Ellerine sağlık hayırlı uğurlu olsun hepimizeKızlar sonunda alışveriş topiğimizi açmış bulunuyoruzTecrübeli annelerden yardım ve örnek alışveriş listesi bekliyoruz Hepimiz içi hayırlı olsun
sağol canım :) cümlemize inşallah :)Ellerine sağlık hayırlı uğurlu olsun hepimize
Çook cicilerrrBu ilk ogrendigimde bebislerime aldigim coraplarrr buda yeni ormeye basladigim bebis kundagim
çok şekerler tatlım hayırlı olsunBu ilk ogrendigimde bebislerime aldigim coraplarrr buda yeni ormeye basladigim bebis kundagim
ben de bi tane var ama eksik mi bilmiyorum bi ara boş bi vaktimde yazarım buraya inşallah :)asıl alışveriş listeleri oluyor ya, onlardan bulsak ya da yapsak.. onun üstünden bakarız eksiğimiz nedir diye falan..
kızlar bizde örgü bişi yokpatik yelek yok.. anane de babane de beceriksiz. ben de öyle
biz hazır giyimci olucaz
bize üç beş hediye geldi,
peluş battaniye, 2-3 zıbın, 2-3 takım bide 2 yaş için ördekli bornoz... (hepsi unisex)
ben kendim gidip almıyorum cinsiyet bekliyorum...
ama hamileliğimi öğrendiğim gün eşime süpris hazırlamıştım, onun için beyaz + yeşil süslemeli ayakkabı ve şapka takımı almıştım (yenidoğan için)
Canım belkı hedıye gelır orgu olarakasıl alışveriş listeleri oluyor ya, onlardan bulsak ya da yapsak.. onun üstünden bakarız eksiğimiz nedir diye falan..
ayy evet ya ne zor seçim yapmak.. canım 3 5 alıcaz 0-3 ay 3-6 ay napalım.. cinsiyet belli olunca ben ufak bişiler alırım.. ama daha büyük alışverşleri (yatak hazırlığı, bebek arabası falan) onları yaza bırakıcam odası tamam olsun da aldıklarımızı oraya depolarız diyeCanım belkı hedıye gelır orgu olarakyada eger ıstersen hazır orup satanlardan alırsın
Ama masallah ne guzel hedıye gelmıs sıze ozendım bakbıze nıye hıc hedıye alan yok
bızde cınsıyet beklıyoruz hayırlısıylatabı yınede kacıncı ay alısverıse baslanmalı bılemıyo ınsan sımdı yazlıklar mı oluyor mesela yanı bızım ıcın daha mı kalın olmalı bu arada hedıyelerı gule gule gıysın mınnak
ınternette lısteleyenlerı goruyorum ama kımı tulum dıyor mesela kımı alt ust takım daha ıyı dıyor
yaz kıs bebeklerının ıhtıyaclarıda ayrı olur sankı
bırde ay konusu var forumlarda okuyorum 3-6 ay alınmalı yazıyor ama oda yenıdogana buyuk gelmez mı ıcınde kaybolmaz mı
bende bır ıkı parca alırım dıyorum cıkarıp cıkarıp bakmak ıcınayy evet ya ne zor seçim yapmak.. canım 3 5 alıcaz 0-3 ay 3-6 ay napalım.. cinsiyet belli olunca ben ufak bişiler alırım.. ama daha büyük alışverşleri (yatak hazırlığı, bebek arabası falan) onları yaza bırakıcam odası tamam olsun da aldıklarımızı oraya depolarız diye
bide bebek görmeye gelenler de genelde daha büyük getriyorlar 6-9 ay ya da 1 yaş gibi.. beğenip de kullanırsak ne ala
ay böyle konuşuyoz da sağlıkla gelsinler de elbet kısmetleriyle gelirler minnaklar minnoşlar ballar kaymaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?