canım senin adına çooook sevindim inan,demek 5 haftada gösterdi kendini sana meleğim,ben de pazartesi günü gideceğim dr a inşallah meleğim bize de gösterir kendini,
Inss cnm benim benim rahmim ters olduğu için karından değil de alttan baktı öyle gördü doktorum ınş 1 şubatta kalp atışlarını da duyarım senden de iyi haberler bekliyoruz
Tabi canım karından bakması lazım çünkü 9 haftadasin duyulması lazım karında güzel haberlerini bekliyoruz sakin ol yarın bebişinin kalp atışlarını duyacaksin inşallah:)
Tabi canım karından bakması lazım çünkü 9 haftadasin duyulması lazım karında güzel haberlerini bekliyoruz sakin ol yarın bebişinin kalp atışlarını duyacaksin inşallah:)
canim kanama 9 ay boyunca bile yasanabilir. bebegin yerlestigi yerle rahim ici olusumlarla alakali bi durum. ama her kanamanin fiziki sartlarini doktora iletmekte fayda var. onlar en dogrusunu soylerler..
Ayy inşallah olmaz bir daha canım dinlen bol bol benim çok fırsatım yok memleketten misafirler geliyo yarın 5-6 kişi hem de bakalım biraz zorlanacam ama Rabbim kolay geçirsin inşallah
Inss cnm benim benim rahmim ters olduğu için karından değil de alttan baktı öyle gördü doktorum ınş 1 şubatta kalp atışlarını da duyarım senden de iyi haberler bekliyoruz
Arkadaşlar aranızda rutin hamilelik testlerini devlet hastanesinde yaptıran var mı? Ben yaptırırken doktora hepsi var mı dedim, var dedi. Ama sonuçlarda toxoplazma ve rubella yok. Sizde var mıydı?
Kalp atışını duymak kişiden kişiye değişiyor canim. Duyamazsan da moral bozma. Beni 6+2 de çağırdı keseleri gördük. Her şey çok güzel dedi doktor. 10 gun sonrası için de kalbe çağırdı. 6. Haftasında duyan da var 9. Haftasında duyan da. Hayirlisiyla biz de yaşayacağız bu mutlulugu inşallah...