- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.201
https://www.e-bebek.com/culle-besik-p-tht-tc-01-pem/
e bebek te inidirim varmış canım bak istersen
çok güzeller canım ya ilgin için teşekkürler bende nasıl bişi alacağıma karar verememiştm fiki ralmak istedim hepsinde göğsü açılır mı pekii ..seninki pembik modunda hep benmki mavi olcak inş..ELA3411 ben aldığım gecelik pijama takımlarını fotoladım, aqua da indirim vardı bazılarını oradan aldım diğerlerini de internetten bakarak aldım, 5 pijama takımı, 4 gecelik, iki sabahlık aldım
Lassig modelleri Benm de cok hoşuma gidiyor ya ama pahalı geliyordu sen cok iyi almışsın tekrar indirim olursa ben de alayım güle güle kullan@rootstock güle güle kullan canım çok kullanışlı gözüküyor ben de sırt çantası istiyodum ama evde sırt çantası koleksiyonum olduğu için bunu messenger tipli aldım hangi akla hizmet aldıysam bi de bilmiş kocam karıştı valla kendi taşır baktım rahat olmuyo aldığım çantanın termoslu yeri çıkıyo atarım sırt çantalarımın içine
tubisimben canım ben lassig marka messengerdan aldım 299 tl normal fiyatı bu ebebeğin akşam 8 sabah 8 kampanyasına girmişti 130 a aldım beğendim gibi ama herkes sırt çantasının kullanışlı olduğunu söylüyor bebek arabasına asıcaz olmadı ekliyim fotoğraflarını fikir olması açısından
Karşılaştırma yapmamıştım araştıracaktım bu markanın ürünlerini fırsat olmadı en az bir kaç siteye bakmak lazım fiyat için cok farkediyor bazenGünaydın kızlar, e- bebek mağazası beşiklerde çok uygun fiyatlı olmuyor, böyle bir şey düşünüyorsanız aynı beşik başka yerlerde çok daha uygun bilginiz olsun. 300 tlye de 100 tl indirim çeki var babymallde.
http://www.babymall.com.tr/tahterev...TSC01-BYZ-PM?gclid=CMGWqNfTn84CFdQ_Gwodd5oIIg
Evet biz pembelere boyandık bu seneçok güzeller canım ya ilgin için teşekkürler bende nasıl bişi alacağıma karar verememiştm fiki ralmak istedim hepsinde göğsü açılır mı pekii ..seninki pembik modunda hep benmki mavi olcak inş..
Herkes pijama takımı daha kullanışlı diyor gecelikten ziyade ama enazından hastanede gece yatarken gecelik daha rahat olur diye düşünüyorum sizce kızlarrrEvet biz pembelere boyandık bu senecanm pijamalardan biri önden düğmeli değil onuda doğumdan sonra evde misafir geldiğinde giyebilecek şekilde aldım yakası geniş ya oradan emziririm yada alttan yukarı sıyırırım diye düşündüm
Pijama takımı özellikle evde eşinden başka biri de olacaksa daha rahat ama ben normalde evde gecelik giymeyi seven biriyim ondan 4 tane gecelik aldım, tabi önümüz kış olacak çok uzun süre gecelik kullanılmaz, pijama takımının fazla olması iyi olur, tabi ne kadar sürede eski kilolarımıza döneceğiz eskileri 6 ay sonra kullanabilecek miyiz hepsi bir gizemHerkes pijama takımı daha kullanışlı diyor gecelikten ziyade ama enazından hastanede gece yatarken gecelik daha rahat olur diye düşünüyorum sizce kızlarrr
Canım hastane için gecelik daha kullanışlı oluyormuş dikişlerin kontrol edilirken faln rahat oluyor diyolar ben iki gecelik bi pijama koydum çantamaHerkes pijama takımı daha kullanışlı diyor gecelikten ziyade ama enazından hastanede gece yatarken gecelik daha rahat olur diye düşünüyorum sizce kızlarrr
Bende her pembe rengi sevmiyorum haklısın soft renkler bence güzel oluyor, bende kendime herşey pembe olmayacak diye yola çıkıp o pembe renkleri görünce dayanamayıp aldım sonradan erkek olursa kullanacağı pek birşey yokYatubisimben sözüm meclisden dışarı pembe bende aldım ama pembenin her tonu güzel deil kadın bi pembe tonu bulmuş ki cart bişey oğluna dedim gride sarıda yapsın olur ya belki 2. Erkek olur boşa gitmesin bide hırkadır vs hepsinin pembe olmasına bence hiç gerek yok yoksa kız bebek bu tabii olcak pembe bizde dün arkadaşlarla bi tatil planı yaptık gelicek sene için ama bakalım inşallah yapabiliriz küçük bi deniz kızı olsun istiorum Aslında 2 çanta mantıklı dışarıda çok vakit geçircekseniz hiç düşünme biz eşimle kışın evden çıkmayı çok sevmiyoruz en fazla avm gezioruz fazla tembeliz sankrım ama yazında eve girmek bilmioruz bakalım bi ortasını bulmak lazım bebek mevzusuda bekleyen anlar işte bende aylarca yedim bitirdim kendimi neyse çok şükür geçti artık 30 dan geri saymaya ne kaldı ki bebişlerimiz gelio
BENDE ÖYLE YAPICAM DAHA MANTIKLI CANIMCanım hastane için gecelik daha kullanışlı oluyormuş dikişlerin kontrol edilirken faln rahat oluyor diyolar ben iki gecelik bi pijama koydum çantama
Daha çok mu iş var canm?kızlarr hayrına biri benim hazırlıklarımı da yapsın yaokuyorum hevesleniyorumm istek var enerji yokk okudukça endişe ediyorum gec kaldımmm diyee ayy imdaaattt
Ben hastane için iki gecelik iki pijama takımı bir sabahlık aldım yeter diye düşünüyorum, yermezse de hastane ev arası çok yakın gelir alırlar galibaKızlar ben 2 tane gecelik almıştım boyner indirimden az öncede trendyoldan 1 tane daha aldım geçen bi yerde ya gecelik yada hastane kıyafetiyle sancılar çekilip doğum beklenio die okudum dedim 2 tane bana ya yetmezse bide rahat bişey olsun bacaklarım acık olsun vs dedim aldım bi gecelik bu arada fotolarda yanda beni bekleyen ütülerde gözükmüş yazık çocugun odası karmaşa halinde halatubisimben kış iyidir ocak doğumluyum hiçde pişman deilim uludağda ayrı bi güzellik ya canım çekti şimdi serinliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?