Benim de yarın muayene günüm ya her muayene öncesi hep endişem oluyor Allah korusun doktor kötü birşey diyecek mi diyeVe artik muayene zamanlari icin gun sayiyorum 2 gun kaldi bakalim onu sagliklica gorebilecekmiyim hayatimin merkezi kesinlikle bebegim bizi bambaska bir dunya bekliyor eminim
Cnm bu senin ilk hamileliğin ve mucize habersiz geldi..demek ki zamanıydi...biz her ne kadar daha erken di zmani değildi desek te Allah her zaman doğru zamanı biliyor... Bebeğin biraz daha büyüsün tekmelerini hisset cinsiyetini öğren alışverişe basla inan senden mutlusu yok...hele de dogsun sana baksın gülsün senin için aglasin hele ki ANNE desin muhteşem bir duygu...Allah im herkese yaşatsin...o miss kokusunu aldığında inan ben senden önce nasıl yasamisim diyeceksin...daha yolun basindasin endişelerin normal ama zamanla geçerYapı olarak çok dirençliyim ama hamilelik yüzünden biraz hassasım
Dediğin doğru yıllar önceden kalma büyük hayal kırıklıklarım var. O zaman çok hazırdım. O üyeliği özellikle kapattırdığım için geçmişe dönüp okuyamıyorsunuz.
Çok yenide evliyim, hoş eşimle geçmişimiz epeyce uzun.
Karnımda hissetsem bile sanırım cümlelerini kurana kadar o bağı tam oluşturamayacağım. İşte bu noktada haksızlık yaptığımı düşünüp vicdan azabı çekiyorum.
Cnm bol sıvı tuket...bende olmadı bilmiyorum..kızlarrrr sizde de deri dökülmesi var mı yaa felaket derim dökülüyo siyah giyindiğim zaman daha cok belli oluyooo
Ne güzel yazmışsın. Bende aynı duyguları hissediyorum. Bende şuan hissetmiyorum onu ama içimde var olduğunu bilmek bile çok güzel bir duygu. Rabbim sağlıkla kavuştursun. İsteyenlerede en hayırlısından nasip eylesinMerhaba bende yasim ilerledigi ve birden fazla cocuk yapmak istedigim icin evlenir evlenmez basladim calismalara7 ay boyunca denemelerim basarizlikla sonuclandi cok uzuldum hatta dedim tek bir kere tecavuze ugrayip zamanlama nasil tutuyorda hamile kaliyorlar ben o kadar ugrasmama ragmen olmuyo diye cok dusundum ama hersey Allahtan o ol deyince oluyor 8 ay sonra nihayet yuzume guldu suan bende acabalarla kafam dolu cevremde aman ne acelen vardi diyen sacmalama beni goruyosun ne cekiyorum niye yapiosun diyen bir suru insan var ama bakiyorum konu cocuktan acilinca bir tek sikayet dolu cumle duymuyorum demekki herseye ragmen annelik cok farkli bir duygu inan suan bende hic bisey hissetmiyorum bazen endiseleniyorum hic bir belirtim yok acaba bisey mi oldu diye aslinda bu endiselerim bile onu nekadar sevecegimin isareti. Bu duyguyu tadamayan ve hic umudu olmayan arkadaslarimin yaninda konusunu dahi acamiyorum rabbime binlerce sukur olsun
cok fazla su içemiyorum ya zorlamayla içiyorum haklısın o yüzden olabilir saol canm bnmCnm bol sıvı tuket...bende olmadı bilmiyorum..
Benim de gönlümden Aslan geçiyor, ams önemli olan sağlıklı olması. 38+4e kadar Aslan oluyor. Gerçi benim annem de ablam da hep vaktinde doğum yapmış.
Hanımlar bu arada size bir akıl danışacağım benim doktorum doğuma girdiği hastane bana çok uzak kalıyor doktor arayışına girdim birde kendi doktorum geçen haftadan sonra bir aya çıkarttı muayene günlerini bu bana fazla geliyor ve doktorum 5 aylık olana kadar bana gel sonra başka doktora git dedi şimdi ben çok kararsız kaldim birde kötü şeyleri aklıma getiriyorum 6 aylık doğum olsa doğumda bir komplikasyon yaşansa diğer doktor müdahale edebilir mi gibi şeyler geliyor aklıma sizce ne yapmalıyım
bana aslan da basak da uyar :)) basaklarla iyi anlasirim duzen konusuna takigim zaten. e bizim evde herkes hava grubu ben kova oglumla esim yay. bi ates olursa bizim evde aslan gibi baya enerjik bi durum ortaya cikar. :)) saglikli olsun kuzucuklar da huyuna suyuna herseyine alisiriz nolcak ki..
