Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canlar ;

bugun pıt pıt duyma günümüz .. Rabbim Sevinçlerimizi yarım bırakmasın inşallah duyar güzeş haberle rverırım dunden berıı anlatamam ne haldeyım dua edın teyzoslar

Dualar bugün seninle, güzel haberlerini bekliyoruz bebişlerin :)

Canım benim içini ferah tut hep bi sınavla karşılaşmışsın ama hayırlısıyla güzel haberler alacaksın inş cumartesi sen güzel düşün ve bizi habersiz bırakma :)

Hoşgeldiin hayırlı olsun, eskileri düşünüp stres yapma bebişin etkileniyor bak bu durumdan :) korkmakta haklısın ama hep öyle olcak diye birşey yok değil mi, sen vakit buldukça dinlenmeye çok ayakta kalıp iş yapmamaya çalış, inşallah eylüle kadar da hepbirlikte oluruz :)

kızlar fikrinize ihtiyacım var eşimin bi akrabasının haftaya nişanı var ve ben gitmek istemiyorum çok hareket edince kanamam oluyo doktora gittiğimizde bile kanamam oldu hem çok öğürüyorum insanların içinde öğürüp durmak istemiyorum bi sürü sebebim var yani sizce gitmek zorundamıyım

Bence gitmemelisin bu durumda bebeğin daha önemli. Kendine dikkat etmelisin ki bebeğini hayırlısıyla kucağına al Can'ım

Canlar ;

bugun pıt pıt duyma günümüz .. Rabbim Sevinçlerimizi yarım bırakmasın inşallah duyar güzeş haberle rverırım dunden berıı anlatamam ne haldeyım dua edın teyzoslar
Kuzum dualarımız seninle,rabbim hayırlısıyla nasip edecek inan buna,

tabii ki gimemelisin canım,hiçbir zorunluluğun yok,rahatsızım dersin olur biter,kendi bebişlerinizi düşünün bencil olun biraz bu konuda,çünkü o bebeişler için ne kadar mücadele ediyoruz biliyorsunuz.

çok güvendiğim emekli bir jinekolog uyardı bu konuda beni, sebebini çok sorgulamadım açıkçası ama regli olmak üzereyken de sıcak koyunca hemen çözer ya, öyle bir bağlantısı olabilir dedim.

damarları genişletiyormuş kızlar ben doktoruma sormuştum. ama o zaman düşük ihtimalim vardı o yüzden önermemişti.

Ic sesini dinle kendini nerde rahat hissedeceksen oyle yap bence. Sahsen benim hayatimin suan icin merkezi icimdeki mucize ona zarar gelecek hic bisey yapamam. Benide esimin kardesi kahvaltiya davet etti hamile oldugumu bilmiyor rahatsizdim gitmedim esim kendi gitti. Rahat ol keyfine bak kimse sendne onemli degil

Bence gitmemelisin bu durumda bebeğin daha önemli. Kendine dikkat etmelisin ki bebeğini hayırlısıyla kucağına al Can'ım

Kuzum dualarımız seninle,rabbim hayırlısıyla nasip edecek inan buna,
inanın kendi kardeşimin nişanı olsa bu durumda gitmezdim annemler beni anlar ama kaynanama özellikle görümceme kendimi anlatamıyorum bize çok uzaklar 2,5 saatlik yol var aramızda kendimi suçlu gibi hissediyorum

Yoo tabi ki değilsin. Sağlığından önemli değil hiçbir şey.

çok net, kesinlikle zorunda değilsin :) Şu an bebeğinden daha önemli bir konu yok, herkes anlayışla karşılamalı, karşılamayan da kendi bilir boşver canım.

inanın kendi kardeşimin nişanı olsa bu durumda gitmezdim annemler beni anlar ama kaynanama özellikle görümceme kendimi anlatamıyorum bize çok uzaklar 2,5 saatlik yol var aramızda kendimi suçlu gibi hissediyorum
Kendini suçlu hissetmene gerek yok. Söyle duşun Allah korusun birsey olsa onlar senin ve bebeğin icin iki gün üzülür sonra sen keşke gitmeseydim dersin. Bu yüzden gerek yok uzan dinlen elini karnına koy bebisini sev :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…