Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benim gittiğim hastanede başka ilde. 40-45 dk falan sürüyo geçen 30dk da gittik. Normal doğum olursa yetişebilir miyim arada o takılıyo aklıma
can8m hic takilma bu konulara eger doktorundan memnunsan. cunku filmlerdeki gibi sancim oldu hemen bebek geliyo yada suyum geldi dogurmak uzereyim gibi olmuyor :) baya bekliyosun yaa :))

Canım suyunun sızdıgını anladıktan sonra naptı doktor acaba? Doğum mu yaptırdı?

normal dogum da hastanenın yakınlıgı onemlı benım ılk dogumumda hastane uzak ve trafıgın karısık oldugu bı yerdı bız gıdene kadar elını kafasına koymus ole cıktı tabı zor bı dogum oldu
Benim korkum da o canım benim ananemde aynı problemi yaşamış arabada çocuğun kafası çıkmış birde bizim kendimizin arabası yok takside öyle bir durum yaşamak istemiyorum ben sadece şimdiden başka bir doktora gitsem mi diye kararsizim her halükarda bir problem yaşamak istemiyorum doktorumun dediği gibi 5. Aydan sonra başka bir doktora gitmek bana risk gibi geliyor birde ben pco erken doğum riskide var böyle bir durumda problem yasarm diye korkuyorum

can8m hic takilma bu konulara eger doktorundan memnunsan. cunku filmlerdeki gibi sancim oldu hemen bebek geliyo yada suyum geldi dogurmak uzereyim gibi olmuyor :) baya bekliyosun yaa :))
Çok Memnunum değiştirmek te istemiyorum. Herkes aynı şeyi söylüyo ama aklımı kurcalıyo işte :)

Ben pco erken doğum riskide var bunu doktorum söyledi korkum o yüzden tabiki herşey ksmet de insanda tedbirini almali diye düşünüyorum canım

Ben de kent hastanesi dusunuyorum. Tunc beyden memnun musunuz? Bir de dogum fiyatlari ile ilgili bilginiz var mi? Sezeryan olacak.
Özel sağlık sigortası var yatarak olan işlemlerde para ödemiyorum limitsiz . SGK ile anlaşması yok kentin 5500 diye okudun burda başka konuda, ama kuvez var yeni doğan yoğun bakım var
Benim kızımın ilk gebeliğimde yani doğum benim doğum günüme denk gelecekti hep eksik yanlış dua ettim ay benim doğum günümde doğmasın kimse benim doğumgünümü kutlamaz hep güne gider benimki dedim istemedim
Kızım 1 ay erken doğdu Alsancak Ege sağlık hastanesinde doğum yaptım epidurall İ normal doğum sgk dan aldılar biz hastaneye 2010 da 1000 anesteziye 500 Doktora 2500 ödedik 6 yil evvel

Sonra o hastanede kuvez yoktu 25 yaşında sağlıklı gebeyim ne işim olur kıvezle yeni doğan yoğun bakımla dedim hiç önemli değil dedim ama erken doğum ve dr hatası sebebiyle günlerce dokuz eylül yoğun bakımda kaldı yavrum ambulansa alıp götürdüler hiç görmedim yüzünü nefes alamadı morardı kabus gibiydi,

Lazım olmaz demeyin olabiliyor
Kuvez yeni doğan yoğunbakım önemli
Erken gelsin geç gelsin demeyin dua kapınız açıksa sorun olabilir
Doktora ısınamadıysanız doğuma gitmeyin onunla ben hiç sevmememiştim hep yok şöyle iyi böyle mükemmel dediler gördük iyiliğini
Hiç alttan muayEne etmeden doğuma aldı beni
1 ay erken doğum yapan gece acil suyu gelen hastasına 7 Saat sonra geldi hastaneye Ben Hastaneye gittigimde 7 cm acilmistim saçma sapan keyfini bekledik dr un
Bu sebeple kötüyü düşünmeyin ama ihtiyatlı olun
En azından artık ben öyleyim :)

Canım suyunun sızdıgını anladıktan sonra naptı doktor acaba? Doğum mu yaptırdı?

kardesim 41. haftada dogum yapti. hic acilmasi olmadigi icin bebegin suyu az kalmisken suni sanci stresine sokup yormak istemediler acil sezeryana alindi. kendi hastasi olmamasina ragmen kardesimin 40 haftadan sonra normal dogumu beklemesine son derece saygili bir doktordu.

