anladım canım,rabbim her şeyin hayırlısını versin diyoruz ama yine de üzülüyoruz elde değil. Peki canım başka bir dr a gittin mi hiç? Ne bileyim yani bazılarının görmediği şeyi bir başkası görüyor. Benim eşimden kaynaklı sorun vardı rahim filmi çektirdim ben de de bir sorun varsa erkenden halledilsin diye tüpler açık hiçççç bir prüz yok denildi,hatta tüp bebeğe karar verecekken kaç tane dr a gittik filmlere bakanlar hep açık dedi ama son dr um sol tüpümdeki kapalılığı fark etti. Hatta biz de umudu kestik martta tüp bebek için randevu aldık ama gel gör ki rabbim hiç beklemediğimiz bir anda nasip etti. Rahim filmi çektirdin mi peki canım? Bak benim bir arkadaşım 3 kere düşük yaptı hem de kendisi dr,onda da pıhtılaşma,insülin direnci,haşimato falan ne ararsan var,sonra tüp düşünmeye başladılar rahim filmi çektirdiler ve çeken yer açık tüpler bir sorun yok derken başka bir dr rahimdeki şekil bozukluğunu fark etti,şimdilerde histeroskopi düşünüyor. Benim dr da bana demişti marttan önce gelin tüp bebek öncesi histeroskopi yapalım diye.