2016 Aralık Anneleri

Allah razi olsun bende tum duami bu yonde ettim rabbim kabul eder insallah. Senle ayniyiz sanirim bende oleyim damacanaya gomulcem hic su icmiyorum cunku. Cay icebiliorum onuda gorsen ard ard ard arda yudumluyorum suszluktn. Suan mesela yaniyo agzim aglicam nerdeyse icemiyorum neden cunku azcik nohut yedirdi annem burnumdan geldi 4 kere kustum yarim saat arayla. Simdi bide su icersem bilmem nolur. Ama bi kere dedimki yeter ya olcem artik dedim diktim tepe iki bardagi sonra cikti tabi ama ictim ya oh dedim :) en son gene yapcm ole bise dur bakalim. Sabir diorum. Gene artmaya basladi serum merum gecti gitti yarin gene gtcem delinmeye kolumu gorsen

Merhaba Arkadaşlar
Kandillimiz Mübarek Olsun ...
mide bulantısı ve kusma olanlar halimiz cok kötü ama yapacak bişey yok maalesef.
bende de bulanti halsizlik iştahsızlık hepsi mevcut kusma yok cok şükür.
cinsiyeti belli olanlar olmus maşallah
bizim bir hafta falan geriden geldiği için heralde biraz geç öğrenitiz. olsun iyi olsun yeterki miniklerimiz hepimizin
kizlar bu arada başağrısı olan var mi benim birkaç gündür cok ağrıyor

Ben de yuksek tempoda yuruyus yapmaya aliskinim ama evde..
Bu hafta gidecegim ...
doktora mutlaka soracagim yuruyusu...

Özellikle kusan arkadaşlara çok sabır diliyorum ilk hamileliğimi ogrenince ilk 5 ay her gun (gunde 14 kez rekorum olmuştu ne yazikki( ) ve ondan sonra da her haftada bir kusan, doğuma bile kusarak giden hicbir yiyecegi secmezke tatli yiyemez su icemez olan hic bi bulanti ilacı yaramayan bi insan olmustum beterin beteri vardir dedik sabrettik o zamanlar simdi beni bi korku saldi kusanlari okudukça insallah yine oyle olmam... o kadar istedim kizima bi kardesi cok sukur nasip oldu amma ve lakin can da tatli geliyo iste... keske hicbirimiz oyle olmasak dimi☺ Allah cumlemize kolaylik versin bayanlar analık kolay değil

Evet hatırladım Bursa istiyordunuz
Belli olmadımı askeriyenin tayinleri açıklandı
Canim inşallah hayırlısi ile gelir isim olarak zeynep yada elif istiyotuz
İsimler de süper
Eski isimlerden en çok sevdiğimdir
Arda dan sonraki oğluşun ismi ne ?
Günaydın kızlar
Izmir'de çok yağmur yağıyor mis gibi yağmur kokusuna uyandım.
Yağmurlu havayı çoook severim
Ben Adanalıyım malum sıcaklarımızla meşhur bir iliz yazın ne yapacam karaa karaa onu düşünüyorum

Günaydın arkadaşlar mutlu pazarlar

Çatlak için genelde badem yağı ve bebe yağı ön er ilir
Kozmetik olarakda sebamedde var çatlak giderici diye onu kullanıp faydasını gören çok kişi biliyorum
Önemli olan çatlak başlamadan yağlanmaya başlamak düzenli bir şekilde
Hıı bnm bir drdan duyduğum ise çatlarsa çatlar hiç bir krem yağ engellemeyez sadece en aza indirger demişti.

Ay evet yazı bende düşünüyorum ama Adana daha sıcak Allah yardımcımız olsun neyseki 7.aydan sonra havalar normale döncek

14. hafta tatlım 3 hafta var daha.

14te geçer mi diyorsun yani cnm? yaa sabııırr diyorum artk

seninle 1 gün var aramızda cnm ama benim hala aynı, ne güzel şanslısın.darısı bana inşallah..serumun etkisi geçti iyice eski halime döndüm birde yarın işe gitcem

