Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar genelde 9 haftada folik asit desteginin yerini vitamin destekleri aliyo galiba gerci bu arada sadece minigime degil banada vitamin ve enerji lazim kendimi cok is yapmis gibi yorgun hissediyorum her daim

vitamin de folic asid iceriyor asinda. yani tamamen birakmis olmuyoruz. doz azaltiliyor gibi dusunun

slm herkese , anamoli gebelikmiş, gebeliğim sonlandırılıyor, artık eylül annesi değilim teyit için başka doktora da gözüktük, kese de bozulmaya başlamış zaten, yapcak bişi yok, düşük yapıcam ilaç verdiler.Olmazsa kürtaj Sizlerin gebeliği güzel geçsin inşallh sağlıkla kucağınıza da alın

ben yaşadım benzer, değerlerim hep arttı ama tam 2 katı artmadı, kese oluştu yolk oluştu bugün kalp atışı var mı die gittik kese bozulmaya başlamış, kesede 2 yolk varmış anamoli dedi, ilaçları bıraktırdı, düşük yapmam için ilaç verdi. kullanmadan önce başka doktora daha göründük o da aynı şeyleri söyledi 2. tüp bebek denememdi ilki tutmamıştı, bu tuttu ama sağlıksız gelişti işte uzun bir ara vericem senin toparlar inşalah ne diyim ama kendini hazırla da derim kötüye, ben bugün çok fenalaştım

Benim öyle aşırı bi akıntım yok. Günlük ped kullanıyorum.sende kullan istersen rahat edersin.
günlük ped kaşıntı yapıyordu arada havallandırmak için takmıyordum, dışarı çıkarken takıyordum pedi, o su sanırım keseden geliyo artk herşey bitti

Cnmmm çok üzüldüm ya ınş tekrardan sağlıklı bir hamilelik gecirirsin....bu son olur ınş...çok.şükür hamile de kalıyorsun ınş 3.de doğal yollarla hamile kalirsin bunun çok örneği var...stres yapma ınş herse yoluna girer

Kızlar birsey diyecem 2 hafta önce 7 haftalik ti şimdi doktor baktı 2 hafta sonra 10 hafta dedi.normalde 9 haftalik olması gerekirdi anlamadım. Bilgisi olan var mj
Usg olcusu farkliliklar gosterir bebek onden yada geriden gelebilir bu normal ozellikle ileriden gidiyosa ne mutlu saglikli guzel gelisen bebegin var bunlara cok takilmayin

Eminim benim gibi bebeğinin cinsiyeti merak eden arkadaşlar vardır.ne anlama geliyor bilmiyorum ama bugün rüyamda iki kolu dirseklere kadar altın bilezik dolu bir kadın görüyorum.yüzünü hatırlamıyorum bende olabilirim başkasida olabilir.daha öncede kuz çocuğu gördüm kel kafalı ama çok güzel bur kız mavi gözlü.bilmiyorum.bu rüyalar ne anlama geliyor.içiniz de bu tarz rüyalar görüp bebeğinin cinsiyetini öğrenen oldumu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…