Selam kızlar nasılsınizbiz dun oglusumu görmeye gittik çok özlemiştim yaa keratayi yüzünü gostermedi yine bize rüyalarımda bile arkadan görüyorum bu çocuk hep yüzünü kapatıyor babası kilikli inatçı olacak herhalde
Selam kızlar nasılsınizbiz dun oglusumu görmeye gittik çok özlemiştim yaa keratayi yüzünü gostermedi yine bize rüyalarımda bile arkadan görüyorum bu çocuk hep yüzünü kapatıyor babası kilikli inatçı olacak herhalde
ohh maşallaahhhbizde dun gittik doktora benim minnoş kızım 1544 gramdıbi masallahınızı alırız teyzeleri
dediklerinide araştıracağım bakayım olmazsa onlardanda alırım sürerim hepsinden sabah öğlen akşam değişik saatlerde... İşe yarasında alırım valla genetik diyorlar ama zamanla görcez artık
bana doktorum sadece zeytinyağı kullan dedi canım aklında olsun, bide ben nemlendirmesi açısından nivea duşta dan çok memnunum
kızlar ben örgüye başlayacağım
yelek için
tecrübeli olan var mıdır erkek bebişime düz bi model istiyorum yani modelde olmıcak dümdüz gidicem
en alt kısmı falan lastik olacak tabi
kaç ilmekle başlayayım nasıl yapayım bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Maşallah :) Sağlıklı gelişsin inşallah.bizde dun gittik doktora benim minnoş kızım 1544 gramdıbi masallahınızı alırız teyzeleri
Canim benim oğlum da aynen oyle. Cok nadirdir yuzunu gordugumuz. Habire sag eliyle yuzunu kapatiyor. Detayli ultrasonda doktor yarim saat boyunca ugrasmisti sonunda pes ettirdik bikac saniyeligine yuzunu gosterdi. Bugunku kontrolumuzde de gostermedi minik bebegim. 730 gram olmuşuzbenimkide surekli bir eli alnında diğer elinide parmakları acık başparmağını emiyor.Dr karnıma kaç kez vurdu ama yok elini çekmiyor ısrarla.Suratı görmedik hiç.
Sağlıklı olsunlarda inşallah.
Olabilir teyzesi doktor amcası bile farketmis yüzünü göstermediğinioy maşallah kuzucuğaaa. nazlı mı olucak nedir acabaaa?
bende çok özledim kuzumu yaa yarın giderim belki doktora öyle bi uğramaya. bu hafta ofiste klimalar çalışmıyodu bide ben hep 17,30da çıkıyorum artık amaaaa cumaları evdeyim. yarın gidersem birleştiririm izinlerimi uzatırım ayaklarımı evde diye düşünüyorum
maşallahCan
Canim benim oğlum da aynen oyle. Cok nadirdir yuzunu gordugumuz. Habire sag eliyle yuzunu kapatiyor. Detayli ultrasonda doktor yarim saat boyunca ugrasmisti sonunda pes ettirdik bikac saniyeligine yuzunu gosterdi. Bugunku kontrolumuzde de gostermedi minik bebegim. 730 gram olmuşuz))))
Benim kilo alımıma bişe demedi canım ama maşallah bebis tam haftası ile uyumlu 1300 grboyu kilosu nasıl senin kilo alımına ne dedi doktor tatlım? normaldir herşey inşallah
Maşallah fıstık prensesebizde dun gittik doktora benim minnoş kızım 1544 gramdıbi masallahınızı alırız teyzeleri
Ayy inşallah canım :) herseyden önce sağlıklari :)benimkide surekli bir eli alnında diğer elinide parmakları acık başparmağını emiyor.Dr karnıma kaç kez vurdu ama yok elini çekmiyor ısrarla.Suratı görmedik hiç.
Sağlıklı olsunlarda inşallah.
Benim kilo alımıma bişe demedi canım ama maşallah bebis tam haftası ile uyumlu 1300 grboyuna da bişe demedi ama FL yazan değerden hesaplaniyormus bi öğrencem o hesabı eylül annelerine bakarken görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?