Günaydınlar hepinize
İlk hamileliğimde lierac, zeytinyağı, bebeyağı hepsini çok düzenli kullanmama rağmen baya çatladım. Çatlayacağın varsa 9 ay yağ fıçısında da dursan çatlarsın denir ya çok doğru. Annemin de çok çatlağı vardır bi de ergenlikte bile kilo alıp vermememe rağmen belim vs çatlamıştı benim, cilt yapısıyla alakalı yani bu durum malesef.
Cinsiyet öğrenenlere çok sevindim ve heveslendim. Bizim öğrenmemize daha var. Bir kızım olduğu için bazen diyorum ki ona arkadaş olur kız olsun, bazen de farklılık olur erkek olsun Allah hangisini uygun görürse tabiki, sağlıkla doğsun yeterki. İçime kız doğuyor ama sanki benden hep kız annesi olurmuş gibi :) çin takvimine göre erkek gerçi bu sefer. Hayırlısı bakalım..
Buarada kızıma hamileyken yüzüm hiç bozulmamıştı, bir tane bile sivilcem de çıkmamıştı. Herkes çok güzelleştin diyordu ama kızdı yani. Onlar her zaman tutmayabiliyor demek ki.

Ay evet yazı bende düşünüyorum ama Adana daha sıcak Allah yardımcımız olsun neyseki 7.aydan sonra havalar normale döncek
Adanada asıl sıcaklar 6. Aydan kasıma kadardır en sıcak temmuz ağustos eylül
Düşünmek bile istemiyorum
Çok şükür baya azaldı
Acıktığımı hissediyorum artık
Bu geçmeler aana hepinize olsun inşallah
Annem de 2 çocuk doğurmuş hiç çatlama yok
Bnm ilk gebeligimde karnım çatladı sonra hızlı bir kg vermem oldu o zaman ta tam çatladım :)
Bnmde kızımda yüzümde bir sivilce dahii çıkmadı o da cilt yapısıyla alakalı bence

Ardahan sonra Tuna m var :)

Annecim pazardan bol bol enginar almış karaciğer enzim yükselmesi SGPT alt diye geçiyor düşürmek için bol enginar salata bol su içmem gerekiyormuş 2 hazirana kadar inşallah düşer ve kanımda yükselir çekirdekli siyah üzüm yiyorum kanım yükselsin diye, başka SGPT alt değeri yüksek çıkan yok mu kızlar ?
Benim 7.haftalıkta değerlerim çok iyimiş ama 11.haftalıkta farklılıklar olmuş düzenli beslenmemekten galiba diye düşünüyorum neyseki iştahsızlık geçiyor sabah çok güzel kahvaltı yaptım yumurta bile yedim çok şükür Allah'ım.

Askeriye den sonra bizimki açıklanıyor eşim polis ..
Eli kulağında bekliyoruz pazartesiden itibaren her an açıklanabilir. .

Misafirim var bugün hazırlık yaptım baya bekliyorum. .
Normalde hiç zorlanmazdim ama hamileyken zorlandım. . Ki bütün evi eşim temizlenmesine rağmen. .
Damak tadım yok ki bakalım misafirler beğenecek mi?

Merhaba hayırlı pazarlar güzel hanımlar.
Cinsiyet ile ilgili doktorlarından ihtimalleri öğrenen arkadaşlar. Çok sevindim, hayırlı olsun, bizlere de nasip olsun inşallah.
Çatlak kremi olarak, bana kakao yağını tavsiye ettiler. zeytinyağı şeklinde olanlar değil, böyle daha yoğun kıvamlı, vazeline benzeyenlerden alın ama. Kakao yağı + bebe yağı hergün uygulanırsa cildi çok iyi nemlendiriyormuş. Tabi içerden de beslemek gerek, bol bol su içmeli. Lierac ı çok duydum ama şimdilik ben bunları kullanacağım. Beyaz tenliyim, zaten baldırlarım ergenlikten kalma beyaz çatlaklarla dolu. Benim işim zor görünüyor bakalım.

merhaba güzel annişler
keseydi, kalp atımıydı ,kusmaydı ,mide bulantısıydı derken cinsiyet ögrenmeye yavas yavas geliyoruz
cinsiyet öğrenen arkadaslar adına cok sevındım darısı bizim başımıza bende cuma günü gittim 9+3 dük kızlar ayakları elleri belliydi ilk defa cok guzel bir duygu hamile olmak anne olmayı beklemek inşallah saglıcakla devam eder cisiyet ögrenen arkadaslara sorum olacak bebek kesede sagda mıydı solda mı duruyordu? böyle bir yorum varya cisiyet tahmini merak ettm

bu arada lierac siparıs ettm cok övuyorlar pazartesi gelicek ama smdılık cok sukur hıc kılo almadım gibi kusmalardan ne zaman kullanmaya baslayım sizce? birde bulantılarım azaldı artık cok kusmuyorum cok sukur darısı sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…