2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

oy maşallah kuzucuğaaa. nazlı mı olucak nedir acabaaa?

bende çok özledim kuzumu yaa yarın giderim belki doktora öyle bi uğramaya. bu hafta ofiste klimalar çalışmıyodu bide ben hep 17,30da çıkıyorum artık amaaaa cumaları evdeyim. yarın gidersem birleştiririm izinlerimi uzatırım ayaklarımı evde diye düşünüyorum

boyu kilosu nasıl senin kilo alımına ne dedi doktor tatlım? normaldir herşey inşallah

dediklerinide araştıracağım bakayım olmazsa onlardanda alırım sürerim hepsinden sabah öğlen akşam değişik saatlerde... İşe yarasında alırım valla genetik diyorlar ama zamanla görcez artık

bol su tüket ve hangi krem, yağ vs kullanıyorsan kullan cildin nemliyken sür.
örn banyodayken kurulanmadan sür .
kuruyken sürüldüğünde etkisi çok olmuyor.

kızlar ben örgüye başlayacağım
yelek için
tecrübeli olan var mıdır erkek bebişime düz bi model istiyorum yani modelde olmıcak dümdüz gidicem
en alt kısmı falan lastik olacak tabi
kaç ilmekle başlayayım nasıl yapayım bilgisi olan varsa paylaşabilir mi

bana doktorum sadece zeytinyağı kullan dedi canım aklında olsun, bide ben nemlendirmesi açısından nivea duşta dan çok memnunum

zeytinyağı kullanırken önce ocakta ısıtıp bir iki fokurdayınca suyunun buharlaşıp özünün kalmasını sağlamkta yarar varmış,göğüs uclarına iyi geliyormuş.

benimkide surekli bir eli alnında diğer elinide parmakları acık başparmağını emiyor.Dr karnıma kaç kez vurdu ama yok elini çekmiyor ısrarla.Suratı görmedik hiç.
Sağlıklı olsunlarda inşallah.

örgüyü çok iyi bilmiyorsan bu çok kolay

bu şık :)

birde bu var ki bence en kolayı bu

Can
benimkide surekli bir eli alnında diğer elinide parmakları acık başparmağını emiyor.Dr karnıma kaç kez vurdu ama yok elini çekmiyor ısrarla.Suratı görmedik hiç.
Canim benim oğlum da aynen oyle. Cok nadirdir yuzunu gordugumuz. Habire sag eliyle yuzunu kapatiyor. Detayli ultrasonda doktor yarim saat boyunca ugrasmisti sonunda pes ettirdik bikac saniyeligine yuzunu gosterdi. Bugunku kontrolumuzde de gostermedi minik bebegim. 730 gram olmuşuz ))))

Olabilir teyzesi doktor amcası bile farketmis yüzünü göstermediğiniSağol teyzesi

maşallah
biz hiç göremedik suratını artık gelecek ay gösterir mi bilmiyorum.

boyu kilosu nasıl senin kilo alımına ne dedi doktor tatlım? normaldir herşey inşallah
Benim kilo alımıma bişe demedi canım ama maşallah bebis tam haftası ile uyumlu 1300 gr boyuna da bişe demedi ama FL yazan değerden hesaplaniyormus bi öğrencem o hesabı eylül annelerine bakarken görmüştüm

Ayy inşallah canım :) herseyden önce sağlıklari :)

Canlar dun bebegim aksama kadar mesanemi tekmeledi durdu ilk defa icimde hissettim tekmelri ama bugun iki uc defa anca hissettim ve cok silikti pozisyonu ters galiba o yuzden hissetmiyorum diyorum olmuyo icim icimi yiyo nie bugun hatekeysiz bu cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…