Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim ben hashimato hipotiroidisi olan bi anne adayiyim.tsh ile ilgili ve emin oldugum tek sey kesinlikle ilac icmen gerektigi.asla ihmal etmemen lazim.heleki hamilelikte extra ozen gostermelisin. Benim doktorum her ay tsh seviyemi.olcturmemi ve ilacimi.ona gore ayarlattirmami istedi. Bunu endokrin uzmani veya bi dahiliyeci veya bagli bulundugun aile hekiminde yapabilir. Hamilelikte tsh seviyeni ayarlamazsan Allah korusun dusuk ve bebekleilgili bazi saglik sorunlari cikabiliyo.. ihmal etme

Cnm mutlak
Cnm ben tiroid hastasiyim ve mutlaka ilaç kullanmalısın hamileliğin özellikle ilk üç ayında beyin gelişimini çok çok etkiliyor tsh ihmal etme 2-2.5 hamilelikte ideal olan

Bende 57 kiloyum ilk gebeligimde 50 kiloydum bende 35.haftada dogum yaptım 68 kiloyla doguma girdim simdi 57 kiloyum bakalim kac kilo alicaz yine erken dogum yaparim diye korkuyorum

Ben o bi kiloyu aldım zaten kanımca tamamı da gögüslerde... .

Sesli guldum :)))) cok yasa emi...

Canim doktorum benden testleri isterken tsh da istemisti degerlerde bir sorun gorunmuyor ama lab formundaki ref degerler 0,27 - 4,2 bu degerlerin disinda olduguna gore mutlaka bi ayarlama yapilmasi gerekir herhalde.

Bugun gittim ama sabah verdiğim kanın sonucu şuan bu saatte çıktığı için muayene olamadım doktor sonucunla gel demişti. Şuan yerimde duramıyorum bir sorun olabilir mi acaba ya

Benim de aklima cogul gebelik geldi. Bence panik yapma hemen...

Ben de 53le hamile kaldm ve ilk hamileliğim bakalım neler olacak:)

Iyi akşamlar herkese bugün doktora gittik kalbimiz pıt pıt atıodu herşey yolunda çok şükür rabbime..
Bekleyen tüm anne adaylarına nasip olur inşallah..
Çok güzel yaa inşallah cnm bizler de duyarız.. Keseyi gördükten ne kadar sonra duydun kalp atışlarını

Çok güzel yaa inşallah cnm bizler de duyarız.. Keseyi gördükten ne kadar sonra duydun kalp atışlarını
Canım ben en son gittiğimde 5+3 dü ve karnımdan baktırdım keseyi gördük bugün 7+2 die ben saydım ama dr 7 hafta dedi..

Arkadaşlar bir şey soracağım. Gaz, kabızlık var sislik var sizde durumlar nedir Nasıl çare bulacağız bu duruma ..?

Listeye beni de eklermisiniz
Sat: 03.12.2015
Bdt: 08.09.2016
Istanbul
2. Çocuk

Ne yapacağımı bilemiyorum artık su da içiyorum ama yine de kabızlık gecmiyor ve akşamları çok fazla şişlik oluyor

Bol bol zeytinyaglı salata ve pırasa, kabuska ama zeytınyaglı. Sabahları aç karına üç tane falan gün kurusu kayısı iyi gelir.

Ben 56 ile başladım. Ama 55 indim. Dikkat ediyorum çok. İlk bebegimde 27 kilo aldım:// bu sefer çok dikkatli olacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…