Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Merhaba bende yasim ilerledigi ve birden fazla cocuk yapmak istedigim icin evlenir evlenmez basladim calismalara7 ay boyunca denemelerim basarizlikla sonuclandi cok uzuldum hatta dedim tek bir kere tecavuze ugrayip zamanlama nasil tutuyorda hamile kaliyorlar ben o kadar ugrasmama ragmen olmuyo diye cok dusundum ama hersey Allahtan o ol deyince oluyor 8 ay sonra nihayet yuzume guldu suan bende acabalarla kafam dolu cevremde aman ne acelen vardi diyen sacmalama beni goruyosun ne cekiyorum niye yapiosun diyen bir suru insan var ama bakiyorum konu cocuktan acilinca bir tek sikayet dolu cumle duymuyorum demekki herseye ragmen annelik cok farkli bir duygu inan suan bende hic bisey hissetmiyorum bazen endiseleniyorum hic bir belirtim yok acaba bisey mi oldu diye aslinda bu endiselerim bile onu nekadar sevecegimin isareti. Bu duyguyu tadamayan ve hic umudu olmayan arkadaslarimin yaninda konusunu dahi acamiyorum rabbime binlerce sukur olsun

DIPTISDIPTIS bak herkeste varmış bu işler az biraz bazı anneler söylemiyor sen söylersen kendini kötü hissediyorsun bir tek ben böyleyim bir tuhaflık var diyorsun. Ben anneliği biliyorum güya ama karnımdaki Bebek için şu an ne hissedeceğim bilmiyorum var ama hissetmiyorum kızıma sarılıyorum boşluk hissedince ilkini Nasıl seviyorsam 2. Yi de öyle seveceğim . Anı yaşamak içinde olduğun zamana odaklanmak en iyisi kendi kendini hafiflet :)

Ve artik muayene zamanlari icin gun sayiyorum 2 gun kaldi bakalim onu sagliklica gorebilecekmiyim hayatimin merkezi kesinlikle bebegim bizi bambaska bir dunya bekliyor eminim
Benim de yarın muayene günüm ya her muayene öncesi hep endişem oluyor Allah korusun doktor kötü birşey diyecek mi diye ama cok ta heyecan ve mutlululta oluyor...kalp sesini de duyarım yarın inss..bulantilarim çok arttı bir doktorla konusucam gerekirse ilac versin dışarı çıkarken içerim..cok zor gerçekten bulantı ama benim bir kızım var bu ikinci olacak Allah in izniyle başka da çocuk yapmayı düşünmüyorum tabi kazayla olursa hayirslisi ..... Bu son hamileligim diye düşünüyorum ve herşeyi yaşamak istiyorum yani bulantilari bile

Cnm bu senin ilk hamileliğin ve mucize habersiz geldi..demek ki zamanıydi...biz her ne kadar daha erken di zmani değildi desek te Allah her zaman doğru zamanı biliyor... Bebeğin biraz daha büyüsün tekmelerini hisset cinsiyetini öğren alışverişe basla inan senden mutlusu yok...hele de dogsun sana baksın gülsün senin için aglasin hele ki ANNE desin muhteşem bir duygu...Allah im herkese yaşatsin...o miss kokusunu aldığında inan ben senden önce nasıl yasamisim diyeceksin...daha yolun basindasin endişelerin normal ama zamanla geçer

kızlarrrr sizde de deri dökülmesi var mı yaa felaket derim dökülüyo siyah giyindiğim zaman daha cok belli oluyooo

Ne güzel yazmışsın. Bende aynı duyguları hissediyorum. Bende şuan hissetmiyorum onu ama içimde var olduğunu bilmek bile çok güzel bir duygu. Rabbim sağlıkla kavuştursun. İsteyenlerede en hayırlısından nasip eylesin

Benim de gönlümden Aslan geçiyor, ams önemli olan sağlıklı olması. 38+4e kadar Aslan oluyor. Gerçi benim annem de ablam da hep vaktinde doğum yapmış.

