Maşallah Allah esirgesin hepsiniArdahan sonra Tuna m var :)
Misafirlerinn anlayışla karşılaması lazımAskeriye den sonra bizimki açıklanıyor eşim polis ..
Eli kulağında bekliyoruz pazartesiden itibaren her an açıklanabilir. .
Misafirim var bugün hazırlık yaptım baya bekliyorum. .
Normalde hiç zorlanmazdim ama hamileyken zorlandım. . Ki bütün evi eşim temizlenmesine rağmen. .
Damak tadım yok ki bakalım misafirler beğenecek mi?
Bnm ki en baştan beri ortada duruyor :)merhaba güzel annişler
keseydi, kalp atımıydı ,kusmaydı ,mide bulantısıydı derken cinsiyet ögrenmeye yavas yavas geliyoruz
cinsiyet öğrenen arkadaslar adına cok sevındım darısı bizim başımıza bende cuma günü gittim 9+3 dük kızlar ayakları elleri belliydi ilk defa cok guzel bir duygu hamile olmak anne olmayı beklemekinşallah saglıcakla devam eder cisiyet ögrenen arkadaslara sorum olacak bebek kesede sagda mıydı solda mı duruyordu? böyle bir yorum varya cisiyet tahmini merak ettm
Günaydınlar hepinize
İlk hamileliğimde lierac, zeytinyağı, bebeyağı hepsini çok düzenli kullanmama rağmen baya çatladım. Çatlayacağın varsa 9 ay yağ fıçısında da dursan çatlarsın denir ya çok doğru. Annemin de çok çatlağı vardır bi de ergenlikte bile kilo alıp vermememe rağmen belim vs çatlamıştı benim, cilt yapısıyla alakalı yani bu durum malesef.
Cinsiyet öğrenenlere çok sevindim ve heveslendim. Bizim öğrenmemize daha var. Bir kızım olduğu için bazen diyorum ki ona arkadaş olur kız olsun, bazen de farklılık olur erkek olsun Allah hangisini uygun görürse tabiki, sağlıkla doğsun yeterki. İçime kız doğuyor ama sanki benden hep kız annesi olurmuş gibi :) çin takvimine göre erkek gerçi bu sefer. Hayırlısı bakalım..
Buarada kızıma hamileyken yüzüm hiç bozulmamıştı, bir tane bile sivilcem de çıkmamıştı. Herkes çok güzelleştin diyordu ama kızdı yani. Onlar her zaman tutmayabiliyor demek ki.
Canım istediğiniz yere tayininiz çıkar inşallah hayirlisiyla. Bende bugün annemden eve döndüm. 1 haftalik saltanatım sona erdi.Askeriye den sonra bizimki açıklanıyor eşim polis ..
Eli kulağında bekliyoruz pazartesiden itibaren her an açıklanabilir. .
Misafirim var bugün hazırlık yaptım baya bekliyorum. .
Normalde hiç zorlanmazdim ama hamileyken zorlandım. . Ki bütün evi eşim temizlenmesine rağmen. .
Damak tadım yok ki bakalım misafirler beğenecek mi?
Canım 2 kilo odemdir. Bende geçen hafta tartildigimda 2 kiloya yakın aldığımi görünce gözlerim yuvalarından firlayacakti. Ama birkaç gün sonra göbeğim indi. Sanırım ödem yaptı vücudum. Zaten birkaç sabah alyansimi takmadığım ellerim yüzüm şişti. Şimdiden böyle olursam sonu ne olacak diye çok üzülmustum ama şişkinliğim indi.Şu icsem yarıyor derler ya son bikaç gündür öyleyim. .
Yemek yiyorum hiç yememis gibiyim doyuyorum yarım saat sonra midem kaziniyor. .
Ben de yemiyorum su içiyorum daha kötü oluyor. .
Kilodan acayip korkan ben bu hamileliğimde sanırım baya bi kilo alcm. .
10. Haftadayim 2 kilo aldım bile..
Bu kilo benim yemekle alakali değil normal yediklerimi yiyorum vücudum hiç ogutmeden sindirmeden kendine tutuyor.
Çok fena moralim bozulmuş durumda...
Bu iki kiloyu da son iki haftada aldım. .
Doktora gittiğimde soracağım hamilelik diyeti ve spor yapabilir miyim diye?
Ve doktorumu değiştirmeye karar verdim zaten şunun surasında 2 -3 kere daha anca giderim
Sonra tatilde başka doktorlara. .
Doktor geldiğimi görünce geçin içeri diyor ultrasonla bakıyor benimle hiç konuşmadan bikaç bişey söyleyip odadan çıkıyor gezinmeye. .
Yeni bi doktor varmış 20 yıl istanbul Memorial hastanesinde çalışmış. .
Hastasiyla çok ilgileniyormus baya bi konuşuyormuş
Çocuklarımin son sınavlarını yapayım bu perşembe gideceğim o doktora tam 11 haftalik olacak...
Neden daha önce gitmiyorum çünkü bnm bi arkadaşımın bebeğinin kalbi 11 haftalik durmustu. .
Çok kötü bi his ama belki bnm başıma da gelir mi acaba diye aklımdan cikaramiyorum. .