Hissettiklerin icin hic vicdan yapma normal hayatinda bir cag kapaniyor. Ben oglumu cok isteyerek dogurdum eve geldigimiz ilk gun lohusa depresyonuna girdim naptim ben bu nasil bi sorumluluk diye..ama sonra hersey degisiyo inan arkana donup bakinca sadece gulumsuyosun su an benimle sohbet eden midem bulaniyo diye bana krakerler getiren bir delikanli oldu :)Yapı olarak çok dirençliyim ama hamilelik yüzünden biraz hassasım
Dediğin doğru yıllar önceden kalma büyük hayal kırıklıklarım var. O zaman çok hazırdım. O üyeliği özellikle kapattırdığım için geçmişe dönüp okuyamıyorsunuz.
Çok yenide evliyim, hoş eşimle geçmişimiz epeyce uzun.
Karnımda hissetsem bile sanırım cümlelerini kurana kadar o bağı tam oluşturamayacağım. İşte bu noktada haksızlık yaptığımı düşünüp vicdan azabı çekiyorum.
Ya kızlar azda olsa hepiniz bağ kurabilmişsiniz bebişlerle.
Ben hala kuramadım bu bağı
Çok canım sıkılıyor bu duruma.
Belki ilk bebek olması, belki zamansız olması, belkide kendimi hazır hissetmemem
Orda birşey var biliyorum ama düşünebildiğim tek şey beni ömrüm boyunca kısıtlayacak olması. Neden böyle hissediyorum bilmiyorum. Giremedim ANNE psikolojisine.
Sanki taşıyıcı kişiyim doğunca vericem başkasına gibi. Beynim uğulduyor. Ve korkuyorum.
Kendimi çok mutsuz hissediyorum
Zaten bu hamilelik olayı çıkmadan önce ufak ataklar yaşamıştım ve antidepresan alıyordum. Bebek olduğunu öğrenince kademeli olarak bıraktım. Dr 12. Haftadan sonra yeniden gelmemi eğer gerekiyorsa yeniden ilaç tedavisine başlamayı önermişti.
Ben fotoğrafçıyım ve kariyerimin en güzel ekmeğini yediğim noktadaydım. Şimdi sezon işleri gelip geri çevirdikçe içime oturuyor. Ağır bir iş olduğundan yapamam. Bir yandan yaş ilerledi bu bebek iyi oldu diyorum, bir yandan hazır değildim, diğer yandan böyle düşünerek bebeğe haksızlık ediyorum diyorum.
Yeni ehliyet aldım şimdi trafikten korkuyorum. Niye hamileyim.
Akşam sürekli uyuyorum sosyal hayatım bitti.
Şimdi birde doğunca uykusuz kalacağım fikriyle iyice korkmaya başladım.
Yok en güzeli randevu alıp psikiyatri doktorumla görüşmek. Son 1 haftadır bu şekildeyim.
Progestan değilde proluton iğne oluyorum haftalık.
kızlarrrr sizde de deri dökülmesi var mı yaa felaket derim dökülüyo siyah giyindiğim zaman daha cok belli oluyooo
öyle mii tmm canm bnde kullanıyım o kremden o zamn :)bende de oluyordu, hatta yazmıştım buraya. Doktoruma sordum olabilir dedi, malum havalarda dengesiz. Şimdi bebe kremi aldım, çok iyi geldi. Her banyo sonrası sürüyorum, hem bebiş için de alıştırma oluyor :)
Ya kızlar azda olsa hepiniz bağ kurabilmişsiniz bebişlerle.
Ben hala kuramadım bu bağı
Çok canım sıkılıyor bu duruma.
Belki ilk bebek olması, belki zamansız olması, belkide kendimi hazır hissetmemem
Orda birşey var biliyorum ama düşünebildiğim tek şey beni ömrüm boyunca kısıtlayacak olması. Neden böyle hissediyorum bilmiyorum. Giremedim ANNE psikolojisine.
Sanki taşıyıcı kişiyim doğunca vericem başkasına gibi. Beynim uğulduyor. Ve korkuyorum.
İnşallah canm herşey yolundadır bende yarın yapcam tüm tahlilleri miKızlar bu sabah kan ve idrar testlerimi verdim. İnşallah sonuçlar sıkıntısız çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?