Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım benim rahimde sekil bozukluğu vardı.kalp şeklindeydi.laparoskopiyle düzelttim şeklini aynı doktorun yanında.görünürde hiçbir sıkıntı yok Allah ın nasıp etmesini bekliyoruz.

İnşallah hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza, benim usg altında 12 mm yazıyor, sanırım kese boyutu oluyor. 20 mm de bebek görünür diyorlar ama bana 2,5 3 hafta sonra gel dedi doktorum, senin bir sonraki randevun ne zaman canım.

Amin canım inşaallah

Yatili misafirlerim gelecekmis.ama ben cok halsizim nasil agirlayacagim hic bilmiyorum

S sinkar bugün yatışım yapildı bugün kürtaj olucam. İnşallah 4.gebeliğim tez olur sağlıklı olur.
kıyamam sana çok geçmiş olsun cnm genetik incelemeye alıcaklar mı cnm... bildiğim kadaryla 4 ve üzeri düşük yaptıysan devlet ücretsiz genetik incelemeye alabılıyor... sana birsey anlatıcagım, benım görüncem ilk kızına hemen hamile kaldı, daha sonra ikinciyi düşündüğünde 4 düşük yaşadı en son genetik incelemeye aldılar... meğerse görümcemin eşinde ciddi bir kalıtsal hastalık taşıyıcısı varmış, ve bu kalıtsal hastalık sadece erkek bebeklerine geçiyormuş, ve bebeğin yaşama şansı olmuyormuş.... doktor açıkca söyledi , büyük ihtimalle düşükler erkek bebektir ve senın sağlıklı bir şekılde erkek bebek babası olman tıbben imkansız dedi ... tabi çok üzüldüler ... ama daha sonra görümcem tekrar hamile kaldı ve hep birlikte dua ettik, inş bebek kızdır ve birsey olmaz diye, rabbim dualarımızı geri cevirmedi ikinci bebeği kız oldu gayet sağlıklı ve çok güzel bebek.... canım sakın yanlış anlama benı seni üzmek için söylemiyorum eğer böyle bir etki yarattıysam özür dilerim ... ama imkanın ve gücün varsa muhakkak genetik test yaptır; en azından bir sorun varsa bilmiş olursun; na göre önlemler alırısın... Rabbım birdaha aynı acıyı yaşatmısın sana... seni çok seviyorum dualarım seninle...

teyzoşkolar;

bizim pı pıt günümüz çarşamba gunu .. İnşallah rabbimin izni ile duyarız ogun ( çok korkuyorum ) pozitif olmalıyım pozitif haberleri paylaşırım ınsallah..

bugun sağlık ocagına gıttım ılaclarımı yazdırmak ıcın gebelik kaydımı yaptırmamıstım cunku kalp atısı duyunca yaoptırcaktım kı hemsıre gel kanda verırsın seker sarılık vs vs tüm tahlıllerını yapalım dedi . bende tamam dedım çarşamba gıttıgımde hem doktoruma da gosterırım dıe yaptırdım kaydımı..

sata bakılırsa zaten 8 haftalık oluyorda zaten adet düzensizliğim var ona bakmıyorlar. bu cumartesi gideceğim hala duyamazsak kürtaj olacağım maalesef
canım hıc kanamam falan oldumu yoksa hersey normalkenmı kalp atısını duymadın acaba ? agrı durumun falan nasıl

canım hıc kanamam falan oldumu yoksa hersey normalkenmı kalp atısını duymadın acaba ? agrı durumun falan nasıl
10 gün önce iki gün kahverengi lekelenme gelmisti sadece sabah. sonrasında hiç birsey olmadı. yani beni sıkıntıya sokan 1 ay önce kesenin görünmesi. yolk kesesi 10 gün önce yoktu gecen cumartesi onu gördü tek umut o.

hımm anladım canım senın geriden gelen bı gebeliğin oldugu ıcın kalp atısıda uzun surebılır hakkında hayırlısı ınsallah mucızen senınle olur annesı.. benımde kalp atısı gunu yaklastıkca stres oldumda merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…