2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

çok güzeller canım ya ilgin için teşekkürler bende nasıl bişi alacağıma karar verememiştm fiki ralmak istedim hepsinde göğsü açılır mı pekii ..seninki pembik modunda hep benmki mavi olcak inş..

Lassig modelleri Benm de cok hoşuma gidiyor ya ama pahalı geliyordu sen cok iyi almışsın tekrar indirim olursa ben de alayım güle güle kullan

Karşılaştırma yapmamıştım araştıracaktım bu markanın ürünlerini fırsat olmadı en az bir kaç siteye bakmak lazım fiyat için cok farkediyor bazen

çok güzeller canım ya ilgin için teşekkürler bende nasıl bişi alacağıma karar verememiştm fiki ralmak istedim hepsinde göğsü açılır mı pekii ..seninki pembik modunda hep benmki mavi olcak inş..
Evet biz pembelere boyandık bu sene canm pijamalardan biri önden düğmeli değil onuda doğumdan sonra evde misafir geldiğinde giyebilecek şekilde aldım yakası geniş ya oradan emziririm yada alttan yukarı sıyırırım diye düşündüm

sinemnur tşkler canım sanırım bebişler bizi koruo bünye olarak ama kocam klimaya dayanamadı bi saatten sonra kendisi hala küçük bi çocuk gibi dün o kadar kas ağrısına rağmen karting yaptı deli bişey işte tubisimben inşallah canım ya yüksek lisans yapabilirim cidden içimde kalan tek o kaldı canım birde dün yazmayı unutmusum 100 liraya aldık biz çantayı arkadaşlardan biri yazmış skiphop güzel die ben aşık oldum o çantaya ama 6 aydır indirime girsin die bekledim herşey her mağaza girdi indirme ama o girmedi mothercare satıcıya sordum onlar girmio hiç dedi,aliexp.gittigidiyor,ebay,amazon aklına neresi gelirse hepsine baktım çok garip bi şekilde türkiyedeki fiyatla aynı o yüzden ondan vazgeçtim....eşin seni kesin çok çok beğenmiş kaybetmekden korkmuş ondan saklamış bazen erkeklerin küçük olması güzel olabiliyor,benimkisi büyük ama sadece kağıtta dünkü çocuk gibibu bebikler bizi sahiden beklettiler ya düşününce bizim ilk denememizde bende hamile kalmışım ama o dönem çok kas yapcam die vücudda yağ oranım düşmüş haliyle düşük oldu çok üzüldük 6 ay sonra kızımız geldi şimdi o çocuk olsaydı 5 aylık olcaktı die bazen üzülüorum Allaha şükür genede bizi Rabbim çok bekletmedi üzmedi bize kızımızı verdi isteyen bekleyen herkesede versin inşallah,b.annemiz biraz meşgul kendisi aynı ay içerisinde bir kız bir erkek torunu olcak haliyle kızı suan biraz daha ön planda artık kışa yakınmı elime geçer ördükleri belirsiz gerçi hakkını yemeyin pike takımı dikmiş kızıma bide herseyi pembe yapmasa çok sevincem nedir bu pembe sevdası anlamadım

Dancing_Queen bende bakmıştım skiphope a fiyat olarak banada fazla gelmişti senin kadar her yere bakmadım bazı ürünler tutulunca malesef indirimde pek olmuyor olmadı stylo ile birde nike alırım, biz eşimle çok geziyoruz bebiş olunca oda bizimle gezecek artık onun için sırt çantaları ideal bizim için, hem eşimde olur hem bende olur gezer dururuz, şimdiden kış ve yaz tatili için planları yaptık bile
Benimde geçen ağustosta ilk hamile kaldığımı öğrenmiştim, ama bebek gelişmediği için düşükle sonuçlandı kendimi çok üzmedim çünkü ya benim çocuğum olmuyorsa diye düşünürken hiç bir tedavi olmadan kendiliğinden olunca Allah bunu verdiyse tekrar verecektir dedim üç ay sonra hamile kaldım, gerçekten zor bir süreç Allah isteyen herkese versin
Pembe sevdası bizde de var, ben evimde hiç pembe renk kullanmamıştım ama bebek gelince bir odamız pembeye boyandı desem yeridir

Ya tubisimben sözüm meclisden dışarı pembe bende aldım ama pembenin her tonu güzel deil kadın bi pembe tonu bulmuş ki cart bişey oğluna dedim gride sarıda yapsın olur ya belki 2. Erkek olur boşa gitmesin bide hırkadır vs hepsinin pembe olmasına bence hiç gerek yok yoksa kız bebek bu tabii olcak pembebizde dün arkadaşlarla bi tatil planı yaptık gelicek sene için ama bakalım inşallah yapabiliriz küçük bi deniz kızı olsun istiorum Aslında 2 çanta mantıklı dışarıda çok vakit geçircekseniz hiç düşünme biz eşimle kışın evden çıkmayı çok sevmiyoruz en fazla avm gezioruz fazla tembeliz sankrım ama yazında eve girmek bilmioruz bakalım bi ortasını bulmak lazım bebek mevzusuda bekleyen anlar işte bende aylarca yedim bitirdim kendimi neyse çok şükür geçti artık 30 dan geri saymaya ne kaldı ki bebişlerimiz gelio

