Seninle tahmini doğum tarihimiz aynı, bir hafta geç döllenme bizimkisi, salı günü duyduk kalp atışlarını, mükemmel bir his, darısı sana inşallah arkadaşım, güzel haberler gelsin hep inşallah...Benim de yarın muayene günüm ya her muayene öncesi hep endişem oluyor Allah korusun doktor kötü birşey diyecek mi diyeama cok ta heyecan ve mutlululta oluyor...kalp sesini de duyarım yarın inss..bulantilarim çok arttı bir doktorla konusucam gerekirse ilac versin dışarı çıkarken içerim..cok zor gerçekten bulantı ama benim bir kızım var bu ikinci olacak Allah in izniyle başka da çocuk yapmayı düşünmüyorum tabi kazayla olursa hayirslisi ..... Bu son hamileligim diye düşünüyorum ve herşeyi yaşamak istiyorum yani bulantilari bile
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Hiç üzülme bunlar olağan sürecin parçası. Ben şubat ayında evlilik yıldonümünde eşimle dikkatsizlik sonucu hiç de ihtimal vermediğimden kazara hamile kaldım. Hiçbir sekilde hazır değildim. 4 yıllık evliyim hala kendimi çocuksu görürüm bebek icin cok kucuk oldugumu dusunurum 28 olmak üzereyim. Yaşadığım bunalım seninkinden cok daha ileriydi bir de bana bıraksan ben hiç hamile kalmazdım asla. O sürpriz geldi bazen sevindim bazen hayır asla istemiyorum diye ağladım. Ama hamileliği tam kabul edememekten midir herseyi yaptım yurtdısına gittim artık ölene dek gezdim,işte kendimi deli gibi yordum,salincaga binmisligim var. Bir de kız diye obsesif gibi tutturup sonradan erkek dediklerindeki karsı cıkıslarımın sımarıklıgı var tabi.Sonra tam 15 haftalıkken bir anda suyum sızdı doktpr hemen bebeği alacagız dedi. 9,5 saat rahim açıcılarla doğum yaptım en acısı karnımda sağlıklıydı ölmesini beklemek oldu. Ve o benim hayatımın en kotu gecesi oldu. Meğerse hayatımda herseyim o bebekmiş.mayıstan beri her gece tek düşündüğüm hala o. Onu ne kadar sevdiğimi ben asla anlayamamısım bile. O "sımarıklıklarımı" simdi hatırlıyorum da.. İşimi genel olarak severim suan umrumda bile değil gitmiyorum. Baska planlarım vardı (hepsinin canı cehenneme:)). Suan ona bsy olmasın diye dua etmekten baska bir işim yok. O sağlıkladogsun ben herseyimi geri plana atmaya hazırım tek bi şikayetim yok. İnan bana senin icinde de bebeğini bu kadar hatta belki cok daha fazla seven bir anne var. Sadece alısmana müsaade et bir de duygularını cok büyütme. Bir de sen bunları yazmasan ben seni asırı mutlu goruyordum dusun :) kalp atısını dinlemeden duramayan annesin sen benim icin:)Kendimi çok mutsuz hissediyorum
Zaten bu hamilelik olayı çıkmadan önce ufak ataklar yaşamıştım ve antidepresan alıyordum. Bebek olduğunu öğrenince kademeli olarak bıraktım. Dr 12. Haftadan sonra yeniden gelmemi eğer gerekiyorsa yeniden ilaç tedavisine başlamayı önermişti.
Ben fotoğrafçıyım ve kariyerimin en güzel ekmeğini yediğim noktadaydım. Şimdi sezon işleri gelip geri çevirdikçe içime oturuyor. Ağır bir iş olduğundan yapamam. Bir yandan yaş ilerledi bu bebek iyi oldu diyorum, bir yandan hazır değildim, diğer yandan böyle düşünerek bebeğe haksızlık ediyorum diyorum.
Yeni ehliyet aldım şimdi trafikten korkuyorum. Niye hamileyim.
Akşam sürekli uyuyorum sosyal hayatım bitti.
Şimdi birde doğunca uykusuz kalacağım fikriyle iyice korkmaya başladım.
Yok en güzeli randevu alıp psikiyatri doktorumla görüşmek. Son 1 haftadır bu şekildeyim.
Progestan değilde proluton iğne oluyorum haftalık.
