Can
Canim benim oğlum da aynen oyle. Cok nadirdir yuzunu gordugumuz. Habire sag eliyle yuzunu kapatiyor. Detayli ultrasonda doktor yarim saat boyunca ugrasmisti sonunda pes ettirdik bikac saniyeligine yuzunu gosterdi. Bugunku kontrolumuzde de gostermedi minik bebegim. 730 gram olmuşuz))))
tansiyonum var her an gebelik zehırlenmesı yasayabılırmısım. kılo da bunu daha da cok tetıklıyormus. bu sebepleNEDEN ALMAMAN GEREKİYORMUŞ CANIM BİRDE ALMAMAK MÜMKÜN MÜ YAA O KADAR KUSTUM YİNE ALDIM YİNE ALDIM
oy masallah ya bende pazartesı gıtcem bakalım kac gr olmus cok merak edıyorum ınsallah ıyıdır benımde. 3 haftada bırmı cagırıyolarbizde dun gittik doktora benim minnoş kızım 1544 gramdıbi masallahınızı alırız teyzeleri
artık kontroller iki haftaya dustu benimoy masallah ya bende pazartesı gıtcem bakalım kac gr olmus cok merak edıyorum ınsallah ıyıdır benımde. 3 haftada bırmı cagırıyolar
inş guzel haberlerle gelirisn canım bizleride haberdar etoy masallah ya bende pazartesı gıtcem bakalım kac gr olmus cok merak edıyorum ınsallah ıyıdır benımde. 3 haftada bırmı cagırıyolar
Canlar dun bebegim aksama kadar mesanemi tekmeledi durdu ilk defa icimde hissettim tekmelri ama bugun iki uc defa anca hissettim ve cok silikti pozisyonu ters galiba o yuzden hissetmiyorum diyorum olmuyo icim icimi yiyo nie bugun hatekeysiz bu cocuk
erken doğum durumun mu var?artık kontroller iki haftaya dustu benim
28.haftadan sonra 2 haftada bir cagırılıyormuşerken doğum durumun mu var?
bildiğim genelde 35 den sonra 2 haftaya düşüyordu.
Simdi esim geldi karnimi sevdi tepikliyo sipa aksama kadar korkuttu anneyimerak etme daha gün bitmedi
akşam uzandığında hareketlenir :)
Ben de ilk gece eşimle kalmak istyorum inşallah olur şartlar elverir:)bende zaten kendi annemi istiyorum, operasyonlar sırasında falanda hep aynı şey geçerliydi kendi annem kaldı hep yanımda yine o kalır. bi tek hastanede ilk gece eşim kalsın istiyorum hemşireler falan var zaten eşimde ilk geceden alışsın istiyorum. annemler evlerine dönünce başbaşa kalıcaz sonuçta ne kadar erken alışırsa o kadar iyi olur :) yeni doğan ağladığında sıkı sarmalamak anne karnındaki sıkışıklık hissini hatırlattığı için sakinleşirmiş onu biliyorum. bahsettiğim şey her ağladığında benim değilde bir başkasının kucağına alması. sevmek için hepsi can atıyo şimdiden planları var bildiğin hiç kucağımdan indirmiycem diyende var sizde kalıp koynumda uyutucam bi tek emzirmek için sana vericem diyende
ana kucağına bende çok istiyorum alışmasını ama annem zaten alıştırır zaten o konuda tecrübeli kuzenlerimden
Anladım canım hayrlısı olsun :) bülent hocaya gitmek istemiştim ben şubatta randevu istemiştim hamile kaldığımı öğrendiğimde, bana dedi ki sekreter 30 mayıs boş görünüyorbulent alp aydına gıdıyorum. bende yenı dogan yok dıye kara kara dusunuyorum. ınsallah gerek kalmaz.bı de ben rısklı gebeyım hıc bı yer kabul etmıyor. bulent beyı de kaybetmek ıstemedım. sımdılık takıplerım onda
Dogurmaya baslayinca millet patir patir dökülür nasilsa
Cnm çok tatlışsın :):):) bu durum için kaslarımızı çalıştırmamızı öneriyorlar, pelvis mi pelvik mi var ya alt tarafımızdaki kaslar, otururken falan o kaslarımızı kasıp bırakmak kasıp bırakmak şeklinde, böyle yapınca zamanla gevşeyen kaslar kendine gelirmiş. Hem idrar kaçırma olayı olmaz hem doğum kolaylaşır diyorlar, netten bak cnm detayına :)Kizlaaar simdi size can alici bi soru soruyorum.altina kaciran var mi?benimki artik kacirmayi gecti öksürünce yada hapsurunca ben bildiginiz şırıl şırıl işiyorum
Tatlım benimmm,ben burdayımmm
Aslinda annem surekli soyluyo bu soylediklerini tutup birakma olayini.ama hamilelikte yapildigini bilmiyodum yani ise yaramaz diye dusunuyodum acikcasi.bide tez canlilik var bende hemen iseyim cikiyim diye dusundugum icin tut birak bana zaman kaybi geliyo.bende hepsini hapsururken filan foşş birakiyorumCnm çok tatlışsın :):):) bu durum için kaslarımızı çalıştırmamızı öneriyorlar, pelvis mi pelvik mi var ya alt tarafımızdaki kaslar, otururken falan o kaslarımızı kasıp bırakmak kasıp bırakmak şeklinde, böyle yapınca zamanla gevşeyen kaslar kendine gelirmiş. Hem idrar kaçırma olayı olmaz hem doğum kolaylaşır diyorlar, netten bak cnm detayına :)
Ewet canimMasallah canim bizim beklenen dogum gunlerimiz ayniymis, bebislerin kilolari da birbirine yakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?