Canim hiç bozma moralini ve ağlıyip strese girme bebeğin seni hissediyo onuda etkiliyosun iyi düşün iyi olsun inşallah da hersey yoluna gircek canim üzme kendinide bebginide.MutluBulut_ balammm teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için artık iyice moralim bozuldu bugün.işyerindeki stres bir yandan bugünkü yaşadıklarım bir yandan ağlayıp duruyorum deminden beri
şu son 10 gün geçsede izne çıksam artık Allah'ın izniyle
Canimm sikma lutfen canini bak.miniginde hissediyor. Izne bir cik rahatlarsin insallah az kalmisMutluBulut_ balammm teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için artık iyice moralim bozuldu bugün.işyerindeki stres bir yandan bugünkü yaşadıklarım bir yandan ağlayıp duruyorum deminden beri
şu son 10 gün geçsede izne çıksam artık Allah'ın izniyle
Canim hiç bozma moralini ve ağlıyip strese girme bebeğin seni hissediyo onuda etkiliyosun iyi düşün iyi olsun inşallah da hersey yoluna gircek canim üzme kendinide bebginide.
valla izne çıksam rahatlıcam kızlar artık işyerinin stresi elemanların stresi çok sıkıldım çok bunaldım patlıcam artık.tabi buda şekeri etkilemiş olabilir.şu 10 gün hemen geçer gider inşallah hayırlısıylaCanimm sikma lutfen canini bak.miniginde hissediyor. Izne bir cik rahatlarsin insallah az kalmis
Gecer canim :) tekrar girmeyeceksin dimi orayavalla izne çıksam rahatlıcam kızlar artık işyerinin stresi elemanların stresi çok sıkıldım çok bunaldım patlıcam artık.tabi buda şekeri etkilemiş olabilir.şu 10 gün hemen geçer gider inşallah hayırlısıyla
Merhaba kızlar Bebek arabası aldınız mı hangi marka aldınız önerilerinizi bekliyorum ben hala karar kılamadım
Merhaba annişler ve bebişlerÖnümüzdeki hafta inşallah rapor alacağım, doğum iznini erteleyeceğim. İzn öncesi anlaşımaz bi yoğunluk var işte
selam kızlar bugün biraz moralim bozuk
kontrolden geldik bizde az önce.bebiş biraz iriymiş 2 hafta önden gidiyomuş 2 kilo ve 42 cm. olmuş.yapısalda olabilir ama senin şeker biraz yüksekti dedi endokrine sevk etti.endokrin doktoruda şeker ölçüm aleti verdi.pzt gününe kadar günde 6 sefer ölçcem hemde diyet yapcam.pzt günüde gidip kan vercem sonuçlara göre insülin verebilirim dediinşallah insüline gerek kalmaz kızlar diyetle falan düzene girer şeker
selam kızlar bugün biraz moralim bozuk
kontrolden geldik bizde az önce.bebiş biraz iriymiş 2 hafta önden gidiyomuş 2 kilo ve 42 cm. olmuş.yapısalda olabilir ama senin şeker biraz yüksekti dedi endokrine sevk etti.endokrin doktoruda şeker ölçüm aleti verdi.pzt gününe kadar günde 6 sefer ölçcem hemde diyet yapcam.pzt günüde gidip kan vercem sonuçlara göre insülin verebilirim dediinşallah insüline gerek kalmaz kızlar diyetle falan düzene girer şeker
maşallah canım keyfi yerinde herhalde yan yattığına göresu en az 2.5 lt için diyorlar bende ancak 2.5 lt içiyorum
uzaktan akraba sözde ama akrabayla iş yapılmazmış onu öğrendim.bana kalsa tekrar girmeyi düşünmüyorum 10 yıldır ne çektiğimi bir ben biliyorum bir Allah biliyor.annemlere kalsa piyasada iş yok tekrar gelmem deme çıkarken bla bla bla..Gecer canim :) tekrar girmeyeceksin dimi oraya
maşallah canım bende kayınvalidemle konuştum eşim 3800gr. doğmuş.bende 3500-3600gr. civarında doğmuşum.yani bizim tosun paşa içinde normal gibi sanki
uzaktan akraba sözde ama akrabayla iş yapılmazmış onu öğrendim.bana kalsa tekrar girmeyi düşünmüyorum 10 yıldır ne çektiğimi bir ben biliyorum bir Allah biliyor.annemlere kalsa piyasada iş yok tekrar gelmem deme çıkarken bla bla bla..
