Kızlar doktor randevuya gittiğim gün kafası yukarıda, ayakları aşağıda o yüzden aşağıyı çok tekmeliyor demişti. Ama 3 gündür daha rahatım, şimdide göğsümün altına sürekli sert tekmeler hissediyorum. Sanki bebek döndü gibi hissediyorum.
Birde 2 gecedir midem değil ama boğazlarım çok yanıyor, hani birşeyden zehirlenirsinya, boğazım yanıyor acı acı, ağzımın tadı değişsin diye ne yesem fayda etmiyor. Acaba diyorum yediğim birşeymi rahatsız ediyor, yoksa hamilelikten kaynaklı birşeymi.
Bir söylenti var, bebeğin saçları uzadıkça annenin midesi yanarmış diye, acaba onunla alakalı birşeymi diye düşündüm. Sizinde böyle sıkıntınız oluyormu ???
Merhaba Kızlar, nasılsınız? randevular yeni cicişler falan filan..... biz de varız biz de
yengec4 cnm canını hiç sıkma, bebiş kiloluymuş ne güzel, büyük bebek olacak inşallah, başka bir sıkıntın çıkmaz inşallah, moralini bozma, doktorlar öyle her şeyi pat diye söylüyorlar, onlar için normal böyle konuşmaları, düşün onlar neler görüyorlar ne sorunlarla uğraşıyorlar... o yüzden bir doktordan empati bekleme, patavatsızlar, hatırlıyorum bana suyun çok dedi, işte şöyle sorun olur, şöyle bir şey olur, ay kilo almıyorsun erken doğum olur falan da filan... ben de çok üzüldüm, ama sonra hepsinin boş şey olduğunu gördüm,bebek iyiyse sen de kendini iyi hissediyorsan boş ver, onlar hepsi ihtimaller.. inşallah herkez sağlıcakla bebişini kucağına alacak
Selen_Ay iyi yolculuklar, bebek arabası hayırlı olsun cnm, bir az geç oldu yazmak ben de görümsenin düğününe gitmeliydim ankaraya, doktor riskli dedi, bizden 8-9 saatlık arabayla, her 1 buçuk saatte mola vermem lazımmış yürümem lazımmış, sonra devam yola devam... kaç saata giderim ankaraya... vaz geçtim gitmekten. inşallah 34. haftam olacak, şimdi 15 dak bi yerde oturamıyorum, belim feci ağrıyor, 8-9 saat napacam bi de düğünde oturmak sizlerde de öyle mi acaba, belim çok ağrıyor benim
magnoram yazmıştır o iyi gelir kramplara Can'ım ama sen sütle yoğurtlu eksik etme onlarda kramp yaptırmaz
cnm benim son zamanlar yemek yedikten sonra aff edersin yediklerim ağzıma geliyor resmen... bebek baskı yapıyo ondan deye düşünüyorum. SSVD ise doktorlar çoğ zaman hastalarını kandıryorlar mı desem ne desem, ilk başlarda evet evet yaparız diyorlar, son aylara geldiğinde direk sezeryan tarihi belirliyorlar.. öyle şeyler çok duydum. SSVD yapan doktorlar çok az parmakla syaılacak kadar, ama sen yine doktorunla konuş, denemek senin de hakkın..
Doktor bana günde 2 bardak süt ile 2 kase yoğurt yersen krampın olmaz demişti bir bardak sütle bir kase yoğurt yiyebiliyorum sıkıntı olmaz o ilacı iç senMuhtemelen gebelikten ve bebeğin büyümesinden canım ama sen Bi dahaki sefere doktoruna mutlaka sor.
Çünkü bebeğin saçı uzadıkça mide yanar derler canım, pek boğaza çıktığını duymadım
Hani telaşe için değil, Nasıl olduğunu da hiç bilmem ama sen böyle yazınca acaba reflü mü ki dedim??
Bikaç gece yüksek Bi yastıkta yat bakalım fark olacak mı
Sağol canım
Daha güzelleri hepimizin bebeğine inş.
Ben şu an bile arka koltukta yata yata gidiyorum
Ben de Kurban bayramında annemlerin yanına gitmek istiyorum. Kardeşimi eşim götürecek ya. Ben de gitmek istiyom, gerekirse her yarım saatte duralım hiç önemli değil.
O bel ağrısı hepimizin tatlı belası heralde canım.
Ortadan ayrılıyor sanki, daha sonra da belimden altı benim değil sanki. Çok ağrı ve halsizlik oluyor
İnş iyi gelir canım
Şu an adını hatırlayamadım evde
Evden yoğurdumu, peynirimi hiç eksik etmem. Çok sever bol bol da yerim ama işte yetmeyince yetmiyor demek ki.
