can8m hic takilma bu konulara eger doktorundan memnunsan. cunku filmlerdeki gibi sancim oldu hemen bebek geliyo yada suyum geldi dogurmak uzereyim gibi olmuyor :) baya bekliyosun yaa :))Benim gittiğim hastanede başka ilde. 40-45 dk falan sürüyo geçen 30dk da gittik. Normal doğum olursa yetişebilir miyim arada o takılıyo aklıma
Hadi bakalım hayırlısı.Canım benim annemde vaktinde yapmış ama benim oglan duramadı cıktı:)
Canım suyunun sızdıgını anladıktan sonra naptı doktor acaba? Doğum mu yaptırdı?canim cok kotuyu dusunme.. sen iki doktorunu da ayarla ama gerisi nasib kismet.
kizkardesim gecen sene basladigi doktorun tayini cikti. sonra ozele gecti tayin vs sorun olmasin diye. dogumuna 3 hafta kala doktoru esinin isi nedeniyle yurtdisina gitti.devam ettigi ozel hastanede baska bir doktor dogumdan once iki muayenesini yapti sadece ama sansina o kadar iyi bir doktora denk geldi ki suyu azalmis farkinda degilmis bizimki akinti saniyormus. adam resmen bebisin hayatini kurtardi.
yani bazen sen tum sartlari ayarlasan bile isler kendi yolunu bulup gidebiliyor.
Benim korkum da o canım benim ananemde aynı problemi yaşamış arabada çocuğun kafası çıkmış birde bizim kendimizin arabası yok takside öyle bir durum yaşamak istemiyorum ben sadece şimdiden başka bir doktora gitsem mi diye kararsizim her halükarda bir problem yaşamak istemiyorum doktorumun dediği gibi 5. Aydan sonra başka bir doktora gitmek bana risk gibi geliyor birde ben pco erken doğum riskide var böyle bir durumda problem yasarm diye korkuyorumnormal dogum da hastanenın yakınlıgı onemlı benım ılk dogumumda hastane uzak ve trafıgın karısık oldugu bı yerdı bız gıdene kadar elını kafasına koymus ole cıktı tabı zor bı dogum oldu
Çok Memnunum değiştirmek te istemiyorum. Herkes aynı şeyi söylüyo ama aklımı kurcalıyo işte :)can8m hic takilma bu konulara eger doktorundan memnunsan. cunku filmlerdeki gibi sancim oldu hemen bebek geliyo yada suyum geldi dogurmak uzereyim gibi olmuyor :) baya bekliyosun yaa :))
Ben pco erken doğum riskide var bunu doktorum söyledi korkum o yüzden tabiki herşey ksmet de insanda tedbirini almali diye düşünüyorum canımcanim cok kotuyu dusunme.. sen iki doktorunu da ayarla ama gerisi nasib kismet.
kizkardesim gecen sene basladigi doktorun tayini cikti. sonra ozele gecti tayin vs sorun olmasin diye. dogumuna 3 hafta kala doktoru esinin isi nedeniyle yurtdisina gitti.devam ettigi ozel hastanede baska bir doktor dogumdan once iki muayenesini yapti sadece ama sansina o kadar iyi bir doktora denk geldi ki suyu azalmis farkinda degilmis bizimki akinti saniyormus. adam resmen bebisin hayatini kurtardi.
yani bazen sen tum sartlari ayarlasan bile isler kendi yolunu bulup gidebiliyor.
Özel sağlık sigortası var yatarak olan işlemlerde para ödemiyorum limitsiz . SGK ile anlaşması yok kentin 5500 diye okudun burda başka konuda, ama kuvez var yeni doğan yoğun bakım varBen de kent hastanesi dusunuyorum. Tunc beyden memnun musunuz? Bir de dogum fiyatlari ile ilgili bilginiz var mi? Sezeryan olacak.
Canım suyunun sızdıgını anladıktan sonra naptı doktor acaba? Doğum mu yaptırdı?
Ben pco erken doğum riskide var bunu doktorum söyledi korkum o yüzden tabiki herşey ksmet de insanda tedbirini almali diye düşünüyorum canım
Kafam şuan çok karışık olduğu için birde korktuğum için erken doğum gibi şeylerden rahat etmeye çalışıyorum sürekli dua ediyorum en iyisi ben ikili tarama testinden sonra kendi doktorumu brakym ikili tarama testimiz 3 hafta sonrayok zaten asala hicbirseyi ayarlama demek istemedim. sen yapabilecegin ayarlamalari yap ama acaba oyle mi olur boyle mi olur dusunme stresini yapma. o yuzden o ornegi de verdim. biz elimizden geleni yapacagiz ama elimizde olmayan sartlar bile olsa her zaman kotu sonuc dogurmuyor. biraz kafani rahatlatmani istedim acikcasi :)
Bugün tövbe ettim zaten evden aç çıkmak yok. Bu evhamı önlemenin imkanı yok herhalde. Bir de bilgisi olan var mı bu ramzi teorisi tutuyor mu?Hadi ya geçmiş olsun tostunu yemeden çıkma bari bidahaçok haklısın ben hapşırırken bile yapıyorum onu kasıyoruz tabi kendimizi o kadar kolay değil ama işte evhamlıyız :)
kendi Doğu. Hikayemi de paylaşmış oldum:)
Havalianne__ bu nuba bakarmisin canim
Benim de hayatımda tanıdığım 3 eneteresan kişi 26 eylül doğumluydu, bu tarihte bir tuhaflık var dedim, hamile olduğumu öğrenince ilk tahmini doğum tarihine baktım 20 eylül diyor, sonra doktora gittim bir hafta geç döllenme dedi, 26 eylülde olursa ben şok:)Bu ay havadan mi su dan mi bilinmez boyle benim 28gunde bir adetim hic sasmaz 6 gun gec yumurtlamisim... zaten bu ay hic beklemiyodum basak burcuna denk gelmesin diye ara vermistik. Yumurtlama gununde yan yana bile gelmedik... Bu aya kismetmis...
