- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
Benim de 9 haziranda zaman geçmek bilmiyor...ARtık kötü haberlerlerden okadar korkuyorumki..allaha sıgınıyorum o mutlaka en doğrusunu bilir..
Haftaya ayrıntılı ultrasonum var kızlar dua eder misiniz?
7 haziranda benimde..Benim de 9 haziranda zaman geçmek bilmiyor...
bn balık yiyemiyorum diye dr omega3 verdi canım. ama hergün i.me haftada 2 yeter dedi. istesende hergün balık yiyemezsin dedi verirkendeHanimlar her hafta balik tuketiyor musunuz?ya da omega 3 hap kullaniyor musunuz?benim doktorm omega 3 yazdı ama ben kullanmak istemedim.
Benim de 9 haziranda zaman geçmek bilmiyor...
7 haziranda benimde..
Allah yardımcımız olsun..
Ense kalınlıgı olan bebeklerde kalp bobrek problemlemleri olabiliyormuş.
Allaha sıgındım.
Senin ultrAson randevunda iyi geçer inşallah canım.
Cnmmm benim bi arkdş da da öyleydi. Sonradan geçti:) şekerle bağlantısı olabiliyor, geçici bi durum diye biliyorum forumda da benzer kızları okumuştum merak edip,onlar da geçti diye yazmışlar sen de bak istersen kuzum..Detaylıda bebeklerimin suyu fazla çıktı sınırdaymis. Açlık tokluk şekerine bakalım dedi. Bu durumu yaşayan var mı
Benimki bugün :) saat 2 de gidicez inşallah :)Günaydın kızlar kontrole son 3 gün yuppii
Hanimlar her hafta balik tuketiyor musunuz?ya da omega 3 hap kullaniyor musunuz?benim doktorm omega 3 yazdı ama ben kullanmak istemedim.
İmkanı yok 10 tl olması hem de özelde .... En düşük Muayene ücreti bile o kadar değil , bence bi tekrar sorun siz ...
Bide hastanelerde 2 çeşit ayrıntılı var , biri radyolog yapıyormuş ve siyah-beyaz görüntü , diğeri perinatolog yapıyor ve renkli görüntü . Aralarında ortalama 100 tl fark vardı Bnm sorduklarımda . Senin aldığın fşyat siyah -beyaz olan mı diyecem ama yine imkanı yok
Evet cnm görünüyor artıkBen 3-4 gündür hareketleri dışardan da görüyorum , özellikle peşpeşe hareket ettiğinde göbeğime odaklandığımda göbeğim iniyor çıkıyor Çok tatlı görünüyor ..... Kaç kilosun bu arada @selopi , kilonun da etkisi var galiba etken farketmenin ....
Benim beebgimde kistler vardi ondan ayrintili yapilmisti. Sukur rabbime 1i kayboldu simdide digerinin gecmesini bekleyeceğiz...
Canlar hicbirzaman ayrintili olsa dahi dosn sendromunu veya kromozom hastaliklarini %100 teshis edemez tek teshis amniyosentezdir onunda dusuk riski 200 de 1 dir uzman biri yaptigi surece problem olmaz ama cok iyi birinin yapmasi lazim bizim burada 2 kisi oldu sanirim biri ben biri besyo bir de amac aldirmak mi insan o stresle 9 ayi gecirmemek icin bile yaptirir. Ayrica ayrintilidaki amac dogum sonrasi bebege acil mudahale gereekirse ona gore davraniyorlar gerek yogun bakımı gerek ameliyatı gibi zaten biz elimizden geleni yapariz takdir Rabbimindir....
Canım geçmiş olsun. neden olurmuş, bir de sıkıntı yaratır mıymış? az olduğu durumu duymuştum ama fazla olduğunu ilk defa duyuyorum. önemli bişey değildir umarım. ben de özelde ayrıntılı ultrason yaptırdım. devlette 2 dk sürmüştü. Bugün ki 40 dk sürdü. kalp damarlarına dahi baktı. Çok şükür bir sıkıntı görünmüyor. İnşallah senin de herşey yoluna girer.
yok canım çok şükür bir sıkıntım yok herkes bana maşallah risksiz bir gebesin diyor
doktor bana sadece son gittiğimde böbreklerinde biraz büyüme var dedi
ama bebeklerde doğumdan sonra geçebilen birşeymiş bu
ben birde baştan beri 2,3,4 lü testleri yaptırmıcam dedim
her türlü kabulüm dedim o testleri de inandırıcı bulmuyorum
şeker yüklemesini de gereksiz buluyorum eni sonu diyet veriyo o da tatlıdan uzak dur
boşuna glikoz niye alıyım birden
öyle yani doktorda bana testleri yaptırmadın en azından ayrıntılıya gir dedi
senin için sonuç önemli değil aldırmayı düşünmüyorsun zaten dedi
ee aldırmayı düşünmüyorsam niye giricem öyle bende vazgeçtim
şeker aletim var yükleme haftası açlık tokluk onada bakıp not alıcam öyle onu da yaptırmıcam
Rabbime emanet bebeğim önceden hiç birşey yokmuş sağlam doğmuşuz şükür
ki yurtdışında ultrasona 3 kere falan sokuyorlar türkiyede o kadar abartıyoruz ki biraz da ticaret olmuş bu iş
öyle canım
Şuan bir şey söylemedi. Açlık tokluk şekerine bakalım dedi haftaya kontrol edecek yine. Bu şekilde erken doğumla bebeğini kaybedenler var. Dualarınızı bekliyorum
Şuan bir şey söylemedi. Açlık tokluk şekerine bakalım dedi haftaya kontrol edecek yine. Bu şekilde erken doğumla bebeğini kaybedenler var. Dualarınızı bekliyorum
Çok şükür sıkıntın yokmuş.darısı hepimizin basına.ben cuma gün gidecegim ayrıntılı için
Cinsiyet te öğrenemedik biz.cinsiyeti de söylüyo mu ayrıntılı ultrason da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?