Canım ben de o durumdayım daha çok yeni ondandır belki.Kızlar ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sizde öyle şeyler var mı. Çocuğum olacakmış gibi değiliyi bi anne olamayacak miyim içimde hiç annelik duygusu yok
Kızlar ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sizde öyle şeyler var mı. Çocuğum olacakmış gibi değiliyi bi anne olamayacak miyim içimde hiç annelik duygusu yok
Bir kiz annesi olaraktan bende ayni duygular icindeyim canim hemde bi ablasi olan kizkardeşligi tatmis biri olaraktan hem kizkardesi olsun hayatta bi en yakin arkadasi olsun istiyorum hemde farkli bi tat olur diyerekten erkek... hayirlsiyla gelsin ins misafirlerimiz. Senin kiz kac yasindaydi? Bizim hanim 3 yasinda☺
Bu arada bende karnima karisim yag yaptirip bi surdum bi surmedim son ay da hepten biraktim surmeyi ama karnimda catlagim olmadi sonradan kilo verdikce belimde cikti cok az. Bencede yağ surmek pek bi farketmiyo
Canım istediğiniz yere tayininiz çıkar inşallah hayirlisiyla. Bende bugün annemden eve döndüm. 1 haftalik saltanatım sona erdi.
Canım 2 kilo odemdir. Bende geçen hafta tartildigimda 2 kiloya yakın aldığımi görünce gözlerim yuvalarından firlayacakti. Ama birkaç gün sonra göbeğim indi. Sanırım ödem yaptı vücudum. Zaten birkaç sabah alyansimi takmadığım ellerim yüzüm şişti. Şimdiden böyle olursam sonu ne olacak diye çok üzülmustum ama şişkinliğim indi.
Geçen hafta 1 gün yürüdüm. Yarından itibaren yürüyüşe başlayacağım. Doktora ilk gidişimde sormuştum yürümeyi kendini zorlamadan yuruyebilirsin demişti.
Bu hafta bulantilar im azaldı birde şişkinlik olunca acaba bebeğin kalbimi durdu gibi saçma düşünceler geldi aklıma. Salı günü kontrolüm var.
Canım seninle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı ve bende aynı duygular içerisindeyim ilk bebeğim olacak kısmetse...ama bende korkuyorum ya iyi bir anne olamazsam diye hayatım çok mu değişecek diye düşünüyorum...
Işte ben o ablası ve kız kardeşi olmayanlardanim sen ne güzel sanslisin. .
hep abla kardeşler bakıp iç gecirmisimdir .
Yine de dediğin gibi her şey nasip kız da erkek de ikisinin yeri ayrı bi prensesim var ağzından sürekli kız kardeş lafı çıkıyor. ..
Inşallah cnm..
e okullarin kapanmasına az kaldı çok fazla yorulmazsin artık. .
Ayy aynı şeyleri yaşıyoruz
sabah özellikle olculerime baktım aynı hatta daha az bile çıktı. .
acayip gazim var bagirsaklarimda savaş var sanki..
3 hafta oldu doktora gitmeyeli daha da kontrolüm haftaya perşembe. .
bende acaba bişey oldu mu diye hislere kapiliyorum. .
dayanamayıp bu perşembe başka doktora gideceğim. .
Canım hiç korkma evine bi melek gelecek..
Bizim Bebeklerimiz kış bebeği olacak kışın biraz evde vakit geciririz ama bahar geldi mi çıkarız dışarıya. .
Yaşadıklarını bebegine göre yaşama kendine göre yasa. .
Yoksa kendini çok kötü hissedersin. .
Benim kızım 26 nisan doğumlu havalarda iyiydi..
8 günlük ken çıktık gezmeye..
50 günlük tü dugundeydik 2 aylikti piknikteydim. .
Zaten etrafındaki herkes sana yardimci. .
Rahat ol...
mrveee28 hircinkedi sonradan annelik hissi daha çok geliyor mu kızlar. Şimdiden bezdim hep yorgunum hiçbişey den zevk almıyorum bide doğan a kadar başka doğduktan sonra da çok sever miyim gerçekten nası bi duygu? Bazen çok mu duygusuz yaratıldı m diyorum
Mesela eşime karşı da sogugum bu aralar hep öpmek istiyo sıkılıyorum eskiden doyamazdim
Canım karninda hareketlerini hissetmeye başladığın ilk andan itibaren öyle duygusal olacaksın ki şuan bu yaşanılanlar çok normal doğduğu zaman farklı bir duygu oluyor korumak kollamak senden bir parca iste emzirmeye başladığında anne olduğunu kat kat anlayacaksın ve her geçen gün daha bağlanıyorsun evladınamrveee28 hircinkedi sonradan annelik hissi daha çok geliyor mu kızlar. Şimdiden bezdim hep yorgunum hiçbişey den zevk almıyorum bide doğan a kadar başka doğduktan sonra da çok sever miyim gerçekten nası bi duygu? Bazen çok mu duygusuz yaratıldı m diyorum
Mesela eşime karşı da sogugum bu aralar hep öpmek istiyo sıkılıyorum eskiden doyamazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?