Canim pekmez, ceviz, süt ürünleri , muz, mercimek çorbası, yumurta, kaşar peyniri aklıma gelenler...Bi de bebeğim kilo olarak bi hafta geriden gitmeye başladı doktor her gün balık hapı içmemi söyledi ama bunun dışında ne yesem kilo alır bebeğim? Bilen var mı ne yiyeceğimi şaşırdım
Geçmiş olsun canım...Benimde sonuçlarım çıktı kan değerim düşmüş kan ilacı yazıyorum dedi doktorum idrar yolu enfeksiyonuda çıktı onun içinde yazdı akıntı için fitil kramplar için de ilaç yaz
Canim bu hata doktorum verdi alamadım en sonunda surup verdi... onu içmek daha rahat geldi küçük şişelerde... ismi oligofer...ilaçlarım bunlar kan ilacını hiç sevmiyorum ama mecbur kullanacam
Evet o daha kolay ama bende söylememişim bulantı yapıyor bu haplar bendeCanim bu hata doktorum verdi alamadım en sonunda surup verdi... onu içmek daha rahat geldi küçük şişelerde... ismi oligofer...
ayrıntılım 28 haziranda canım o günü bekliyorum heyecanla. bu haftaya kadar iyiydi kilosu ben yediklerime dikkat edemedim telaştan ondan oldu sanırım. sağol canım iyi dileklerin için :)heramora canım stres olma, ayrıntılıya girdinmi sen ? her ultrason ölçümü farkedebiliyor. Sen güzel güzel yemene devam et inş. yakalayacak bıdık gününü sıkıntı yapma
hadi bişey kalmamış ayrıntılıya, ona da girince iyice rahat edeceksin bak görayrıntılım 28 haziranda canım o günü bekliyorum heyecanla. bu haftaya kadar iyiydi kilosu ben yediklerime dikkat edemedim telaştan ondan oldu sanırım. sağol canım iyi dileklerin için :)
sen girmiştin sanırım ayrıntılıya :) çok merak ediyorum ya o hallerini bebeğiminhadi bişey kalmamış ayrıntılıya, ona da girince iyice rahat edeceksin bak gör
ben girdim canım 2 hafta önce çok şükür iyi geçti. 1 saat gördük resmen en son 4 boyutluda artık yoruldu heralde elini yandan yüzüne kapatmış uyuyordu. İnş. sende bol bol izle kuzunusen girmiştin sanırım ayrıntılıya :) çok merak ediyorum ya o hallerini bebeğimin
Et ve yumurta. Protein kaynaklı beslenmen lazım cnmCanim pekmez, ceviz, süt ürünleri , muz, mercimek çorbası, yumurta, kaşar peyniri aklıma gelenler...
Kan ilacin ile magnezyumun aynisini bende kullaniyorum canim uzun zamandir hemde. Korkmadan icebilirsin bence, Allaha emanetiz hepimiz amano magnezyum kramp ve kasik agrilarimi gecirdi. İyi gelior yaniilaçlarım bunlar kan ilacını hiç sevmiyorum ama mecbur kullanacam
birde bulgur ekleyeyimmCanim pekmez, ceviz, süt ürünleri , muz, mercimek çorbası, yumurta, kaşar peyniri aklıma gelenler...
gecmiş olsunnilaçlarım bunlar kan ilacını hiç sevmiyorum ama mecbur kullanacam
bulantı yapıyorsa gece yatmadan iç direk yat sonra bende de çok bulantı yapıyordu.Evet o daha kolay ama bende söylememişim bulantı yapıyor bu haplar bendeilk aylardaki bulantıya tekrar dönmek istemiyorum
İnşallah canım banada iyi gelir çok kramp giriyorKan ilacin ile magnezyumun aynisini bende kullaniyorum canim uzun zamandir hemde. Korkmadan icebilirsin bence, Allaha emanetiz hepimiz amano magnezyum kramp ve kasik agrilarimi gecirdi. İyi gelior yani
Evet canım kasılma için verdigecmiş olsunnn bende antibiyotik biititkten sonra bAkteri üremesi varmı diye baktırıcam tekrar...magnorm kasılma icin mi verdi canım
Aynen öyle yapacam canım teşekkür edrimbulantı yapıyorsa gece yatmadan iç direk yat sonra bende de çok bulantı yapıyordu.
cok önceden doktor bana vermişti bundan ama en son gitigimde vermedi bundan acaba içsem zararı olur muki iki bacak aram ust bacagım cok agrıorrEvet canım kasılma için verdiinşallah temiz çıkar canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?