- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.181
Yok canm ya kızın olsun o incelik gelir tekrardan merak etmeO zamqn saclar uzasin tuyolari bekliyoruz. Kiz oldugunu ogrendigimden beri saciyla susuyle nasil basa cikicam onu dusunuyorum. Son 4 senedir o kadar erkek erkek yasiyoruz ki :)) ruhumuzda incelik kalmadi resmen diyip ogluma haksizlik etmiim ama cok uzak geliyor boyle isler iste...
Belki de severim kim bilir ki :))
Burada bir arkadaş demişti, sanırım izmirdeydi yine, kafamı buzdolabının içerisine sokuyorum diye, çok gülmüştüm, artık ben de öyle yapıyorum o da kesmiyor:)buz iyi yöntem bence de canım, teşekkür ederim,yüzümü yıkıyorum, duş alıyorum, 5 dk içinde buharlaşacak kıvama geliyorum yine.sinemnur bazen sıcaklarda özellikle klima yetmediğinde ben şu hani küçük plastik toplardan bardaklara atılan buzlar var ya onları kullanıorum serinlemek için tansiyonum çıktığında baya iyi oluo bundan 1 ay önce sabaha karşı burnum kanamıştı o zamanda direk enseye kompres uygulamıştım.bardaklarda pek hijyenik deiller ama buzdolabı poşetine koyup ense koltuk altı gibi yerlere baya güzel oluo dün eşim kemeraltında fenalaştı midesini üşüttü desem tek o deil komple üşüttü adam dünden beri onla ilgilenioruz ,eve nasıl attık kendimizi hala bilmiorum bayılcaktı bi köşede kuş gibi sırf klima çarptı die bütün gün 30 derecede yattım ama sabah sıcağa dayanamadım klimayı açtım ölüodum yoksa sancılara dayanmak demişken umarım tüm doğumlar hepimizin gönlündeki gibi olur az kesikle,az acı ve güzel anılarla öpüorum çok
Sana da ağrısız sancısız mutlu pazarlar diliyorumHerkese günaydın, musmutlu pazarlar diliyorum, canım esasında bu haftanın 2 günü sancım epey yüksekti, direndim, dün sabah iyice sıkıştırdı, işkolikliğim tuttu direndim, gitmedim hastaneye, akşam 4-5 gibi yine başladı, tam geçen cmtsi gibi, bu sefer gitmedik hastaneye, bol sıvı aldım, yürüdüm, uzandım, bir müddet iyi geldi. şafak sayarken kolay geçsin diye pazarları sayardım, bazılarımız için son 4 pazar, bazılarımız içinse son 7 pazar kaldı vuslat içinTakriben de bayram ya da arefesine geldiği için doğumlar, annemler, kayınvalidemler kurban organizasyonu için de herkes bana soruyor:)
Ben de ilk söyleyeceğimi söyledim , tarzı görünce susmayı yeğledim ama tavrını devam ettirince, tahrikli cevap hakları da doğurdu sağolsun, yoksa benim de tercihim, frekanslar bu denli farklıykan konuşmamak oluyor, ben sadece, hamileyken hiçkimsenin üzülmesine dayanamadığımdan üzüldüm, neyse aynı konuyu hiç gündem etmeye gerek yok, bugün pazar ve bebişlerimizle aynı bedende günlerimiz azalıyor, tadını çıkartalım değil miCanım yaa böyle şeylerden kendini germeye değer mi ben beni kırmak rencide etmek isteyenlere yazdıklarını ya da konuşmalarını genelde cevapsız bırakırım kendi kendine konuşur, çok muhatap olmamaya çalışırım dün akşam herkes bişeyler yazınca ki herkesin ellerine ağzına sağlık çok yerinde cümleler kuruldu ben tekrar yazmak istemedim, böyle zamanalarda yazdıkça daha çok sinirleniyorumsende kendini üzme gereksiz insanlar için burada @ajenjo nun dediği gibi kardeş abla gibiyiz inanınki hepinizi görmek tanışmak çok istiyorum, birbirimizi görmeden ruhlarımıza dokunmuşuz demekki
En nihayetindeSonunda sepet beşiğe kavuştunuz,senden de fotoları bekliyoruz merakla
Teşekkür ederimUyku seti dahil büyüyen beşik 850 tl, uyku seti dahil sepet beşik 350 tl, uzun araştırmalar sonucu en uygun sepet beşik fiyatı buydu canım.