Ben pco erken doğum riskide var bunu doktorum söyledi korkum o yüzden tabiki herşey ksmet de insanda tedbirini almali diye düşünüyorum canım

yok zaten asala hicbirseyi ayarlama demek istemedim. sen yapabilecegin ayarlamalari yap ama acaba oyle mi olur boyle mi olur dusunme stresini yapma. o yuzden o ornegi de verdim. biz elimizden geleni yapacagiz ama elimizde olmayan sartlar bile olsa her zaman kotu sonuc dogurmuyor. biraz kafani rahatlatmani istedim acikcasi :)

Kafam şuan çok karışık olduğu için birde korktuğum için erken doğum gibi şeylerden rahat etmeye çalışıyorum sürekli dua ediyorum en iyisi ben ikili tarama testinden sonra kendi doktorumu brakym ikili tarama testimiz 3 hafta sonra

Hadi ya geçmiş olsun tostunu yemeden çıkma bari bidaha çok haklısın ben hapşırırken bile yapıyorum onu kasıyoruz tabi kendimizi o kadar kolay değil ama işte evhamlıyız :)
Bugün tövbe ettim zaten evden aç çıkmak yok. Bu evhamı önlemenin imkanı yok herhalde. Bir de bilgisi olan var mı bu ramzi teorisi tutuyor mu?

kendi Doğu. Hikayemi de paylaşmış oldum:)

allahim neler yasamissin sen oyle... hayirlisiyla bu evladin zamaninda saglikla annesini uzmeden gelsin. biz de kardesimin dogumunu beklerken 24 haftalik dogum yapanbir arkadasi sayesinde anlamis olduk yenidogan yogun bakimin ne denli onemli oldugunu. allah yolumuzu dusurmesin ama hastane secerken doktor vsden ziyade belki en onemlisi bu..

Bu ay havadan mi su dan mi bilinmez boyle benim 28gunde bir adetim hic sasmaz 6 gun gec yumurtlamisim... zaten bu ay hic beklemiyodum basak burcuna denk gelmesin diye ara vermistik. Yumurtlama gununde yan yana bile gelmedik... Bu aya kismetmis...
Benim de hayatımda tanıdığım 3 eneteresan kişi 26 eylül doğumluydu, bu tarihte bir tuhaflık var dedim, hamile olduğumu öğrenince ilk tahmini doğum tarihine baktım 20 eylül diyor, sonra doktora gittim bir hafta geç döllenme dedi, 26 eylülde olursa ben şok:)

Canım dogum hikayeni baştan sona okudum doktorun çok gıcık ve ilgisizmiş gercekten bende 35 haftalık dogum yaptım benimde stresim 7.aydan sonra basladı 7ayım bitene kadar calıstım dedimki bi izne ayrılıyım 2ay bol bol dinlenicen izne ayrıldım doktora normal muayneye gittim doktor bebegin gelisimi durmus deyip acil arastirma hastanesine yolladı ordada baktilar kafa buyuyor vucut kucuk dediler 8.aya kadar her hafta hem kendi doktoruma hem devlete gittim bir aciklama yapmıyorlar cevap bulamıyorum bebek hep geride son 15gün kala suyun azalmıs bol sıvı al ddi doktor bide onun stresi 35.haftaya girdik nst ye bagladılar cok sancı gozukuyor yalancı olabilir git yarin gel dedi ertesi gun gittim ama bende ne agri ne sızı doguma alıcaz dedi doktor bebek küveze girebilir dedi aglayarak doguma girdim sezeryan cunku bebek tersti ve oglum oldu cok saglikli hic bir seyi yok kilosu da haftasina gore iyi yani senin sonradan cektigin stresi ben son 1ay cektim

bulut29 coK şükür geride kaldı hepsi ikimiz içinde
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Ben 5 doğum yapmış kadar yorgun hissediyorum kendimi yaşadıklarımdan dolayı
Ama yavrum unutturuyor her acısına değdi diyorum ona bakınca
Önce yaşamak çok yıpratmıştır seni de Rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin hamileliği
Ve sağlıkla gelsin kucağımıza bu bebeler

Öyle dua etme canım benim oglum akrep burcuna denk geliyordu aman akrep olmasa keske terazi olsa diyordum sonra cocugum 8aylık dogdu terazi oldu ama keske zamaninda dogsaydi allahtan gayet saglikliydi yanlıs dua etmemek lazım
Cnm tabi sağlıkla gelsin benim zaten 14 haftalık bir kaybim var sağlıklı olsun da ne burcu ne cinsiyeti umrumda degil ama mecazen de olsa gonlum pek basaktan yana degil...

Kısmet ışte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…