Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Haklısın cnm ya alttan bakmasinda...ınş gerek kalmaz hepimiz için herşeyin güzel o olsun ins

Birde benim inanilmaz gaz sikintim var annemde de varmis fazla kendini sikma diyo eger genetikse hemoroid olmus yandim benn

Kilo Ben de de fena guya Ben 52 Olunca bebek yapacaktim Ama 61 ile hamile kaldim. Ilkinde erken dogum yaptim 35. Haftada 77 ile doguma girdim. Vermesi cook zor sut verirken yesen olmaz yemesen olmaz. Az kilo almak lazim. Ama once saglik onemli estetik 2. Plan olmali

58 malesef :/ +6 ilk hamileligime gore. Doktorum ilk 3 ay 1 kilo dedi.. Bakalim :))
Ben o bi kiloyu aldım zaten kanımca tamamı da gögüslerde...
Birde benim inanilmaz gaz sikintim var annemde de varmis fazla kendini sikma diyo eger genetikse hemoroid olmus yandim benn
O normal dogumun vahim sonu... Düşün doğum öncesi ve sonrası... ama bazılarında hamileykende oluyor...

Arkadaşlar evde yaptığım gebelik testinden 10 gün sonra yani bugun kan tahlili yaptırdım beta Hcg 13104 çıktı. Satım 17 aralık. Sizce de bu değer haftama göre çok değil mi. Ben geçen ay üstüne görmüş olabilir miyim yaa

Arkadaşlar hepinize merhaba.hepiniz inş bebeklerinizi sağlıklı dünyaya getirirsiniz.sormak istedim aranizda sağlık ocagi tahlil sonuclarinda TSH yüksek çıkan oldumu.benim 3 ay önce tsh değerin 5 çıkmıştı.simdi 8 haftalık hamileyim tsh sonucum saglikocaginda 9 çıktı 3 gün sonra kadın doğum uzmanimda istedi ordaki hastanede 5.21 çıktı.kadın doğum doktorum.ilaca gerek yok dedi.Bugün dahili doktoruna gösterdim ilaca başlamalısın dedi.gebelikte değer 2 olmalı dedi.bebeğin gelişimi için tsh yüksek olmamalıymış.

Cnm senle sat tarihlerimiz yakın...bende 15 aralık en son pzt 3664 çıkmıştı şimdi tahmini 6binlerdedir ama seninki gerçekten çok yüksek belki cogul gebeliktir ya da çok erken dollenmistir hiç doktora gittin mi kese falan gözüktü mu

Cnm nasıl bir doktor ilaca gerek yok der diğeri ilaca başlanmalı der ya ... İnsanın kafasını karistiriolar...hiç duymadım tsh ama sen iyi bir doktorla tekrar görüş ne yapman gerekiyorsa yaparsın cnm önlem al sen yinede ilaç kullan ınş iyi olur herse senin icin

Bugun gittim ama sabah verdiğim kanın sonucu şuan bu saatte çıktığı için muayene olamadım doktor sonucunla gel demişti. Şuan yerimde duramıyorum bir sorun olabilir mi acaba ya

Bugun gittim ama sabah verdiğim kanın sonucu şuan bu saatte çıktığı için muayene olamadım doktor sonucunla gel demişti. Şuan yerimde duramıyorum bir sorun olabilir mi acaba ya
Yok cnm icini ferah tut belki bende şimdi baktirsam yüksek çıkar bilemem en son pzt baktirdim doktor sitesi diye bir site Var ordan doktorlara sorabilirsin hemen cevap veriyorlar ya da doktorunu ara....mol gebelik te değerler çok yüksek çıkıyormuş ama sen yinede icini ferah tut büyük ihtimal erken döllenme ya da cogul gebeliktir

Ay Can'ım öyle olma ihtimali var mı bilmiyorum ama çoğul gebelik olma ihtimali var. Bence bir Dr a gitmelisin hemen

Benim de sat 17 aralık ilk kan tahlilim 279 ikincisi 592 ydi şimdi de 1200-1500 civarıdır,Dr gerek görmedi tekrar tahliline pazartesi kese görmeye gideceğiz inşallah

Sağolun inş.evet insanin kafası karışıyor.Umarım herşey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…