Evettt. Hatta senle aynı gündeyim bak:)Günaydın ay burası çok güzel herkes aynı büyüklükte hamile:)))
Canım suyu mu geldi nasıl tedavi uyguladılar? Hatırlıyorsan paylasır mısın rica etsemSenin aslan olma ihtimali var canım hatta erken bile sayılmaz 39. hafta. ama benim olursa çok erken doğmuş oluyor. Annemin iki doğumu da erken. ben 10 gün önce doğmuşum. Kardeşimde 5,5 aylıkken su geldi ve 7 ay 10 güne kadar hastanede yatarak bekleyip doğum yaptı. O yüzden erken doğmaması daha iyi emin ol.
Sağol cnm...kalp atışlarını 2 hafta önce gördüm ama sesini daha duyamadimSeninle tahmini doğum tarihimiz aynı, bir hafta geç döllenme bizimkisi, salı günü duyduk kalp atışlarını, mükemmel bir his, darısı sana inşallah arkadaşım, güzel haberler gelsin hep inşallah...
Ya kızlar azda olsa hepiniz bağ kurabilmişsiniz bebişlerle.
Ben hala kuramadım bu bağı
Çok canım sıkılıyor bu duruma.
Belki ilk bebek olması, belki zamansız olması, belkide kendimi hazır hissetmemem
Orda birşey var biliyorum ama düşünebildiğim tek şey beni ömrüm boyunca kısıtlayacak olması. Neden böyle hissediyorum bilmiyorum. Giremedim ANNE psikolojisine.
Sanki taşıyıcı kişiyim doğunca vericem başkasına gibi. Beynim uğulduyor. Ve korkuyorum.
aynen bende o işi yapıyorum icralık dosyalar falan hep takip gerekiyor ama sağolsun iş arkadaşım herşeyi şuara hallediyor hastayım diye şu üç ayı bi atlatsak herşey yoluna girer bide bu progestan mahvetti beni:)inşallah canım ya yaptığım iş muhasebe dikkat kalmıyor iş yaparken yanlış iş yapıyorum iki kere sıkıntı oluyor.3 gündür kullanıyorum ayakta duramıyorum umarım sağlıkla bebişlerimize kavuşuruzz
Biz eşimle 2013 haziranda evlendik, ikimiz de kredi çekerek her şeyi kendimiz hallettik, eşya, nişan, düğün ve diğer tüm giderler... Evlenmeden önce yine borçla arabamızı aldık, ikimiz de yoğun çalışıyorduk, 2 . yıl arabamızı değiştirdik, krediyle evimizi aldık ama sürekli bebek fikrini erteleyip korunuyorduk, 1,5 yıldan sonra bazı şeyler rayına girince bebek düşüncesi yavaştan oluşmaya başladı, korunmayı bıraktık, 1,5 yıl geçti ama hala bebek yoktu, doktora gittik testler, yumurta takibi derken, ilk klomen tedavimde hamile kaldım, ama bu süreçte özeldeki bir doktor bana aşılama yapalım dedi, ama yaptırmadım, internetten araştırdım, defalarca aşılama yaptıranlar, olmayıp 4 -5 defa tüp bebek deneyenler, hala sonuç alamayanlar, baktım ki çok karamsar hikayeler var, o anda dedim, biz yanlış mı yaptık, ev, araba, borç derdine düşüp sanki isediğimiz an bebek olacakmış gibi düşünüp ertelemiştik, belki de dedim hiç nasip olmayacak, çok şükür, ciddi anlamda istediğimizden 4 ay sonra hamile kaldım, ama o süreci ve endişeyi bizzat yaşadım, diyeceğim o ki, bazen her şeyi planlasan da sonuçlar çok mutlu edici olamayabiliyor, dışarıdan bakıldığında , herkes takdir ediyordu, ev, araba ,düğün, sosyal yaşam her şeyi ikimiz yapmıştık eşimle ama biliyorum ki bebeğimiz gelmeseydi bize yuvamız çok ama çok eksik olacaktı. tecrübeli arkadaşlar duyacağın tekmelerden sonraki hissi anlatmış zaten, ben o hissi bilemiyorum ama kafanda maddi olarak halletmeyi planladığın işler için sıkma canını, bebekler nasipli geliyorlar... biz 6 ay önce şehir ve iş değiştirdik, daha önce kendim yoğun kimyasalla çalışıyordum, şimdiki işim en azından 1,5 yıl için masa başında proje işi, her şeyde var bir hayır diyorum, demek ki o zaman hamile olmayışımın sebebi de belki o yoğun kimyasalla içiçe olmamdı, hiç sıkma canını, müjden sana geldiyse mutlaka vardır bir hayır.Kendimi çok mutsuz hissediyorum
Zaten bu hamilelik olayı çıkmadan önce ufak ataklar yaşamıştım ve antidepresan alıyordum. Bebek olduğunu öğrenince kademeli olarak bıraktım. Dr 12. Haftadan sonra yeniden gelmemi eğer gerekiyorsa yeniden ilaç tedavisine başlamayı önermişti.
