- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Nasilsin canim :)Gunaydiiiin
Bizim hastanede hrp ayni bolumde randevu olmayinca :/Annişler bize de hastaneden günaydın
Yine kalabalık muayene yaa
Artık kaçta çıkarız Allah bilir
Nasilsin canim :)
Bizim hastanede hrp ayni bolumde randevu olmayinca :/
Merhaba cnm, ben baby2go Luna modelini alacağımMerhaba kızlar Bebek arabası aldınız mı hangi marka aldınız önerilerinizi bekliyorum ben hala karar kılamadım
Iyiyim canim sagol. Dis agrisi cok fena :/ Insallah cabucak gecerİyi diyelim iyi olalim biraz disim agriyo : ( canim sen nasılsın?: )
Aynen canım hemde ne fena inşallah geçer doğumdan sonra ilk isim dişlerimi yaptırmak olucak...Iyiyim canim sagol. Dis agrisi cok fena :/ Insallah cabucak gecer
Sut,yogurt,peynir falan tuketiyomusun canimAynen canım hemde ne fena inşallah geçer doğumdan sonra ilk isim dişlerimi yaptırmak olucak...
Tatlım tüketiyorm tuketmezmiyim ama benim zaten curuklerim vardı gebelik öncesi tedavi ettirmedim e gebe kalınca yaptirmadim 4,5,6 . Aylarda yapilabiliyomus ama benim dış ağrım 7. Aydan sonra fazlalaşti şimdi antibiyotik kullanıyorum inşallah bebeğime bi etkisi olmaz.Sut,yogurt,peynir falan tuketiyomusun canim
İnşallah normal çıkar canım benim ikincisi 151 di Dr her ikiside yüksek olsaydı şeker var diyebilirim dedi ama tek birinde yüksek çıktığı için direnç var dedi ve dikkat etmeliymism inşallah senin normaldir.Selam kızlar ben de şeker yüklemesine geldim bugün hastanede baya uzak açlıktan bayilacaktım o şekerli şeyi içtikten 1 saat sonra kan aldı sonrasında 1 saat daha bekletip tekrar aldı ilki 124 çıkmış ogleden sonra sonuçları gösteren bakalım
Anladim canim insallah bir zarar vermez doktorun verecek olsa kullanmana izin vermezdi zatenTatlım tüketiyorm tuketmezmiyim ama benim zaten curuklerim vardı gebelik öncesi tedavi ettirmedim e gebe kalınca yaptirmadim 4,5,6 . Aylarda yapilabiliyomus ama benim dış ağrım 7. Aydan sonra fazlalaşti şimdi antibiyotik kullanıyorum inşallah bebeğime bi etkisi olmaz.
Canim insallah gerek kalmaz diyetle olur sikma caniniselam kızlar bugün biraz moralim bozuk
kontrolden geldik bizde az önce.bebiş biraz iriymiş 2 hafta önden gidiyomuş 2 kilo ve 42 cm. olmuş.yapısalda olabilir ama senin şeker biraz yüksekti dedi endokrine sevk etti.endokrin doktoruda şeker ölçüm aleti verdi.pzt gününe kadar günde 6 sefer ölçcem hemde diyet yapcam.pzt günüde gidip kan vercem sonuçlara göre insülin verebilirim dediinşallah insüline gerek kalmaz kızlar diyetle falan düzene girer şeker
Çok geçmiş olsun canım hemen moralini bozma belkide genetik olarak biraz iridir bebek inşallah şekere bağlı bi durum yoktur sen diyetinin uygula Allah in izniyle hiç bişey olmaz inşallah insulinede gerek kalmaz tekrar geçmiş olsun canım.selam kızlar bugün biraz moralim bozuk
kontrolden geldik bizde az önce.bebiş biraz iriymiş 2 hafta önden gidiyomuş 2 kilo ve 42 cm. olmuş.yapısalda olabilir ama senin şeker biraz yüksekti dedi endokrine sevk etti.endokrin doktoruda şeker ölçüm aleti verdi.pzt gününe kadar günde 6 sefer ölçcem hemde diyet yapcam.pzt günüde gidip kan vercem sonuçlara göre insülin verebilirim dediinşallah insüline gerek kalmaz kızlar diyetle falan düzene girer şeker
geçmiş olsun canım inşallah diyetle normale döner şekerin bebeğin önden gitmesi iyi diye biliyordum ben sadece normal doğumu zorlar diye duymuştum sonuçlar iyi çıkar inş.selam kızlar bugün biraz moralim bozuk
inşallah iyi çıkar canım sonuçlar.önden gitmesi yapısalda olabilir dedi ama şeker yüklemesi biraz yüksek çıkmıştı önlem alalım dedi bakalımgeçmiş olsun canım inşallah diyetle normale döner şekerin bebeğin önden gitmesi iyi diye biliyordum ben sadece normal doğumu zorlar diye duymuştum sonuçlar iyi çıkar inş.
maşallah canım keyfi yerinde herhalde yan yattığına göreKızlar biz çıktık hastaneden 10:30 da. Dışardayız
Kızım gayet iyimiş. Eş yukarıdaymış , sadece suyu sınırda biraz su iç. Yaz ayında da gayet normal dedi.
B BirAnneBirEvlat canım senin dediğini direk sormadım da kendi üzerimden biraz dolaylı sordumdaha pozisyonu ne olacakmış. Suyun içinde daha büyükte değil istediği gibi döner istediği pozisyonu alır şimdi dedi. Son ayda önemliymiş pozisyonu. Benim doktor öyle dedi canım
Benimki yan yatıyordu da hala
Bu arada randevumuzu yine 1 ay sonraya verdi. Erkenden almıyormuş NST ye
Bu arada magnezyum yazdı. Toz bişeymiş. İnş uyuşmalarıma iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?