 numara zaten 2 ile 5 kg arasi onun sisi vs de var onlar inince en az 200 300 gr dusuyo. . Valla canm ben 1 numaradan kac tane gider die sordugumda ole demisti kuzenim. Senin o 48 en fazla 1 hafta gtcek bi kutu daha almis olsan max max 20 gun gitse gene anca 1 ay kullanmis olcksin o iki kutuyu oda fazlasiyla gider zaten. Sonrada kg durumuna gore zaten 2 ye geciosun.Canim peki ben de 48 tane 1 numara vardı.1 numara 104 lu daha alsam çok olmaz mı bebis iri de olabilir 4 kilo dogabilirmis
aaa hatırladım seniiii :) kilo muhabbeti yapmıştık! bıraktığın yerdeyim halaBen haftasonu doktoruma sormuştum. İzin verince bugün kuaföre gidip komple hallettirdim canım. Kuş gibi hafifledim valla.Haftaya da doğum olacak inşallah.
Oh afiyet olsun. Ay yok ben de tartı anında karalar bağlıyorum yoksa yiceğimden geri kalmadımben başta kastım kastım artık bu son haftalarda saldım yettiyse yetti! çay koydum şimdi bisküviyi banıcam ayıptır söylemesi moralim düzelsinsen nasıl doğum yapacaksın nasipse peki?
Yok artik iki de bi tasinmiyorum hastaneye skildim ... obur cumayida gorelimde gelsin yaa. Zaten ufacik tefecigim cok zorlaniyorum.Bencede artık yeter 37 38 ideal acile gittim bende kasılmalar için ne sancı ne bişe yok
o zaman aliyim ben bu paketten e bebek en indirimli suan ordan aliyimCnm 1 numara zaten 2 ile 5 kg arasi onun sisi vs de var onlar inince en az 200 300 gr dusuyo. . Valla canm ben 1 numaradan kac tane gider die sordugumda ole demisti kuzenim. Senin o 48 en fazla 1 hafta gtcek bi kutu daha almis olsan max max 20 gun gitse gene anca 1 ay kullanmis olcksin o iki kutuyu oda fazlasiyla gider zaten. Sonrada kg durumuna gore zaten 2 ye geciosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?