- 27 Aralık 2015
- 31
- 21
- 88
Allah kolaylık versin inşallah cok zordur eminim. Rabbim yine nasip etsin insallahArkadaşlar 2 haftadır olan kanamaların artık sına erdi.çarşamba günü bebeklerden birinin kalbinin durduğunu öğrendik, doktor bu şekilde devam edebilir hamilelik yeter ki kanama olup diğerini de dusurmesin dedi.dün sabaha karşı 4 te başlayan sancılarım 7 de kanama başlamasıyla son buldu.hemen hastaneye geldik.çok fazla kan kaybediyordum.büyük tansiyonum beşe düştü. Kan degerlerim yarıya.hemen operasyona aldılar.2 ünite kan verildi.artık bebislerim benimle değiller.neye uzulecegimi şaşırdım.4 ay süren tüp bebek sürecine mi,harcadığımız paralara mı,umutlarımin bitmesine mi bilemiyorum.hepinize sağlıklı ve güzel hamilelikleri diliyorum.herşey gönlünüze göre olur inşallah.
Dışarda çalışmıyorum ama gün içinde kendimi zorlayacak şekilde temizlik yaptım. Akşamında bu ağrıyı yaşadım. Bununla da bağlantılı olabilir. Daha dikkatli olmamız lazım. Endişelenme bence, birçok kişide oluyormuş zaten, doktor da olur demiş zaten.aynı seyler bende de oluyo. doktora gıttım. calısıyorsan yorgunluktan oluyodur. aksamaları gelnce bol bol dinlen dedi. bide progestan basladıı. daha kullanmaya baslamadım. korktum yan etkilerinden. normal diyenler de var bu agrılar için. bende bebegıme bırsey olcak dıye cok korukuyorum
cnm yeniyiz ama insan biseyler bekliyo goguslerin belim agriyo ama yetmiyo bana acaba iyi mi acaba gelisiyo mu die hep merak ediyorumMerhaba canım biz daha yeniyiz ama bende de yok herkez soruyor bulantın var mı var mı diye olmayınca tuhaflık mı var ki diye düşünüyorum
yanma yediklerinden olabilir cnm hamilelikte yanma 7.aydan sonra oluyoGünaydın elhamdulillah siz? Benim de bulantı yok ama yanma var
ayni dertler hepimizde var cnm yarin ranfevum var benmde allahin izniyle hayirli haberler aliyim insallahben napayımmmmmm benn bugün 6+5 haftalığız ne bulantı ne kusma yok kasık ağrısıda 4 gndür hiç yok sadece göğüs ağrısı var içim içimi yiyorum bebeğim sağlıklı mı acaba kalp atışları başladı mı acaba diye bir an önce salı gününü iple çekiyorum ;(
Canım cok sasırdım ya cokta uzuldum ınankı cok buyuk gecmısler olsunArkadaşlar 2 haftadır olan kanamaların artık sına erdi.çarşamba günü bebeklerden birinin kalbinin durduğunu öğrendik, doktor bu şekilde devam edebilir hamilelik yeter ki kanama olup diğerini de dusurmesin dedi.dün sabaha karşı 4 te başlayan sancılarım 7 de kanama başlamasıyla son buldu.hemen hastaneye geldik.çok fazla kan kaybediyordum.büyük tansiyonum beşe düştü. Kan degerlerim yarıya.hemen operasyona aldılar.2 ünite kan verildi.artık bebislerim benimle değiller.neye uzulecegimi şaşırdım.4 ay süren tüp bebek sürecine mi,harcadığımız paralara mı,umutlarımin bitmesine mi bilemiyorum.hepinize sağlıklı ve güzel hamilelikleri diliyorum.herşey gönlünüze göre olur inşallah.
