- 28 Temmuz 2016
- 59
- 43
- 3
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.161
GiriYazım dilinizin fazla antipatik olduğundan olabilir mi acaba?
Dakikalardır yazdıklarınızı okuyup ben bile gerildim. Ki gerilen sadece ben değilim farkındaysanız.
Çok fazla yeni arkadaşımız oluyor sizin gibi ama gelir gelmez sizin gibi giriş yapmıyorlar. Bazı fikirleri kendimize saklamamız çılgınlar gibi hormon fışkıran topluluklarda en idealidir.
Ayrıca sünnet konusunu sormuştunuz. Ben doğar doğmaz yaptırmayı düşünüyordum ama yapışma ve tekrar aynı operasyonu tekrar ettirme gibi riskleri olduğundan biraz daha ileri zamanlara erteledim. Özellikle yaz ayları sıcak nedeniyle bakteri üremesi vs gibi durumlara çok müsait. Havalar serinlediğinde düşünüyoruz.
Aslında bende o bardakları çok gerekli gördüğümden değil ama görüntü olarak hoşuma gidiyordu fiyatlarıda çok değildi elimdeki malzemelerle süsledim, şişedeki gül esanslı kolonya gittigidiyordan sipariş verdim istediğin esans kokulu ve renkte gönderiyorlar, iki litre aldım 50 adet için fazla bile geldi, bu siparişleri verirken 4-5 tane de o kağıt popnponlardan aldım zaten düz kağıt gibi geliyor internetten bakarak ponpon yapacağım, şimdilik erken diye yapmadım. Bunlar aslında çok pahalı şeyler değil içinde kalacağına yapabilirsin
Ayy sıcaklarda çarşı zor iş ücretsiz kargo olanları tara ver siparişi evine kadar gelsin taşıma derdi yok, ter bastı derdi yokYa bak hiç düşünmedim gittigidiyordan almayı
Bu kolonya fikrini beğendim baya.
Aslında sıcak olmasa kemeraltına inmek istiyorum ama ı ıh
Direk ordan süsleme vs siparişi vereyim bari. Çok saol kuzum
Teşekkür ederim tatlım, bende tam tersi saçlarla uğraşmayınçok severim, inteenetten bakarak saçlarımı farklı farklı örgüler yaparım, yetmez kuzenlerimi bulur hadi saçlarını öreyim derim, çok seviyorum, kızımın saçları için biraz bekleyeceğim ama en azından saç bantları tokalar ve şapkalarla idare edebilirimMasaallah canım sana ya resmen hazırlığına imrendim. Benim bebek anneden yana pek bir tembel :) temelden ziyade geçmişteki kaybımdan dolayı inan bir parça birşey almadim buraya takiliyorum ki sizin hazırlıklarını belki beni heveslendirir ama yine de tam alicam dur diyorum kendime. Aslında herşey kafamda ama son Dr kontrolumu bekliyorum sonra hepsini aynı anda siparis edecegim Allahın izniyle. Yetiştiği kadar artık ama listen çok iyi olmus okudukça aaa evet bu da olmalı diye okudum
Sen ne kadar becerikli ve zevkli bir annesin öyleinan hepsine bayıldım müthiş olmuşlar kızın çok şanslı valla.
Ben bebegin cinsiyetini öğrenmeden önce Allahım ben balıksırtı bile ormeyi bilmiyorum kızım olursa çok dert yanacak benden diyordum sonra erkek olduğunu öğrenince ona babası öğretecek sacina şekil vermeyi diye sevinmistim :) güzel sağlıklı günlerde kullanırsınız insaallah
Teşekkür ederim tatlım, bende tam tersi saçlarla uğraşmayınçok severim, inteenetten bakarak saçlarımı farklı farklı örgüler yaparım, yetmez kuzenlerimi bulur hadi saçlarını öreyim derim, çok seviyorum, kızımın saçları için biraz bekleyeceğim ama en azından saç bantları tokalar ve şapkalarla idare edebilirimseninde kızın olsaydı emin ol sende öğrenirdin, bu arada dışarı çıkarken her zaman babalar olmuyor oğlunun saçına da senin şekil vermen gerekebilir
Ilk olarak haram helal meselesinden basladiniz sonra Allah'a havale etmeye kadar goturdunuz konusmanizi ve hala cumleleri bizi kirmamak icin dikkatli kurdugunuzu soyluyorsunuz. 5 alti hanim hadsizlik yapiyorsunuz demissiniz, ben ancak foruma girdim yazilari ancak okudum, benim gibi yazilarinizi sonradan okuyacak arkadaslar da olacaktir. yani sayiya bakiyorsaniz saymaya devam edebilirsiniz. Goren goz kilavuz istemez. Burada hepimiz yetiskin insanlariz ve daha da onemlisi anneyiz ya da anne adayiyiz. Cocuklar gibi bir baskasinin sahip olduklarina imrenip kiskanclik yapacak degiliz. Kendimi ornek vererek daha iyi anlatabilirim sanirim. Yaptigim kapi susunu temizlik bezinden yaptim. Simdi yine bebek sekerini ayni sekilde yapmaya calisiyorum. Lohusa tacimin bi tanesi 1tl digeri 0,25krs. Terligim 4tl. Gebe kiyafetlerimi pazardan 5 ve 2,5 tlye aldim. Sabahligim chakra marka ama yine pazardan 10 tlye aldim. Bebegimin kiyafetlerinin bir kismi sagolsun arkadasimin bebeginden kalanlar. Vitrinimi susledim bebek dolabi yaptim. sabah aksamEvet ben cümleleri dikkatli kurmaya çalışıyorum hala kırmayayim diyorum. Siz onca soru sormama rağmen, konuyu kapatmaya calisacaginiza bu konu üzerinde 5 altı hanim hadsizlik yapıyorsunuz. Neyse hayırlı dogumlar hepinize.
