2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben de diyetisyen kontrolündeyim, çay içiyorum kupada, bir parmak dem gerisi su. Süt ara öğünlerde olduğu için ayrıca kahvaltıda içmiyorum

Normalde içmemek lazım ama ben çay içiyorum. Gün içinde de içiyorum. Ben günlük bir tablet ferrum kullanıyorum ama kanımdaki demir oranı üst sınırın da üstünde. O yüzden açık olmak kaydıyla canım ne zaman isterse çay içiyorum.

Kızlar bişey sorucam dün biraz yürüdüm ayakkabı ayagimin altını acitti şimdi üstüne basamiyorum yumusatmak için bepanthol sursem olur mu bebise zararı var mıdır

Kızlar bişey sorucam dün biraz yürüdüm ayakkabı ayagimin altını acitti şimdi üstüne basamiyorum yumusatmak için bepanthol sursem olur mu bebise zararı var mıdır

Bepanthen sürebiliran birşey olmaz. Vazelin bile petrol ürünü olmasına rağmen onu öatlak kremi gibi kullanan var. Sağlıkşı bir seçim olmasa da bebeğe zarar verecek şey değil yani. İnş sağlıkla doğsunlar büyüsünler::

Arkadaşlar geçenlerde bir kullanıcı ddrops d vitamini sattığını söyleyen bir mesaj atmıştı. Ben de yurtdışından arkadaşımla getirtmeyi düşünüyordum mesajı görünce bayanla iletişime geçtim fiyatıda mantıklı olunca aldık. Kargo elime geldi. Ürün orjinal, sıkıntısız. Hani benim gibi almayı düşünüpte güvenemeyen olursa diye sizlere de yazmak istedimherhangi bir sıkıntı yaşamadım, memnun kaldım.

Ben bebeğe zararlı olduğu için çayı kahveyi haftada 1 2 ye indirdim.

Kahvaltılarımda süt içiyorum aylardır.

Arkadaşlar ben bunun gibi valiz içi düzenleyici çanta arıyorum. Nerden bulabilirim? Bunlar yabancı siteden.

Eklentiler

• image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 94
Canım boşver tek derdin bu olsun kıllı doğur nolcak amaannn annen ya da ablan alıverir jiletle hiç eğikip bükülme bile
Aynen öyle. bir çok arkadaşım genital bölgeni istediğin kadar temizle, doğum esnasında doktor karnına, genital bölgene her şekilde jilet vuruyormuş zaten. Doğumdan bir kaç gün sonra karnının altında siyah kıl çıkmaya başlayınca anlayacaksın dedi. kıllı olsa ne olur doktorlardan utanılmaz istisnai bir durum, şu kıl konusu yüzünden tatlı canlarınızı sıkmayın. ben anneme j,iletle yaptırıyorum. eşim yapamıyor kesecek diye korkuyor. Ağda hem kıl köklerini kanamasına neden oluyor hem de bazı şeyleri tetikleyebilir ki son haftalarda çok riskli bence ağda yapmak. :)

huriye048 iki farklı cihazda aynı kanla yaptıpım ölçümler sabah tokluğu farklı çıktı.. Benim accu check performa nano 190..diğer makinada 176 çıktı.. Optima marka.. Bu kadar fark neden ki.. Öğlen açlığım benimkinde 111 diğer makinede 86 çıktı

kızlar bir arkadaşım dedi ki genital bölgeyi tüy dökücü kremle alıyormuş, çok memnunmuş. yalnızca alt kısımlarını jiletle alıyormuş vajinanın giriş yerlerini. kimyasal diye korkuyorum ben de yoksa tüy dökücü kullanacaktım

Bendr gitmiyorum artık evdeyim. Düşündükçe içimi huzur kaplıyor☺

cnm ben sabah aç karınla bir tatlı kaşığı pekmez, ardından büyük kup bardaklar ile soğuk süt içiyorum. Çok güzel oluyor :) süte bayılırım zaten. 1 saat sonra da kahvaltı yapıyorum, çok açık bir bardak çay, içine yarım şeker. ama çayı hergün içmiyorum. Ofisteki kızlardan görüpte canım istediği için içiyorum. normalde çok tüekme. bebekte kilo kaybına neden oluyormuş doktorum dedi. Ihlamur içebilirsin limonlu.

ben bacak ve koltuk altlarımı makine ile anneme yaptırıyorum. Genital bölgemi de jilet ile annem yapıyor. Utanma kalmadı artık sonuçta annem :) siz de makine ile yapabilirsiniz normal ağda yerine daha az acıyor hem. tüğ dökücüler de kıl köklerini besliyor diye duymuştum ama :/ daha çok çıkmasını sağlıyor mu. bebeğe bir zararı yok o konuda bence rahat olun. doktorum korkma dedi. O kadar da herşeyden korkma abartma dedi.

bacak ve koltuk altını zaten makinayla yapıyorum ben de şükür oralarda sorun yok:) göbüş çok mu büyük canım niye annene yaptırıyosun bacağı falan:) benimki hayatta yapmaz elin kolun yok mu der

Merhaba arkadaşlar; doktor kontrolünden geldim şimdi. kasıklarımda iğne batması gibi bir ağrı var geçmek bilmeyen akşamdan beri. bebeği kontrol etti , ölçümleri 2 hafta önde olduğunu söyledi. kilosu 1.500gr olmuş. ağrıdan dolayı rahim ağzı ölçümü yaptı doktor. (29mm çıktı.3hafta önce35ti) erken doğum riski olduğunu söyledi. haftada bir iğne ve ilaca başladı.. sürekli dinlenmen gerekiyor dedi. böyle bir durumu yaşayan var mı acaba aranızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…