maşallah canım bende kayınvalidemle konuştum eşim 3800gr. doğmuş.bende 3500-3600gr. civarında doğmuşum.yani bizim tosun paşa içinde normal gibi sanki
aynen canım ya stres yaptırıyorlar bana.işyerinde dediğim gibi sıkıntılar var şimdi birde taşınma mevzusu var.Allah'tan işler uzadı ben fazla uğraşmıcam.eee eşim desen bu aralar stresli yoğunluktan tabi benide etkiliyo.Canım maşallah bebeğinin bence bişeyi yok.
Annem erkek kardeşimi 30. haftası ya da 31. haftası doğum yapmış 2.500 kilo doğmuş hiçte bir sıkıntısı yok ki kardeşimin
Ayrıca eşim geçen müşterilerinden birinin yanına uğramış. Kadın daha doğum yapalı birkaç ay olmuş ve kadın 'stresten' erken doğum yapmış. 30. haftası bitince. 2.400 müş onun bebeği de... Yani o zaman senin bebişinin bişeyi yok ki...
Sen ölç yine şekerini düzenli. Uzak dur çikolatadan, hazır şeylerden! (hazır meyve suyu bile..) bol yoğurt ayran türevi şeyler tüket Allahın izniyle hiç birşey olmaz.
Yeter ki sen sakinleş. Yazık bebeğine.
Bak o stresten erken doğurmuş dediğim kadının; doktoru bebekte bişeyden şüphelenmiş. Fatsa dalarmış. Burası büyükşehir diye, burda özel bir hastanede prof a yollamış. O doktor da amniyosentez yapacam demiş. Kadın da kabul etmemiş haliyle... Düşük olursa sorumluluğu üsteleniyormusunuz demişler. Doktor da ben bişey üstlenemem yaptırmak zorundasın diyince, yaptırmıyoruz demiş aile... Patavatsız şey ' o zaman çocuğunuz zeka özürlü doğsun da görün' demiş. Kadın o sıkıntıyla erken doğum yapmış. Veeeeeeeeeeeee çocuğun hiç bir şeyi yok! Gayeeet sağlıklı.
Nooldu; kadını stres yaptırdılar erken doğdu.
Sıkma canını tatlım azcık kalmış izne çıkMana bebisinde iyi más. SadeCe diyetine dikkat edersin tamaaaammaynen canım ya stres yaptırıyorlar bana.işyerinde dediğim gibi sıkıntılar var şimdi birde taşınma mevzusu var.Allah'tan işler uzadı ben fazla uğraşmıcam.eee eşim desen bu aralar stresli yoğunluktan tabi benide etkiliyo.
birde bizim işyerinde yemek sorunu var.Allah'ın unuttuğu çukur bir yer ne market var nede doğru düzgün yemek yenilen yerler.eee mecburen akşamüzeri acıkınca hoop hamur işi ye hoop tatlı ye.
bu doktorlarıda bazen anlamıyorum.tamam şüphelendikleri bir şey varsa söylesinler yada bilmemiz gereken şeyleri.tahminlerinide söylesinler ama bizim psikolojimizide unutmasınlar.
