-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Merhaba annişler ve bebişler Önümüzdeki hafta inşallah rapor alacağım, doğum iznini erteleyeceğim. İzn öncesi anlaşımaz bi yoğunluk var işte

Sağolun kızlar başka önerisi olan yazsın kızlar arabayla ilgili araba alacam ama karar kılamadım bir türlü

Selam kızlar ben de şeker yüklemesine geldim bugün hastanede baya uzak açlıktan bayilacaktım o şekerli şeyi içtikten 1 saat sonra kan aldı sonrasında 1 saat daha bekletip tekrar aldı ilki 124 çıkmış ogleden sonra sonuçları gösteren bakalım

Sut,yogurt,peynir falan tuketiyomusun canim
Tatlım tüketiyorm tuketmezmiyim ama benim zaten curuklerim vardı gebelik öncesi tedavi ettirmedim e gebe kalınca yaptirmadim 4,5,6 . Aylarda yapilabiliyomus ama benim dış ağrım 7. Aydan sonra fazlalaşti şimdi antibiyotik kullanıyorum inşallah bebeğime bi etkisi olmaz.

İnşallah normal çıkar canım benim ikincisi 151 di Dr her ikiside yüksek olsaydı şeker var diyebilirim dedi ama tek birinde yüksek çıktığı için direnç var dedi ve dikkat etmeliymism inşallah senin normaldir.

Kızlar biz çıktık hastaneden 10:30 da. Dışardayız
Kızım gayet iyimiş. Eş yukarıdaymış , sadece suyu sınırda biraz su iç. Yaz ayında da gayet normal dedi.

B BirAnneBirEvlat canım senin dediğini direk sormadım da kendi üzerimden biraz dolaylı sordum daha pozisyonu ne olacakmış. Suyun içinde daha büyükte değil istediği gibi döner istediği pozisyonu alır şimdi dedi. Son ayda önemliymiş pozisyonu. Benim doktor öyle dedi canım

Benimki yan yatıyordu da hala
Bu arada randevumuzu yine 1 ay sonraya verdi. Erkenden almıyormuş NST ye

Bu arada magnezyum yazdı. Toz bişeymiş. İnş uyuşmalarıma iyi gelir

selam kızlar bugün biraz moralim bozuk
kontrolden geldik bizde az önce.bebiş biraz iriymiş 2 hafta önden gidiyomuş 2 kilo ve 42 cm. olmuş.yapısalda olabilir ama senin şeker biraz yüksekti dedi endokrine sevk etti.endokrin doktoruda şeker ölçüm aleti verdi.pzt gününe kadar günde 6 sefer ölçcem hemde diyet yapcam.pzt günüde gidip kan vercem sonuçlara göre insülin verebilirim dedi inşallah insüline gerek kalmaz kızlar diyetle falan düzene girer şeker

Anladim canim insallah bir zarar vermez doktorun verecek olsa kullanmana izin vermezdi zaten

Canim insallah gerek kalmaz diyetle olur sikma canini

Çok geçmiş olsun canım hemen moralini bozma belkide genetik olarak biraz iridir bebek inşallah şekere bağlı bi durum yoktur sen diyetinin uygula Allah in izniyle hiç bişey olmaz inşallah insulinede gerek kalmaz tekrar geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun canım inşallah diyetle normale döner şekerin bebeğin önden gitmesi iyi diye biliyordum ben sadece normal doğumu zorlar diye duymuştum sonuçlar iyi çıkar inş.

MutluBulut_ balammm teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için artık iyice moralim bozuldu bugün.işyerindeki stres bir yandan bugünkü yaşadıklarım bir yandan ağlayıp duruyorum deminden beri
şu son 10 gün geçsede izne çıksam artık Allah'ın izniyle

geçmiş olsun canım inşallah diyetle normale döner şekerin bebeğin önden gitmesi iyi diye biliyordum ben sadece normal doğumu zorlar diye duymuştum sonuçlar iyi çıkar inş.
inşallah iyi çıkar canım sonuçlar.önden gitmesi yapısalda olabilir dedi ama şeker yüklemesi biraz yüksek çıkmıştı önlem alalım dedi bakalım

maşallah canım keyfi yerinde herhalde yan yattığına göresu en az 2.5 lt için diyorlar bende ancak 2.5 lt içiyorum

deliceee sonuçların iyi çıkar inş.
AGRA bende geçen gün aldım raporu ama daha 37.sonuna kadar çalışcaz yaaa
balammm benimde doğumdan sonra dişçiye gitmem lazımilk zamanlar çektim ağrıyıda şu aralar bir şey yok ama diş eti kanaması var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…