-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Biz şişmeye müsaittiz
ama ayak şişilikler biraz
ortopedik tabanı olmayan ayakkabılar giyince daha da artıyor

Canım bez ortopedik ayakkabı giyiniyorum öyle aldım büyük num. kendi ayakkabılarıma mümkün değil girmio ayagım zaten :) İşyerinde terlik sandalet vs giyenemiyorum.

Keşke banada al dese doktor, ben kilomu durduramıyorum ne yapsamda

Hadi bakalım inşallah kilo alabilirsin bende zorla olsada yiyicem artık en azından şu 8 haftada bi 5 kilo alsam yeter alabilirsem tabi şu dış ağrısı bide beni maf ediyo oyüzden herseyi yiyemiyorum ee sekerde de biraz direnç çıkınca tatlıya azaltmam lazım artık paso ekmek makarna yiyicem herhaldeeee bunlar kilo aldırır bana

kızlar bende yarın gitcem nasipse oğlumu görmeye inşallah herşey yolundadır.şu enfeksiyon geçmiştir inşallah.birde suyun fazla gibi şeker sınırda olabilir dikkat et demişti inşallah o da düzelmiştir kızlar.tabi en son olarak bebişim dönmüştür inşallah hayırlısıyla amma çok şey istedim demi
bu arada kızlar bebek bezimizi aldık.çantamızı sipariş verdim ama herhalde gelmesi bir haftayı bulcak

Tamam canım sorarım, unutmazsam tabi : ) geçen ay soracağım heeeerşeyi unutmuştum da : )

Hadi hayırlı haberlerle dönelim inş.
Dikkat ettiysen inş. şekerde sıkıntı çıkmaz canım

Ben daha bu ay alamadım bezini kızımın
Ve benim çanta da kargoda kaç gündür, bi gün gelecek inş.

valla dikkat ettim sayılır ama arada tatlı yedim ne yalan söyleyeyim canım çekti :)
bezide indirimden aldık 108li prima premium care 44,90tl bulmuşken alalım dedik

Canım bez ortopedik ayakkabı giyiniyorum öyle aldım büyük num. kendi ayakkabılarıma mümkün değil girmio ayagım zaten :) İşyerinde terlik sandalet vs giyenemiyorum.

ayakkabılar satılırken hep ortapedik diyorlar ama kendi tecrübem çoğu yalan çıktı ,çok yürümene rağmen ayağın yorulmuyorsa ortapediktir.

Can'ım bozma moralini inşallah alırsın zaten bebeğinde haftasına göre iyiymiş son haftalarda daha çok alırsınız diyorlar muz kuruyemiş ye tuzsuz tuzda zararlı kaşar peyniri yiyebilirsin ekmek de kilo aldırıyor bende ipin ucu kaçtı su içsem kilo yapıyor bu durumda kötü ortasını bulmak lazım

maşallah annesi takvimindeki kiloyla aynı sağlıklı olsunlarda ben sanki bu hareketleri yaparken doğururum gibi iyice tembelleştim

Maşallah bebeğine Benimki dönmüş Can'ım ben hissetmedim banada idrar kesesine yakın o yüzden sık sık wc çıkarsın dedi

İnşallah kuzum ya kuruyemiş yiyemiyorum malesef dislerim yüzünden muzuda malum kabızlık sorunu fazla tüketemem en iyisi ekmek şu son 8 haftada yiyebilecegim ne varsa yemem lazım sen kaç kilo aldın ki?

Günaydın kızlar

Selen_Ay güzel haberlerle gelirsin inş.
tugder ben soobaby litewing araba ve pusetini aldım iyi gibi duruyor hafif tek elle kapanıyor ama deneyip görcez umarım memnun kalırım
balammm ben 9 kilo aldım dondurmada kilo yaptı bende doktor max 3 kilo daha al diyor daha 5-6 hafta var bu haftalarda çok alınıyormuş

emzirme sütyeni son ay bakacaktım ama artık rahatsız etmeye başladı ihtiyaç oldu ,bir sütyen bir atlet düşünüyorum,markada kararsızım bebek mağzalarındakileri beğenmedim hiç.Siz naptınız?

daisy5 canım sen normal almışsin kilon ne güzel bende çok dondurma tuketiyorum ama bana kilo yapmıyor şu son 8 haftada bakalım ne olcak bol bol yiyip yatınca artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…