Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Sağol canım yaa... Doktor söylediğinde şaka yapıyorsunuz dedim beklediğim bişey değildi çünkü ben kalp atışlarına odaklanmışım bi sorun yoktur inş diye belerken... Dediğin gibi doktorda anneden geçer dedi ama benim bildiğim bir tek annemin halasının kızları ikiz başkada kimse yok Allah tekrar kaybetme acısını yaşatmasında razıyım ben ama alışmam biraz zaman alacak galiba...

canim biz de kesedeki olusumda ikiz olabilir diye bekliyorduk ama kalp atisinda netlesti hepsi. su an tek gelismis ve o buyuyecek nasipse. cogul gebeliklerde her zaman bir tanesinin gelismeme ihtimali var. kalp atimindan sonra netlesiyor.. kismetinde varsa ne guzel.. saglikla al kucaklarina :))

Geçmiş olsun
Umarım beklemeden sağlıklı bir bebeğe sahip olursunuz

Canım şimdi gördüm yazını Allah yar ve yardımcın olsun geçmiş olsun dualarım senınle.. inşallah mucızen bekletmez senı

Çok geçmiş olsun canm

geçmis olsun üzüldüm. Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin sanada. bende sanırım kürtaj olacağım bu cumartesi belli olacak.

Geçmiş olsun dualarım seninle Hakkı'nda hayırlısını kısmet etsin inşallah Rabbim bütün bunları unutturacak sevinçler versin inşallah
Hepinize hayırlı doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etmesini diliyorum Allahtan. Artık bebeğim benimle değil. Bu süreçte hep yanımda oldunuz hakkınızı helal edin. Artık anne değilim bu sayfada kalmayacağım ama sizler için dua edeceğim. Sizde bana 4.gebeliğimin sağlıklı ve hayırlı olan tez zamanda olması için dua eder misiniz.. Allaha emanet olun.

Canim Allah a en hayirli en guzel ve tez zamanda evlat sahibi olman icin dua edecegiz. Sen hakkini helal et. Guzel haberleri alir almaz bize yaz burdan lutfen :)

Çok geçmiş olsun. Bu konu ile ilgili Aidin salih bir yazısı vardı. İstersen sana göndereyim. Belki şifa olur

Endişelerini tahmin ediyorum canım ama ikiz de çok güzel bişi. Bence havalara uçmalısın ve endişeyi biraz kafandan atmalısın. Allah bebişlerinin ikiz olarak dünyaya geleceğini yazdıysa gelecekler zaten. düşünüp düşünüp stres yapmak hiiiç bi işe yaramıyor di mi?

friendlyfriendly bu üzüntün çok kısa zamanda öyle bir mutluluğa dönüşsün ki üç acını da unuttursun inşallah. Duaların güzel dileklerin için teşekkürler canım. Emin ol her duamda olacaksın. Çok çok geçmiş olsun.

Rahminde kanama olusmus olabilir progestan baslatir buyuk ihtimal. Ne zaman gideceksin Doktora peki? Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
Her iki günde bir gidiyorum kan veriyorum. Cumartesi ultrason ile baktı doktor ve tüplerde her hangi bir şişme yok dedi. Yarın gideceğim tekrar kan vereceğim. Bakalım değerim katlanmış mı çok merak ediyorum.

Canim gözün aydin hayırlı olsun. Benim de iki kese görüldü bakalım haftaya salı da kalp icin gideceğim. Sen sadece kese mi gördün kalp atışlarını da gördün mü?

arkadaşlar eşim gelmek üzere ben hazırlanacağım şimdi,ne olur bana dua edinnnnn.inşallah güzel haberlerle döneceğim

Selam kızlar ekim annesi gibi gozuksemde kesin eylül annesi olacağım şuan 4 haftalık 6 haftalıkken doktora gitsem kalp atışı duyulurmuş yada siz kaçıncı haftada kalp atışı duydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…