- 20 Ocak 2016
- 451
- 607
- 23
Hayırlı olsuun :)Merhaba kızlar bende Eylül annesiyim
Kızlar bende progestanı soracaktm size kullanan varmı doktor bana yazdı ama ağızdan alınınca baş dönmesi çok yapıyor bunu biliyorum fitil şeklinde kullanan varmı
Benim amcamın gelininin çok kanaması oldu ama şimdi doğurdu doğuracak hiç bişey olmadı. Hatta çalışmaya bile devM etti. Aynı dönemlerde ben Ağrı'm kanamam olmadan düşük yaptım. Alacak nefesi varsa hiç birşey olmuyor. Allah hayırlısıyla güzel günlerini göstersinMerhaba kızlar. Öncelikle herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum. İnşallah her şey gönlünüzce olur. Benim durumum karışık biraz. Buraya neden yazdığımı da bilmiyorum. Biraz destek istiyorum sanırım. Birilerinin hamilelik mucizelerini dinleyip avutmak istiyorum kendimi. Benim Cuma ve Cumartesi aşırı kanamam ve sadece sol tarafımda ağrım oldu. Sonra ne ağrım oldu ne de kanamam. 2 kez dış gebelik geçirdim belki bu da onlardan 3. sü olabilir. Değerlerim ikiye katlanıyor şükür. SAT 15.12.2015
18.01 beta hcg 94
20.01 beta hcg 108
22.01 beta hcg 227
24.01 beta hcg 415
Değerlerim sanki normal hamilelik gibi duruyor ama bilemiyorum. Belkide tüpün içinde büyümeye çalışıyor. Yoksa neden ağrım ve kanamam olsun ki. Doktor değerlerini takip edip bekleyeceğiz dedi. Yarın tekrar kan vereceğim. Aranızda aşırı kanama geçiren var mı acaba? Yerleşme kanaması bu kadar fazla olmasa gerek diye düşünüyorum. Şimdilik kanamam yok ağrım yok. Bütün gün uzanıyorum dinleniyorum. Benim gibi olan var mı aranızda ya?
Canm kendini üzme bebeğin ilk 3 ay senden beslenme olarak bisey olmuyor kromozamsal olarak büyüyor bendede aynı problem var agliyordum hatta beslenemiyorum diye doktorum sen bebeğe zarar veriyosun senin beslenp beslenmemen şuan bebeği etkilemiyor fazla bazı anneler ilk 3 ay yiyemedigi için kilo veriyolarmis bende de öyle oldu zayfladm o yüzden meraklanma içini ferah tut az az yemeye çalışkızlar ya bende çok halsizlik başladı ara ara bulantılarım oluyor ama cok sık degil. fakat birşey yiyip içemiyorum. en sevdiğim çaydan tiksindm sanırım. et görmek istemiyorum, yemek yapmak istemıyorum, buzdolabını acamıyorum sankı hersey kokuyo burnuma sizde de oluyo mu bunlar yaa hamılelıgımı ılk ogrendıgımde cok güzel beslenıyordum şimdi boyle oldum(( cok üzülüyorum bebeğimın tam gelişim zamanı
Benimkinde 5.3mm yazıyor. Bi sonraki randevum 4 şubatta. Ama benim doktorum başka ilde 28inde bana gelemezsen bile sizin orda bi doktora gidip kese büyümüş mü baktır dediİnşallah hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza, benim usg altında 12 mm yazıyor, sanırım kese boyutu oluyor. 20 mm de bebek görünür diyorlar ama bana 2,5 3 hafta sonra gel dedi doktorum, senin bir sonraki randevun ne zaman canım.
Bence bu kez duyarsin cunku 6sata bakılırsa zaten 8 haftalık oluyorda zaten adet düzensizliğim var ona bakmıyorlar. bu cumartesi gideceğim hala duyamazsak kürtaj olacağım maalesef
@sinkar bugün yatışım yapildı bugün kürtaj olucam. İnşallah 4.gebeliğim tez olur sağlıklı olur.
Merhaba kızlar bende Eylül annesiyim
Merhabalar bende forma yeni üye oldum. İnsAllah bir Eylül annesi de ben olacağım. Su anda 7 haftalık hamileyim
Yatili misafirlerim gelecekmis.ama ben cok halsizim nasil agirlayacagim hic bilmiyorum
kızlar ya bende çok halsizlik başladı ara ara bulantılarım oluyor ama cok sık degil. fakat birşey yiyip içemiyorum. en sevdiğim çaydan tiksindm sanırım. et görmek istemiyorum, yemek yapmak istemıyorum, buzdolabını acamıyorum sankı hersey kokuyo burnuma sizde de oluyo mu bunlar yaa hamılelıgımı ılk ogrendıgımde cok güzel beslenıyordum şimdi boyle oldum(( cok üzülüyorum bebeğimın tam gelişim zamanı
6 aylik evliyim ilk defa evime geliyorlar esimin akrabalari ayip olur yaa.biraz zorlayacagim kendimi artik yapacak bisi yokKiyamam hazit alip yapsan mesela manti al hazir yap corbayida hazir corba yap tatliyida hazir al
Canim cok cok uzuldum. Saglikla gelsin ve fazla bekletmesin seni insallah minigin. Guzel haber alinca bize de yaz mutlaka. Ben inaniyorum cok uzun surmeyecek...
