2016 Aralık Anneleri

Ardahan sonra Tuna m var :)
Maşallah Allah esirgesin hepsini

Misafirlerinn anlayışla karşılaması lazım
Tayininizde inşallah en güzel yere çıkar

Bnm ki en baştan beri ortada duruyor :)

Bir kiz annesi olaraktan bende ayni duygular icindeyim canim hemde bi ablasi olan kizkardeşligi tatmis biri olaraktan hem kizkardesi olsun hayatta bi en yakin arkadasi olsun istiyorum hemde farkli bi tat olur diyerekten erkek... hayirlsiyla gelsin ins misafirlerimiz. Senin kiz kac yasindaydi? Bizim hanim 3 yasinda☺
Bu arada bende karnima karisim yag yaptirip bi surdum bi surmedim son ay da hepten biraktim surmeyi ama karnimda catlagim olmadi sonradan kilo verdikce belimde cikti cok az. Bencede yağ surmek pek bi farketmiyo

Canım istediğiniz yere tayininiz çıkar inşallah hayirlisiyla. Bende bugün annemden eve döndüm. 1 haftalik saltanatım sona erdi.

Çatak konusu hakkımda çok konuşulmus.kızıma hamileyken Nivea nin bebek bakim yağını kullanmıştım. Badem yağı varmış içinde. Çok şükür ki hiç çatlamadan hamileliği tamamladım.Doğum sonrası kilo da verince göbeğim de kalmadı catladigimda olmadı. İnsallah bu seferde catlaksiz geçiririm.yine niveanin bebek yağını kullanmayı düşünüyorum. Birde gobek buyurken kasintilar cok oluyor kasindigi zaman hiç kasimadim. E vitaminlı vücut kremlerinden kullanmıştım. Arko nunkıydı yanlış hatırlamıyorSam. Krem sürunce kaşıntı geçiyor rahatliyordum.

Canım 2 kilo odemdir. Bende geçen hafta tartildigimda 2 kiloya yakın aldığımi görünce gözlerim yuvalarından firlayacakti. Ama birkaç gün sonra göbeğim indi. Sanırım ödem yaptı vücudum. Zaten birkaç sabah alyansimi takmadığım ellerim yüzüm şişti. Şimdiden böyle olursam sonu ne olacak diye çok üzülmustum ama şişkinliğim indi.
Geçen hafta 1 gün yürüdüm. Yarından itibaren yürüyüşe başlayacağım. Doktora ilk gidişimde sormuştum yürümeyi kendini zorlamadan yuruyebilirsin demişti.
Bu hafta bulantilar im azaldı birde şişkinlik olunca acaba bebeğin kalbimi durdu gibi saçma düşünceler geldi aklıma. Salı günü kontrolüm var.

Son düzenleme:
Kızlar ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sizde öyle şeyler var mı. Çocuğum olacakmış gibi değil iyi bi anne olamayacak miyim içimde hiç annelik duygusu yok

Kızlar ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sizde öyle şeyler var mı. Çocuğum olacakmış gibi değil iyi bi anne olamayacak miyim içimde hiç annelik duygusu yok

Canım seninle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı ve bende aynı duygular içerisindeyim ilk bebeğim olacak kısmetse...ama bende korkuyorum ya iyi bir anne olamazsam diye hayatım çok mu değişecek diye düşünüyorum...

Işte ben o ablası ve kız kardeşi olmayanlardanim sen ne güzel sanslisin. .
hep abla kardeşler bakıp iç gecirmisimdir .
Yine de dediğin gibi her şey nasip kız da erkek de ikisinin yeri ayrı bi prensesim var ağzından sürekli kız kardeş lafı çıkıyor. ..

Canım istediğiniz yere tayininiz çıkar inşallah hayirlisiyla. Bende bugün annemden eve döndüm. 1 haftalik saltanatım sona erdi.