Evet canım yine 1 ay sonraya çağırdı doktorum, biliyorsun geçen hafta bir acile uğradık, bugün sabah da direkten döndük derken akşama malum sebepten sancılarla kasılmaktan doğuracaktım neredeyse. Ben yapamıyorm yaa, insanları fazla önemsemeyeyim, "ettiyse bulmuştur diyeyim" diye kendime telkin veriyorum, yapamıyorum herkes için üzülüyorum, sevmiyorum gergin ortamları, gerginlikleriSeninle aynı zamanda gitmiştik kontrole senin doktorun 4 hafta sonraya mı çağırdı ben haftaya gidiyorum, kolay gelsin canm, ama işler sen olmadan da yapılıraman sancıdan ağlama da yoksa duygusallık bende de tavan sürekli gözlerim dolu modda dolaşıyorum bir anda başlıyorum nedensiz yere sonra da kendime gülüyorum
Ev kira, oda da yapmıyoruz diye büyüyen beşik çok çok özel bir şey seçmedim canım, zaten çok da fazla seçenek sunmadım lendime, düz beyaz olmasını istiyordum, hem beşiğin hem uyku setinin, kolay buldumvallahi ikiside çok uyguna gelmiş.bizim bi büyüyen beşik (sadece iskelet:) 1500 e geldi.1 aydır da gelecek diye bekliyoruz. yerleştiremiyorum odayı .duvar kağıdıyla kalakaldık
Canım Allah bir daha zor sınavlar yaşatmasın inşallah, hele ki canının parçasıyla... Bu vakte kadar geldik bir şey olmayacaktır inşallah... kontrolün ne zaman olacak? Listen hazırsa, erken doğum riskin de yoksa, bu süreçte de evdeysen, hazırlanır bir şekilde, olmayacak şeyler değil, sadece şu günlerde sıcaklarla imtihanımız, gözünü korkutmayayım, ütü kısmı harici korkma hiçMasaallah canım sana ya resmen hazırlığına imrendim. Benim bebek anneden yana pek bir tembel :) temelden ziyade geçmişteki kaybımdan dolayı inan bir parça birşey almadim buraya takiliyorum ki sizin hazırlıklarını belki beni heveslendirir ama yine de tam alicam dur diyorum kendime. Aslında herşey kafamda ama son Dr kontrolumu bekliyorum sonra hepsini aynı anda siparis edecegim Allahın izniyle. Yetiştiği kadar artık ama listen çok iyi olmus okudukça aaa evet bu da olmalı diye okudum :) çok teşekkürler.
Canım yaa böyle şeylerden kendini germeye değer mi ben beni kırmak rencide etmek isteyenlere yazdıklarını ya da konuşmalarını genelde cevapsız bırakırım kendi kendine konuşur, çok muhatap olmamaya çalışırım dün akşam herkes bişeyler yazınca ki herkesin ellerine ağzına sağlık çok yerinde cümleler kuruldu ben tekrar yazmak istemedim, böyle zamanalarda yazdıkça daha çok sinirleniyorumEvet canım yine 1 ay sonraya çağırdı doktorum, biliyorsun geçen hafta bir acile uğradık, bugün sabah da direkten döndük derken akşama malum sebepten sancılarla kasılmaktan doğuracaktım neredeyse. Ben yapamıyorm yaa, insanları fazla önemsemeyeyim, "ettiyse bulmuştur diyeyim" diye kendime telkin veriyorum, yapamıyorum herkes için üzülüyorum, sevmiyorum gergin ortamları, gerginlikleri((
Sonunda sepet beşiğe kavuştunuz,Ev kira, oda da yapmıyoruz diye büyüyen beşik çok çok özel bir şey seçmedim canım, zaten çok da fazla seçenek sunmadım lendime, düz beyaz olmasını istiyordum, hem beşiğin hem uyku setinin, kolay buldumsağlam, kullanışlı bir şey ama öyle çok tasarım bir şey değil, fotodan hatırlarsın belki.