Hosgeldin :)) saglikla al kucagina insallah..
Sen de hosgeldin :)) ne guzel cogaliyoruz
Ben hamileligimi ogrendigimden beri 4, 6 ve 2 gunden uc ayri misafir grubu agirladim. Sadece son misafirlerim biliyodu hamile oldugumu. Zor oluyo evet ama halledersjn bence. Kasma cok oldugu kadar hersey. Kendim yiyemiyorum diye yemekleri hep basit gectim bol bol meze salata hazirladim ben. Ne kolayina geliyosa yap gec.
Sen yesen de yemesen de o alacagini aliyor. Doktorlar bebekler gelissin diye degil bizim direncimiz dusmesin diye beslenmeye bu kadar onem veriyorlar. Kucuk vampirlerimiz onlar bizim. Ikinci trimestreda beslenme konusu daha onemli. Simdi takma kafana
Merhaba kızlar. Öncelikle herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum. İnşallah her şey gönlünüzce olur. Benim durumum karışık biraz. Buraya neden yazdığımı da bilmiyorum. Biraz destek istiyorum sanırım. Birilerinin hamilelik mucizelerini dinleyip avutmak istiyorum kendimi. Benim Cuma ve Cumartesi aşırı kanamam ve sadece sol tarafımda ağrım oldu. Sonra ne ağrım oldu ne de kanamam. 2 kez dış gebelik geçirdim belki bu da onlardan 3. sü olabilir. Değerlerim ikiye katlanıyor şükür. SAT 15.12.2015
18.01 beta hcg 94
20.01 beta hcg 108
22.01 beta hcg 227
24.01 beta hcg 415
Değerlerim sanki normal hamilelik gibi duruyor ama bilemiyorum. Belkide tüpün içinde büyümeye çalışıyor. Yoksa neden ağrım ve kanamam olsun ki. Doktor değerlerini takip edip bekleyeceğiz dedi. Yarın tekrar kan vereceğim. Aranızda aşırı kanama geçiren var mı acaba? Yerleşme kanaması bu kadar fazla olmasa gerek diye düşünüyorum. Şimdilik kanamam yok ağrım yok. Bütün gün uzanıyorum dinleniyorum. Benim gibi olan var mı aranızda ya?
teyzoşkolar;
bizim pı pıt günümüz çarşamba gunu .. İnşallah rabbimin izni ile duyarız ogun ( çok korkuyorum) pozitif olmalıyım pozitif haberleri paylaşırım ınsallah..
bugun sağlık ocagına gıttım ılaclarımı yazdırmak ıcın gebelik kaydımı yaptırmamıstım cunku kalp atısı duyunca yaoptırcaktım kı hemsıre gel kanda verırsın seker sarılık vs vs tüm tahlıllerını yapalım dedi . bende tamam dedım çarşamba gıttıgımde hem doktoruma da gosterırım dıe yaptırdım kaydımı..
valla heycan tedırgınlık sımdı zaman yavas gecsın ıstıyorum ama cok hızlı gecıyorhayırlı olsun canım, çarşamba da pııtpıt hberlerini alalım inş. Gün yaklaştıkça heyecan artıyor di mi? ben de durum öyle.
valla heycan tedırgınlık sımdı zaman yavas gecsın ıstıyorum ama cok hızlı gecıyor
Amin canım inşallahBence bu kez duyarsin cunku 6
Haftalarda duymak icin gidip 7-8inci haftalarda duyan cok oldu
insallah sende beklemeden kalp atıslarını duyarsın.hımm anladım canım senın geriden gelen bı gebeliğin oldugu ıcın kalp atısıda uzun surebılır hakkında hayırlısı ınsallah mucızen senınle olur annesı.. benımde kalp atısı gunu yaklastıkca stres oldumda merak ettım
inşallah canım benım ınsalaahben de hemen geçsin istiyorum, hatırlarsın belki benim değer artışlarım biraz garip o yüzden kalp atışlarını duysam hamileyim diyebileceğim.
canım ben kullanıyorum ağızdan alıyorum baş dönmesi falan yapmıyor çok şükür bende,yatarken 1 tane alyorum sadece belki de ondandır baş dönmem olmamasıCanım benim doktorum ister ağızdan 3, ister fitil şeklinde 1 adet alacak gün de dedi. Ancak ağızdan alındığında karaciğeri biraz yorar dedi. Ve aşağıdan etkisi biraz daha yüksek dedi. O yüzden ben aşağıdan kullanıyorum. Sana tavsiyem doktorunu arayıp bir danışman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?