• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bugün dra sordum ben kapıdan haftaya geleceğim 23 haftalık oluyorum dedim. Erken olur, 24-25 te yapalım dedi. Bende 1 ay izin alacağım dedim. Döndüğünde yaparız bi sıkıntı olmaz 29. Haftaya kadar yolu var dedi. Yani sıkıntı yapmayın arkadaşlar

Geçmiş olsun tatlım

esmaasya esmaasya maşallah minnosa
Teşekkür ederim canım :)

Arkadaşlar buara iç çamaşırım çok islaniyor, sanırım terlemekten oluyor. Ama insan korkuyor ister istemez, sizdede oluyormu?
Canım benimde aşırı oluyor beyaz akıntım var baya her günde 4 5 defa günlük ped değiştiriyorum tahriş kaşıntı yaptı bende :( yarın idrar tahlili vereceğim idrar yollarından üşüttüğüm için olabilir mi acaba dedimde doktorum kaşıntı oluyorsa mantardır fitil yazarım dedi ama süreklide kuru tutmaya çalışıyorum iç çamaşırımı mantar nasıl oldu anlamıyorum :(

Canım benimde aşırı oluyor beyaz akıntım var baya her günde 4 5 defa günlük ped değiştiriyorum tahriş kaşıntı yaptı bende :KK43: yarın idrar tahlili vereceğim idrar yollarından üşüttüğüm için olabilir mi acaba dedimde doktorum kaşıntı oluyorsa mantardır fitil yazarım dedi ama süreklide kuru tutmaya çalışıyorum iç çamaşırımı mantar nasıl oldu anlamıyorum :KK43:
ped ler mantarı yapıyor diye okumuştum,o yuzden günlük ped kullanmıyorum hiç.Çamaşır olarakta pamuklu çamaşır kullanmaya dikkat etmek gerekiyor.

Günlük pes sak ="esmaasya, post: 47008840, member: 730667"]Canım benimde aşırı oluyor beyaz akıntım var baya her günde 4 5 defa günlük ped değiştiriyorum tahriş kaşıntı yaptı bende :KK43: yarın idrar tahlili vereceğim idrar yollarından üşüttüğüm için olabilir mi acaba dedimde doktorum kaşıntı oluyorsa mantardır fitil yazarım dedi ama süreklide kuru tutmaya çalışıyorum iç çamaşırımı mantar nasıl oldu anlamıyorum :KK43:[/QUOTE]
Gunluk ped sakincali canim kullanma

Kuzlar bugun fark ettim de karnim sertleşmeye başlamis. Onceden yumusacikti ama simdi ozellikle yan taraflarima dokundugumda semsert hissediyorum
Evet canım ara ara sertlik hissediyorum, ya poposunu ya başını dalıyor, yani duruş pozisyonu na göre değişiyor, genelde gece öyle oluyordu, bugün nerdeyse bütün gün öyle sertti karnım, akşam düzeldi

ped ler mantarı yapıyor diye okumuştum,o yuzden günlük ped kullanmıyorum hiç.Çamaşır olarakta pamuklu çamaşır kullanmaya dikkat etmek gerekiyor.
Günlük pes sak ="esmaasya, post: 47008840, member: 730667"]Canım benimde aşırı oluyor beyaz akıntım var baya her günde 4 5 defa günlük ped değiştiriyorum tahriş kaşıntı yaptı bende :KK43: yarın idrar tahlili vereceğim idrar yollarından üşüttüğüm için olabilir mi acaba dedimde doktorum kaşıntı oluyorsa mantardır fitil yazarım dedi ama süreklide kuru tutmaya çalışıyorum iç çamaşırımı mantar nasıl oldu anlamıyorum :KK43:
Gunluk ped sakincali canim kullanma[/QUOTE]
canım kotex pamuklu olanını kullanıyorum ona iyi diyorlar ama kullanmazsamda sürekli günde 4 5 çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum :(

Maalesef öyle ama inan ki daha ssaglikliben de şuan aayni sıkınti var ama günlükkullanmiorum ... Hatta utuleyin iç camasirlarinizi dioarlar ben onu yapmiorum ggerçi

esmaasya esmaasya
Gunluk ped sakincali canim kullanma
canım kotex pamuklu olanını kullanıyorum ona iyi diyorlar ama kullanmazsamda sürekli günde 4 5 çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum :KK43:
Günlük ped kullanmayın kızlar kaşıntı yapar enfeksiyon oluşturur,tuvalet kağıdı kullanın,her tuvaletten sonra değiştirin daha iyi oluyo,benim de akıntım çok oluyo, ben adet olurken bile ped kullanamazdım hemen enfeksiyon oluşturuyodu mini boy çocuk bezi alıp kenar lastiklerini kesip ped gibi kullanıyodum :oops:

Son düzenleme:
Arkadaşlar buara iç çamaşırım çok islaniyor, sanırım terlemekten oluyor. Ama insan korkuyor ister istemez, sizdede oluyormu?
Evet bende de oluyordu kontrole gittiğimde vijanadan baktı. Ben allah korusun su geliyor diye korkmuştum ama sorun yok, olabiliyormuş. Çok az mantar olmuşum onun için ilaç, fitil filan verdi. Ama mantar için de belirtim vardı akıntım vardı suyun dışında.

