Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Selam kızlar ekim annesi gibi gozuksemde kesin eylül annesi olacağım şuan 4 haftalık 6 haftalıkken doktora gitsem kalp atışı duyulurmuş yada siz kaçıncı haftada kalp atışı duydunuz

Hayırlı olsun :) Canım ben en son 6+0 da gittim, henüz duyamadım. 5. haftada duyma ihtimalin biraz zayıf.

Bulantı hiç yok bende. Tersine iştan var. Kasık agrısı kısa sür oldu geçti. Hamilik belirtisi hiç yok bende artık. Sadece uyku ve yorgunluk var bazen.
Hamilelik hastalık degil dogal süreçtir. Bu sürede normal çok şeyi yapabiliriz. Bulantı yok diye telaş etmeyın. İlk bebegimde olmamişti hiç bulantı.

Bu arada kişi etiketlemeyi nasıl yapıyorsunuz?

Selam kızlar ekim annesi gibi gozuksemde kesin eylül annesi olacağım şuan 4 haftalık 6 haftalıkken doktora gitsem kalp atışı duyulurmuş yada siz kaçıncı haftada kalp atışı duydunuz
Hayirli olsun canim 7+1de kalp atisi duyuldu bizimkinin.5+5 de sadece kese gorundu erken gidip strese girmeye gerek yok 7. Haftayo bekleyebilirsin bence

Ben keseyi çok kücük olarak gördüm. 12 haftada tekar giderim dr. Sık sık ugs yw girmek zararlı bebek için çunku.

Ben keseyi çok kücük olarak gördüm. 12 haftada tekar giderim dr. Sık sık ugs yw girmek zararlı bebek için çunku.
Bence 7. Hafta tekrar gitmek gerek en azindan kalp atisini gormek gerek.sonra zaten daha seyrek gidiliyot.baslarda keseydi bebisti kalp atisiydi biraz daha sık olabiliyor dayanamayanlar icin :)

Ayyyyy super :)) hayirli ugurlu olsun :)
Teşekkürederim canım...:)
Doktorum bunu da söyledi hatta biri kaybolacaksa ilk yarıda olsun diyorum ben hep dedi ikinci yarıda oluca diğer bebeği de etkilediği için oda kaybedilebirmiş... İnşallah dediğin gibi kısmetimde sağ salim kucağıma almak vardır... Dilerim sende herkes de bebklerine kavuşur..

Evet malesef ki yaramıyor. Ama doktor da çok hoş gözlerle bakmadı birazda bu yüzden... Dua ediyorum inşaallah arada zar vardır öyle olursa risk biraz daha düşmüş olacak çünkü tek yumurta ikizi. Bu riskler biraz azalsın havalara uçacağım zamanda gelecek İnşaallah...

Canim gözün aydin hayırlı olsun. Benim de iki kese görüldü bakalım haftaya salı da kalp icin gideceğim. Sen sadece kese mi gördün kalp atışlarını da gördün mü?
Teşekkürederim canım... On gün önce tek kese görmüştüm bu gün kalp atışı için gittim iki kalp atışı gördük tek yumurta ikiziymiş.

Hayirli olsun ikiz bakimi zor tamam ama muthis bi mucize... saglikla gelsinler.

Ben oglumda 5+3te duydum ama 7-8 kadar yolu var. 5+0 bugun persembe gidicem bende.. eylul annesi olursun sende benim sezo 15den sonra olur. Zati burdaki cogu kisi agustos annesi olucak son gune kalan cok olmuyo normal dogumlarda 36hafta itibariyle basliyo

Hayirli olsun ikiz bakimi zor tamam ama muthis bi mucize... saglikla gelsinler.
Sağol canım... İnan ki bakımı filan hiç gözümde yok ama bikaç arkadaşımın yaşadıklarından dolayı kaybetme korkusu var oda zamanla geçer İnşallah... Ben dört bebek kaybettim bu benim için dediğin gibi çok güzel bi mucize dilerim sorunsuz geçer...

Allah digerlerini yanina almis ama simdi seni mukafatlandirmis oyle dusun. Endise annelikte hic bitmeyen bir duygu ama pozitif ol inan hersey olacagina varir sonunda.eskiden insan haberi olmadan doguruyodu ikizleri misal teyzem bir diye gitti iki dogurdu dahasi da bi komsu ikiz diye gitti sezeryan olurken bir cikmis iki cikmis dr tam dikicek ucuncu bir el gorup sok olmus en geride kalip hic gorunmemis daha oncede ama saglikla dogmuslar.

Şaka gibi üçüncüyü görmemişler.... Doğru söylüyorsun canım elimde geldiğince pozitif olmam lazım...

@ işareti yazıp, etiketlemek istediğin kişinin ismini yazıyorsun canım.

@ işareti yazıp, etiketlemek istediğin kişinin ismini yazıyorsun canım.

Aa? Bu ilk randevu muydu ki? İnş sağlıklı olurlar, endişelenme.

Benimkinde 5.3mm yazıyor. Bi sonraki randevum 4 şubatta. Ama benim doktorum başka ilde 28inde bana gelemezsen bile sizin orda bi doktora gidip kese büyümüş mü baktır dedi
Peki canım kese boyutuna göre kaç haftalık dedi doktorun, sat ile tutuyor mu?

Kızlar bana yardımcı olun lütfen karnmda ağrı hissettiğim için kalp atışı dinlemeye cagrdi gun perşembe olan kontrolume yarn gtsem bisey fark eder mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…