- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.221
Ya ben bu sıcaklarda ev işi hiç yapamıyorum evimize bir abla geliyordu her hafta oda son bir kaç haftadır gelemiyor çok bunaldım eşime yaptırıyorum oda ne kadar olursa düşün artıktubisimben Valla ben bu 3 den başka almadım almayıda düşünmedim şimdi evde L beden geceliklerim var onlarla takılırım diorum olmadı yıkattırırım getiririker bizimde ev yakın çok şükür bişey unuturlarsa eve gelir alırlar.bende izmirde böle bi serinlik arıyodum 16. Senem izmirde ama hiç teleferiğe gitmemiştim geçenlerde eşim götürdü valla esinti süper sıfır nem...insan öle yerlere atmak istio kendini sabah kahvaltımı yaptıkdan sonra söle bi evin tozunu alaım dedim klima kapalıydı gözlerim karardı,kalbim deli gibi çarptı nefes alamadım 1 dakika kendimi nasıl klimanın altına attım anlatamam....annelerimiz bizlere hamileyken ne cok cekmişler ya şimdi daha iyi anlıorum
Ayy valla erkeklere temizlik yaptırmak mı sonrasındaki ay oram ağrıdı buram ağrıdıyı dinlemekmi zor bilmedim benimkisi geçen bi salonu temizledi sadece 2 gün sölendi ama beni dışardayke aradımı aaa temizlik sesin bu kapataım ben,aaa surası eksik kalmış bidahakine temizlersin derdi simdi eminim daha iyi anlıodurya tubisimben bişey sorcam eldiven ve şapkalardaki etiketleri kestinmi napcaz onları?
Daha çok mu iş var canm?
gecen hafta abimin düğünü vardı kaç haftadır ona odaklandı herkes ben dahill o bitsin sıra oğluşda dedik :/ ama geç kaldık sanırım düğün fotoğrafınıda paylaşayım son halimi görün hihiEn güzeli günlük bi liste yap canım sen,eşinle yapcaklarını ayır,tek başına yapcakların ve annenlerle böle olunca herkese ayrı bi baskı yapabiliosungünlere ayır herşeyi...neler var eksik kalan ELA3411
Cok tatlıgecen hafta abimin düğünü vardı kaç haftadır ona odaklandı herkes ben dahill o bitsin sıra oğluşda dedik :/ ama geç kaldık sanırım düğün fotoğrafınıda paylaşayım son halimi görün hihi
Normal reyon canım hatta koton dan aldım 129.99Cok tatlıelbise normal reyondan mı hamile kıyafeti mi Benm dpgumdan 1 hafta önce ablamın düğünü var ne giycm ne yapcm bilemiyorum :)
Çok teşekkür ederim canım ben hala kendimi tombiş hissediyorum kiloyu seven ve alışkın biri olmadığım için ama 1 yıl uğraştığım oğlumm için seve seveeeELA3411 bence çok tatlı olmuşsun hep düşünürdüm insanlar derdi hep hamile kalınca hem bakımsızlaşıosun hemde o kadar alımlı olamıosun die alakası yokmuş kişiye bağlı sanırım biraz bu dönem...sen tam tersi çok şık aynı zamanda bi hamile nasıl güzel olur göstermişsin arkadaşım renk seçimi güzel olmuş maşallah size
bence de çok güzel bir hamile olmuşsun canım maşallah sana da bebişine de. elbisene ve ozellikle rengine bayıldım bu arada. abine de ömür boyu mutluluklar dilerim.Çok teşekkür ederim canım ben hala kendimi tombiş hissediyorum kiloyu seven ve alışkın biri olmadığım için ama 1 yıl uğraştığım oğlumm için seve seveeeerkek çocuğu güzellik verirmiş derler belki ondandır ihi yinede msjın için iyi geldi moral oldu
çok şirin canım güle güle kullan. bol emzirmeli günlerde kullan inşallahEki Görüntüle 1864884 kızlarr beşiğimiz daha gelmese de emzirme koltuğumuz geldi .şimdiden başladım sallanmaya ,üstünde hayaller kurdum kucağımda bebiş varmış gibi:) kullanışl bişey olacak sanırım bu kalkasım gelmedi üstünden
İkinci gecelikten ben de aldım canım pembelerden mavilerden bıkınca iyi bi alternatif oldu ayy şimdi ama kimse bursa demesin berbat hava sabahtan beri üç kez duşa girdim ayaklarımın üstünde soğuk su şişesiyle oturuyorumKızlar ben 2 tane gecelik almıştım boyner indirimden az öncede trendyoldan 1 tane daha aldım geçen bi yerde ya gecelik yada hastane kıyafetiyle sancılar çekilip doğum beklenio die okudum dedim 2 tane bana ya yetmezse bide rahat bişey olsun bacaklarım acık olsun vs dedim aldım bi gecelik bu arada fotolarda yanda beni bekleyen ütülerde gözükmüş yazık çocugun odası karmaşa halinde halatubisimben kış iyidir ocak doğumluyum hiçde pişman deilim uludağda ayrı bi güzellik ya canım çekti şimdi serinliğini
teşekkürler tatlım :) ben pembe tutkunuyum yine pudra bakıodum arkadaşım çıkıştı artık maviye dön diye bende maviş aldım artık erkek moduna gireyim dimiibence de çok güzel bir hamile olmuşsun canım maşallah sana da bebişine de. elbisene ve ozellikle rengine bayıldım bu arada. abine de ömür boyu mutluluklar dilerim.
Biyerden başlayınca gerisi geliyo canım ha gayretkızlarr hayrına biri benim hazırlıklarımı da yapsın yaokuyorum hevesleniyorumm istek var enerji yokk okudukça endişe ediyorum gec kaldımmm diyee ayy imdaaattt
Ohh pofuduk pofuduk çok güzelmiş canım iyi günlerde kullan minikinle birlikteEki Görüntüle 1864884 kızlarr beşiğimiz daha gelmese de emzirme koltuğumuz geldi .şimdiden başladım sallanmaya ,üstünde hayaller kurdum kucağımda bebiş varmış gibi:) kullanışl bişey olacak sanırım bu kalkasım gelmedi üstünden
bol bol sütün olsun çok çok emzir inşallah canımm :)Eki Görüntüle 1864884 kızlarr beşiğimiz daha gelmese de emzirme koltuğumuz geldi .şimdiden başladım sallanmaya ,üstünde hayaller kurdum kucağımda bebiş varmış gibi:) kullanışl bişey olacak sanırım bu kalkasım gelmedi üstünden
bugün çok pis gaza geldim bugün başlıcm canımmBiyerden başlayınca gerisi geliyo canım ha gayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?