Canim o ben de de oluyor ben de bazen çok korkuyorum :KK43: bi de benim rahmim kalp seklinde o zaman rahim filmi çektirdikten sonra doktor erken doğum riskin oluşabilir demişti hamile kalınca o yüzden son zamanlarda çok stres oluyorum :KK43: ama sonra kontrol ediyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. .. bi de ben de iki gündür vücudumun ısısı çok ama çok yükseliyor ayaklarimin altı cayir cayir yanıyor resmen... kimse de var mı bu durum :KK43:
Sıcaklardandır canım ama gittikçe ısınırmışızı bir çok arkadaşım öyle dedi bana da

Kuzlar bugun fark ettim de karnim sertleşmeye başlamis. Onceden yumusacikti ama simdi ozellikle yan taraflarima dokundugumda semsert hissediyorum
Benim de öyle, çok hoşuma gitti ama kremi arttırdım çatlak olmasın diye. Bir de dünden bugüne karnım büyüdü birden büyüyor benimki sizinki de öyle mi?

Canim o ben de de oluyor ben de bazen çok korkuyorum :KK43: bi de benim rahmim kalp seklinde o zaman rahim filmi çektirdikten sonra doktor erken doğum riskin oluşabilir demişti hamile kalınca o yüzden son zamanlarda çok stres oluyorum :KK43: ama sonra kontrol ediyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. .. bi de ben de iki gündür vücudumun ısısı çok ama çok yükseliyor ayaklarimin altı cayir cayir yanıyor resmen... kimse de var mı bu durum :KK43:
Canım içini ferah tut kötü şeyler getirme aklına inş. hepimizin bebisleri zamanında gelecek. Birde ayaklarimin altı yandigi gibi çok usuyen ben geceleri nerdeyse terden çıplak yatıyorum.
Canım benimde aşırı oluyor beyaz akıntım var baya her günde 4 5 defa günlük ped değiştiriyorum tahriş kaşıntı yaptı bende :KK43: yarın idrar tahlili vereceğim idrar yollarından üşüttüğüm için olabilir mi acaba dedimde doktorum kaşıntı oluyorsa mantardır fitil yazarım dedi ama süreklide kuru tutmaya çalışıyorum iç çamaşırımı mantar nasıl oldu anlamıyorum :KK43:
Tatlım günlük Ped de yapıyor. Onun yerine ben her islandiginda tuvalet kağıdını rulo yapıp koyuyorum, herseferinde de degistiriyorum, tavsiye ederim.
Evet bende de oluyordu kontrole gittiğimde vijanadan baktı. Ben allah korusun su geliyor diye korkmuştum ama sorun yok, olabiliyormuş. Çok az mantar olmuşum onun için ilaç, fitil filan verdi. Ama mantar için de belirtim vardı akıntım vardı suyun dışında.
Yok mantar çok yaşadığım için biliyorum. sadece islaniyorum terleyince. . . geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine

oluyo canım bndede ama akıntı gibi değil tere bağlıyorum bende

eve gidip ayakkabıyı çıkarınca ayaklarımı hangi taş bassam diye bakıyorum. normal duştan sonra ayaklarına soğuk şok yap biraz işe yarıyo sanki canım. bide şişmeye ve vücut terlemesinede iyi geliyomuş sporucu bi arkadaşım öyle demişti

mantar bendede hafif oldu ama benimkini dr crinone jel in akıntısına bağladı. günlük ped kullandığın için olabilir maalesef, benim doktorum hiç kullanma günlükleri normaldede sıkıntılı bide hamilelikte daha riskli dedi

Sıcaklardandır canım ama gittikçe ısınırmışızı bir çok arkadaşım öyle dedi bana da

benim arkadaşlarda ayyy sıcaklarda napıcan diyip duruyolar, neyseki seviyorum sıcağıda şimdilik çokta kötü durumda değilim, soğuğu sevmem ben üşürüm sürekli söylenirim. şimdi en azından bi suya girip bi vantilatör karşısına geçince rahatlayabiliyoruz

Benim de öyle, çok hoşuma gitti ama kremi arttırdım çatlak olmasın diye. Bir de dünden bugüne karnım büyüdü birden büyüyor benimki sizinki de öyle mi?

banada geçen haftadan bugüne daha bi büyüdü gibi geliyo. hatta haftasonu görenler aaa kocaman olmuşsun maşallah diyip durdular

hamilelikte hava aldırmadığı için günlük ped pek tavsiye edilmiyor.
ama bu sıcaklarda ne yapıcaz o da zor.
ben yanımda yedek iç çamaşırı getiriyorum iş yerine, evdeyken ise sık sık değiştiriyorum.
ama iş yerinde yine de yetmiyor, özellikle sıcaklar başladıktan sonra, ben de en azından günün bir kısmını günlük ped ile idare etmeyi denicem bundan sonra, 3-4 saat o idare etse, bir kez de çamaşır değiştirsem eve kadar idare eder herhalde.

offf sıcak

Günaydın tatlı anneler umarım herşey yolundadır, benim karnımda sanki birden büyüdü. Birde benim daha önce sevmediğim yemediğim şeyleri hamilelikte canım çok istiyor sizde de öyle oluyor mu? Ben kabak yemeği sevmem dün sırf kabak yemeği yapabilmek için markete gittim yemeği yaptıktan sonra da neden yıllardır yemedim diye kendime kızdım bamyadan nefret ederim canım deli gibi etli kuru bamya yemeği istiyor bayram da memlekete gittiğimde annemden isteyeceğim kadın şok geçirecek sanırım, zaten meyve olayını söylemiyeyim misafire aldığımız meyveler sonrasında yemedğimiz için bozulur atardık ama şimdi her gördüğüm meyveyi yemek istiyorum. :KK46:Herhalde benim sıpa meyveci ve sebzeci olacak:halay:

Back
X