Allah yardımcısı olsun Can'ım annemin komşusu 6 aylık yaptı Bebek küvezde inşallah hiçbir sıkıntı yoktur hepimiz hayırla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah günler ilerledikçe stres olmaya başlıyor insanSelam kızlar carsya indim bügüm ebebekten son eksikleri aldım ama bugun eltim bebeği yeni dogum yaptı hastane alışmışlar 15 gun görmeyecek neyi oldu daha belli degil doktur iyi konuşmamış dua edin kızlar yaylada çekmiyor tel cok doktur bize iyi dedi bayramdan sonra Berk'i gelebilir erken dogum felan ama normal bekleyecek şimdilik kızlar kısmet artık sagılıklı olsunda ne olursa olsun dua edin kızlar
Slm canım sende benim gibi ssvd istiyosun sanırım benimde iki doğum arası 5,5 yıl oldu bende çok araştırdım ssvd yi ama devlet ve özel dahil 6 Dr sordum hepsi ilk atepta bana yaşanacak riskleri anlattı ve korkuttular geçen çarşamba bi Dr daha gittim özelde bu Dr da bana %70 yapabilirsin ama %30 luk kısımda ki riskleri kesinlikle göz ardı edemezsin dedi ve yine geri adım attım ama inanılmaz istiyorum normal doğum yapmayı ve cok dua ediyorum olsun diye ama ne eşim ne ailem nede ki Dr lar bu riski göze almiyolar umarım sen yapabilirsin yinede kesinlikle Dr desteklemiyor kendini riske atmaİlk bebeğimden sonra aylık kontrole gittiğimde kendisi söyledi. İkinciyide sezeryan istiyorsan beklemene gerek yok hemen yapabilirsin dedi. Ama yeniden normali denemek istiyorum diyorsan arada 2 sene olsun gel normali deneyelim dedi. O söyleyene kadar benim SSVD diye birşeyden haberim bile yoktu. Madem yaptırmican ne diye aklıma sokuyorsun ki. O ne derse desin, zaten son bi kaç güne kadar beklicez. Eğer o zamana kadar kendi sancım olurda o şekilde gidersem hastaneye, kabul etmem sezeryanı, normali denemek istiyorum diye diretirim. Ama baktım sonuna kadar yine bende bişey yok, o zaman suni sancı felanda istemem yani, alır sezeryana.
Aslında benim sezeryanım çok rahat geçti, bir hafta felan yataktan tek kalkamadım destek istedim, yürürken tam dik yürüyemiyosun dikiş yerleri geriliyo acıyo diye. Ama öyle aman aman bi ağrım sancım olmadı, hiç yatmadım evde hep ayaktaydım şükür. Ama ne kadar rahatta geçse nedense normal doğum hep dert oluyor içime. Denemek istiyorum, onca insan nasıl doğuruyor, normali, güzeli, sağlıklısı varken ben neden doğurmayayım. Ufff stressss
Insalalh orasida duser canim gerci tekrar cikacakmis ama olsun.izmirdeyim canım.akşam çok güzeldi serin serin esiyodu bir haftadır ilk defa bende terlemeden uyudum ve uyandım ama şuan yine sıcak dışarısı işyerinde sıcaklık 30 de
receyi gösteriyo
Günaydın kızlarMutluBulut_ güzel haberlerle gel inş.
Hava gece iyiydi şeridi birazcık ama yine sıcak yine sıcak
Sagolun kizlar :) gittik geldik tikaniklik devam ediyor ama cok sukur eskiye gore azalmis :)Günaydın annişler
Ankara yollarından bize merhaba
Burada hava biraz serin ama öğleden sonra gök gürültülü sağanak yağmurluymuş.
Kardeşimgil güya denize gireceklerdibaya bahtlıdır kendi
Dün akşam üzeri girdik biz banyo suyu gibi sıcaktı Deniz yaaaaaa. Bu yağmurla baya serinler artık
Sanırım ondan girmiyorlar canım doğum şekline. Şu an ne dense boş gibi
Gösterip vermiyor gibi : )
Genelde böyle yapıyorlar canım ama sen canını sıkma. Hakkında hayırlısı neyse o olsun inş.
Burda Bi arkadaş hamile ilk çocuğu 12 yaşında kadının bu çocuğuna bile doktoru normal doğum yaklaşmıyor düşün. Direk sezeryan yani...
