Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Neler yedin mesela benim geçen ay ki kontrolden beri cok iyi beslendiğim söylenemez sadece kahvaltımı sıkı yapıyodum ve sürekli meyve yiyodum. Benim yapım geregi biri hatırlatmazsa yemek yemem istemiyorum sanki hiç acıkmıyorum. Bende kilo almamışım zaten sadece gram olarak 3oo gram almışım. Şimdi bi liste yapıcam bu ay toparlamaya çalışıcam inşallah işe yarar. Neler yedin sen mesela?[/QUOTE]
Benim iştahım çok açık aslında herşeyden yedim ama özellikle kırmızı et sebze yemekleri meyvemi hiç eksik etmedim hergün 4 adet ceviz yedim, içecek olarak neredeyse sadece su ve el yapımı yoğurttan yapılmış ayran içiyorum. Sabah kahvaltımda yumurtam eksik olmuyor. Uyku düzeni de çok önemli ben gün içinde işten dönünce 1-2 saat bi uyuyorum akşamları da 11 den geç yattığım söylenemez. Bir de Aklıma geldikçe siyah üzüm yiyorum. Bilmiyorum bunlar mı fayda etti ama sende yemene daha çok dikkat et sadece kahvaltının iyi olması yeterli değil bence. Ayrıca stres de bence çok önemli bir faktör kendini hiç bunaltma sen iyi beslen bebişinde seninle beraber beslenecektir canm

Günaydın arkadaşlar ben 3 gün önce yazmıştım detaylı ultrasyonda rahim ağzı uzunluğu 25mm çıktı diye. kontrolüm normalde yarındı ama ben dayanamadım artık kafayı sıyırmak üzereydim dün gittim normal doktoruma hamileliğimin başından beri ilk defa vajinal muayene olmuş oldum en doğru sonuç böyle elde edilir dedi sonuç 37 mm çıktı. diğer doktor yanlış ölçmüştür dedi artık kime inanacağımızı şaşırdık ama ben yatmaya ve dikkat etmeye devam edeceğim. E Emilyyyyy arkadışımızında dediği gibi çokta takılmamak lazım galiba yoksa yaşadığımız stres rahim ağzı kısalığından daha tehlikeli boyuta gelecek.

tubisimben çok teşekkür ederimm canım sakin tutuyorum kendimi çok şükür karnımda ben iyi olursam oda iyi olur diyorum. Bu ay saglıklı beslenme ayı bizim için

Ben de kahvaltı harici bir şey yiyemiyorum. Canım hiç bir şey istemiyor. Bir de meyve. Nolcak böyle bilmiyorum. Gerçi ilk gebeliğimde yedim de ne oldu, sonuç 3000gr bir Bebek

Ben de kahvaltı harici bir şey yiyemiyorum. Canım hiç bir şey istemiyor. Bir de meyve. Nolcak böyle bilmiyorum. Gerçi ilk gebeliğimde yedim de ne oldu, sonuç 3000gr bir Bebek

Yapma sende benim gibi 3 gün gerilik vardı şimdi 6 gün daha eklenmiş mutlaka yeme içme konusunda dikkat edicez ben ettim sen etme diyim sadece meyve yerdim tabak tabak ama olmuyomuş işte bana doktor meyveyi acıkınca degil yemeklerden sonra ye acıkınca yemek ye dio ama acıkmıyorum ki o kadar artık acıkaamda acıkmasamda yiyicem mutlaka

Günaydın canım, yeni mi başladın omegaya, ben de her gün ceviz badem tüketiyorum, 5 hazirandaki kontrolümde soracağım doktoruma.
Başka bir tanıdık doktorla konuştuk, o da "eskimolar her öğünde balık tüketiyorlar, zekayla alakası olsa dünyanın en zeki insanları olurlardı" dedi artık kendi doktoruma sorar ona göre hareket ederim ben de.

Çok tatlı bu minik prenses annesiAllah'a emanet , nasıl da uyuyor masum melekler gözün aydın canım...