Ben fotoğrafçıyım ve kariyerimin en güzel ekmeğini yediğim noktadaydım. Şimdi sezon işleri gelip geri çevirdikçe içime oturuyor. Ağır bir iş olduğundan yapamam. Bir yandan yaş ilerledi bu bebek iyi oldu diyorum, bir yandan hazır değildim, diğer yandan böyle düşünerek bebeğe haksızlık ediyorum diyorum.
Yeni ehliyet aldım şimdi trafikten korkuyorum. Niye hamileyim.
Akşam sürekli uyuyorum sosyal hayatım bitti.
Şimdi birde doğunca uykusuz kalacağım fikriyle iyice korkmaya başladım.
Yok en güzeli randevu alıp psikiyatri doktorumla görüşmek. Son 1 haftadır bu şekildeyim.
Progestan değilde proluton iğne oluyorum haftalık.
Evet tatlım, aynı gidiyoruz sayılır, bize de doktor salı günü tam 7 hafta dolmuş 8. haftaya giriyorsunuz dedi, bugün 7+3 sanırım, günler geçmiyorSağol cnm...kalp atışlarını 2 hafta önce gördüm ama sesini daha duyamadimsabırsızlıkla bekliorm bugün tam 8
Haftama girdim...
Selamlar...
Ben de kovayım, o zaman doğum günün yakınlarda :) Bizim evde ben kova, eşim aslan. dolayısıyla baskın karakterler olarak bazen keçi gibi oluyoruz :) Bir aslan daha gelirse nolur bilemem :)
Ben de kovayım, o zaman doğum günün yakınlarda :) Bizim evde ben kova, eşim aslan. dolayısıyla baskın karakterler olarak bazen keçi gibi oluyoruz :) Bir aslan daha gelirse nolur bilemem :)
Bizi bu hale getirende o ilaç ya canım ilaç içmeden nekadar da rahattım oysaa :)aynen bende o işi yapıyorum icralık dosyalar falan hep takip gerekiyor ama sağolsun iş arkadaşım herşeyi şuara hallediyor hastayım diye şu üç ayı bi atlatsak herşey yoluna girer bide bu progestan mahvetti beni:)
Cnm ya benimde bulantilarim çok berbatEvet tatlım, aynı gidiyoruz sayılır, bize de doktor salı günü tam 7 hafta dolmuş 8. haftaya giriyorsunuz dedi, bugün 7+3 sanırım, günler geçmiyoreşimin anneannesi hediyeler almış gelmiş, eşimle bakınca artık gelsin diye iç geçirdik. Ben 2 gündür sabahları çok kötüyüm, bugün arabada kusmaktan helak oldum yine. Doktorum zencefilli bir vitamin, mineral aminoasit ve prebiyotik kompleksi vermişti salı günü, bulantım yoktu,henüz başlamadım, elimdeki folik asit bitince başlayacağım, bulantılara ve kabızlığa iyi geliyor dedi, adını unuttum şimdi, kullanan var mı bu tarz bir ilaç?
Ben varım canım. Et hiç yiyemiyorum suan sıfır. İlk kez tavuk yiyeyim dedim geçen gün ben mi tavugu yedim rahmetli tavuk mu beni yedi bana sor. Balık desen hayal ettiğim an kusabilirim. Yumurtadan da tiksindim bir saattir bekliyorum haşlanmış şekilde nasıl yiyecepim diye.arkadaşlar özellikle etten tiksinen var mı benim gibi? hele hele tavuk etini gördüm dün eşim pişirdi kokusundan bile tiksiniyorum
Insallah cnm ben de öyle olmasını umuyorum.Benim esim kova ben başak zıt karakterler olsakta çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi tamamlıyoruz oglumunda yükseleni kova bizim evdede kova başak esitlenmiş olucak inşallah yani belli olmaz belki cok iyi anlasırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?