- 26 Ocak 2016
- 60
- 24
- 3
- 40
ben yaşadım benzer, değerlerim hep arttı ama tam 2 katı artmadı, kese oluştu yolk oluştu bugün kalp atışı var mı die gittik kese bozulmaya başlamış, kesede 2 yolk varmış anamoli dedi, ilaçları bıraktırdı, düşük yapmam için ilaç verdi. kullanmadan önce başka doktora daha göründük o da aynı şeyleri söyledi2. tüp bebek denememdi ilki tutmamıştı, bu tuttu ama sağlıksız gelişti işte uzun bir ara vericem senin toparlar inşalah ne diyim ama kendini hazırla da derim kötüye, ben bugün çok fenalaştım
Cnm bende ilk hamileligimde hep kız cocugu görüyordum....hatta bir oğlan cocugu bahçede oturmuş görmüştüm bende pencereden ona bakarken koşmuştu yanima bende yüzüne kapıyı kapatıp kitleyip kacmistim almamıştım yanima ...ama hep kız cocugu görüyordum ve gerçekten de kızım olduEminim benim gibi bebeğinin cinsiyeti merak eden arkadaşlar vardır.ne anlama geliyor bilmiyorum ama bugün rüyamda iki kolu dirseklere kadar altın bilezik dolu bir kadın görüyorum.yüzünü hatırlamıyorum bende olabilirim başkasida olabilir.daha öncede kuz çocuğu gördüm kel kafalı ama çok güzel bur kız mavi gözlü.bilmiyorum.bu rüyalar ne anlama geliyor.içiniz de bu tarz rüyalar görüp bebeğinin cinsiyetini öğrenen oldumu acaba.
Cnm ışte istifa etsen aşırı rahatliyacaksin...ben sabah fena oldum acı su çıkarınca inanılmaz rahatladım...sanki yeniden doğdum...şimdi de midemde eksime yanma var sanki bulantı gibi ama sabahları kadar kötü olmuyorumSürekli kusuyor musun yoksa miden mi fena oluyo sadece bende lusma yok ama midem fena heran kusacak gibi oluyorum Rabbim yardımcımız olsun
Ayyy canm nasıl fena birşey bu zorlasam kusarim ama kusmamak için neler yapyom bi bilsen kusunca ne bilim zorlancam falan diye korkuyorum :-(Cnm ışte istifa etsen aşırı rahatliyacaksin...ben sabah fena oldum acı su çıkarınca inanılmaz rahatladım...sanki yeniden doğdum...şimdi de midemde eksime yanma var sanki bulantı gibi ama sabahları kadar kötü olmuyorum
Bende hep tutuyordum kendimi ama ınan cikarsan daha iyi çok rahatlatıyor...neyse ki yediklerimi cikarmiyorum midem bos olunca kötü oluyor sk sk ağzıma bise atmak zorundayım..Ayyy canm nasıl fena birşey bu zorlasam kusarim ama kusmamak için neler yapyom bi bilsen kusunca ne bilim zorlancam falan diye korkuyorum :-(
Tamam cnm benim teşekkür ederim.Usg olcusu farkliliklar gosterir bebek onden yada geriden gelebilir bu normal ozellikle ileriden gidiyosa ne mutlu saglikli guzel gelisen bebegin var bunlara cok takilmayin
Saat 3 den sonra başlıyor bulantim günde 1 yada 2 ,3 kusuyorumSürekli kusuyor musun yoksa miden mi fena oluyo sadece bende lusma yok ama midem fena heran kusacak gibi oluyorum Rabbim yardımcımız olsun
Doktorumda olumlu konusmadi carsamba kan testini tekrarlayacm(
Sağol Can'ım biz de sevindik ama anne adayları olarak bebişlerimizi kucağımıza sağ salim almadan rahat etmeyeceğiz galiba. Benim geç döllenme olduğu için kalp atışını henüz duymadık,Rabbim esirgesin inşallah 10 gün sonra duyarız bebişimizin kalp atışını. Zaman geçmez artık bana :-(:
gozun aydin canim cooook sevindim harika haberler bunlar :))
Aminnn inşallah hayırlısı olsun.bende ilk rüyamda oğlum olduğunu görüyorum kucağımda oluyor. Ama yüzünü görmüyorum.diğer rüyamda da kız çocuğu gördüm bugün de altın bilezikler gördüm hepsinden goruyom bakalım.ne olcak kısmetCnm bende ilk hamileligimde hep kız cocugu görüyordum....hatta bir oğlan cocugu bahçede oturmuş görmüştüm bende pencereden ona bakarken koşmuştu yanima bende yüzüne kapıyı kapatıp kitleyip kacmistim almamıştım yanima ...ama hep kız cocugu görüyordum ve gerçekten de kızım olduşimdi de hem erkek görüyorum rüyamda hem kız...bakalım daha net bir ruya görmedim hayırlısı olsun herşeyin
Can'ım altın erkek Bebek derler annem de abimde hamileyken altın görmüş,benim haberimi almadan önce de altın görmüş diyor ki etkek olur senin bebeğin.Eminim benim gibi bebeğinin cinsiyeti merak eden arkadaşlar vardır.ne anlama geliyor bilmiyorum ama bugün rüyamda iki kolu dirseklere kadar altın bilezik dolu bir kadın görüyorum.yüzünü hatırlamıyorum bende olabilirim başkasida olabilir.daha öncede kuz çocuğu gördüm kel kafalı ama çok güzel bur kız mavi gözlü.bilmiyorum.bu rüyalar ne anlama geliyor.içiniz de bu tarz rüyalar görüp bebeğinin cinsiyetini öğrenen oldumu acaba.
