Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

bence doktorunu arayıp bilgilendir, gel derse gidersin :) hayırlı uğurlu olsun :)

inanın kendi kardeşimin nişanı olsa bu durumda gitmezdim annemler beni anlar ama kaynanama özellikle görümceme kendimi anlatamıyorum bize çok uzaklar 2,5 saatlik yol var aramızda kendimi suçlu gibi hissediyorum

Bebeğinden kıymetli değil gitme.
Düğüne gidersin
Eşimin cuma günü dedesi vefat etti 2 gündür oraya gidip geldik ve pazartesi içte kanama olduğunu söyledi doktorum. Bu cuma 7si okunacak ve ben gidemeyeceğim. Evet ölüm kötü insan orda olmak istiyor ama bebeği düşünmek zorundayım

canım sende de kanama alanı vardı de mi? dr ne demişti,ben çok tedirgin oluyorum,çok şükür lekelenmem falan yok ama yüreğim ağzımda,afedersin her wc ye gittiğimde kendimi korkarak siliyorum.

Saol canım çok teşekkür ederim bana destek verdiğin için inşallah hayırlısıyla bebeğini göreceksin kalp atışlarını duyacaksın canım sende sitres yapma kafana takma Allahın izniyle bebeğini hayırlısıyla inşallah Alırsın kucağına Allahım yardımcın olsun seni mucizelerinden mahrum bırakmasın inşallah

inanın kendi kardeşimin nişanı olsa bu durumda gitmezdim annemler beni anlar ama kaynanama özellikle görümceme kendimi anlatamıyorum bize çok uzaklar 2,5 saatlik yol var aramızda kendimi suçlu gibi hissediyorum
canım eğer allah korusun kötü bir şey olsa kendini daha suçlu hissedeceksin.lütfen gitmeeeeeeeee!!! İlla gidilmesi gerekiyorsa eşin gitsin ama sen yat dinlen,ya risk olduğunu patronum duymuş ve o adam bile benden bir şey isteyince sen getirme gönder diyor kaynanan görümcen nasıl bu kadar anlayışsız ve bencil oluyor aklım almıyor. Onlara göre hava hoş tabii kendi akrabaları,ama bir şey olsa gelmeseydin deyip kenara çekilecekler bundan emin ol,sen üzüldüğünle allah korusun kayıp acınla yaşayacaksın.Yine de sen bilirsin.

Canlar ;

bugun pıt pıt duyma günümüz .. Rabbim Sevinçlerimizi yarım bırakmasın inşallah duyar güzeş haberle rverırım dunden berıı anlatamam ne haldeyım dua edın teyzoslar
İnşallah güzel haberler le gelirsin bebeğinin kalp atışlarını duyarsin canım kaygilanma hep pozitif ol inşallah duyacaksin

canım sende de kanama alanı vardı de mi? dr ne demişti,ben çok tedirgin oluyorum,çok şükür lekelenmem falan yok ama yüreğim ağzımda,afedersin her wc ye gittiğimde kendimi korkarak siliyorum.

Aynen kanama alanı var ve bendede lekelenme vs yok. Dediğin gibi sürekli korkarak siliyorum. Yarın başka bir doktora görüneceğim. Bana ilaç vs de vermedi bu gittiğim doktor. Riskli düşük tehlikesi var dedi sepetledi. Normalde bugün gidecektim ama eşimde gelmek istediği için yarına alabildim randevuyu.
Sabahları regl sancısı gibi ağrılarım oluyor sende ağrı sızı var mı?

amin canım, çok teşekkürler güzel dileklerin duaların için. Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallah.

selam herkesee...

guzel haberlerin cok olacagi bir gun olsun :))

günaydınlar herkese benim için hazırlanma zamanı yolumuz uzun :)
inşallah bir sorun sıkıntı yoktur ve duyarım bebeğimin kalp atışlarını dualarınızı esirgemeyin

çok şükür herşey yolunda az da olsa duyduk kalp atışını bebeğimin doktorum haftaya daha net duyarız dedi gelişimi de güzelmiş 1 gün önden gidiyormuş :) 3.1 mm olmuş boyu:)

canim hadi iyi haberlerle gel yazacaktim ki duymussun bile :)) cok sevindim gozun aydin, saglikla buyusun insallah kuzucuk..

Bende bir eylül annesiyim hayırlısıyla

hosgeldiiinnnn.. saglikla al kucagina insallah..

uzun bi maraton var senin ufakligin onunde desene :)) hem ona hem sana kolay gelsin cok.

Canlar ;

bugun pıt pıt duyma günümüz .. Rabbim Sevinçlerimizi yarım bırakmasın inşallah duyar güzeş haberle rverırım dunden berıı anlatamam ne haldeyım dua edın teyzoslar

guzel haberlerini bekliyoruz canimm :))

eger evde oturmak daha cok strese sokacaksa doktora git. ama cogumuzun tecrubesi kahverengi lekelerin tehlike olmadigi yonunde.. ayaklarini dikip yat dinlen..

hikayenin sonu guzel bitsin bu kez insallah. saglikla al kucagina :) dualar musterek...

çoktan eklendiniz, 24. sıraya bakarsanız göreceksiniz.

canim emegine saglik. ben de ozel mesaj atsam mi diye dusunuyodum dun bi baktim coktaaaaan eklemissin :)

Günaydın m:) bizde gittik hastahaneye dayanamadık bebeğimizi gördük çok sukur iyiydi kalp atışlarını gösterdi rahatladım sanirim sık sık gideceğim özledikçe

ohh ohh ne guzelll haberler :)

cok zorlanmayacaksan gidin bi hayirli olsun de ve don. uzun oturmali bisi yapma. ama diyorum ya zorlanmayacaksan. oncelikli olan tabiki sensin ama bazen kucuk jestler esleri pek bi hosnut eder. ailesinden ziyade onun bakis acisi onemli bence...

herkese günaydın
bulantılar için sakız çaresi buldum , bol naneli çok iyi geliyor bana
belki sizde de işe yarar.

ben cok sakiz cigneyince cenem dusuyo :))) arada atiyorum agzima ama surekli olamiyor ortodonti problemim yuzunden..

ben kendikardesimin nisaninda 31 haftalik hamile ve hastanede yatiyordum.. ne gunlerdi yahu.. nisana skyptan katilmistim herkes agliyodu evde sukur oglum atlatti o gunleri de biz kardesimin nisanini huzne bogdugumuzla kaldik

canım benimkinin ya kanama alanı ya da ikinci bir kese demesi kafamızı karıştırdı haliyle. Bana dr um ilk öğrendiğimiz andan itibaren progestan başlattı önlem olarak. kanama alanı ya da ikinci kese olabilir deyince benim suratım düştü haliyle o da kızdı sevin ne bu durgunluk kese görmeye geldin ve keseni gördün dedi,dedim kanama alanı deyince tuhaf oldum,dedi ki her şey olabilir haftaya 2.kese dersem şaşırma diye söylüyorum bakalım haftaya ne olacak dedi,korkma zaten yakın takibimdesin lekelenme falan olursa bile haber ver dedi ama çok şükür olmadı bir şey inşallah da olmayacak. Benim de akşamları özellikle sağ tarafımda hafif adet sancısı gibi sancı oluyor ama bunlar normal çünkü hamileyiz sonuçta. Benim göğüslerim çook ağrıyor ateş gibi yanıyordu ama geçti,sabahları bulantım vardı o da hafifledi. Acaba başka bir dr a daha mı gitsem?

Canım çalışıyorum ama ben.. İmkanım olsa da ayaklarımı uzatıp yatsam keşke.. Ama geçti lekelenme çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…