2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Yok canm ya kızın olsun o incelik gelir tekrardan merak etme bir büyüsünlerde ne tüyolar veririm ben miniş miniş örgüler ama bakalım beril hanım saçlarıyla oynatmayı sevecekmi, ben bu kadar istiyorum yaa oda rahatlıktan yana tercih yapabilir

Burada bir arkadaş demişti, sanırım izmirdeydi yine, kafamı buzdolabının içerisine sokuyorum diye, çok gülmüştüm, artık ben de öyle yapıyorum o da kesmiyor:)buz iyi yöntem bence de canım, teşekkür ederim,yüzümü yıkıyorum, duş alıyorum, 5 dk içinde buharlaşacak kıvama geliyorum yine.
Eşine de çok geçmiş olsun canım,neyse ki atlatmış.Şu sıralar kendimize bakamıyoruz ki eşlerimiz aman hasta olmasınlar.
Bizim de sitenin yanı başına avm, iş merkezi tarzı bir şey başlanıyor, sabahın yedisinde dozer, kepçe ne varsa gümbür gümbür işe başlıyor, gürültüsü başka dert, cam çerçeve berbat toz içinde o ayrı dert, camları da açamıyorum içerisi toz olıyor, evde 2 cam açık sadece idare etmeye çalışıyoruz, böyle zamanlamalara hayranım inşallah hepimizin doğumu bir avazda kolayca olur canım brnim, hepiniz duamdasınız, Allahım yardım etsin bize, öpücükler tatlım

Sana da ağrısız sancısız mutlu pazarlar diliyorum aranızda en fazla pazarı olan benim galiba saymadım pazarları ama 58 günüm kaldı sata göre

Ben de ilk söyleyeceğimi söyledim , tarzı görünce susmayı yeğledim ama tavrını devam ettirince, tahrikli cevap hakları da doğurdu sağolsun, yoksa benim de tercihim, frekanslar bu denli farklıykan konuşmamak oluyor, ben sadece, hamileyken hiçkimsenin üzülmesine dayanamadığımdan üzüldüm, neyse aynı konuyu hiç gündem etmeye gerek yok, bugün pazar ve bebişlerimizle aynı bedende günlerimiz azalıyor, tadını çıkartalım değil mibiz pazarları geç kahvaltıcılardanız, eşim hala uyuyor maşallah, kahvaltıyı hazırlamka bu hafta da bana düşüyor belli oldu
Dün sabah ben de eşime diyordum, kulüpte çok güzel paylaşımlar oluyor, toplanılsa süper olur ama herkes farklı şehirlerde diye, kesinlikle bazen sadece paylaşım olsun diye değil, ruhları onarmak, iyi gelmke için dokunuşlar yapılıyor burada, sizleri seviyorum kızlar

Bizde de durum aynı eşim uyuyor hala herzamanki gibi ben erken uyanan onun için kahvaltı bugün benden, genelde cumartesi eşimden oluyor bu şekilde böldükevet şehirler aynı olsaydı görüşmeyi çok isterdim

En nihayetinde uyku setini ütüleyip yerleştirince koyarım tatlım, yatak odamız da bit kadarmış, sepet beşikler küçük diyordum, oda küçük olunca beşik gözüme kocaman göründü:)
Sen son hazırlıklarını yap bekliyoruz, bebişin doğsun o sepete bir girsin oda sana koskocaman görünür ondan başkasını göremeyeceğin için

Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum, henüz almayanlar için bir ürün önermek istiyorum. Anne-bebek çantası araştırıyordum bir süredir, en sonunda stylo markasının trek modelinde karar kıldım. Sırt çantası olması çoğu anne tarafından öneriliyordu. Fonksiyonları çok hoşuma gitti. Özellikle termo bölüm ve bebek bezi için ayrı bölmeler olması çok güzel. Bebek arabasına asmanız için de iki taraftan klipsi var. Malzemesi de çok kaliteli, ben baya uzun süre kullanacağımı düşünüyorum. Alacak olanlara tavsiye ederim.