Evet dün ki kontrolde verdi daha başlamadım bile. Bende cevizi eksik etmiyorum ama omega sadece zeka için beyin dokusunun gelişimi sinir sistemi, kalp, bağışıklık sistemi, göz için gerekli bebek bu aydan sonra annenin omega3 ünü alacağı için sende bile eksiklik olsa seni depresyona sokabilirmiş. Sen doktoruna söyle balık yemediğini o sana açıklar zaten. Gerekli görürse de verir. Ben kendi doktoruma güveniyorum, bana gereksiz olan bişeyi bu zamana kadar vermedi. Herşey sağlıklı bebişler dünyaya getirebilmek için

Evet canım, omega 3 vücudun ürettiği bir şey değil biliyorum, bebek ihtiyacı olanı anne beynindeki stoktan alıyormuş, annede beyin hücresi kaybı başlıyormuş maalesef, ama bebeğin sinir sistemi, beyin gelişimi % 70 oranında son 3 ayda tamamlanıyor diye başlatmadı sanırım doktorum, soracağım mutlaka, teşekkür ederim.

Bu gün kızımın odası için işe koyuldum kızlar. Çalışma masalı ranzalı bir abla odası olacak kızımın. Eve yeni bir Bebek gelmeden kızıma odasını yapmak istedim. Bebek gelince odamdan oldum hissine kapılmasın bir kaç ay iki odası birden olacak. Yeni odasını tamamlayınca eski bebeklik odasına dönüp bakmayacak sanırım. Şöyle duvar kağıtlı aydınlatması halısı perdesi tam tekmil bir oda için bakınıyorum Nasıl yapsam neyi neyle birleştirsem. Lila mı daha iyi Nil yeşili mi?

Bu arada var olan hazır Bebek odası kızımın doğduğundan beri yattığı büyüyen karyolalı Bebek odasıydı.
Almayı düşünenler vardır belki. Kızım 119 cm boyunda yatağı hiç bozmadan , yani büyüyen yatak demek baş ucunda yatağa monte komidini çıkarıp 190 cm tek kişilik yatağa dönüyordu, İşte biz onu hiç bozmadık çıkarttırmadık.
Büyüyen karyolalı mobilya alırsanız özellikle ilk bebeği olanlara diyorum yatağı hiç bozmadan 6 yaşına kadar yatabiliyor o yatakta.

Asljnda daha rahat yatması için çıkarabilirdim ama çıkarılınca koyacak yer yok tekrar monte edilirken sorun olur falan bozmadım bu sebeplerle.
6 yaş kız çocuk odası için dekorasyon tavsiyelerinize de açığım. :) orjinal duvar sticker arıyorum kelebek veya balerin olabilir aynalı olabilir:)
Perde ve halı desenli mi olmalı?
Çocuk işi mi gelir 11 yaşında genç kız havalarına girerse :) aman allahım neler geliyor aklıma :))

Güle güle kullansın canım. Ben olsam tek renkte yada hafif puantiyeli bir halı tercih ederdim. Dekorasyonu renkli yaparak yada duvar kağıdıyla da daha şık hale getirirsin. Aşırı renkli bana cazip gelmiyor :/

Maşallah kuzucuğuna canım Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin. Ayrıntılı ultrason güzel birşey tabi en güzel yanı renkli görmek ama doktorun her kontrolde itinayla hareket ediyorsa gerek yoktur tabi.

ne kadar aldınız? markası nedir? ya çokk pahalılar
Canım az çok lohusa pijmasının fiyatını hatırlıyorum 70 tl idi sanırım. Etiket fiyatı 168 tl idi. Krem rengi pamuklu kenarları çıtçıtlı. Kısa kollu üstü hafif küpürlü.
Sabahlık - gecelik takımı biraz daha pahalıydı ama fiyatını hatırlamıyorum yalnız dışarıya göre gerçekten çok uygun havuzluhan

bunu bende tespit ettim bi önceki ay biraz sağlıksız beslendiğimde önden giden çocuk o ay geriye geldi.ve o gün bugündür dikkat ediyorum.muz ceviz kaşar bebeğe yararlı diye biliyorum bakalm cumartesi sonuçları alıcaz

balık hapını ben fazlamı içiyorum acaba ya her gün 1 tane krillom diye bir hap içiyorum 2. kutuya başladım zararı olmaz ama iştahımı açıyor
Slm Can'ım benim tüp bebek bana Dr üç ay önceden balık yağı omega 3 başlattı bazı aksaklıklar oldu transfer gecikti neredeyse 1 senedir omega 3 içiyorum ama Dr doğuma kadar kullanacaksın dedi artı decavit kullanıyorum 21 haftalık gebeyim 8 kilo aldım ne yapalım sağlıkla bebislerimiz gelişinde kiloları veririz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…