2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
inşallah hepimiz kontrollerden iyi haberlerle döneriz.

ayy masallah ne kadar kalabalıkmısız
Manisa.
yas32
muhendis
18-10-2016
2inci olacak kısmetse

ekleyebilirsinz benide♡♡♡

Guzel anneler nasilsiniz benm hala hic bulantim yok insan herkesten duyunca bulanti olsun istiyo

Benimde hiç bulantım yok canım ara ara gelip gidiyor ama çıkarmadım hiç. Bünyeden bünyeye değişiyor olabilir biz hamileliği rahat geçirenlerden miyiz acaba

6.haftada hafif başladi 7 .haftadan sonra tavan yapti

Anladım canım bakalım benım durum ne olacak
ne guzel canım bızımde bır tanıdık hamılelık boyunca adet gordum normalde duzensızken hamılelıkte duzenlı olmus :) esım bu cumartesı gıdelım dıyo ama emın olamadım
git bencede canım için rahat eder.ben kanda çıkınca acaba dış gebelik olabilir mi falan diye düşündüm zaten doktor keseyi görünce 2 hafta sonra gel der en fazla insan kese görünce bole rahatliyo[/QUOTE]

dun aksamda yıne beklesek mı dedık cunku olumsuz bısey duymaktan korkuyorum :/
Allah sabır versın

Allah sabır versın..

Evet sanırım dedıgın gıbı bıtmeyecek dogurana kadar rahat nefes yok :) paylasımların ıcın tesekkurler calısanlar ıcın olan kısım harıc hepsını okudum

Sabah bende vardı geceden başladı bugün kontrol de hersey iyidi bebek büyüyor annesi dedi dr

Kızlar bı hata olmalı Kazen bızım lıste basındakı lıstekı nıck name'lere tıklayınca eylul annelerınden baskaları cıkıyor profıller mesela ben eleysu'ya tıklayınca sule dıye bırı acılıyor .

Arkadaşlar bugün tahliller ve daha iyi bir ultrason diye başka dr a gittim tahliller 4 te cikcak dr folbiol kesti bu hamilelikte bence gereksiz vitamin deposu dedi başka ilaç verdi daha iyi diye kalp atışıni dinlemek istemedi o bu haftalarda gereksiz içeri ısınıyor o sesi alırken bebeğe etkisi henüz araştırılıyor 10.11 hafta öncesi bebeğe zarar verirse diye sonra dedi karnina kaynar su torbası koymak gibi miş şimdi 8+6 günlük ve ilk fotosu

dun aksamda yıne beklesek mı dedık cunku olumsuz bısey duymaktan korkuyorum :/

Allah sabır versın

Allah sabır versın..

Evet sanırım dedıgın gıbı bıtmeyecek dogurana kadar rahat nefes yok :) paylasımların ıcın tesekkurler calısanlar ıcın olan kısım harıc hepsını okudum [/QUOTE]
Canım içini ferah tut inşallah ters bişey olmaz hem ters bişey olsa bile ne kadar çabuk ogrenirsen o kadar iyi değil mi çünkü gün geçtikçe insan daha çok bağlanıyor. ben 20. Haftamda kaybettim 20 haftalık bebeği kaybetmkle 7-8 haftalık bebeği kaybetmek aynı şey değil bence ya da 20 haftalık bebekle 30 haftalık bebeği kaybetmekte aynı şey değil evet ikiside can ama ne kadar zaman geçerse ne kadar hissedersen o kadar bağlanıyorsun RABBİm kimseye en basta bile olsaevlat acısı yasatmasin

Tatlım neden olduğunu biliyorum ama duzeltemedim bi türlü... ugrastim biraz onla boş bi vaktim olduğunda tekrar ugrasi cam...

Tek tek kodlari yazmak biraz yorucuydu diye önceki listeden alıntı yapıp bilgileri değiştirdim kullanıcı kodları var onlarida degistirmek gerekiyordu tek tek hepinizinkini bulmam lazımdı silince ne olur bilemedim ondan sanirsam

Merhaba,
user diye bir tag eklenmiş sebebini bilmiyorum doğru haline çevirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…