kızlar bişi diycem ben şimdi farkettim sizde belki görmemişsinizdir, aşağıda çıkan gebelik haftasında benim 20 haftalık oalrak görünüyo çünkü maksimum doğum tarihi 22 ekim. ama telefonda kullandığım program 22.haftanın içinde olarak gösteriyor çünkü sat'a göre. dr'a gittiğimdede sat'a göre normal çıkıyo bebeğim, 1-2 gün farkedebiliyor tabikide
Ya kızlar dışardan anlaşılıyor mu bebeğin hareketleri biz görüyoruz bayağı eşimle ama bize mümkün değil daha küçük diyorlar. Videoya bile çektik karnımın pıt pıtlarını gaz dediler yaaa. Arkadaş tamam ilk kez hamile kalmış olabilirim ama gaz durumunda karnımda hiç öyle inip çıkmalar olmuyordu yani
Bende görüyorum canım hatta dün akşam küçük hanimla oyun oynadı :))) o sol taraftan attık ca bende azcık bastiriyorum ben bastirdikcada o atıyor :) yavrum küçücük elleriyle benimle oyun oynadı maşallah kızıma.bebeklerimize maşallah dışardan belli oluyor benim.banada çok garip geliyor ilk hamileliğim olmasına rağmen 15.haftada hareketlerini hissetmeye başladım 20.haftada dışardan gozle görebildim sanki hızlı ilerliyor Gibiyiz maşallah subhanallah :)
@leyl-i efruz iki melek annesi oldum demen öyle çok içime dokundu ki rabbimin sevdiği kuluymussun arkadaşım rabbim bunun elbette sabrini verecek sana allah dağına göre kar verir unutma. Meleklerin allahın güzel huzurunda cennetinde insallah orada karsilasicaksiniz hepimiz karsilasicaz. Emin ellerde rabbimin yanındalar gözü arkada kalır mı insanın..
@leyl-i efruz koca yürekli iman dolu kadın Allah yar ve yardımcın olsun 3. ve sonraki meleklerine bu dünyada kavuşmayı nasip etsin ve Rabbim sana bu melekleri bahşettiğinde bu konu altında bizlere muhakkak haber et :)))
@leyl-i efruz hep iyi haberlerini alıcakmıyız diye kontrol ediyodum sayfayı,çok dua ettik ama canı veren de rabbim alan da...Allah eşinle sana sabır versin inşallah en kısa zamanda 3. meleğini kucağına alırsın..
@leyl-i efruz canim allahim sabir versin insallah bidahaki bebegini rabbim bagislar sana kucagina sag salim alirsin cok uzuldun gercekten durumuna senden sonra bakmak bile istemedim buraya allahim yardimcin olsun
Canım geçmiş olsun. neden olurmuş, bir de sıkıntı yaratır mıymış? az olduğu durumu duymuştum ama fazla olduğunu ilk defa duyuyorum. önemli bişey değildir umarım. ben de özelde ayrıntılı ultrason yaptırdım. devlette 2 dk sürmüştü. Bugün ki 40 dk sürdü. kalp damarlarına dahi baktı. Çok şükür bir sıkıntı görünmüyor. İnşallah senin de herşey yoluna girer.
cnm bildiğ kadariyla seker yuksek olunca bebegin suyunun fazlalasmasina sebep oluyo çok sıkıntı yaratmiyo diye biliyorumda tabiki doktorun daha iyibilir
Şuan bir şey söylemedi. Açlık tokluk şekerine bakalım dedi haftaya kontrol edecek yine. Bu şekilde erken doğumla bebeğini kaybedenler var. Dualarınızı bekliyorum
@leyl-i efruz canım... Ne kadar güçlü olduğun her halinden belli. Seni hiç görmedim, sesini duymadım ama bu zamana kadar olan diyaloglarımizdan ne kadar özel bir insan olduğunu anlayabiliyordum. Allah büyüktür. Biliyorum acın taze. Bebeklerin cennette inan buna. Inşallah en kisa zamanda bir bebeğini kucağına alacaksın. Buna inan.. Güzel düşün.. Iyiki seni tanidik!
Senin için giriyordum sadece son günlerde, bakıp çıkıyordum. Sabır etmek zor olsa da tek çare bu arkadaşım. En yakın en uygun zamanda tekrar anne olacaksın bu sefer kucağına alacaksın bebeğini hepimiz inanıyoruz. Bolca dinlen kafanı meşgul edecek bir şeyler bul mutlaka...seviyoruz seni