Uf aratmam mı
Buraya ilk geldiğimde bu doktoruma gitmek istemiştim. Nette hakkında yazılan şeyleri okuyunca başka bir doçente gitmiştim. Hakkında açılan davalar filan da varmış : )
Sonra ben ameliyat olup, kistlerim büyüyünce hemen hamile kalmam gerektiğinden, bu doktorda tüp bebek yaptığından hani zaruri oldu. Eşim müdürüne sormuştu (müdürün eşi fakültede çalışıyor da) kadın da demiş bıraksınlar o haberleri, iyi doktordur gönül rahatlığıyla gitsinler demiş. Biz de geldik çok şükür bebeğimiz onun sayesinde....
Doğumla ilgili pek bişey yazmıyordu. Genelde operasyonlarıyla ilgili bilgi var
Adıyla yaşasın inş kızın canım
Burda da serinledi azıcık ama yağmur sıcağı basmaya başladı bile
Gidip gelene kadar yağmur yağar
Hayırlı haberlerle git gel inş canım
Evt canım valla baklım kısmet Allah'ın izni ileAllah yardımcısı olsun Can'ım annemin komşusu 6 aylık yaptı Bebek küvezde inşallah hiçbir sıkıntı yoktur hepimiz hayırla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah günler ilerledikçe stres olmaya başlıyor insan
İyi yolculuklar canım bende Ankara'da olmayı isterdi ailemi özledim ama bizim doktor göndermiyor benim eşiği biraz aşağıda o yüzden baştan beri yasak inş.doğum sonrası bebiş biraz büyüyünce gitçez doğumdan öncede zaten ailem gelcek yanıma 1 ay kalırlarGünaydın annişler
Ankara yollarından bize merhaba
Burada hava biraz serin ama öğleden sonra gök gürültülü sağanak yağmurluymuş.
Kardeşimgil güya denize gireceklerdibaya bahtlıdır kendi
Dün akşam üzeri girdik biz banyo suyu gibi sıcaktı Deniz yaaaaaa. Bu yağmurla baya serinler artık
Sanırım ondan girmiyorlar canım doğum şekline. Şu an ne dense boş gibi
Gösterip vermiyor gibi : )
Genelde böyle yapıyorlar canım ama sen canını sıkma. Hakkında hayırlısı neyse o olsun inş.
Burda Bi arkadaş hamile ilk çocuğu 12 yaşında kadının bu çocuğuna bile doktoru normal doğum yaklaşmıyor düşün. Direk sezeryan yani...
Uf aratmam mı
Buraya ilk geldiğimde bu doktoruma gitmek istemiştim. Nette hakkında yazılan şeyleri okuyunca başka bir doçente gitmiştim. Hakkında açılan davalar filan da varmış : )
Sonra ben ameliyat olup, kistlerim büyüyünce hemen hamile kalmam gerektiğinden, bu doktorda tüp bebek yaptığından hani zaruri oldu. Eşim müdürüne sormuştu (müdürün eşi fakültede çalışıyor da) kadın da demiş bıraksınlar o haberleri, iyi doktordur gönül rahatlığıyla gitsinler demiş. Biz de geldik çok şükür bebeğimiz onun sayesinde....
Doğumla ilgili pek bişey yazmıyordu. Genelde operasyonlarıyla ilgili bilgi var
Adıyla yaşasın inş kızın canım
Burda da serinledi azıcık ama yağmur sıcağı basmaya başladı bile
Gidip gelene kadar yağmur yağar
Hayırlı haberlerle git gel inş canım
B BirAnneBirEvlat yemek borusunda oluyo benim de yanma hamileleikte önce hiç böyle sorunlarım yoktu sanırım bebekten kaynaklı
H hayatalya allah yardımcısı olsun elinin yaa çok zor hayırlısıyla kucağımıza alalım inş. Yavrularımizi insan strese giriyo ister istemez
Evet canım zor valla allahım izni sağlıkçıları alalım kucağımızaB BirAnneBirEvlat yemek borusunda oluyo benim de yanma hamileleikte önce hiç böyle sorunlarım yoktu sanırım bebekten kaynaklı
H hayatalya allah yardımcısı olsun elinin yaa çok zor hayırlısıyla kucağımıza alalım inş. Yavrularımizi insan strese giriyo ister istemez
Ay canım ne güzel bende Pazartesi salı yıkayım ütü yapcakım çantayı hazırlanacakım bugun ebebek eksikleri aldım :)Kızlar cücüğümün kıyafetlerini yıkamaya basladım salı günü odamız gelecek yerleştirir çantamızı da hazırlarız dedim .of cok heyecanlı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?