Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
geçen hamileliğimde nescafeden tiksinmiştim aylarca içemedim, hamilelik bitti hala içemiyordum , hadi o gerekli değildi de ama et en gerekli yiyecek onsuz nolcak bilmiyorum yaaa

arkadaşlar özellikle etten tiksinen var mı benim gibi? hele hele tavuk etini gördüm dün eşim pişirdi kokusundan bile tiksiniyorum
Ben ben ben ben ben! Hicbir ete tahammulum yok. Sadece sebze o da cig olacak, salata formunda olacak. Kokudan inanilmaz tiksiniyorum, ozellikle kendi yaptigim yemekleri agzima koymuyorum. Yumurta da yiyemiyorum bu ara baya gucten dusecekmisim gibi geliyor.

kirmizi ette bir sikinti yok ama tavuk deyince bile midem kalkiyor oysaki cok da severdim..

gecen hamileligimde ilk kez tavuktan noodleda tiksinmistim. hamilelik boyunca ne tavuk ne noodle (sebzeli dahil) yiyemedim. bunda da gecen hafta tavuk yaptim. ilk porsiyondan sonra bi daha yiyemedim. sanirim tavuktan tiksiniyorum ben de..

Canım suyu mu geldi nasıl tedavi uyguladılar? Hatırlıyorsan paylasır mısın rica etsem

Hatırlıyorum canım 10 yaşındaydım ben. 5,5 aylıktı, hatta babam iş seyahatinde olduğundan annemle aynı odada yatıyorduk. Sabah yataktan kalktı, bir anda telaş yaptı, meğer suyu gelmiş. Hemen bir aile dostumuzla hastaneye gittiler. En büyük şansı çok iyi bir doktoru vardı, hemen yatış verdi ve zaten 7 ay 10. güne kadar da bir daha ayağa kalmadı neredeyse. Sürekli yatarak, iki kolunda serumla ve 5 lt su şişesi başında pipetle su içerek geçirdi 2 ayı. Tabi her gün makinalara bağlanarak kontroller sürüyordu. Rahim kasılmasın diye bazı ilaçlar veriliyordu. Nitekim 7 ay 10 günlükken rahim tam olarak doğumu başlattı ve bebek anne için tehlike oluşturuyor denildi. O zamanlar Türkiye' de epidural çok yeniydi ve o şekilde doğuma aldılar. doğuma girmeden önce de şok edici bir açıklama yaptılar, eğer bebeğin kafa bölümü anne karnındayken kısa süre bile susuz kalırsa zeka geriliği ile doğarmış. Allah' a şükür doğdu ve çok sağlıklıydı. 1.650 kg dı, küçücük. Ama o kadar hareketli ve yaramazdı ki küvezde yanına başka bir bebek yatıramadılar :) Sonra 1 ay kadar daha hastanede kaldı ve çıktı. Şu an 20 yaşında :)

bu arada kova ve aslan aslinda kavga etse de cok iyi isler cikarirlar birlikte. ben reklam mezunum. en iyi projeleri uretip en cok kavga ettigim ekipler hep aslan kova karmasi olmustur. bu inatlasmalar falan iyidir yani egolarinizi ezmeyin yeter :)

aynen canım, birbirini bir çok konuda tamamlayan hatta sonuçta çok uyumlu ikili olunabilir burçlar. Üstelik benim yükselenim de aslan :)

geçen hamileliğimde nescafeden tiksinmiştim aylarca içemedim, hamilelik bitti hala içemiyordum , hadi o gerekli değildi de ama et en gerekli yiyecek onsuz nolcak bilmiyorum yaaa
Canım kendinş sıkıntıya sokma yiyemiyorsan yapacak bsy yok. Ben doktora sordum bakın beslenemiyprum suan sorun olur mu diye hiçbsy olmaz dedi. Tabi ki beslensek cok daha iyi ama napalım. Eğer su 12 haftadan sonra bulantılar azalırsa zaten yemeye baslarız. Sonuna dek böyle olacak gibi dusunme

Kızlar öncekş hamileliğimde aynı suanki gibi et tavuk balık hiç yiyememiştim başlarda. Ama sonradan o tiksintiler azaldı ve cok rahat yiyordum et ve tavugu. Balıgı da bayılarak olmasa da yemiştim. Stres yapmayalım cogumuzun azalacak bu bulantılar. Bakliyat tüketin. Yeşil mercimek haşlayıp salata yapıyorum ben mesela daha hafif oluyor. Bakliyat yiyin meyve yiyin oh mis:)
Haşlanmış yumurtam hala bekliyor bu arada

Senin o yumurtayı kediler yicek bence :) ben de saydıklarınıza dair hiç tiksinme yok, hatta en sevdiğim et hala balık :) amaaaaa yumurtayı hiç yiyemezdim hala yiyemiyorum. Hele ki haşlamasını yesem, 3 gün kusabilirim.

Merak etme kıpırtıları başladığında fiziki olarak da hissettiğin için o bağı otomatik kuruyormuşsun. Sen sürpriz yaşadığın için bence hala onun şokundasın

Ya kızlar o kadar güzel yazmışsınızki rahatladım. Kendimi öyle bencil öyle ilgisiz hissediyordum ki
İtirafta edemiyordum içimdeki duyguları.
Zaten şuanda uçan kuşa bile oturup ağlayasım geliyor alt üst oldum.
Ufacık şeyler öyle büyüyor ki aklımda.
Hepinize çok teşekkür ediyorum yalnız değilmişim...

Bu arada çok kilo aldınız karnınız belli oluyor mu ben düşük yapınca stresten 5 kilo aldım ağustosdan ocak a kadar 4 ay da 5 kilo aldım 68 kiloydum 73 oldum veremeden hamile kaldım. Ve on beş günde kontrolde 1 kilo almış olduğumu öğrendim.Bu arada sadece bir kez balık yedim

yalnız olur musun hiç bak ne kadar kalabalığız. ve bizi en çok biz anlıyoruz. Boşver istediğin zaman da ağla, hatta bul bir türk filmi otur karşısına :) ahh ahhh bizi bu hormonlar mahvetti

ben tavukdan değil ama kırmızı et kokusundan tiksindiğimi fark ettim,zaten normalde de aram yoktu şimdilerde hiiiç yiyemiyorum. Sabahları koksa da yumurta yiyiyorum. Bu arad bir şey sorucam kızlar. Sık idrara gitmeye devam ediyor musunuz,ben ilk zamanlardaki gibi idrara çıkmıyorum. tedirginim...

Bende çok sk idrara cikmiorm cnm...genelde hamileliğin son zamanları inanılmaz oluyor rahim büyüdükçe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…