2016 Aralık Anneleri

Anladim canim insallah bu dönem bir an once gecer. Bol bol dua ediyorum zaten ama icimin sıkıntısını alip goturmuyor iste . Ama insallah bir an once gecer

Geçer inşallah yakın zamanda hormonlardan sanırım. BEN de bişey olacak gibi kaygılıyım, görünürde bir sıkıntı da yok aslında.
Gece abdestli yatmak, Korku anında Kureyş suresi çok rahatlatıyor. 11 kere okunuyor. Ve AYEt-el kursi her zaman. SIKINTI zamanında inşirah süresi, Bir de sadaka vermek.
Ben böyle yapıyorum, rahatlıyorum biraz.

Anladim canim. Yok ruyam aksine cok guzeldi . Efendimizi (SAV) mi gordum ruyamda.
Ruya tabirleri cok guzel seyler soyluyor ama Babamada anlatacam bakim o ne diyecek. Bunca icindeki sıkıntının bi ferahlıgı sanki. Rüyamida dusundukce mutlu oluyorumm bakalim Babam ne diyecek

Anladim canim bende bol bol ayetel-kursi okuyorum . Insallah bu zamanlar da gecsin bir an once .

Inanirmisin dun gece daha uyumamistim esimi uyandirdim defim tuvalete gel benimle ben korkuyorum. Allah razi olsun esimden kalkti geldi.

Canim ayrıntılı ultrason a girdin mi sen peki

Günaydın kızlar. .
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. .
Allahın izniyle her şey çok güzel olacak...
Hep dua edin sabredin. .
Sabırla hep kendi kendimin doktoru oldum.
Bide yanınızda aklı başında bi buyugunuz varsa danışın o sizi rahatlatır. ..
Bnm büyügüm garip gelebilir ama kayinvalidem. .

Bi de babam

Anneme de anlatıyorum ama annem çok kafasına takip benden çok etkileniyor. .
Ben de ona yüzeysel anlatırım. ..:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…