Senin aslan olma ihtimali var canım hatta erken bile sayılmaz 39. hafta. ama benim olursa çok erken doğmuş oluyor. Annemin iki doğumu da erken. ben 10 gün önce doğmuşum. Kardeşimde 5,5 aylıkken su geldi ve 7 ay 10 güne kadar hastanede yatarak bekleyip doğum yaptı. O yüzden erken doğmaması daha iyi emin ol.

Sağlıklı ve yolunda ilerleyen gebeliklerde ayda bir kontrol normal zaten. Bizimkileri kafana takma, benim ilk başta sıkıntılı başladığı için 10 günde bir gidiyorum yaklaşık. Ayrıca kalına kötü şeyler getirme, inşallah sonuna kadar sağlıkla devam etsin. Doktorun kendisi içine siniyor mu? karar vermen konu bu bence. Ama yok sürekli kafanı bulandırıyorsa bu konu değiştir rahatla

Ben de kovayım, o zaman doğum günün yakınlarda :) Bizim evde ben kova, eşim aslan. dolayısıyla baskın karakterler olarak bazen keçi gibi oluyoruz :) Bir aslan daha gelirse nolur bilemem :)

Hissettiklerin icin hic vicdan yapma normal hayatinda bir cag kapaniyor. Ben oglumu cok isteyerek dogurdum eve geldigimiz ilk gun lohusa depresyonuna girdim naptim ben bu nasil bi sorumluluk diye..ama sonra hersey degisiyo inan arkana donup bakinca sadece gulumsuyosun su an benimle sohbet eden midem bulaniyo diye bana krakerler getiren bir delikanli oldu :)

Merak etme kıpırtıları başladığında fiziki olarak da hissettiğin için o bağı otomatik kuruyormuşsun. Sen sürpriz yaşadığın için bence hala onun şokundasın

ooo bir İzmir' li hatun olarak sen bunların hepsiyle baş edersin İlk üç ayın zor psikolojisi içinde bunları düşünmek normal. Doktorunun da bu konuda desteğini al tabi. Ayrıca bir fotoğrafçı olarak hayatının en güzel pozlarını çekeceksin Eylül ayından sonra bence bunu düşün 4. aya girdiğinde araba kullanma çalışmalarını da sıklaştırırsın, 3 kere eşinle 1 kere yalnız çık sonrasında rahatlayacaksın. Ben her sabah işe bebişle konuşarak, ona şarkı söyleyerek üstelik İstanbul köprü trafiği ile boğuşarak geliyorum. Bir arkadaşım sancısı tutunca tek başına araba kullanarak hastaneye gitmişti. Biz kadınlar güçlüyüz ve hepsinin üstesinden geliriz, hiç merak etme.

kızlarrrr sizde de deri dökülmesi var mı yaa felaket derim dökülüyo siyah giyindiğim zaman daha cok belli oluyooo

bende de oluyordu, hatta yazmıştım buraya. Doktoruma sordum olabilir dedi, malum havalarda dengesiz. Şimdi bebe kremi aldım, çok iyi geldi. Her banyo sonrası sürüyorum, hem bebiş için de alıştırma oluyor :)

Bende ilk hamileliğimde öyle hissettim ama düşük yaptım 8+5 de şimdi tekrar çok şükür hamileyim ama balık burcu olacak diye baya takmıştım hiç sevmem mız mız diye bide sevmediğim burç varsa başaktır hep istedim ki yıllarca koç burcu olsun ama nasip olmadı kendim aslanım aslan olsun dedim o da olmadı ama burçlara takılıp da üzmeyelim kendimizi bebeğimizi üstelik 30 yaşındayım ve evimizde olmadığı halde borcumuz ancak bitti 2 yıl oldu evleneli arabamızda yok ki çok sosyal bir çifttiz ama sosyal hayat da kalmadı sigara alkol da öyle severim de ben çünkü böyle olunca çok kısıtlanıyor gibi hissediyrsun 14 şubat sevgililer günü ve özel bir yere gitsem de bi kadeh bişi içmeyince mutlu olamam diye çıkmaycam dışarı bi kahvaltı hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…