Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Çok geçmiş olsun. Yüce Rabbim korusun daha ilerleyen zamanlarda sıkıntı olmamasından iyidir. Yüce Rabbim ilerleyen zamanlarda daha sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah. Tüp bebek tedavisi görenler kendileri hamile kalabiliyormuş. İkiz falan :)

Cnm bende ilk hamileligimde hep kız cocugu görüyordum....hatta bir oğlan cocugu bahçede oturmuş görmüştüm bende pencereden ona bakarken koşmuştu yanima bende yüzüne kapıyı kapatıp kitleyip kacmistim almamıştım yanima ...ama hep kız cocugu görüyordum ve gerçekten de kızım olduşimdi de hem erkek görüyorum rüyamda hem kız...bakalım daha net bir ruya görmedim hayırlısı olsun herşeyin

Sürekli kusuyor musun yoksa miden mi fena oluyo sadece bende lusma yok ama midem fena heran kusacak gibi oluyorum Rabbim yardımcımız olsun
Cnm ışte istifa etsen aşırı rahatliyacaksin...ben sabah fena oldum acı su çıkarınca inanılmaz rahatladım...sanki yeniden doğdum...şimdi de midemde eksime yanma var sanki bulantı gibi ama sabahları kadar kötü olmuyorum

Ayyy canm nasıl fena birşey bu zorlasam kusarim ama kusmamak için neler yapyom bi bilsen kusunca ne bilim zorlancam falan diye korkuyorum :-(

Ayyy canm nasıl fena birşey bu zorlasam kusarim ama kusmamak için neler yapyom bi bilsen kusunca ne bilim zorlancam falan diye korkuyorum :-(
Bende hep tutuyordum kendimi ama ınan cikarsan daha iyi çok rahatlatıyor...neyse ki yediklerimi cikarmiyorum midem bos olunca kötü oluyor sk sk ağzıma bise atmak zorundayım.. çok fena

:
gozun aydin canim cooook sevindim harika haberler bunlar :))
Sağol Can'ım biz de sevindik ama anne adayları olarak bebişlerimizi kucağımıza sağ salim almadan rahat etmeyeceğiz galiba. Benim geç döllenme olduğu için kalp atışını henüz duymadık,Rabbim esirgesin inşallah 10 gün sonra duyarız bebişimizin kalp atışını. Zaman geçmez artık bana :-(

Aminnn inşallah hayırlısı olsun.bende ilk rüyamda oğlum olduğunu görüyorum kucağımda oluyor. Ama yüzünü görmüyorum.diğer rüyamda da kız çocuğu gördüm bugün de altın bilezikler gördüm hepsinden goruyom bakalım.ne olcak kısmet

Can'ım altın erkek Bebek derler annem de abimde hamileyken altın görmüş,benim haberimi almadan önce de altın görmüş diyor ki etkek olur senin bebeğin.

Canm üzülme herşeyin hayırlısını iste belki zamanı gelmemiştir daha inşallah değerlerin düzelir ama olmazsada üzme kendini Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Insallah canımm dua edin nolurr cok korkuyorum tup bebek ilk denememdi daha once dogal yolla 3 gebeligim olmustu 3 bebegimide kaybettim genetik yaptirdik hersey cok guzel ilerlerken nasil oyle oldu anlamadim

Cnm ultrasyon kagidinda otomatik çıkıyor kaç haftalik olduğu
canim ileride ya da geride olmasi su asamada onemli degil. bazen hizli buyuyorlar bazen yavasliyorlar. su an ki olcumyontemi doktorun koydugu centik araligina bakiyor goruntude. daha ileri haftada uyluga gore olcum yapiliyor o zaman ve ozellikle 25ten sonra gelisim onemli.

su an beklentimiz gelismesi ve kalbinin atmasi. az gelismesi cok gelismesi bir kiyas degil yani. asil hepsi son 3 ay buyuyecekler. bu haftalarda organ temelleri atildigi icin boyut olcumleri net bir bilgi vermez. azi da cogu da takmayin simdilik. allah saglik versin hepsine

Allah yardimcimiz olsun insaallah Allah yuzumuzu guldursun degerlerim guzel ilerliyordu neden oyle oldu anlayamadim benimde ilk tup bebrk denememdi carsamba tekrar kan verecem. Canim sende uzulme Allah en kisa zmaanda tekrar nasip etsin insaallah. Kolay bisi degil biliyorum iyi olcazzz yılmakk yok.

bu aralar o kadar cins ruyalar goruyorum ki.. tercihim hicbirini yorumlamamak :)) allah gonlune gore hayirli bir evlat nasib etsin canim

valla ben de kusmaktan korkuyorum. normal zamanlarda bile tum karin kaslarim kopar agridan. simdi icerde bebek varken bu kadar zorlamak hic isime gelmiyor. cok zor kusan biriyim yapisal bisi sanki midedekiler cikana kadar once bi tur canim cikiyo :)) bulantiya raziyim o agridansa.. tum gun herseyden tiksiniyorum..

iyi dileklerde bulunan arkadaşlar teşekkürler tek tek yazamadım sancım var ama lekelenme bile yok ortada çok korkuyorum ağrının şiddetinden bir gün buraya iyi haberlerimi yazabilmek ve sizin iyi haberlerinizi okuyabilmek dileğiyle ...

Gözün aydın canım, Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, alttan mı baktı, karından mı doktorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…