Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar bende progestanı soracaktm size kullanan varmı doktor bana yazdı ama ağızdan alınınca baş dönmesi çok yapıyor bunu biliyorum fitil şeklinde kullanan varmı

Canım benim doktorum ister ağızdan 3, ister fitil şeklinde 1 adet alacak gün de dedi. Ancak ağızdan alındığında karaciğeri biraz yorar dedi. Ve aşağıdan etkisi biraz daha yüksek dedi. O yüzden ben aşağıdan kullanıyorum. Sana tavsiyem doktorunu arayıp bir danışman

Benim amcamın gelininin çok kanaması oldu ama şimdi doğurdu doğuracak hiç bişey olmadı. Hatta çalışmaya bile devM etti. Aynı dönemlerde ben Ağrı'm kanamam olmadan düşük yaptım. Alacak nefesi varsa hiç birşey olmuyor. Allah hayırlısıyla güzel günlerini göstersin

kızlar ya bende çok halsizlik başladı ara ara bulantılarım oluyor ama cok sık degil. fakat birşey yiyip içemiyorum. en sevdiğim çaydan tiksindm sanırım. et görmek istemiyorum, yemek yapmak istemıyorum, buzdolabını acamıyorum sankı hersey kokuyo burnuma sizde de oluyo mu bunlar yaa hamılelıgımı ılk ogrendıgımde cok güzel beslenıyordum şimdi boyle oldum (( cok üzülüyorum bebeğimın tam gelişim zamanı

Canm kendini üzme bebeğin ilk 3 ay senden beslenme olarak bisey olmuyor kromozamsal olarak büyüyor bendede aynı problem var agliyordum hatta beslenemiyorum diye doktorum sen bebeğe zarar veriyosun senin beslenp beslenmemen şuan bebeği etkilemiyor fazla bazı anneler ilk 3 ay yiyemedigi için kilo veriyolarmis bende de öyle oldu zayfladm o yüzden meraklanma içini ferah tut az az yemeye çalış

Benimkinde 5.3mm yazıyor. Bi sonraki randevum 4 şubatta. Ama benim doktorum başka ilde 28inde bana gelemezsen bile sizin orda bi doktora gidip kese büyümüş mü baktır dedi

@sinkar bugün yatışım yapildı bugün kürtaj olucam. İnşallah 4.gebeliğim tez olur sağlıklı olur.

Canim cok cok uzuldum. Saglikla gelsin ve fazla bekletmesin seni insallah minigin. Guzel haber alinca bize de yaz mutlaka. Ben inaniyorum cok uzun surmeyecek...

Merhaba kızlar bende Eylül annesiyim

Hosgeldin :)) saglikla al kucagina insallah..

Merhabalar bende forma yeni üye oldum. İnsAllah bir Eylül annesi de ben olacağım. Su anda 7 haftalık hamileyim

Sen de hosgeldin :)) ne guzel cogaliyoruz

Yatili misafirlerim gelecekmis.ama ben cok halsizim nasil agirlayacagim hic bilmiyorum

Ben hamileligimi ogrendigimden beri 4, 6 ve 2 gunden uc ayri misafir grubu agirladim. Sadece son misafirlerim biliyodu hamile oldugumu. Zor oluyo evet ama halledersjn bence. Kasma cok oldugu kadar hersey. Kendim yiyemiyorum diye yemekleri hep basit gectim bol bol meze salata hazirladim ben. Ne kolayina geliyosa yap gec.

Sen yesen de yemesen de o alacagini aliyor. Doktorlar bebekler gelissin diye degil bizim direncimiz dusmesin diye beslenmeye bu kadar onem veriyorlar. Kucuk vampirlerimiz onlar bizim. Ikinci trimestreda beslenme konusu daha onemli. Simdi takma kafana

Oylr yapacagim artik canim

Canım benim değerlerle ilgili sıkıntı var ama yakın arkadaşım ilk haftalarda şiddetli kanamalar yaşadığı için hamileliğini 13.haftada öğrendi. Yani olabiliyor. Tabi tehlikesi yüksek, doktorunla konuşma imkanın varsa hemen iletişime geçmeni öneririm.

hayırlı olsun canım, çarşamba da pııtpıt hberlerini alalım inş. Gün yaklaştıkça heyecan artıyor di mi? ben de durum öyle.

canım ben kullanıyorum ağızdan alıyorum baş dönmesi falan yapmıyor çok şükür bende,yatarken 1 tane alyorum sadece belki de ondandır baş dönmem olmaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…