Ben internetten almıştım markafoniden bebefox markası yeri pamuk benimde fırsatım olmadı gidip denemeye şimdi sezeryan olursa tek kullanımlık çamaşırlar olur mu diye düşünüyorum yoksa normal evdeki çamaşırdan mı götüreceğiz bilemedimemzirme sütyeni son ay bakacaktım ama artık rahatsız etmeye başladı ihtiyaç oldu ,bir sütyen bir atlet düşünüyorum,markada kararsızım bebek mağzalarındakileri beğenmedim hiç.Siz naptınız?
Ben internetten almıştım markafoniden bebefox markası yeri pamuk benimde fırsatım olmadı gidip denemeye şimdi sezeryan olursa tek kullanımlık çamaşırlar olur mu diye düşünüyorum yoksa normal evdeki çamaşırdan mı götüreceğiz bilemedim
Kuzum gervekten yok akrabayla is olmaz. Hic bir sekilde :/ acik kapi birak ol.adi canim bakarsin sonra duruma gore calismayi dusunmuyorun falan dersinuzaktan akraba sözde ama akrabayla iş yapılmazmış onu öğrendim.bana kalsa tekrar girmeyi düşünmüyorum 10 yıldır ne çektiğimi bir ben biliyorum bir Allah biliyor.annemlere kalsa piyasada iş yok tekrar gelmem deme çıkarken bla bla bla..
Canim bende ayniyim hemen unutuyorum. Nasilsa vakit var bir daha gittiginde sorarsinYaa kızlar neden evdeyken birsürü soru liste yapıpta, doktora gidince herşeyi unutuyoruz acaba.
Bana bu gidişimde resmen kal geldi. Doktorum 27-28 ekim 40. hafta için son dedi. O hafta içinde 20 sinden sonra alınabilir bebek dedi, bir tarih belirle dedi. Çok beklersek son günlerde iyice doğum pozisyonu alıyor, doğum başlıyor, sıkıntı olur dedi. Bende kalkıp demedim ki siz bana normali deneyebilirsin diyordunuz, neden şimdi sezeryan günü kararlaştırıyoruz demedim. Bebek makat pozisyonunda dedi, bende heralde o yüzden sezeryan diyor dedim ama netten de baktım 36. haftaya kadar değişebiliyormuş pozisyonu. Neysee zaman var, bir dahaki gidişimde netleştiririz heralde.
aynen canım ya stres yaptırıyorlar bana.işyerinde dediğim gibi sıkıntılar var şimdi birde taşınma mevzusu var.Allah'tan işler uzadı ben fazla uğraşmıcam.eee eşim desen bu aralar stresli yoğunluktan tabi benide etkiliyo.
birde bizim işyerinde yemek sorunu var.Allah'ın unuttuğu çukur bir yer ne market var nede doğru düzgün yemek yenilen yerler.eee mecburen akşamüzeri acıkınca hoop hamur işi ye hoop tatlı ye.
bu doktorlarıda bazen anlamıyorum.tamam şüphelendikleri bir şey varsa söylesinler yada bilmemiz gereken şeyleri.tahminlerinide söylesinler ama bizim psikolojimizide unutmasınlar.
Yaa kızlar neden evdeyken birsürü soru liste yapıpta, doktora gidince herşeyi unutuyoruz acaba.
Bana bu gidişimde resmen kal geldi. Doktorum 27-28 ekim 40. hafta için son dedi. O hafta içinde 20 sinden sonra alınabilir bebek dedi, bir tarih belirle dedi. Çok beklersek son günlerde iyice doğum pozisyonu alıyor, doğum başlıyor, sıkıntı olur dedi. Bende kalkıp demedim ki siz bana normali deneyebilirsin diyordunuz, neden şimdi sezeryan günü kararlaştırıyoruz demedim. Bebek makat pozisyonunda dedi, bende heralde o yüzden sezeryan diyor dedim ama netten de baktım 36. haftaya kadar değişebiliyormuş pozisyonu. Neysee zaman var, bir dahaki gidişimde netleştiririz heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?