Canım dogum hikayeni baştan sona okudum doktorun çok gıcık ve ilgisizmiş gercekten bende 35 haftalık dogum yaptım benimde stresim 7.aydan sonra basladı 7ayım bitene kadar calıstım dedimki bi izne ayrılıyım 2ay bol bol dinlenicen izne ayrıldım doktora normal muayneye gittim doktor bebegin gelisimi durmus deyip acil arastirma hastanesine yolladı ordada baktilar kafa buyuyor vucut kucuk dediler 8.aya kadar her hafta hem kendi doktoruma hem devlete gittim bir aciklama yapmıyorlar cevap bulamıyorum bebek hep geride son 15gün kala suyun azalmıs bol sıvı al ddi doktor bide onun stresi 35.haftaya girdik nst ye bagladılar cok sancı gozukuyor yalancı olabilir git yarin gel dedi ertesi gun gittim ama bende ne agri ne sızı doguma alıcaz dedi doktor bebek küveze girebilir dedi aglayarak doguma girdim sezeryan cunku bebek tersti ve oglum oldu cok saglikli hic bir seyi yok kilosu da haftasina gore iyi yani senin sonradan cektigin stresi ben son 1ay cektimÖzel sağlık sigortası var yatarak olan işlemlerde para ödemiyorum limitsiz . SGK ile anlaşması yok kentin 5500 diye okudun burda başka konuda, ama kuvez var yeni doğan yoğun bakım var
Benim kızımın ilk gebeliğimde yani doğum benim doğum günüme denk gelecekti hep eksik yanlış dua ettim ay benim doğum günümde doğmasın kimse benim doğumgünümü kutlamaz hep güne gider benimki dedim istemedim
Kızım 1 ay erken doğdu Alsancak Ege sağlık hastanesinde doğum yaptım epidurall İ normal doğum sgk dan aldılar biz hastaneye 2010 da 1000 anesteziye 500 Doktora 2500 ödedik 6 yil evvel
Sonra o hastanede kuvez yoktu 25 yaşında sağlıklı gebeyim ne işim olur kıvezle yeni doğan yoğun bakımla dedim hiç önemli değil dedim ama erken doğum ve dr hatası sebebiyle günlerce dokuz eylül yoğun bakımda kaldı yavrum ambulansa alıp götürdüler hiç görmedim yüzünü nefes alamadı morardı kabus gibiydi,
Lazım olmaz demeyin olabiliyor
Kuvez yeni doğan yoğunbakım önemli
Erken gelsin geç gelsin demeyin dua kapınız açıksa sorun olabilir
Doktora ısınamadıysanız doğuma gitmeyin onunla ben hiç sevmememiştim hep yok şöyle iyi böyle mükemmel dediler gördük iyiliğini
Hiç alttan muayEne etmeden doğuma aldı beni
1 ay erken doğum yapan gece acil suyu gelen hastasına 7 Saat sonra geldi hastaneye Ben Hastaneye gittigimde 7 cm acilmistim saçma sapan keyfini bekledik dr un
Bu sebeple kötüyü düşünmeyin ama ihtiyatlı olun
En azından artık ben öyleyim :)
Cnm tabi sağlıkla gelsin benim zaten 14 haftalık bir kaybim var sağlıklı olsun da ne burcu ne cinsiyeti umrumda degil ama mecazen de olsa gonlum pek basaktan yana degil...Öyle dua etme canım benim oglum akrep burcuna denk geliyordu aman akrep olmasa keske terazi olsa diyordum sonra cocugum 8aylık dogdu terazi oldu ama keske zamaninda dogsaydi allahtan gayet saglikliydi yanlıs dua etmemek lazım
Biz de de herkes kovaAaaaa bizim evde herkes basakk
Kısmet ışteBenim de hayatımda tanıdığım 3 eneteresan kişi 26 eylül doğumluydu, bu tarihte bir tuhaflık var dedim, hamile olduğumu öğrenince ilk tahmini doğum tarihine baktım 20 eylül diyor, sonra doktora gittim bir hafta geç döllenme dedi, 26 eylülde olursa ben şok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?