2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benim de 9 haziranda zaman geçmek bilmiyor...
7 haziranda benimde..
Allah yardımcımız olsun..

Ense kalınlıgı olan bebeklerde kalp bobrek problemlemleri olabiliyormuş.
Allaha sıgındım.

Senin ultrAson randevunda iyi geçer inşallah canım.

Benim de 9 haziranda zaman geçmek bilmiyor...

7 haziranda benimde..
Allah yardımcımız olsun..

Ense kalınlıgı olan bebeklerde kalp bobrek problemlemleri olabiliyormuş.
Allaha sıgındım.

Senin ultrAson randevunda iyi geçer inşallah canım.

benimde 4 haziranda kızlar detaylı ultrason. 2lide falan normal çıkmıştı ama okuduklarımdan etkilendim sanırım, içimde bir korku var

Benim amniyosentez on bilgi raporum normal cikti cok şükür diger arkadaslarda umarim farkli bir sonucla karsilamazlar.. en ufacik bir seyde bile o kadar telaslanip korkyoruz ki @leyl-i efruz u bizlerden daha iyi kimse anlayamaz sanirim size Allahtan bolca sabir diliyorum

Detaylıda bebeklerimin suyu fazla çıktı sınırdaymis. Açlık tokluk şekerine bakalım dedi. Bu durumu yaşayan var mı
Cnmmm benim bi arkdş da da öyleydi. Sonradan geçti:) şekerle bağlantısı olabiliyor, geçici bi durum diye biliyorum forumda da benzer kızları okumuştum merak edip,onlar da geçti diye yazmışlar sen de bak istersen kuzum..

@leyl-i efruz canım bir mucize olur diye dualar ettik ama inan Rabbimin dediginin önüne geçilmiyor. . . allahım sana sabır versin inş ve biran önce çaresi bulunsun birdaha sağlıkla al kucağına bebeğini
Biz hep yanındayız, haber ver güzel haberlerini inş.

canım ayrıntılı ultrasona benim doktorum da göndermedi, risk gördüğü hastalarını radyoloğa yönlendiriyor, onun dışında risksiz hastaların ayrıntılısını kendisi yapıyor. Zaten cihaz kalitesi çok iyi. bu tarz yapılıyorsa arkadaşın da sadece cüzi fark ondan ödemiş olabilir.
benim gittiğim hastanede belirli hafta sonrasında ücretler değişiyor mesela, doktor daha ayrıntılı ve uzun bakıyor.

Benim beebgimde kistler vardi ondan ayrintili yapilmisti. Sukur rabbime 1i kayboldu simdide digerinin gecmesini bekleyeceğiz...

:)
sana demiştik ama değil mi:)

ilk oğlumda vardı kist 2 tane aynen, doktorun dediği haftada temizlenmişti.

buna ek yapmak istiyorum, çok haklısın niloya.
ama amniyosentezde de kesin sonuç denilemiyor.
bizzat samimi arkadaşımın arkadaşında amniyosentez sonucu anomali çıkmasına rağmen doğum sonrası sağlıklı bie bebek doğurdu.
amniyosentezde benim bildiğim 200'de 1 düşük olma ihtimali vardır. Diğer tarama testlerinde eğer anomali oranı buna yakın bulunursa doktor amniyosentez ister, çünkü risk aynıdır.
amniyosentezde de alınan sonuç %100 doğrudur denilemiyor zaten.
o yüzden genelde tüm tarama testlerinde anomali görünürse amniyosentez istenir. Örneğin yine bir arkadaşımın 2li testi normal ama 3lü testi anomali gösteriyordu. Doktoru amniyosentez bence riskli olur senin için deyip çok teşvik etmemişti. Gerçi bu karar da doktordan doktora değişiyor. O arkadşım başka doktora gittiğinde amniyosenteze yönlendirmiş o doktor. Arkadaşım yaptırmama kararı almıştı, sonuçta sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi.

Çok şükür sıkıntın yokmuş.darısı hepimizin basına.ben cuma gün gidecegim ayrıntılı için
Cinsiyet te öğrenemedik biz.cinsiyeti de söylüyo mu ayrıntılı ultrason da

canım ama ayrıntılı ultrason sadece tarama testlerinin alternatifi değildir, bebeğin uzuvlarında bir problem varsa tespit edilir veya organlarında.
Bazı hastalıklara anne karnında bile müdahale yapılabiliyor veya hemen doğum sonrasında bebek ameliyata alınabiliyor hazırlıklı olunuyor.
Bence ayrıntılıya bu gözle bakmak gerek.
Ama risksiz bir hamilelikte doktor da eğer ayrıntılı muayene ediyorsa özellikle radyoloğa gitmeye gerek olmayabilir.
Benim de ayrıntılımı kendi doktorum yapmıştı önceki hamileliğimde.
Bunda doktor değiştiriyorum, bakalım yeni doktorum ne önerecek.

Şuan bir şey söylemedi. Açlık tokluk şekerine bakalım dedi haftaya kontrol edecek yine. Bu şekilde erken doğumla bebeğini kaybedenler var. Dualarınızı bekliyorum

Inşallah bi sorun olmaz.düzelir sıkıntılar rabbimin izniyle.dualarımız seninle
Şuan bir şey söylemedi. Açlık tokluk şekerine bakalım dedi haftaya kontrol edecek yine. Bu şekilde erken doğumla bebeğini kaybedenler var. Dualarınızı bekliyorum

Günaydın hanımlar. İnşallah herkesin sorunsuz geçer ayrıntılısı. Dualarım sizinle...

Çok şükür sıkıntın yokmuş.darısı hepimizin basına.ben cuma gün gidecegim ayrıntılı için
Cinsiyet te öğrenemedik biz.cinsiyeti de söylüyo mu ayrıntılı ultrason da

Evet canım çok şükür. Baştan ayağa kadar cm cm inceledi, şu normal bu normal dedikçe içim rahatladı çok şükür Allahıma. cinsiyetimiz de netleşti. uygun pozisyonda yakalarsa doktor öğrenirsin inşallah.

Teşekkür ederim arkadaşlar. İnsallah geçicidir . Şekere bağlı olsa diyet yaparım düzelir ins diyorum. Şimdiden uzak durmaya başladım. Şeker hamur işi pirinç patates vs. Başka ne yememeliyim acaba? Haftaya kadar düzelir belki... erken doğumdan korkuyorum karnım midem hep gergin taş gibi diyordum. Suları fazla olduğu için olabilirmiş. Doktorum hep normal diyordu oysaki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…