Eklentiler

• image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 125
  • image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 117
  • image.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 120
  • image.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 132
  • image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 126
  • image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 131
Ben hala almayan ve karar veremeyenlerdenim, kırmızı renkli olanını görmüştüm hoşuma gitmemişti ama bu resimlerden çok güzel görünüyor kaça aldın canm birde nereden aldın

Ben hala almayan ve karar veremeyenlerdenim, kırmızı renkli olanını görmüştüm hoşuma gitmemişti ama bu resimlerden çok güzel görünüyor kaça aldın canm birde nereden aldın
160 tl ye hepsiburadadan aldım canım. Hatta şimdi baktım 140 a düşmüş tüh :))

Burda kendi fikirlerimizi söylüyoruz paylaşıyoruz en özelimizi paylaşıyoruz yardım istiyoruz hiç de geri çevrilmedik cevapsız bırakılmadık yalnız kalmadık
Çok tatlı güzel anneler toplandık buranın bu pozitifliği beni çok güzel etkiliyor kimsenin bozmasını da istemiyorum açıkçası arada belki yanlış anlaşılmalar olur düzeltilir onlar problem değil yeter ki biz birbirimize destek olabilelim çok isterim minikler doğduğunda da 2016 eylül anneleri olarak yola devam edelim inşallah sorunsuz olurlar da bi problem çıktığında yine birbirimizin tecrübelerinden faydalanalım dertleşelim isterim oyuncaklarını mamalarını dişlerini konuşabilmeyi ...

R rootstock güle güle kullan canım çok kullanışlı gözüküyor ben de sırt çantası istiyodum ama evde sırt çantası koleksiyonum olduğu için bunu messenger tipli aldım hangi akla hizmet aldıysam bi de bilmiş kocam karıştı valla kendi taşır baktım rahat olmuyo aldığım çantanın termoslu yeri çıkıyo atarım sırt çantalarımın içine
tubisimben canım ben lassig marka messengerdan aldım 299 tl normal fiyatı bu ebebeğin akşam 8 sabah 8 kampanyasına girmişti 130 a aldım beğendim gibi ama herkes sırt çantasının kullanışlı olduğunu söylüyor bebek arabasına asıcaz olmadı ekliyim fotoğraflarını fikir olması açısından

tubisimben canım birsürü birsürü gözleri cepleri var alt açmalık su geçirmeyen bişeyi var biberon termosu, cüzdan gibi ince bi kesesi var. bazı gözleri çantanın içinde çıtçıtlı çıkabiliyo bi de ilk fotoğraftaki gri gözü de su geçirmeyen kumaştan alırken bunlra dikkt etmiştim bi de bebek arabamız yeşil beyaz olunca da bu rengini tercih ettim bu arada o yeşil kısmı fermuarlı sıkılınca değiştirilebiliyormuş ama o tek başına nerde satılıyor onu bilmiyorum bebek arabsına takılabiliyor termosla cüzdan da hem arabaya hem çantanın içine takılabiliyor

Günaydın canm, teşekkür ederim tek tek ayrıntılı yazmışsın, çok da kullanışlı görünüyor ama ben normal hayatımda bile spor ayakkabı sırt çantası kullanan bir insanım, rahatıma pek düşkünüm onun için baktıklarım hep sırt çantası oldu, bu tip çantalardan çok beğendiğim oldu sırf kullanamam diye almadım, ayrıca çantaları eşime postlayacağım için onun da takacağı çanta arıyoruz

Styloyu beğenmediysen Skiphopun siyah sırt çantasını takip et erim o zaman indirim yakalarsan inanılmaz hafif ve kullanışlı benim de aklım onda kalmıştı inşallah gönlüne göre bişey pat karşına çıkar canım

canım çok düzenli hazırlamışşsın imrendim valla şöyle hazır çantalarda bana gelse uğraşmazsam dedimm :) benm ayaklar hep şişio ve hala çalışıorum oyuzden daha tamamlayamadım bişilerimi geceliklerin pijama takımların nasıl tatlım foto varsa atsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…