Insallah canımm dua edin nolurrCanm üzülme herşeyin hayırlısını iste belki zamanı gelmemiştir daha inşallah değerlerin düzelir ama olmazsada üzme kendini Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yok cNım skıntı yok Allah in izni ile. Degerlerin guzel ilerlemis.Sizin kan değerleriniz 1000 lerde benim ilk değerim 215 2.Değerim 529 Benim degerlerimde bi sıkıntı yok dimi?
Yaaa hadi bakalım erkek olursa sizede haber vercem bakalım doğru çıkacakmı.Can'ım altın erkek Bebek derler annem de abimde hamileyken altın görmüş,benim haberimi almadan önce de altın görmüş diyor ki etkek olur senin bebeğin.
canim ileride ya da geride olmasi su asamada onemli degil. bazen hizli buyuyorlar bazen yavasliyorlar. su an ki olcumyontemi doktorun koydugu centik araligina bakiyor goruntude. daha ileri haftada uyluga gore olcum yapiliyor o zaman ve ozellikle 25ten sonra gelisim onemli.Cnm ultrasyon kagidinda otomatik çıkıyor kaç haftalik olduğu
Allah yardimcimiz olsun insaallah Allah yuzumuzu guldursun degerlerim guzel ilerliyordu neden oyle oldu anlayamadim benimde ilk tup bebrk denememdi carsamba tekrar kan verecem. Canim sende uzulme Allah en kisa zmaanda tekrar nasip etsin insaallah. Kolay bisi degil biliyorum iyi olcazzz yılmakk yok.ben yaşadım benzer, değerlerim hep arttı ama tam 2 katı artmadı, kese oluştu yolk oluştu bugün kalp atışı var mı die gittik kese bozulmaya başlamış, kesede 2 yolk varmış anamoli dedi, ilaçları bıraktırdı, düşük yapmam için ilaç verdi. kullanmadan önce başka doktora daha göründük o da aynı şeyleri söyledi2. tüp bebek denememdi ilki tutmamıştı, bu tuttu ama sağlıksız gelişti işte uzun bir ara vericem senin toparlar inşalah ne diyim ama kendini hazırla da derim kötüye, ben bugün çok fenalaştım
Eminim benim gibi bebeğinin cinsiyeti merak eden arkadaşlar vardır.ne anlama geliyor bilmiyorum ama bugün rüyamda iki kolu dirseklere kadar altın bilezik dolu bir kadın görüyorum.yüzünü hatırlamıyorum bende olabilirim başkasida olabilir.daha öncede kuz çocuğu gördüm kel kafalı ama çok güzel bur kız mavi gözlü.bilmiyorum.bu rüyalar ne anlama geliyor.içiniz de bu tarz rüyalar görüp bebeğinin cinsiyetini öğrenen oldumu acaba.
Ayyy canm nasıl fena birşey bu zorlasam kusarim ama kusmamak için neler yapyom bi bilsen kusunca ne bilim zorlancam falan diye korkuyorum :-(
Gözün aydın canım, Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, alttan mı baktı, karından mı doktorun.Canlarım ben geldim,elektrik yoktu telefonumun şarjı bitti,saatlerdir mahsurumDr a gittik kanama alanı kaybolmuş çooook şükür!!! Tek kese gördü,kesemiz 10,03 ml yani 1cm olmuş dedi,yolk sacı gördü her şey gayet iyi olması gerektiği gibi kalp atışını göremedik henüz geç döllenme olduğu için biraz geç göreceğiz dedi. 11 şubatta gideceğiz kalp atışı için ama zaman geçmek bilmez şimdi. kendime oyalanacak bir şeyler bulsam iyi olacak galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?