Herkes pijama takımı daha kullanışlı diyor gecelikten ziyade ama enazından hastanede gece yatarken gecelik daha rahat olur diye düşünüyorum sizce kızlarrr

Herkes pijama takımı daha kullanışlı diyor gecelikten ziyade ama enazından hastanede gece yatarken gecelik daha rahat olur diye düşünüyorum sizce kızlarrr
Pijama takımı özellikle evde eşinden başka biri de olacaksa daha rahat ama ben normalde evde gecelik giymeyi seven biriyim ondan 4 tane gecelik aldım, tabi önümüz kış olacak çok uzun süre gecelik kullanılmaz, pijama takımının fazla olması iyi olur, tabi ne kadar sürede eski kilolarımıza döneceğiz eskileri 6 ay sonra kullanabilecek miyiz hepsi bir gizem

Canım hastane için gecelik daha kullanışlı oluyormuş dikişlerin kontrol edilirken faln rahat oluyor diyolar ben iki gecelik bi pijama koydum çantama

Bende her pembe rengi sevmiyorum haklısın soft renkler bence güzel oluyor, bende kendime herşey pembe olmayacak diye yola çıkıp o pembe renkleri görünce dayanamayıp aldım sonradan erkek olursa kullanacağı pek birşey yokbizim evde kış sevdalısı biri olduğu için bursaya gidiyoruz genelde orda kuzenim var orda dağ tepe geziyorduk bakalım bebişimizle nasıl olacak bu sefer

Kızlar ben 2 tane gecelik almıştım boyner indirimden az öncede trendyoldan 1 tane daha aldım geçen bi yerde ya gecelik yada hastane kıyafetiyle sancılar çekilip doğum beklenio die okudum dedim 2 tane bana ya yetmezse bide rahat bişey olsun bacaklarım acık olsun vs dedim aldım bi gecelik bu arada fotolarda yanda beni bekleyen ütülerde gözükmüş yazık çocugun odası karmaşa halinde hala tubisimben kış iyidir ocak doğumluyum hiçde pişman deilim uludağda ayrı bi güzellik ya canım çekti şimdi serinliğini

Eklentiler

• image.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 97
  • image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 97
  • image.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 88
Ben hastane için iki gecelik iki pijama takımı bir sabahlık aldım yeter diye düşünüyorum, yermezse de hastane ev arası çok yakın gelir alırlar galiba evet canm yaa bu sıcaklarda insan serin yerlere özlem duyuyor, hafta sonları dağlara yaylalara çıkıyoruz inanılmaz güzel serin biraz boğucu sıcak havalardan uzaklaşmış oluyoruz

tubisimben Valla ben bu 3 den başka almadım almayıda düşünmedim şimdi evde L beden geceliklerim var onlarla takılırım diorum olmadı yıkattırırım getiririker bizimde ev yakın çok şükür bişey unuturlarsa eve gelir alırlar.bende izmirde böle bi serinlik arıyodum 16. Senem izmirde ama hiç teleferiğe gitmemiştim geçenlerde eşim götürdü valla esinti süper sıfır nem...insan öle yerlere atmak istio kendini sabah kahvaltımı yaptıkdan sonra söle bi evin tozunu alaım dedim klima kapalıydı gözlerim karardı,kalbim deli gibi çarptı nefes alamadım 1 dakika kendimi nasıl klimanın altına attım anlatamam....annelerimiz bizlere hamileyken ne cok cekmişler ya şimdi daha iyi anlıorum

Merhaba guzel anneler, 2013 agustos annesi olarak yine dayanamadim yazdim

Artik sus pus , hediyelikler vardir diyegirmiyordum forumunuza ama bugun oglum oglenuykusunu uzatti ben dehizlica baktim yine. Hepsi cok guzel ellerinize, emeginizesaglik , kesenize bereket.
Maasallah hepinize, guzel gunlerde kullanin Insallah.

Her bebek kismetiyle gelir , burdaki bazi seyleri alamayan, yapamayanlar varsa hic uzulmesinler.
Dogduktan sonra oyle kismetiyle gelicekkibebekleriniz sasiracaksiniz bile. Allah saglik , huzur versin hersey olur.
Ornegin benim oglum dogdugunda ikinciel bebekarabasi almistik, sonra yenisini aldik vs.
Besigi altin kaplama da olsa tahta da olsa en onemlisi huzurlu uyumasidir bebegin, bunun icinde annenin huzurlu, rahat olmasi gerekir. Kim kendini nasil huzurlu hissediyorsa oyle yapsin hazirligini, dogumunu, kimse karismasin umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…