Bizim sepet beşik macerası en nijayet bugün bitti, sepet beşik araştıranlar bilir belki, lale modelini ben beğenemedim, ortadan bombeli olanları ve sade uyku seti olan bir şey alayım istedim, bebekonfordan sipariş verdim geldi, boyası berbat, cibinlik çubuğu kırılmış, ve beşik bilhassa istemediğim bir modelde, internettebfoto böyle değil diyorum, o modeli artık üretmiyoruz dediler, iade...
Civilden sipariş geçtim, beşik harika, uyku seti yanlış geldi, aynı hikaye, ben düz uyku seti istedim internettekinden diyorum, ürünü komple gönderin, biz doğru ürünü 3 gün sora göndereceğiz, depoda yanlışlık olmuş diyor, 3 gün sonra telefon, "üretici o uyku setinden artık üretmiyormuş, isterseniz siparişi iptal edelim, isterseniz puantiyeli modeli gönderelim" deyince, bu da iade....
Artık en baştan beri çarşıda gördüğüö, beğendiğim model vardı, gittik sipariş verdik, 3 günde geldi, akşam hemen yıkadım uyku setini, yarın da ütülerim inşallah.
Sizinki de gönlünüzce gelir kurulur inşallah tatlımfotoları bekleriz, artık ağustos ayı bu topiğin en civcivli ayı olması gerekir
Geçmiş olsun canm, bu havalarda üşütmek de ayrı bir zor, benim eşimde iki hafta önce üşüttü evde bütün kapıları kapatmış ter dökmekten bir hal oldum o üşüyorum diyor ben terliyorum diyorum orta yolu bulamadık bir türlüsinemnur bazen sıcaklarda özellikle klima yetmediğinde ben şu hani küçük plastik toplardan bardaklara atılan buzlar var ya onları kullanıorum serinlemek için tansiyonum çıktığında baya iyi oluo bundan 1 ay önce sabaha karşı burnum kanamıştı o zamanda direk enseye kompres uygulamıştım.bardaklarda pek hijyenik deiller ama buzdolabı poşetine koyup ense koltuk altı gibi yerlere baya güzel oluo dün eşim kemeraltında fenalaştı midesini üşüttü desem tek o deil komple üşüttü adam dünden beri onla ilgilenioruz ,eve nasıl attık kendimizi hala bilmiorum bayılcaktı bi köşede kuş gibi sırf klima çarptı die bütün gün 30 derecede yattım ama sabah sıcağa dayanamadım klimayı açtım ölüodum yoksa sancılara dayanmak demişken umarım tüm doğumlar hepimizin gönlündeki gibi olur az kesikle,az acı ve güzel anılarla öpüorum çok
Bizde 5 yıllık evliyiz hep önce istediklerimizi yapalım gezelim dediğimiz için 3 yıl düşünmedik tabi sonrasında da 2 yıl bebiş olsun diye bekledik kısmet bu zamanaymıştubisimben ben 32 bitiriorum hiç girmeyelim o konulara eşim 36 bitcek bu ekimde bazen sırf bu yüZden üzülüorum aramızda çok yaş farkı olcak die ama tam evlenmem gereken zamanda evlendim ve evlenmem gereken adamla evlendim ikimizde daha önce olsa dönüp birbirimize bakmauacağımızı itiraf etmiştik biraz salağız 30 yaklaşınca jeton düşüo sanırım Annem beni 20 sinde doğurmuş hep erken oldu diyip durur gezip tozamadık biz daha çocuktuk der Allaha şükür aklımda şunuda yapsaydım dediğim bi yüksek lisans kaldı onuda artık ilerde yapcam.bu arada o ne güzel bi elbise ya bayıldım resmen yakası cidden çok hoş olmuş,güle güle kullansın güzel beril. Bizimkileri gösteremiorum hepsi kvdede düğmeleri dikince heralde anca alırım bebek o zamana gelmezse
Herkese günaydın, musmutlu pazarlar diliyorum, canım esasında bu haftanın 2 günü sancım epey yüksekti, direndim, dün sabah iyice sıkıştırdı, işkolikliğim tuttu direndim, gitmedim hastaneye, akşam 4-5 gibi yine başladı, tam geçen cmtsi gibi, bu sefer gitmedik hastaneye, bol sıvı aldım, yürüdüm, uzandım, bir müddet iyi geldi. şafak sayarken kolay geçsin diye pazarları sayardım, bazılarımız için son 4 pazar, bazılarımız içinse son 7 pazar kaldı vuslat için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?