okulların kapanmasını iple çekiyorum canım. bizim de 23 nisan hazırlıkları başladı ben çalıştırıyorum. bulantılar halsiz bırakıyo kafam kazan gibi oluyo resmen..Yemekten sonraki rahatsızlık bende de oluyo. hayırlıısyla karne günü gelsin artık :)Günaydın arkadaşlar. Benim de bugün kendi doktorumla randevum var, bakalım nasıl durumlar, inşallah kalp atımı devam ediyordur. Fiziksel hallerime gelince, normalde de hep hassas olan midem hamilelik dönemlerimde tavan yapıyor ve beni çok yoruyor. ilkinde de benzer şeyler yaşadım. geçen hafta çok yogun bir mide sarsılması yaşadım arada kusmak zorunda kaldım ama bu hafta sanki kazınıyormuş gibi hafifledi bir de kokular rahatsız ediyor her zamanki gibi işte. dün akşam sadece bir kase mercimek çorbası ve yarım kase yogurt yiyebildim o kadar. sabakları kahvaltım da sorun yaşamıyorum, yedikten sonra rahatsız oluyorum işte onun dışında iyi gidiyor. Kendi okulumda derlerim öğleden önce bitiyor rahatım ama ben başka bir okulda da çalışıyorum akşamları da oraya geçiyorum, bir de cumartesi saat 2 ye kadar çalışıyorum, biraz kendi tercihim oldu 2. okul. çalışmak iyi geliyor en azından kendimi çok dinlemiyorum, bir de getirisi iyi en azından önümüzdeki dönemlerde çalışmayacağım için birikim olsun istedim. bakalım toplam 16 hafta kaldı zaten okulların kapanmasına :)
çok üzüldüm ne diceğimi bilmiyorum. canım bu dönem sanırım bunlara hazırlıklı olmak gerekiyo. kendime pay çıkarıyorum bu kayıp haberlerini duyunca çünkü ben de kanamalar yaşadım.. hiç birşeyin garantisi yok malesef. hamile olmakla bitiyor sanıyordum hep. Allahım kısa zamanda inş sağlıklı hamilelikler yaşatsın sana, Allahım hep en hayırlısını versin sabırlar diliyorum..Arkadaşlar 2 haftadır olan kanamaların artık sına erdi.çarşamba günü bebeklerden birinin kalbinin durduğunu öğrendik, doktor bu şekilde devam edebilir hamilelik yeter ki kanama olup diğerini de dusurmesin dedi.dün sabaha karşı 4 te başlayan sancılarım 7 de kanama başlamasıyla son buldu.hemen hastaneye geldik.çok fazla kan kaybediyordum.büyük tansiyonum beşe düştü. Kan degerlerim yarıya.hemen operasyona aldılar.2 ünite kan verildi.artık bebislerim benimle değiller.neye uzulecegimi şaşırdım.4 ay süren tüp bebek sürecine mi,harcadığımız paralara mı,umutlarımin bitmesine mi bilemiyorum.hepinize sağlıklı ve güzel hamilelikleri diliyorum.herşey gönlünüze göre olur inşallah.
Ya ben hamile kalmadan once bulantim olmasin diyodum simdi bei yok die problem yapiyorumŞu bulantı isteyen arkadaşlara bizim bulantılardan gönderelim biraz :) :) sabah öğürmekten nerdeyse bütün apartmanı ayağa kaldırdım çok kötü bi durum inşallah çektiğimiz bu sıkıntılara değer
Senin kaç haftalık ve nezman başlad bulantılarınŞu bulantı isteyen arkadaşlara bizim bulantılardan gönderelim biraz :) :) sabah öğürmekten nerdeyse bütün apartmanı ayağa kaldırdım çok kötü bi durum inşallah çektiğimiz bu sıkıntılara değer
tabiki mümkün ben tek ilişki ile hamile kaldım.Kizlar arkadaşım iiçinssoruyorum tek iliskiyle hamile kalan varmi aranızdabu mumkunmu
canım o doğurupta kucağına alıncaya kadar geçmiyor bak sana devamında ne olacağını anlatayım hareket edene kadar her zaman kalbi atıyordur inşallah diyeceksin sonra bir hareket etseydi , hareket başladığında aman bugün niye hareket etmedi, sonra büyüdüğünde kordon mu dolandı vs bu hep böyle gidecek:)Selam kızlar
Ne garıp degıl mı testte cıft cızgıyı gorunce tamamdır demıstım.. soınra hcg de degere gore tamam dedım o bıttı ıkıye katlansın tamamdır dedımcok sukur onuda gectık ama sımdı bı sorun varmıdır bos gebelık afalan olmasın..bebegımın kalbı atacak mı ya duserse korkularıyla gecıyor her dakıkam cumartesı gıtsem doktora daha erken bırsey goremez daha cok sınırım bozulur dıyorum ama haftaya kadarda nasıl gecek zaman bılmıyorum Allah hpımıze saglıkla yavrularımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah
@AnotherDream O benim valla bende aynı seylerı dusunuyorum :) mesela cıkolata kadar guzel bısey olabılırmı bı arkadas demıs ya dr yasak dedı dıye buarada benım doktorum onun rahımı destekledıgını soylemıstı tee ılk cocugumda tabı abartmamak kaydıyla bı halleyden bı probusten ne olacxak sımdı
Sanki bende gebelık sekerı vardı ben hergun olcuyordumeski hamileliğinde gebelik şekeri ya da gebelik tansiyonu yaşamış kişilere kesinlikle bu tarz ürünler yasaklanıyor benim bildiğim.
hamileliğin başından itibaren karatay stile geçirtti bir arkadaşımı doktoru, ve kesinlikle kaçamak yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?