2016 Aralık Anneleri

Be

Benim de oğlum var şimdiki de oğlan.2. nin de erkek oldugunu duyanları çoğu aaa bi dahaki de kız olur inş dio. Nasıl sinir oluyorum anlatamam.

benim gönlümden çok kız geçiyordu erkek duyunca hayal kırıklığı olmadı değil ama şu anda o kadar heyecanlıyım ki oğlumu çok benimsedim, etrafı da hiç umursama hatta tepki göster hiç de bir şey diyemesinler yüzüne. bana da olsun ayıpsız kusursuz olsun önemli değil diyorlardı bende zaten ayıpsız olacak sağlığında bir sorun olsa bile bu ayıp değil ki dedim bir daha diyemediler. ayıpsız kusursuz ne yaa. sağlıklı olsun de bari.

Maşallah bebişine...
Allaha şükür evlat sevgisi tattırdı bizlere. onların üzüntülerini yaşatmasın inşallah. benimde 1 kızım var şimdi erkek olacak duyanlar bir seviniyor bende anlam veremiyorum. Kızıma hamileyken kız dediğimde olsun sağlıklı olsun da kızı erkeği bir diyenler şimdi erkek olduğunu öğrenince çok sevindim diyorlar.İnsanları anlamak mümkün değil.

Gerçekten etrafta çok acayip insanlar var hiç kafanı takma canım o tür şahıslara.

insanları bu anlamda gerçekten çok asi buluyorum Rabbim lutfetmiş bizlere evlat vermiş daha üzerine yorum yapıyorlar. anlamsız davranışlar.öncelikle hayırlı bir kul hayırlı bir evlat olsunlarda yeter. sağsalim doğum yapalım kokusu yeter onların evlat kokusu cennet kokusudur.

Evet canım ya seninde sağa yatmana izin veriyor mu peki benimki solda olunca sola yatmamı istemiyor sancı yapıyor hemen .
Sağa toplandığında sağa yatamıyorum canım sancı yapıyor rahatsız oluyor galiba. Bizim bebiş ablasından çekmeye başladı şimdiden. Ablası sevmek istiyor kadar çok seviyor ki başını göbeğime yaslamak isterken biraz sert olabiliyor. Canım acıyor bebişte hemen hareketleniyor.

İki cinsiyet E hamile olmak tan dır benım 3 yasında oglum var bu bebeğime de oğlana benziyor dediler hayırlı olsun dediler ama geri kız denilince her kez cok sevındı cunku ıkı cinsiyet annelik yapmak ebe lik yapmak ap ayrı birde sülalede hıc kız yok Zeynep ilk olcak esimin ailede bir tane gorumcrmın kız var oda 17 yaşında

Ayy ne güzel Kıyamam kardeşini seviyor benim ilk çocuk çok tecrübesizim inşallah doğum iyi tecrübe olur bakalım zaman su gibi geçiyor kaldı önümüzde topu topu 16 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…