Bizde de durum aynı eşim uyuyor hala herzamanki gibi ben erken uyanan onun için kahvaltı bugün benden, genelde cumartesi eşimden oluyor bu şekilde böldükBen de ilk söyleyeceğimi söyledim , tarzı görünce susmayı yeğledim ama tavrını devam ettirince, tahrikli cevap hakları da doğurdu sağolsun, yoksa benim de tercihim, frekanslar bu denli farklıykan konuşmamak oluyor, ben sadece, hamileyken hiçkimsenin üzülmesine dayanamadığımdan üzüldüm, neyse aynı konuyu hiç gündem etmeye gerek yok, bugün pazar ve bebişlerimizle aynı bedende günlerimiz azalıyor, tadını çıkartalım değil mibiz pazarları geç kahvaltıcılardanız, eşim hala uyuyor maşallah, kahvaltıyı hazırlamka bu hafta da bana düşüyor belli oldu
Dün sabah ben de eşime diyordum, kulüpte çok güzel paylaşımlar oluyor, toplanılsa süper olur ama herkes farklı şehirlerde diye, kesinlikle bazen sadece paylaşım olsun diye değil, ruhları onarmak, iyi gelmke için dokunuşlar yapılıyor burada, sizleri seviyorum kızlar
Sen son hazırlıklarını yap bekliyoruz, bebişin doğsun o sepete bir girsin oda sana koskocaman görünür ondan başkasını göremeyeceğin içinEn nihayetindeuyku setini ütüleyip yerleştirince koyarım tatlım, yatak odamız da bit kadarmış, sepet beşikler küçük diyordum, oda küçük olunca beşik gözüme kocaman göründü:)
https://www.e-bebek.com/culle-besik-p-tht-tc-01-pem/Teşekkür ederimtek beşik almayı düşünüyorum 700e buldum bakalım araştırmalara devam
Evet cnm onu gördüm bakıyorum teşekkür ederimhttps://www.e-bebek.com/culle-besik-p-tht-tc-01-pem/
e bebek te inidirim varmış canım bak istersen
Ben hala almayan ve karar veremeyenlerdenim, kırmızı renkli olanını görmüştüm hoşuma gitmemişti ama bu resimlerden çok güzel görünüyor kaça aldın canm birde nereden aldınKızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum, henüz almayanlar için bir ürün önermek istiyorum. Anne-bebek çantası araştırıyordum bir süredir, en sonunda stylo markasının trek modelinde karar kıldım. Sırt çantası olması çoğu anne tarafından öneriliyordu. Fonksiyonları çok hoşuma gitti. Özellikle termo bölüm ve bebek bezi için ayrı bölmeler olması çok güzel. Bebek arabasına asmanız için de iki taraftan klipsi var. Malzemesi de çok kaliteli, ben baya uzun süre kullanacağımı düşünüyorum. Alacak olanlara tavsiye ederim.
160 tl ye hepsiburadadan aldım canım. Hatta şimdi baktım 140 a düşmüş tüh :))Ben hala almayan ve karar veremeyenlerdenim, kırmızı renkli olanını görmüştüm hoşuma gitmemişti ama bu resimlerden çok güzel görünüyor kaça aldın canm birde nereden aldın
160 tl ye hepsiburadadan aldım canım. Hatta şimdi baktım 140 a düşmüş tüh :))
Burda kendi fikirlerimizi söylüyoruz paylaşıyoruz en özelimizi paylaşıyoruz yardım istiyoruz hiç de geri çevrilmedik cevapsız bırakılmadık yalnız kalmadıkBen de ilk söyleyeceğimi söyledim , tarzı görünce susmayı yeğledim ama tavrını devam ettirince, tahrikli cevap hakları da doğurdu sağolsun, yoksa benim de tercihim, frekanslar bu denli farklıykan konuşmamak oluyor, ben sadece, hamileyken hiçkimsenin üzülmesine dayanamadığımdan üzüldüm, neyse aynı konuyu hiç gündem etmeye gerek yok, bugün pazar ve bebişlerimizle aynı bedende günlerimiz azalıyor, tadını çıkartalım değil mibiz pazarları geç kahvaltıcılardanız, eşim hala uyuyor maşallah, kahvaltıyı hazırlamka bu hafta da bana düşüyor belli oldu
Dün sabah ben de eşime diyordum, kulüpte çok güzel paylaşımlar oluyor, toplanılsa süper olur ama herkes farklı şehirlerde diye, kesinlikle bazen sadece paylaşım olsun diye değil, ruhları onarmak, iyi gelmke için dokunuşlar yapılıyor burada, sizleri seviyorum kızlar
Günaydın canm, teşekkür ederim tek tek ayrıntılı yazmışsın, çok da kullanışlı görünüyor ama ben normal hayatımda bile spor ayakkabı sırt çantası kullanan bir insanım, rahatıma pek düşkünümEki Görüntüle 1864710
Eki Görüntüle 1864709
tubisimben canım birsürü birsürü gözleri cepleri var alt açmalık su geçirmeyen bişeyi var biberon termosu, cüzdan gibi ince bi kesesi var. bazı gözleri çantanın içinde çıtçıtlı çıkabiliyo bi de ilk fotoğraftaki gri gözü de su geçirmeyen kumaştan alırken bunlra dikkt etmiştim bi de bebek arabamız yeşil beyaz olunca da bu rengini tercih ettim bu arada o yeşil kısmı fermuarlı sıkılınca değiştirilebiliyormuş ama o tek başına nerde satılıyor onu bilmiyorum bebek arabsına takılabiliyor termosla cüzdan da hem arabaya hem çantanın içine takılabiliyor
Styloyu beğenmediysen Skiphopun siyah sırt çantasını takip et erim o zaman indirim yakalarsan inanılmaz hafif ve kullanışlı benim de aklım onda kalmıştı inşallah gönlüne göre bişey pat karşına çıkar canımGünaydın canm, teşekkür ederim tek tek ayrıntılı yazmışsın, çok da kullanışlı görünüyor ama ben normal hayatımda bile spor ayakkabı sırt çantası kullanan bir insanım, rahatıma pek düşkünümonun için baktıklarım hep sırt çantası oldu, bu tip çantalardan çok beğendiğim oldu sırf kullanamam diye almadım, ayrıca çantaları eşime postlayacağım için onun da takacağı çanta arıyoruz
canım çok düzenli hazırlamışşsın imrendim valla şöyle hazır çantalarda bana gelse uğraşmazsam dedimm :) benm ayaklar hep şişio ve hala çalışıorum oyuzden daha tamamlayamadım bişilerimi geceliklerin pijama takımların nasıl tatlım foto varsa atsanaCanım ellerine sağlık çok düzenli olmuş hepsi, çok güzel görünüyor.Ben de madame cocodan hurçlardan çantalardan ve dolap düzenleme kutularından aldım, gerçekten çok işe yarıyor. Sağlıkla gelsin kuzularımız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?