2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
merhaba kizlar annem bu hafta istanbula ucuyor bende kendisinden dogumda gerekli olan bir kac sey istemistim. kapi süsü tac vs. ama bunlari nerden bulur hic bir fikrimiz yok. bilenler varsa lütfen bi el atsin.

Canim arada durgunlasabilir 28. Haftadan once belirgin olmayaniliyormus hergun..
Cok sukur minigimiz iyiymis cok sukur..
Anne mutlu bebek mutlu

Y
cok önceden doktor bana vermişti bundan ama en son gitigimde vermedi bundan acaba içsem zararı olur muki iki bacak aram ust bacagım cok agrıorr[/QUOTE
cok önceden doktor bana vermişti bundan ama en son gitigimde vermedi bundan acaba içsem zararı olur muki iki bacak aram ust bacagım cok agrıorr
eğer ulaşabilirsen yinede doktoruna sor ama sıkıntı olmaz canım hamişelik boyunca kullanılabiliyor bide tam biz kramp dönemindeyiz

merhaba kizlar annem bu hafta istanbula ucuyor bende kendisinden dogumda gerekli olan bir kac sey istemistim. kapi süsü tac vs. ama bunlari nerden bulur hic bir fikrimiz yok. bilenler varsa lütfen bi el atsin.
Eminönü de Mısır çarşısının yanında Mehmet Efendi kahvecisi var herkes bilir,onun bulunduğu sokağa girsin orada kapı süsü,bebek şekeri süslemeleri vs bulur

Kizlar bugun ayrintiya girdik. Cok sukur herseyimiz iyiymis ama bebgimin başi aşagidaymis. Radyoloji uzmani kendjni cok mu yoruyorsun cok ayakta durmuşsun belli ki dedi. Daha onceki kontrollerimde doktor hic dememisti ama haftasonu temizlik yapmistim ustune 7 kisilik iftar vermistim ve misafirler gittikten sonra alttan agrilar hissetmeye basladim. Dun de ayni agrilari hissetmistim. Basin aşagida olmasi erken doguma sebep olurmus ama kendime dikkat edersem duzelirmis korkulacak biseu yokmis ama ben cok korktum tedirgin oldum. Bir daha mi kimseyi davet etmiycem

Ah canımmmmm kıyamam.. Dinlen bolca.. Ben taa 4.ayda misafir çağırmıştım 2 gün üstüste ama karnım ve belim ağrımıştı günlerce.. O gün dedim almıycam misafir,temizliği bile kendim yapamıyorum artık ayda bir biri geliyo.. Hele artık göbekler büyüdü belimizde yük arttı, dikkatli olmamız lazım.
Dinlen geçer annesi bebişin rahatlar..

Kızlar... cheesecake30 Onunadimutluluk bence de 24.hafta civarında büyüme arttı.. Yürürken dikkat ettim ağırlık hissediyorum arrık, ayaklarıma bakarken göbeğimi görüyorum artık:) çok hoşuma gidiyo çok tatlı bişiy Rabbim her isteyene göstersin inşallah..

Göbek büyüyüp yukarı çıktıkça bebek de yukarı çıkıyo, ben kızımın tekmelerni 2 hafta önce tam kasığımda bikini bölgelerinde hissediyodum, aşağıda olması koekutuyodu beni, ama 1 haftadır göbek deliğime yakın hissediyorum, sağ ve sol yanlarımdan tepikliyor :) Yani aşağıda diye endişelenmeye gerek yok demek ki 24 civarı yukarı geliyo ponçiklerimiz :)

Bu hafta başı bana da olmuştu coraspin kullaniyorum ve pazar günü içmeyi unutmuştum o gün hiç tekme atmadi pazartesi oglene doğru atmıştı ne korkmustum kendime cok kızdım ilacı unuttum diye atınca dünyalar benim olmuştu arada oyun yapıyorlar annelerine

Merhaba kizlar. Benim ayaklarim cok sisti. Eni boyu ayni nerdeyse:)
Dr umu aradim idrar tahlili yaprir dedi watsaptan gonderdim ama henuz cevp vermedi. Korkuyorum . Korkutuyorlar zaten hep yuksek tansiyon riskin var diye

Merhaba kizlar. Benim ayaklarim cok sisti. Eni boyu ayni nerdeyse:)
Dr umu aradim idrar tahlili yaprir dedi watsaptan gonderdim ama henuz cevp vermedi. Korkuyorum . Korkutuyorlar zaten hep yuksek tansiyon riskin var diye
Benim de öyle canım 2 gündür.. Geçici sandım ama geçmiyor, havalar ısınınca oldu heralde hanilelikle birleşince.. Bol su içiyorum tuzu kestim..
Ben tansiyondan şüphelenmiyorum açıkçası, hamilelikte bunu yaşıyor çevremdekiler kışın bile,yazın biz yaşamazsak olmaz gibime geliyo :) ama doktora gidince bi kan vermek tansiyon ölçtürmek önlem açısından iyi olur..
Ben de haftaya gideceğim bahsederim doktoruma bu şişlerden bakalım ne dicek..

Benimde tansiyon olcumlerim normal ama riskim cok yuksekmis. Surekli olcturmekten biktim tansiyon aleti aldim. Simdi de normal fibi ama ayklarim tabiri caizse limbir limbir sallaniyo

Benimde tansiyon olcumlerim normal ama riskim cok yuksekmis. Surekli olcturmekten biktim tansiyon aleti aldim. Simdi de normal fibi ama ayklarim tabiri caizse limbir limbir sallaniyo
:):) benimki de tontik oldu. Benim ayaklarım değil başkasının gibi geliyo tanıyamıyorum :):):)
sabah hafif şiş,akşam aşırı şiş oluyo..

Bi de bebeğim kilo olarak bi hafta geriden gitmeye başladı doktor her gün balık hapı içmemi söyledi ama bunun dışında ne yesem kilo alır bebeğim? Bilen var mı ne yiyeceğimi şaşırdım
Canim kaşar ye sutu yatmadan ic soluna yat direk bebege ulasir bide tabiki kuruyemis muz ye tecrubeyle sabittir...

canımı en çok alternatifi eminönünde bulur şüphesiz. kahvecinin sokağında bir sürü dükkan var ve bebek-hastane süslemesi, hediyelikler gibi bir sürü şey var. mutlaka pazarlık yapsın anneciğin söyle

ben bu ramazan hiç kimseyi ağırlamadım bir tek ilk gün yakında oturan arkadaşlarımız geldi ondada evde ne varsa birlikte yedik, bebekleri var ateşlenmişti diye kızcağız işten yetişip yemek yapamamıştı. ben erken gidiyorum eşimde gelince yardım etti yorulmadım hiç. ama ne kv ne annemler ne arkadaşlar hiiiç kimseyi çağırmadım bu sene eşimde senin yorgun olduğun dönemler gerek yok çağırmaya dedi bende hiç kıramadım kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…