Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Canım tabi ki ilaç alımı vs istenmiyor ama bebekler aslında çok korunaklı bir sıvının içindeler. Sana iki örnek yazayım. Birincisi bir arkadaşımın gelinleri, 7 aylık hamileyken ilik kanseri olduğunu öğrendi, bir kaç hafta sonra bebek doğdu ve gayet sağlıklıydı. İkincisi diş hekimi olan çok yakın bir arkadaşım, hamile olduğunu 13. haftada anladı ve o zamana kadar her gün röntgen çekmişti. Tüm kontrolleri yapıldı ve bebekte bir problem görünmüyor. inşallah 1 ay sonra doğacak. O yüzden içini rahat tut canım, sağlıkla gelir inşallah bebişin.

Canlar ;

bugun pıt pıt duyma günümüz .. Rabbim Sevinçlerimizi yarım bırakmasın inşallah duyar güzeş haberle rverırım dunden berıı anlatamam ne haldeyım dua edın teyzoslar
Rabbim bebişlerini sana bagislasin canim. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Beni de aradılar ben kalp atışından sonra gelecem dedim...beta hcg testi yaptirmistim sağlık ocağında ondan dolayı aradilar

Kızlar merhaba uzun zamandır yazmasam da hepinizi takip ediyorum.. Geçen cumartesi ilk muayenemize gittik ve kesemizi gördük, çok şükür kanama alanı falan da yoktu, Önümüzdeki salı gününe randevu verdi kalp atışları için.. Ama dün akşamdan beri çok açık kahverengi lekelenmelerim oluyo moralim bozuldu inşallah bi sıkıntı yoktur.. Tekrar gitsem mi doktora acaba salıdan önce???

yok yok çok değil iki yaşında bunlarda olur zaten... Bakarsın bu kız olur bi oğlan bi kız çok ideal oldu... Tabi işin latifesindeyim Allah gönlüne göre versn canım Ufaklığında çok iyi bi abi olacaktır eminim...

Hiç sıkıntı yapma canım kahverengi leke ilk zamanların olmazsa olmazı. Doktorum bana eğer oluk oluk kırmızı kan görmediğin müddetçe beni arama demişti ama ben naptım geçen hafta kahverengi lekede acile gittim:) her şey yolundaydı bir güzel de azar yedim döndüm :) demem o ki hiç kendini sıkma ilk 2-3 ay lekelenme olmazsa olmazımız. Salı gününü bekle içini de ferah tut.

Hamileyken emiyor mu? Emzirilmemesi gerek diye biliyordum

herkese merhaba 2,5 sene sonra yeni bir hamilelik haberiyle aranızdayım kızlar.gecen sefer suyum cok erken gelmişti ve kanamam vardı bi türlü bitmeyen.16.haftada erken dogumla sonlandırıldı.simdi yine hamileyim ve yine kanamalı başladımgecen seferkine göre çok daha az miktarı ama genede sinirim bozuluyo.korkudan ölüyorum.bu sefer doktorumuda değiştirdim. yenı doktora göre yerleşme kanamasıymıs.insallah öyledir.önümüzdeki salı kontrolumuz var.insallah keseyi görürüz.nolur dualarınızı esirgemeyin.insallah sonuna kadar hepimiz bu eylül annelerii sayfasıda olabiliriz ve sonasında saglıkla bebeklerimize kavusuruz.

Hamileyken emiyor mu? Emzirilmemesi gerek diye biliyordum
emiyor canım bazı bebekler kendiliğinden bırakıyormuş beminki daha bi düştü emmesinde bi sakınca yokmuş iki yaşı tamamlamasını istiyorum bebeğini doğurup ikisini birarada emzirenler falan da oluyormuş iyi beslenip ikisine de yetmeye çalışıyorum cevizimi meyvemi sütümü yoğurdumu kuru meyvelerimi düzenli tüketmeye çalışıyorum

Canım merhaba gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah. Benim de bir önceki hamileliğimde cok az da olsa kanama oldu sonra o geçti derken 15. Haftada suyum sızdı doğum yaptırıldım. Seni çooookkk iyi anlıyorum. Neler hissettiğini biliyorum. Ama bir şekilde kendimizi sakinleştirmek zorundayız. İleri hafta kayıpları çok daha zor oluyor ama her gebelik farklıdır. Allah yardımcımız olsun ve sonunda bu kez bebekler kucagımızda sağlıkla olsun inşallah :)

Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…