2016 Aralık Anneleri

bencede cansucum bende var gibi düşünüyorum ama yoklarmış
Valla kuzum davet edelim o zaman sık sık gelsinler çünkü orası daha basit herşey yaplaşılabiliyor rahatça hem birbirimizi de tanıyoruz.
Gelmek isteyenlere sesleneniyoruz
Aralık anneleri 2016 grubumuzun adı

Valla kuzum davet edelim o zaman sık sık gelsinler çünkü orası daha basit herşey yaplaşılabiliyor rahatça hem birbirimizi de tanıyoruz.
Gelmek isteyenlere sesleneniyoruz
Aralık anneleri 2016 grubumuzun adı
burda cok sanal kalıyorduk birbirimiz için şimdi resmen arkadaş gibi olduk. ne kadar çok olursak o kadar iyi fikir alışverişi olur paylaşım olur. eğlenceli de bir grup sanırım 96 üyesi var. bulamayan olursa haber versin yardım edelim, grup yöneticisine yazarız o ekler vs.

ben de face grubunu merak ediyorum ama oraya sanırım katılmam..
çünkü gruptaki paylaşımlarımı tüm herkes görür kendi adıma bi gizliliğim kalmaz...
burada rahat bi şekilde herşeyi yazıp paylaşıyoruz...
ya da sadece gruba katılır özel olarak hiç paylaşım yapmam...

Rüyan çok çok çok güzelmiş canım
maşallah
Herkese nasip olmaz
Benim annemin halen amniyosentez olduğumdan haberi yok

Kimse görmüyor canım kapalı grup çünkü görmeleri için katılmaları lazım

Evet canım ilk bebeğim..

grup oldukça güvenli kimse görmüyor hatta yönetici arkadaş dikkat ediyor eşiyle birlikte kullananları bile almıyor sağolsun. ama kendi tercihin yinede bunu kafana takıyorsan takmana gerek yok. sadece üyeler görüyor hiçbir yerde de şuna pyorum yaptı buna yorum yaptı diye çıkmıyor

Kızlar aşımı oldum bugün.2 hafta da 3 kilo olmuşum.toplam 6 kilo aldım şimdiye kadar.sizin kilolar nasıl? ? Bir de akıntı var die doktor enfeksiyon dedi fitil verdi tahlile gerek yok diolar içime sinmedi siz ne dersiniz

Enfeksiyon galiba herkesin başının belası:) bende 5 kilo aldım bakalım şu ana kadar, kullan canım sen yinede ama tahlil tabiki şart öyle şey olur mu ya

Son düzenleme:
fitil verdiyse kullan cnm zararsiz onlar.. enfeksiyonun ilerlemesinden daha iyi. Bende 3 kilo aldim suana kadar .. aliyoruz artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…