Inşallah cnm..
e okullarin kapanmasına az kaldı çok fazla yorulmazsin artık. .

Ayy aynı şeyleri yaşıyoruz
sabah özellikle olculerime baktım aynı hatta daha az bile çıktı. .
acayip gazim var bagirsaklarimda savaş var sanki..
3 hafta oldu doktora gitmeyeli daha da kontrolüm haftaya perşembe. .
bende acaba bişey oldu mu diye hislere kapiliyorum. .
dayanamayıp bu perşembe başka doktora gideceğim. .

Canım hiç korkma evine bi melek gelecek..
Bizim Bebeklerimiz kış bebeği olacak kışın biraz evde vakit geciririz ama bahar geldi mi çıkarız dışarıya. .
Yaşadıklarını bebegine göre yaşama kendine göre yasa. .
Yoksa kendini çok kötü hissedersin. .
Benim kızım 26 nisan doğumlu havalarda iyiydi..
8 günlük ken çıktık gezmeye..
50 günlük tü dugundeydik 2 aylikti piknikteydim. .
Zaten etrafındaki herkes sana yardimci. .
Rahat ol...

Kış bebeği olması hem artı hem eksi aslında oğlumda Şubat doğumlu tam kar kıyamete denk gelmişti:) dışarı filan çıkamadık kolay kolay araba ile gidebildiğim yerler Dışında ama en güzel zamanları bahar ve yaza denk geliyor ek gıdaya geçerken herşey tazecik olacak havuza denize girmesi rahat olacak ve gezmek daha keyifli olacak inşallah

mrveee28 hircinkedi sonradan annelik hissi daha çok geliyor mu kızlar. Şimdiden bezdim hep yorgunum hiçbişey den zevk almıyorum bide doğan a kadar başka doğduktan sonra da çok sever miyim gerçekten nası bi duygu? Bazen çok mu duygusuz yaratıldı m diyorum
Mesela eşime karşı da sogugum bu aralar hep öpmek istiyo sıkılıyorum eskiden doyamazdim

Bu konudan dolayı bende acaba psikoloğa mı gitsem diye düşünüyorum duygusuzluk hissi bende de var ki annem "karşıdan gelin çıksa kızım burada oturur ağlar" derdi inanılmaz duygusal bir insandım ta ki hamile olduğumu öğrenene kadar şimdi çok katıyım...inşallah geçer bir süre sonra bu hissettiklerimiz...

Evet Canım sana katılıyorum az önce düşündüm seneye bu zamanlarda Allah kısmet ederse pikniğe bile gideriz diye düşündüm...ben biraz hareketli ve sosyal bir insanım kısıtlanacağım düşüncesi bunaltıyor sanıyorum beni...bir taraftardan da bebeğim bunları hissediyorsa diye içim içimi yiyor...

Canım karninda hareketlerini hissetmeye başladığın ilk andan itibaren öyle duygusal olacaksın ki şuan bu yaşanılanlar çok normal doğduğu zaman farklı bir duygu oluyor korumak kollamak senden bir parca iste emzirmeye başladığında anne olduğunu kat kat anlayacaksın ve her geçen gün daha bağlanıyorsun evladına

mrveee28 belki de hormonlardan dolayı böyledir ama rahatladım yalnız olmadığımıa gerçekten

izdmr arnavut_biberi teşekkür ederim kızlar demek ki aynı şeyleri yaşamamız normal hareketlerini hissedince inşallah daha çok değişecek bir de sürekli hasta hissetmekten sanırım hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor bu hastalık hissi. bir de burada sürekli kusan arkadaşlar var Allah onlara kolaylık versin ben o kadar kötü olmadığım halde iyi hissetmiyorum

elma_sekerim01 günaydın , afiyet olsun canım:) ben sabah 7 de çıkıyorum evden ama yolda kusarım diye doğru düzgün bişey yemedim şimdi yanımda bişiler var yicem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…