Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Arkadasim oncelikle gecmis olsun, bende olmustu adet oldum sanmistim ama sonra azalmisti bayaa. Senin ki ne kadar surdu

canım benım cok tsk ederım cevabın için rahatlattın benı cok saol

Kızlar çok bunaldım iki gününde oğlumun uyku düzeni sarsıldı gündüz yatmak bilmiyor Off ne yapacağımı şaşırdım

Amin canım inşallah. Beklemek çok zor. En kötü duruma hazırlamaya çalışıyorum kendimi. Dediğin gibi kısmet bu işler. Nasipte varsa olur.
Canım teşekkür ederim cevap verdiğin için. Böyle birileriyle konuşmak dertleşmek iyi geliyor bana. Daha kimseye söylemedim. Doktorla iletişim halindeyim zaten. Beklememi söyledi. Değerler böyle katlarsa iyiye işaret dedi.
Arkadasim oncelikle gecmis olsun, bende olmustu adet oldum sanmistim ama sonra azalmisti bayaa. Senin ki ne kadar surdu
Canım çok teşekkür ederim. benim kanamam Cuma ve Cumartesi oldu. Yani iki gün yoğun kanamam vardı ve birden bitti. Şimdi koyu renkli çok az geliyor. Bir iki damla. Ağrım da kalmadı. Ümitlenmek istemiyorum ama doğum tarihini bile hesapladım. Elimde değil. Düşünüyorum sürekli. Kafamda senaryolar kuruyorum. Dış gebelik mi, normal düşük mü, doğuracak mıyım acaba böyle bir sürü şey düşünüyorum.

:) normaal benim de cuma var şimdiden gün sayıyorum keseyi görmek için kalp atışlarını duyar mıyım bilmem, çıkınca güzel haberlerini alırız canım inşallah
Ay insallah piskopata bagladim yine bisey olmus mudur hersey yolunda midir diye :)

Rahminde kanama olusmus olabilir progestan baslatir buyuk ihtimal. Ne zaman gideceksin Doktora peki? Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

Herkese merhabalar.... ben bu gün fena halde şoklardayım bildiğiniz gibi değil... Bu gün doktor randevumuz vardı 6+3 olmuşuz dokuz gün gerideyiz ama çok şükür herşey normal taki doktor ikiz deyinceye kadar... Şimdi ne yapıcam hiç bilmiyorum ikiz gebeliklerde çok fazla risk var üstelik böyle başlayan gebeliklerde bazen bir taneyle devamda edebiliyor... Daha önceden yaşadıklarımdan dolayı bir tanesi için endişe ediyordum şimdi ikisi için endişeliyim...

Omg ikiz mi? Tuzum kuru benim ultrasonda ikiz deseydi havalara uçardım diyorum ama başıma gelemden bilemem yine de güzel geliyor kulağa davulun sesi gibi uzaktan :)
Sağlıkla hayırla gelsin bebeklerin kız tarafında varsa ikiz olabiliyor Nasıl sürpriz olmuştır sana tahmin edebiliyorum. Kötüyü düşünme şaşkın hissetmen de normal ben bile tanımadan etmeden sadece. Burdan takip ettiğimle şaşırdım ama sevindim de . Hayırlısı olsun inşallah tebrik ederim :)

Ayyyyy super :)) hayirli ugurlu olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…